Justin Bieber gyűrűt ajándékozott Selena Gomeznek
2012. február 17. 11:31
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Nagyon szép gyűrű
és tök kedves tőle, látszik, hogy fontos neki Sel.. de az eljegyzés.. nem tudom..szerintem még korai de lehet én vagyok ilyen izémizé
D
2012. február 17. 11:35
Idézet (bekikeh @ 2012.02.17. 10:39)
oooh milyen édes .. mellesleg a gyürü csodaszép..
pár szo menne a kis Norahnak... eléöször is olvasd csak véig mit irtál... várj segitek:
Bíborka ennyire elszántan szeretné bizonyítani, hogy ő a közhiedelemmel ellentétben; férfi. Csak reklámfogás az egész. Úgy látszik, nem csak fizikailag visszamaradottak mindketten, hanem szellemileg is.
Ez a Selena leányzó a legszánalmasabb lányka, ha egy ilyen "férfira" van szüksége.
nah most.. ha ezt komolyan gondoltad bele sem tudok gondolni, hogy milyen szánalmas egy alak vagy... kezdjük ott: reklámfogááás?? egy sztár páros nem lehet szerelmes, röktön olyanokra kell gondolni mint ami éppen most neked juttot az eszedbe?? szeretik egymást és kész... a másik meg az hogy selena egy szánalmas alak azért mert te nem szereted justint ö meg igen,, ugylátom még soha nem voltál szerelmes igazán, vagy nem tudod miaz..igen ez egy igenis szép dolog volt tőle, és a j betü sem a beképzeltség jel, egyszerüen örülten szerelmesek, és ez egy épp eszü embernél normális.. igen védem justint, mer t szeretem , de hogyha szeretném de én is ezt mondanám valoszinüleg nem irok most neked, ezzel csak azt akartam mondani ( mármint az utolso egy-két sorral, hogy nem azért irtam mert fanatikus lennék, vagy bármi ilyesmi, és igen szeretem... SÖT imádom)
légyszives az ilyen gondolatokat tarsd meg magadbak... attol hogy te nem szereted ö egy hatalmas szivü ember
pár szo menne a kis Norahnak... eléöször is olvasd csak véig mit irtál... várj segitek:
Bíborka ennyire elszántan szeretné bizonyítani, hogy ő a közhiedelemmel ellentétben; férfi. Csak reklámfogás az egész. Úgy látszik, nem csak fizikailag visszamaradottak mindketten, hanem szellemileg is.
Ez a Selena leányzó a legszánalmasabb lányka, ha egy ilyen "férfira" van szüksége.
nah most.. ha ezt komolyan gondoltad bele sem tudok gondolni, hogy milyen szánalmas egy alak vagy... kezdjük ott: reklámfogááás?? egy sztár páros nem lehet szerelmes, röktön olyanokra kell gondolni mint ami éppen most neked juttot az eszedbe?? szeretik egymást és kész... a másik meg az hogy selena egy szánalmas alak azért mert te nem szereted justint ö meg igen,, ugylátom még soha nem voltál szerelmes igazán, vagy nem tudod miaz..igen ez egy igenis szép dolog volt tőle, és a j betü sem a beképzeltség jel, egyszerüen örülten szerelmesek, és ez egy épp eszü embernél normális.. igen védem justint, mer t szeretem , de hogyha szeretném de én is ezt mondanám valoszinüleg nem irok most neked, ezzel csak azt akartam mondani ( mármint az utolso egy-két sorral, hogy nem azért irtam mert fanatikus lennék, vagy bármi ilyesmi, és igen szeretem... SÖT imádom)
légyszives az ilyen gondolatokat tarsd meg magadbak... attol hogy te nem szereted ö egy hatalmas szivü ember
?
Jól van. Megfogadom a "tanácsodat", ha cserébe megígéred nekem, hogy te pedig fellapozod ezt!
12 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
dóóra,
Sugarbabes,
kriszti145,
WhiteRosee,
An_d_a,
Black Hearth2,
_ToTo_,
dave095,
Pandus,
rachella,
vdorina96
2012. február 17. 11:53
Még jó, hogy egy J betűs gyűrűt adott neki és nem S betűset.
2012. február 17. 12:28
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Idézet (regendo @ 2012.02.17. 12:24)
Ezt már egy ideje megkapta...
Igen ha jól tudom valentin-nap előtt.
Nem tudom hiába szeretem mindkettőt, már ro*hadtul elegem van belőlük.Elnézést.Lerí' róluk, hogy nem is érdeklik egymást, csak a média előtt a csomó csókolózásuk, meg a Selena nyilatkozatai, már kezdetekben látszott falrahányt borsó az egész ügy, mindenesetre a menedzsereik jó médiába tartják őket.
2012. február 17. 12:57
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
jajj de cuki! Ez aranyos volt Justintól ♥
2012. február 17. 13:12
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
WhiteRosee
regendo írta:
Nem tudom hiába szeretem mindkettőt, már ro*hadtul elegem van belőlük.Elnézést.Lerí' róluk, hogy nem is érdeklik egymást, csak a média előtt a csomó csókolózásuk, meg a Selena nyilatkozatai, már kezdetekben látszott falrahányt borsó az egész ügy, mindenesetre a menedzsereik jó médiába tartják őket.
Nagyon nem értek egyet
Ha pedig ennyire eleged van belőlük, miért olvastad el a cikket???? Akkor mégis érdekel, vagy mi?
regendo írta:
Nagyon nem értek egyet
2012. február 17. 13:12
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
szép gyűrű...jó lenne ha én is kapnák egy ilyet
2012. február 17. 13:13
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
nagyon szép biztos az ára is szép volt.........(L)
2012. február 17. 13:14
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
Nagyon aranyos tőle! Kiváncsi lennék mennyibe került!!.:DDD
2012. február 17. 13:17
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
vegye már feleségül oszt vége lenne ennek az örökös pletykának!!!!
2012. február 17. 13:33
Mások is csinálták már, nem ők az egyetlenek. Szóval, miről is beszélünk? Egy teljesen normális dologról?
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.