VV5: visszaköltöznek a kiesett villalakók
2012. február 18. 12:12
|
csodálkozóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 168681 offline
|
A sok bukott, irígy, ellenszenves figura hadd zabáljon, piáljon nem hogy odadadták volna valamelyik alapítványnak azt az étel-adagot. (Ez nem kevés, gondoljunk Kinga étvágyára..) Mehet a sz@rkeverés, a nyafogás, a bazmegolás..Szép lesz!!
2012. február 18. 13:25
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
na megint a VV...akkora felhajtás van ebből a "valóságshowból".Pedig szerintem csak azt mutatja be, hogy az emberek mennyire undorítóak és tehetetlenek egyedül!Ja és persze az örökös keverés-kavarás!
2012. február 18. 13:48
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Akárki akármit mond, én szeretem a Való Világot. Lehet, hogy egy erkölcstelen szánalmas műsor, de akkorákat lehet rajta nevetni, és persze izgalmas is. ( Amúgy meg a mai világban erkölcsös ember nem is létezik, szóval oly' mindegy szerintem). Tehát, már várom, és biztos vagyok benne, hogy zűrökkel teli napok lesznek azok.
2012. február 18. 14:40
|
csodálkozóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 168681 offline
|
Eszti visszamegy, egy kis fikaevés még belefér neki a mellműtéte előtt. Swinger klubokat járt amazon, aki igencsak ki van éhezve egy kis szexre, lefeküdt volna a 18 éves IQ-bajnok Cristoferrel is, mert Ő egy finom nő, mint mondá vala..
2012. február 18. 15:31
Én csak annak nem örülök hogy Eszti is vissza megy
2012. február 18. 18:19
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
na ez szép lesz
remélem h sokat röhögög majd 
És ami a legjobb h az én kis VERONKIÁM^^visszaköltözik a vilába imádom őőt Veronika nem tom h h de nyerd meg te a játékot xd hajráááá
És ami a legjobb h az én kis VERONKIÁM^^visszaköltözik a vilába imádom őőt Veronika nem tom h h de nyerd meg te a játékot xd hajráááá
2012. február 18. 18:29
|
csodálkozóúj tag |
|
Eric Saade fan 7:
Úgy látom kb. egy szinten vagytok a Te Veronikáddal..Sok örömöd legyen benne!
Úgy látom kb. egy szinten vagytok a Te Veronikáddal..Sok örömöd legyen benne!
2012. február 19. 18:54
Csak jobban akarják növelni a nézettségét...És nem úgy volt, hogy krisztofel ki van tiltva?
2012. február 20. 14:30
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Háhá ne jóóóóóó!!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: