VV5: visszaköltöznek a kiesett villalakók
2012. február 17. 18:26
|
csodálkozóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 168681 offline
|
Nagyon sajnálatos, hogy a sok kiesett, sértődött, megúnt kátékost visszaviszi a csatorna, merő anyagi érdekből..Felháborító, böszme lépés. megzavarják a bentieket olyanok, akiket mi, nézők, a saját pénzünkön már kiszavaztunk..Keverik majd a sz@rt, nem tudnak normálisan vidselkedni, erre a személyük a garancia..
2012. február 17. 19:09
|
kovimamiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 148355 offline
|
Az utolsó hétre találták ki a legbutább taktikát a szerkesztők. A mi pénzünkön kiesett játékosokra nem vagyunk kiváncsiak, remélem jó páran igy gondolkodnak és nem nézik tovább a műsort.
2012. február 17. 20:15
|
csodálkozóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 168681 offline
|
A sok sértődött lúzer, akiket kiszavaztunk, most bemegy, zabálni, piálni, sz@rt keverni...
AZ RETL klub ezzel lejáratja magát...Kell a lé, tudom, de minden áron??
AZ RETL klub ezzel lejáratja magát...Kell a lé, tudom, de minden áron??
2012. február 17. 20:40
"Egész nap egy kefiresdobozt rázogatnék az orra előtt, de valószínűleg erre nem kerül sor. "
ezen lefőttem
:D:D:D
ezen lefőttem
2012. február 17. 20:42
Olcsó próbálkozás a nézettség növelésére visszaküldeni ezt a rakás semmirekellőt..
2012. február 17. 21:24
Nem néztem az elejét,szóval fogalmam sincs hogy kikről van szó
2012. február 17. 21:31
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Kingától már sosem szabadulunk meg! Ahogy kiesett, rá egy hétre már megint ott van XD
2012. február 17. 21:39
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én is eléggé elítélem Vera múltját, de amit Veronika csinál már undorító. Mit képzel ő magáról? Rázogatja a kefires dobozt? Beszél az, akit minimum háromszor megraktak a villában, sőt Alekosz is (de ez már egy más tészta). Először a maga háza táján sepregessen, aztán menjen ócsárolni mást. Félreértés ne essék, nem szeretem Verát, de ha már valakinek joga lenne beolvasni neki, az biztosan nem Veronika lenne...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: