Meisa Kuroki és Jin Akanishi családi körben esküdtek meg, amit különböző fogadalmakkal is megerősítettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meisa Kuroki és Jin Akanishi örök hűséget fogadott
2012. február 17. 07:42
2012. február 17. 09:42
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Tök cukik együtt!
2012. február 17. 10:57
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Hát akkor legyenek boldogok
2012. február 17. 23:27
Jesszus, én egy kicsit lemaradtam.
Egy kicsit meglepedt, hogy együtt vannak, az meg méginkább, hogy össze is házasodtak. Életemben nem gondoltam volna, hogy Mei ilyen korán férjhez megy.
Remélem műkődőképes, boldog, harmonikus lesz a házasságuk!
Egy kicsit meglepedt, hogy együtt vannak, az meg méginkább, hogy össze is házasodtak. Életemben nem gondoltam volna, hogy Mei ilyen korán férjhez megy.
Remélem műkődőképes, boldog, harmonikus lesz a házasságuk!
2012. február 18. 19:10
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Jujj...sok boldogságot nekik!!
2012. március 06. 15:24
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Én még mindig nem értem, hogy akkor Kamuival mi volt ez a pár hetes együttlét...?
De ennek ellenére, sok boldogságot nekik!
De ennek ellenére, sok boldogságot nekik!
2012. július 23. 14:04
Bár Jint ki nem állhatom, de ezek a fogadalmak olyan szépek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: