Köztudott, hogy Blake Lively rajong a gyönyörű cipőkért – főleg, ha azokat kedvenc tervezője, Christian Louboutin készíti el. A híres cipész meglepte a színésznőt, és a házához szállította a teljes tavaszi kollekcióját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Blake Lively házhoz kapta Louboutin tavaszi kollekcióját
2012. február 16. 21:17
2012. február 16. 22:06
Már bocs, de b*ssza meg
Ez majdnem minden nő álma..
2012. február 16. 22:09
Micsoda mázlista , ezek tényleg rohadtul csini cipők
2012. február 17. 07:46
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
XD egyetérek Fruzsi26! én is pont ezekért a tulajdonságaiért meg még ezer másikért imádom! <3
2012. február 17. 11:26
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.02.17. 07:28)
Kis buta szőke nő.
Ennek ellenére imádom.
Blake pont, hogy nem a buta szőke nő kategória. Sokkal okosabb és intelligensebb, mint sok mai sztár.
2012. február 17. 12:41
Blake egy mázlista!
Egyébként szerintem is az okos és normáis kategóriába tartozik.
2012. február 17. 14:17
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
CandUs: A múltkori "vicce" a transzfesztitákkal kapcsolatban? Hogy élete legjobb napjának könyvelte el azt, hogy cipőket kapott házhoz? Már bocs, de nekem egy édes szőke nő marad, aki néha nagyon buta kijelentéseket tud tenni. Ne értsd félre, Blake a 2. kedvencem, ráadásul szerencsére nem olyan sötét, hogy Kanadát egy kontinensnek mondja (mint ugyebár Bieber) de enyhe túlzásnak tartom azt, hogy élete legszebb napjának könyvelte el ezt.
2012. február 17. 14:51
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.02.17. 14:17)
CandUs: A múltkori "vicce" a transzfesztitákkal kapcsolatban? Hogy élete legjobb napjának könyvelte el azt, hogy cipőket kapott házhoz? Már bocs, de nekem egy édes szőke nő marad, aki néha nagyon buta kijelentéseket tud tenni. Ne értsd félre, Blake a 2. kedvencem, ráadásul szerencsére nem olyan sötét, hogy Kanadát egy kontinensnek mondja (mint ugyebár Bieber) de enyhe túlzásnak tartom azt, hogy élete legszebb napjának könyvelte el ezt.
Idézet (LaGirl9292 @ 2012.02.16. 21:17)
Blake Lively élete egyik legszebb napjaként jellemezte
Csakhogy pontosítsunk.
És lehet, hogy ha ez megtörténne velem, nekem is az életem egyik legszebb napja lenne.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: