Beyoncé újra belevetette magát a munkába
2012. február 16. 16:40
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Egyértelmű,hogy a gyermeke mellett lenne a helye de ha neki a karrierje fontosabb....hova akar már befutni??...már rég a Dívák-hoz sorolják! Ez a gyerekkel szembe egy gusztustalan dolog,hogy nincsen vele :SSS csalódtam benne :SSS
2012. február 16. 16:40
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
és a cikkben hol írták azt, hogy az új album készítése azzal jár, hogy a gyerekét el fogja hanyagolni??? szerintem sehol!
Beyoncé van olyan tapasztalt már, hogy össze tudja egyeztetni a két dolgot! Sőt a baba sosem maradna egyedül, hiszen ott van Solange és az édesanyjuk, akik tudnak vigyázni a picire! Kétlem, hogy Bee bármiért egyedül hagyná Blue Ivy-t, hiszen annyira várták már a születését!
Már nagyon várom az új korongot, mert Beyoncéból sosem elég számomra!
Már nagyon várom az új korongot, mert Beyoncéból sosem elég számomra!
2012. február 16. 16:46
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
hát szerintem elég "nagy ember" ahoz,hogy pár évig kibírja a munkája nélkül..szerintem semmi oka nincs rá,hogy esetleg aggódjon,hogy a hírneve a süllyesztőben köt ki..igazán maradhatna még egy ideig a kislány mellett.
bár hiszem,hogy Bee elég tapasztalt ahoz,hogy megtudja húzni a határt ahol mér azt mondja:kész!és most visszamegyek Blue Ivy Carter-hez
<3 legalább is remélem
én bízom abban,hogy Beyoncé elég bölcs a kockázatok felméréséhez
<3 kíváncsian várom az új albumot.igaz szerintem még ráérne.
bár hiszem,hogy Bee elég tapasztalt ahoz,hogy megtudja húzni a határt ahol mér azt mondja:kész!és most visszamegyek Blue Ivy Carter-hez
2012. február 16. 17:13
Most a gyereke mellett kellene pedig lennie szinte egész nap...én legalábbis így látnám értelmesnek...
2012. február 16. 17:15
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
hellorl: a gyerek nevelése nem(csak)az anyuka(Beyonce anyuja) meg a tesója feladata,elsősorban nem!Nem hiszem h Beyonce-nak van annyi tapasztalata mivel Ivy az első gyereke.véleményem szerint még korai lenne egy új album...De lehet h pletyka.
2012. február 16. 17:51
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
rekush98 nem vitatkozom veled, hiszen részben egyetértek veled. úgy értettem, amit írtam, hogy Beyoncénak van segítsége a baba nevelésében, mert ott van az anyja és a tesója is, így ők jó tanácsokkal láthatják el Bee-t! Természetesen az nekem sem tetszik, ha valaki szül egy gyereket és lepasszolja másnak, de kétlem, hogy Beyoncé ezt tenné! Ahogy Cher Sugar írta, tuti képes lesz határt húzni a munka és a gyerek nevelése között!
2012. február 16. 17:52
Örülök neki hogy máris készíti az 5.albumát, azzal hogy gyereket szült még nem jelenti azt hogy évekig otthon kellene ülnie. Ő egy profi tökéletesen összetudja egyeztetni a gyereknevelést és az album munkálatait. Meg mire elkészül az album a kicsi Blue Ivy biztosan lesz 9-10 hónapos vagy még idősebb is.
2012. február 16. 18:05
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Én úgy tudom saját studiója van NY-ban az otthonukban, szóval gondolom csak leugrik a földszintre pl amig a pici alszik.
a másik meg nincs semmi közötök hozzá. Bey ettől még lehet jó anya.
2012. február 16. 18:30
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
lenne inkáb othon!!
2012. február 16. 18:59
Kedves, h bevonta a rajongóit a dalkészítésbe, de nem korai egy kicsit dolgozni? :/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: