Nina Dobrev most már szívesen vetkőzne
2012. február 18. 20:33
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagylány már, neki kell eldöntenie, hogy mit csinál a testével. És ha ő úgy gondolja, hogy nem éri meg többmillió dollárt elvesztegetni - egy film kedvéért, amiben arra kérik, hogy mutassa meg idomait - akkor az szintén az ő tisztje, hogy eldöntse. Én nagyon szeretem Ninát. Sosem díjaztam, ha egy nő azért érvényesül, hogy mutagatja a meztelen testét, de Ninus nem ez a kategória. Értsétek meg! Ennyi belefér mindenkinek.
1 felhasználónak tetszik:
Ketherina
2012. február 19. 01:35
Idézet (completely @ 2012.02.18. 19:37)
igen, negatív vélemény, miért már azt sem szabad? am az tett 18-as karikát arra a sorozatra aki még a Micimackó-n is borzong
egyébként ő többségben a kiskorúak rajongási tárgya, hiába mondjátok hogy hú de durva a TVD. Láttam, ezért ezt nem veszem be.
azt meg hogy mi a nevetséges, egyszerűen nem vágom... engem már csak szeléna gomezre kezd emlékeztetni, ez az "istenőcske'mertfaljukéskész" izé...
de úgyis mind1 hogy mit írok, mindig ki lehet őt magyarázni.
azt meg hogy mi a nevetséges, egyszerűen nem vágom... engem már csak szeléna gomezre kezd emlékeztetni, ez az "istenőcske'mertfaljukéskész" izé...
de úgyis mind1 hogy mit írok, mindig ki lehet őt magyarázni.
Ebben speciel igazat adok neked. Nézzük meg a Starity-tagok átlag életkorát, ami a 10-14 éves korig terjed és legalább a 80%-uk nézi, sőt egyenesen rajong a TVD-ért. Szóval én is azt mondom, hogy ne tegyük magunkat nevetségessé.XD Én a TVD-ben semmi extrát nem látok, holott a True Blood igazi vérengzős kis vámpírsorozat, ami valóban tele van erotikával. A kettő között fényévek vannak. Én anno ott kiakadtam, hogy vámpírérzékelő iránytű, meg szuperbizsutól nem égnek hamuvá a vámpírok a napon.XD Szóval a TVD sztorija alapjában véve több sebből is vérzik. Amely a leghűbb az eredeti vámpír legendákhoz, az még a True Blood könyvadaptációja. Talán a TVD-ben Gilbert nagybácsika (alias David Anders - hú, de imádtam az Aliasban!XD) ujjait levágja Katherine. Szerintem annál durvább jelenet nincs benne és erotikával sincs teletömve. Lehet, hogy 16-os a korhatár, de a 8 éves manapság Fűrészt néz. Ne vedd a szívedre, engem is hogy leugattak, pedig csak véleményt mondtam.XD Vicces.XD
2012. február 20. 15:17
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.19. 01:35)
Ebben speciel igazat adok neked. Nézzük meg a Starity-tagok átlag életkorát, ami a 10-14 éves korig terjed és legalább a 80%-uk nézi, sőt egyenesen rajong a TVD-ért. Szóval én is azt mondom, hogy ne tegyük magunkat nevetségessé.XD Én a TVD-ben semmi extrát nem látok, holott a True Blood igazi vérengzős kis vámpírsorozat, ami valóban tele van erotikával. A kettő között fényévek vannak. Én anno ott kiakadtam, hogy vámpírérzékelő iránytű, meg szuperbizsutól nem égnek hamuvá a vámpírok a napon.XD Szóval a TVD sztorija alapjában véve több sebből is vérzik. Amely a leghűbb az eredeti vámpír legendákhoz, az még a True Blood könyvadaptációja. Talán a TVD-ben Gilbert nagybácsika (alias David Anders - hú, de imádtam az Aliasban!XD) ujjait levágja Katherine. Szerintem annál durvább jelenet nincs benne és erotikával sincs teletömve. Lehet, hogy 16-os a korhatár, de a 8 éves manapság Fűrészt néz. Ne vedd a szívedre, engem is hogy leugattak, pedig csak véleményt mondtam.XD Vicces.XD
Ebben igazat adok. Szoktam nézni a True Bloodot, és tényleg igaz minden szó amit leírtál. Én sem találom durvának a TVD-t, de én nem Nina miatt nézem, tetszik az, hogy ez a sorozat boncolgatja egy igen bonyolult kapcsolatot a testvérpár között. Ennyi.
Mellesleg a sorozat, amire felkérték 18 karikás, tehát a mesztelenkedés nem nagy dolog. Több sztár csinálta már. És ha figyelmesen elolvassuk, hogy mit mondott rájövünk, hogy nem a PlayBoyban szeretne szerepelni, csak egy szerep kedvéért vállalná be.
2012. február 20. 17:23
|
|
Tamynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 325 Csatolások: 0 Azonosító: 163822 offline
|
ÚRISTEN!!!
"nem hittem, hogy ilyenre képes" "azt hittem ő más" innen derül ki a kommentelők életkora kéremszépen.... xD Picinyeim, majd ha eléritek minimum a 14 évet, megértitek... x) de nem szidlak, ti még kicsik vagytok (az üzenet azok számára szól, akik olyanokat írtak, amilyet az idézőjelbe írtam fentebb)
2012. február 20. 17:37
Én annyira nem örülnék neki, zavarna a dolog, de "nem omlanának bennem össze világok". Nem fordulnék el tőle, mert nekem ez nem lenne elég ok. Imádnám továbbra is.
Egyes reakciókat nem értek. Egyesek máris úgy tesznek, mintha már szerepelt volna olyanfilmben, ahol meztelen volt - Ő pedig nem azt mondta, hogy felnőttfilmekben fog szerepelni. Bolhából csinálnak elefántot...
Egyes reakciókat nem értek. Egyesek máris úgy tesznek, mintha már szerepelt volna olyanfilmben, ahol meztelen volt - Ő pedig nem azt mondta, hogy felnőttfilmekben fog szerepelni. Bolhából csinálnak elefántot...
2012. február 20. 18:20
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Igen, nem értem, hogy már mindenki jön, hogy tucatsztár, meg senki, meg így hívja fel magára a figyelmet, hát csak azt mondta, hogy most már egy filmben nem utasítaná el, ha muszáj lenne levetkőznie. Szerintem ne teljes galériára gondoljatok tele pucér képekkel, csak egy szerepre...
2012. február 20. 18:21
Idézet (Ketherina @ 2012.02.20. 18:20)
Igen, nem értem, hogy már mindenki jön, hogy tucatsztár, meg senki, meg így hívja fel magára a figyelmet, hát csak azt mondta, hogy most már egy filmben nem utasítaná el, ha muszáj lenne levetkőznie. Szerintem ne teljes galériára gondoljatok tele pucér képekkel, csak egy szerepre...
Na, ezzel egyetértek!
2012. február 20. 18:34
pfff... hát itt már mindenki vetkőzni akar???? ohhh.. istenem!! Ez van amikor az unatkozó sztárok észreveszik , h már ne törődnek velük annyit mint régen, aztán vagy valami botrányt csinállnak, vagy vetkőznek..... hát Nina a vetkőzést választotta.....
2012. február 20. 20:07
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Aki annyival előbbre jár nm úgy tekint NInára mint Elena és nm lotyózza le. Sokan úgy fogják fel mintha Elena, az ártatlan karakter akarná ezt. Pedig színész és karakter messze elütnek egymástól...
2012. február 20. 21:08
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
Idézet (Tamyna @ 2012.02.20. 17:23)
ÚRISTEN!!!
"nem hittem, hogy ilyenre képes" "azt hittem ő más" innen derül ki a kommentelők életkora kéremszépen.. xD Picinyeim, majd ha eléritek minimum a 14 évet, megértitek... x) de nem szidlak, ti még kicsik vagytok (az üzenet azok számára szól, akik olyanokat írtak, amilyet az idézőjelbe írtam fentebb)
csak azért a 14. évet mert te ennyi vagy
egyébként nem feltétlen életkortól függ hogy kinek milyen a felfogása, ha nagy lennél akkor tudnád
na meg: picinyeim... pff
már bocsánat hogy visszaszóltam, de nem szeretem ha valaki fölényes
2012. február 21. 19:26
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ő tudja mit csinál!Nekem attól még kedvenc marad!
2012. február 21. 20:02
de azért remélem, hogy nem a Trónok harcában látom viszont.
2012. február 22. 21:28
|
|
kitty.14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1046 Csatolások: 0 Azonosító: 124080 offline
|
Ő tudja az alakja jó, és ha ő ezt szeretné miért ne?
Tamyna ne haragudj de én sem értek veled egyet . A nővérem több mint 28 és ő is erősen ellenzi a vetközést. Szóval tényleg nem kortól függ.
2012. február 22. 22:51
|
|
Eszter XDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 151868 offline
|
http://starity.hu/magazin/1646-nina-nem-vetkozik/
erről ennyit!! XD
erről ennyit!! XD
2012. március 02. 20:32
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
remelem nem olyan durvan fog vetkozni mint Lady KaKa
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.