Starity

Nina Dobrev most már szívesen vetkőzne

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 16. 16:26 #61
- törölt felhasználó -    
Holly Keller írta:

Nem kell vetkőzni ahhoz, hogy észrevegyenek.

Teljesen egyetértek veled Holly Keller!!! laugh.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2012. február 16. 16:31 #62
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ketherina @ 2012.02.16. 16:02)
Na és akkor mi van? Ő is pénzért dolgozik, ahogyan Jennifer Garner is. Ő így keresi a pénzét, igen is emlékezni fognak rá, mert amikor valaki népszerű sok felkérést kap. Számára is fontos a megélhetés, és nem neked csinálja. Ennyi, akinek nem tetszik így járt, felnőtt nő, tesz, amit akar.

Annyi pénzt keresett a TVD-vel, hogy egész életében nem kellene dolgoznia.XD Én csak azt írtam le, hogy a siker érdekében nem vetkőzni kellene, hanem talán fejlesztenie a tudását, mert ne haragudj, van mit csiszolnia. Nem éppen a legjobb színésznők közé tudnám sorolni. Én egyedül azt sajnálom, hogy nem a tehetségével, hanem a testével akarja eladni magát. Számomra innentől kezdve megy a Lady Gaga féle celebek gyűjtőfiókjába, mert ő sem más, mint a többi. A munkásságával szerintem sokakat nem rengetett meg - engem sem -, és, ha most véget érne a TVD, menne a hölgy a süllyesztőbe. Egyszerűen nincs meg benne az a plusz, ami miatt számomra kiemelkedne a kollégái közül. És, ha valóban olyan jó színész, mint ahogyan egyébiránt elő van adva, akkor nem lenne szüksége cici mutogatásra. Tény, ahogyan írtad, Misao, a színészet is egy telített szakma és tele van olyanokkal, akiknek semmi keresnivalójuk. Ennek okából sem tudnak érvényesülni azok, akik valóban tehetségesek.

Idézet (Adrianna @ 2012.02.16. 16:11)
Ez úgy baromság, ahogy van. Nem azért mondom, mert annyira elvakultan szeretném őt, de igenis nagy tehetsége van. Igen, sorozatsztár (nagyrészt, mert azért voltak kisebb-nagyobb filmszerepei), de egyáltalán nem tucatsztár. Színészi játéka meg mérföldekkel jobb, mint Kristennek, és már ne is haragudj, de szerintem igenis megvan benne az a plusz. Láttad már, hogy Elena és Katherine mennyire különböznek? Csak mert ja, két karaktere van egy showban, és nem csak én állítom, hogy van amikor teljesen más embernek tűnik, hiába tudom, hogy ugyanaz a személy játsza. Ha nem nézed a Vampire Diariest, akkor persze ebből semmit nem tudsz, vagy tapasztalsz, de akkor ne írj ilyeneket. Attól, hogy mindenki sztárolja még nem kell automatikusan lehúzni. mellow.gif

Ahogy látom te sem láttál még elég filmet ahhoz, hogy ne keverd össze a szezont a fazonnal. Nina Dobrev egy tinisztár, aki azért lett felkapott, mert Meyer divatba hozta a Twilight Saga-val a vámpírokat. Mivel folyamatosan nézem jó magam is a TVD-t, igen, láttam Elena és Katherine (ha elírtam, akkor bocsesz) közötti különbséget, de szerintem nudli volt. Minap véletlenül az AXN-en belenéztem egy Robin Williams film végébe, ahol a partnere Robert De Niro volt, aki egy szellemileg leépült - talán autista - férfit formált meg. Na, akkor emeltem kalapomat, mert az aztán alakítás volt! Ritkán szoktam mondani ilyesmit, de az olyan alakítás volt, hogy eltörpül a mai média divatsztárocskák elcsépelt szerepei mellett. Egy szóval nem mondtam azt, hogy nem tehetséges, csak közel sem akkora cucc mint, amilyennek elő van adva. Színészileg a hölgyikének még van mit tanulnia, és profi színésznő lehetne belőle, ha nem tolná így el a dolgokat. Számomra túl keveset tett le az asztalra és hiába láttam már lassan három és fél évadba, számomra amatőr és gyenge színész. Tényleg soroljak olyan színészeket, akiket becsülök? Szerintem nem kell, mert ti magatok is tudjátok szerintem, hogy kik azok, akik tehetségesek, de egy fikarcnyit sincsenek elismerve. Ha Dobrev akkora ász, akkor nem kell cicit és nunit mutogatnia ahhoz, hogy egy-egy Oscar gyanús filmszerepre felkérjék. De egyébiránt ma már sok minden a szex körül forog. Sokszor csak úgy tudsz kiszabadulni a csicska melóból, ha szét teszed a lábadat, vagy esetleg tisztességtelen dologra kérnek. Persze én magamból indultam ki e témát illetően. Anne Hathawayt is nagyra becsültem mindig is, de amikor ledobta a textilt, akkor egy nagyot csalódtam benne. Emberek, nézzetek filmeket is és akkor lesz viszonyítási alapotok! Mert így maximum elkönyvellek egy rajongócskának, aki jövőre egy másik sorozatért lesz oda, mert más lesz a divat. Egy tehetséges színészt tudnék a TVD-ből kiemelni, és az Ian Somerhalder. Félre értések elkerülése végett a pasi egy ideje hidegen hagy, nem tetszik nekem, de ahogy meg tudja formálni Damont, az csillagos ötös.
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2012. február 16. 16:34 #63
Kiraac
Kiraac
ƒℓєυя яєвєℓℓє™

Státuszilyen szar nap nincs még egy :(((((
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2355
Csatolások: 320
Azonosító: 126961
Igazából ezen már nem csodálkozom, a TVD-s fotózorozat után. Azok, akik pedig azt írtak, hogy neki is meg kell élnie valamiből: nos, igen. A prostituáltaknak is meg kell valamiből élni, ezen az alapon ők is ugyanannyit érnek. Vagy nincs igazam? pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: anna21, Black Hearth2
2012. február 16. 16:37 #64
sréka
sréka
visszatérő vendég

StátuszI don't belive in farytales , but I belive in you and me :)
Hozzászólás: 330
Csatolások: 35
Azonosító: 141360
Amúgy ha valaki színésznek megy akkor előbb vagy utóbb biztos lesz egy jelenet ahol vetkőznie kell. Hát most ez van ilyen ez a szakma, de szerintem ettől még nem lesz kevesebb. smileeee.gif
2012. február 16. 16:41 #65
- törölt felhasználó -    
Felnőtt nő, azt tesz, amit akar. De aki tehetséges és figyelemreméltó, annak nem kell vetkőznie, hogy észrevegyék, hogy birtokolja azt a bizonyos pluszt. Nina egyáltalán nem nagy színésznő, sőt, gondolom sokan csak szép pofija miatt szeretik. Számomra legalábbis nem Ő a legjobb színész a TVD stábból pardon.gif
2012. február 16. 16:48 #66
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Holly Keller: maximálisan egyettértek veled! De azt ne felejtsük el,hogy Nina még nem vetkezett kamera előtt!És már 3. éve van a köztudatban,ahogy ő is mondta,örül,hogy ennyi ideig sikerült magán tartani a ruháit!Amit meg a tehetségéről írtál,az is igaz,de lássuk be,Elena és Katherine megformálása nem követel többet annál amit Nina nyújt,én is láttam már nála jobb színészeket,de azok nem 23 éves sorozatsztárok voltak,Nina meg még fiatal,nem szégyen fejlődni. wink.gif
Nem tudom kiírta,hogy "szegény azért csinálná,mert vetkezésből muszáj kenyeret keresni az asztalra" - de ahogy Holly is írta,a TVD hozott Ninának annyit a konyhára,hogy egy életre független legyen! rohog.gif Úgyhogy,ha netán tényleg arra kerülne sor,hogy ledobja a ruháit,az nem a pénz miatt lenne! De én nem akarom,és nem is fogom Ninát előre leírni,mert mint mondtam még nem vetkezett és eddig teljesen botránymentes,nem mondom,hogy ez nem változhat,de aki eddig kibírta,csaknem fog hirtelen minden pletykalap botránycsillaga lenni!Ami pedig a tehetségét illeti,tisztába vagyok vele,hogy nem egett rengető,de mint mondtam a TVD-be tökéletes,mert ugye csak egy sorozat,és ha Nina nem lenne jó benne,a show sem lenne ilyen sikeres! Márpedig az (az egyik legjobb most futó tini-széria) Ninát meg nem kell félteni,én nem nézem ki belőle,hogy ő lesz a következő Lady GaGa!
2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Black Hearth2
2012. február 16. 16:58 #67
Luminita
Luminita
visszatérő vendég

Státusz~ nem vagyok tökéletes, de ki mondta, hogy az is akarok lenni ? ;)
Hozzászólás: 321
Csatolások: 300
Azonosító: 156336
Holly Keller teljesen egyetértek biggrin.gif
2012. február 16. 16:59 #68
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.16. 16:31)
Emberek, nézzetek filmeket is és akkor lesz viszonyítási alapotok! Mert így maximum elkönyvellek egy rajongócskának, aki jövőre egy másik sorozatért lesz oda, mert más lesz a divat. Egy tehetséges színészt tudnék a TVD-ből kiemelni, és az Ian Somerhalder. Félre értések elkerülése végett a pasi egy ideje hidegen hagy, nem tetszik nekem, de ahogy meg tudja formálni Damont, az csillagos ötös.

Attól, hogy nem nagy a sztori, még igenis alakíthat jól egy színész. Szerintem Nina kihoz mindent az unalmas Elenaból/rosszkislány Katherineből. Én megértem, hogy vannak tőle jobbak, nem is állítottam, hogy ő a legjobb. smileeee.gif
Azért 18 éves fejjel szerintem pont nem abba a csoportba tartozom, akiknek minden héten más a kedvencük. Én ha valakit szeretek, akkor évekig szeretem, nem változtatgatom attól függően éppen mi a divat. (A Vampire Diariest is az első héttől kezdve néztem, emlékszem 3 éve SENKI nem tudta mi az, és engem is idegesít, hogy az olyan rajongónak vallja magát, aki csak azért szereti, mert most felkapott.) Hidd el, attól hogy nincs bejelölve nekem x meg y, attól még szeretem és tisztelem a munkásságát, és tisztában vagyok vele, hogy körül-belül ki hol áll a képességeihez mérten. Például Ian szerintem is ügyesebb, mint Nina.

Amúgy meg a Vampire Diaries volt előbb könyvben, mint a Twilight, bár ezt sokan nem tudják. Bár tény, hogy a vámpírok népszerűsége miatt lett a sorozat, de a kettő ég és föld. biggrin.gif
2012. február 16. 17:02 #69
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2012.02.16. 16:48)
Holly Keller: maximálisan egyettértek veled! De azt ne felejtsük el,hogy Nina még nem vetkezett kamera előtt!És már 3. éve van a köztudatban,ahogy ő is mondta,örül,hogy ennyi ideig sikerült magán tartani a ruháit!Amit meg a tehetségéről írtál,az is igaz,de lássuk be,Elena és Katherine megformálása nem követel többet annál amit Nina nyújt,én is láttam már nála jobb színészeket,de azok nem 23 éves sorozatsztárok voltak,Nina meg még fiatal,nem szégyen fejlődni. wink.gif 
Nem tudom kiírta,hogy "szegény azért csinálná,mert vetkezésből muszáj kenyeret keresni az asztalra" - de ahogy Holly is írta,a TVD hozott Ninának annyit a konyhára,hogy egy életre független legyen!  rohog.gif Úgyhogy,ha netán tényleg arra kerülne sor,hogy ledobja a ruháit,az nem a pénz miatt lenne! De én nem akarom,és nem is fogom Ninát előre leírni,mert mint mondtam még nem vetkezett és eddig teljesen botránymentes,nem mondom,hogy ez nem változhat,de aki eddig kibírta,csaknem fog hirtelen minden pletykalap botránycsillaga lenni!Ami pedig a tehetségét illeti,tisztába vagyok vele,hogy nem egett rengető,de mint mondtam a TVD-be tökéletes,mert ugye csak egy sorozat,és ha Nina nem lenne jó benne,a show sem lenne ilyen sikeres! Márpedig az (az egyik legjobb most futó tini-széria) Ninát meg nem kell félteni,én nem nézem ki belőle,hogy ő lesz a következő Lady GaGa!

Jajj, de jó! Neked leesett, hogy mit szerettem volna leírni! Annyira örülök neki!smileeee.gif Tulajdonképpen ezt akartam elmondani, csak nem tudtam ilyen velősen megfogalmazni. Én kedvelem Ninát, sosem volt vele semmi bajom, de sorozatsztár és akár válhat belőle filmcsillag is, ha neki áll fejleszteni a tudását. Sosem értettem, hogy sokan mit látnak benne, amiért jobb egy Angelina Jolie-nál vagy egy Jessica Albánál. Nem kultiválom a vetkőzést a hírnevünk növelésére. Rövid távon lehet, hogy jó megoldás, de hosszú távon szerintem nem. Ha tényleg akkora tehetség, akkor a rendezők és a producerek észre fogják venni. Félelmetes néhány tag kommentje, mondván, hogy nem zavarja, ha meztelenül látja a példaképét. Wow! ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Black Hearth2
2012. február 16. 17:08 #70
doriella
doriella
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 1
Azonosító: 157843
Adrianna tökéletesen egyetértek!
Egyébként szerintem nincs semmi kivetnivaló abban amit Nina mondott, mert fiatalon tényleg nem válalta el, és nem azt mondta, hogy egy plakáton fog meztelenül pózolni, úgy értette, ha a szerepe miatt le kell vetkőzniue, megteszi.
2012. február 16. 17:12 #71
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Én személy szerint nem örülnék neki. :/
2012. február 16. 17:17 #72
- törölt felhasználó -    
Holly Keller teljesen egyetértek! smileeee.gif
2012. február 16. 17:17 #73
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Szerintem csak hogyha megköveteli a szerep,akkor talán,de valamiért van egy olyan érzésem,hogy nem gondolta komolyan.De hogyha igaz,akkor is szeretni fogom,mivel ettől nem fog megváltozni a véleményem.
2012. február 16. 17:18 #74
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.16. 17:02)
Jajj, de jó! Neked leesett, hogy mit szerettem volna leírni! Annyira örülök neki!smileeee.gif Félelmetes néhány tag kommentje, mondván, hogy nem zavarja, ha meztelenül látja a példaképét. Wow! ohmy.gif

Nina a Vampire Diaries miatt nekem is kedvencem,de elvakult rajongója nem vagyok,pontosan értem,hogy mire gondoltál...(:
Btw; nekem ez a nyilatkozata most nagyon nem volt szimpatikus,de amíg nem vetkezik sportszerűen,továbbra is követem a munkásságát,mert sokkal több van benne,annál,hogy a testét adja el!
1 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1
2012. február 16. 17:19 #75
Orsii.Miley26
Orsii.Miley26
visszatérő vendég

StátuszA jókislányok naplót írnak,én meg történelmet ;D
Hozzászólás: 405
Csatolások: 0
Azonosító: 160938
Miley-fan09 és Victoria Justice Fan egyetértek!
Ha valaki igazán igazi rajongó,egy ilyen hir nem is érdekli,kitart a kedvence mellett,ha törik ha szakad.
Az meg,hogy Nina vetkőzni akar,az másik dolog.Nem kell neki esni,hogy milyen undoritó,és gyalázatos.
Egyszerűen csak kiváló szinésznő akar lenni,és az is.A kiváló szinésznők/szinészek pedig mindent megtesznek azért,hogy a szerep tökéletes legyen.
Itt irták,hogy-Mennyire csalódtam benne,vagy -Ezt nem gondoltam volna.És hasonlók!
Ő is csak ember,és azt tesz,amit akar!Miért kell ezt igy elitélni.
Egy gyönyörű,csinos,23 éves szinésznőről beszélünk.Mit kell ezt felfújni!
Egyszerűen csak azt teszi,amit akar!Ami jó neki!Miért baj ez?
Semmi rossz nincs benne,hiszen nem kislány már,mert szerintem itt sokan azt hiszik.
Egy szerep kedvéért miért ne?Na miért ne tehetné meg?!
Csak azért,mert a 10-12 év(tisztelet a kivételnek) közötti rajongóinak ez furcsa?
Igenis tegye azt,amit akar!Majd ha arról fognak szólni a hirek,hogy egy szál kockás ingben,rövid farmernaciban,piercingekkel és tetkókkal teli lövi magát droggal az utcán,akkor ájuldozhat mindenki,most még mire?!
Nina 4ever.
2012. február 16. 17:26 #76
bogihhh
bogihhh

StátuszThe Vampire Diaries 3x22 eszméletlen jó volt <3 :D
Hozzászólás: 887
Azonosító: 136581
Az EW fotózáson is nagyon szép volt meg minden .. Én nekem akkor is a kedvenc színésznőm <3
2012. február 16. 17:26 #77
bekikeh
bekikeh
visszatérő vendég

Státuszjustin bieber 18 éves lett most csütörtökön!! <3 <3
Hozzászólás: 160
Csatolások: 1
Azonosító: 164574
na most az hogy valakli levetközik az oké, de ezt ne a kamerák elött tegye, nem kell egy ilyen szép csinos, és tehetséges sztárnak ezzel elrontania egy ilyen jol sikerül karriert
2012. február 16. 17:39 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2012.02.16. 16:31)
Én csak azt írtam le, hogy a siker érdekében nem vetkőzni kellene, hanem talán fejlesztenie a tudását, mert ne haragudj, van mit csiszolnia. Nem éppen a legjobb színésznők közé tudnám sorolni. Én egyedül azt sajnálom, hogy nem a tehetségével, hanem a testével akarja eladni magát.

Nem értek egyet. Először is Nina nem azt mondta, hogy vetkőzni akar. Volt egy szerep, amit nem vállalt el, amiatt, mert meztelenkedie kellett volna benne, és nem akar elesni több jó lehetőségtől pusztán a vetkőzés miatt. Ez lett volna a lényeg.
És egyébként meg Meryl Streep és Jodie Foster is vetkőzött már filmben, és azért rájuk nem mondhatod, hogy tucatsztárok, meg nem a legjobb színésznők.
1 felhasználónak tetszik: anna21
2012. február 16. 18:25 #79
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Nina tehet bármit, minig is ő lesz a legszebb és a leggyönyörűségesebb színésznő... ♥. smileeee.gif
2012. február 16. 18:31 #80
heyniaa
heyniaa
új tag
Hozzászólás: 89
Azonosító: 155982
Én őszíntén nem ellenzem a meztelenkedést, hisz szoktak nagyon ízléses - szerintem már művészi jellegű - képeket is készíteni ilyen témában. Pl: Ashley Tisdale meztelen képe is nagyon ízléses lett. smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok