Eredeti cím: Wrath of the Titans
Bemutató (USA): 2012. március 30.
Magyar cím: A titánok haragja
Magyar bemutató: 2012. március 29.
Műfaj: Akció, Fantasy, Kaland
Rendező: Jonathan Liebesman
Forgatókönyvíró: David Johnson
Szereplők: Sam Worthington, Liam Neeson, Rosamund Pike, Bill Nighy, Ralph Fiennes, Danny Huston, Toby Kebbell
Filmstúdió: Warner Bros. Pictures
Magyar előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=3ezhJymcQKw
Hivatalos oldal: http://wrathofthetitans.warnerbros.com/index.html
Leírás:
Egy évtizeddel a Kraken legendába illő elpusztítását követően Perszeusz (Sam Worthington), Zeusz (Liam Neeson) félisten fia halászként éli életét egy kis faluban és egy 10 éves kisfiú, Helius büszke édesapja.
Az istenek hatalma azonban az utóbbi időszakban az emberek hitetlenségének köszönhetően jócskán megcsappant, így elvesztik az irányítást a bebörtönzött Titánok felett, élükön Kronosszal, Zeusz hatalmas atyjával, aki évezredek óta az alvilág legmélyebb bugyraiban, Tartarus katakombáiban fogoly.
Amikor Hádész (Ralph Fiennes) és Áresz (Édgar Ramírez) szövetkezik Kronosszal, és fogságba ejtik Zeuszt, a Titánok az ő erejével még hatalmasabbá válnak, és a pokol elszabadul a Földön. Perszeusz képtelen tovább tagadni örökségét, és újra harcba száll az emberiségért, egy harcos Királynő, Andromeda (Rosamund Pike), Poseidon félisten fia, Argenor (Toby Kebbell) és a bukott isten, Hephaestus (Bill Nighy) segítségével
Wrath of the Titans / A titánok haragja (2012)
2012. február 16. 21:19
|
|
Ancyvivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 245 Csatolások: 11 Azonosító: 103212 offline
|
édes istenem mit tettek Sam hajával
ennek ellenére nagyon várom ezt a filmet is
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2012. február 18. 01:38
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Ancyvi @ 2012.02.16. 21:19)
édes istenem mit tettek Sam hajával
ennek ellenére nagyon várom ezt a filmet is 
Szerintem semmit, szimplán csak megnőtt. Egyébként én hiányolom Gemmát a filmből
2012. március 03. 21:01
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Jó film lehet:)...az előzetesében Marilyn Manson-Sweet Dreams az nagyon ott volt*o*
2012. március 03. 21:45
Idézet (Christo @ 2012.02.18. 01:38)
Szerintem semmit, szimplán csak megnőtt. Egyébként én hiányolom Gemmát a filmből
Azért majd megnézem, mert amúgy Samet bírom. 
Nekem is ez volt az első gondolatom, hiányozni fog Gemma a filmből. Remélem a második rész is lesz legalább olyan jó mint az első.
Christo
2012. március 03. 21:53
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.03.03. 21:45)
Nekem is ez volt az első gondolatom, hiányozni fog Gemma a filmből. Remélem a második rész is lesz legalább olyan jó mint az első.
Az ilyentől amúgy is rosszul vagyok, mikor az első részben összehozzák a karaktereket, mint hű de nagy szerelmeseket, akik sosem válnak el, erre a második részben már egy másik csajjal teszik ugyanezt. Szóval ez így nem jön be. Látványilag nagyon jónak tűnik, akárcsak az első rész, de hát a sztori mégis csak sántít.
2012. március 03. 22:00
Idézet (Christo @ 2012.03.03. 21:53)
Az ilyentől amúgy is rosszul vagyok, mikor az első részben összehozzák a karaktereket, mint hű de nagy szerelmeseket, akik sosem válnak el, erre a második részben már egy másik csajjal teszik ugyanezt. Szóval ez így nem jön be. Látványilag nagyon jónak tűnik, akárcsak az első rész, de hát a sztori mégis csak sántít.
Nézzük a jó oldalát: lehetett volna rosszabb is, mondjuk egy teljes szereplőgárda-csere
2012. március 06. 23:24
|
kirschakosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 67 Azonosító: 93904 offline
|
Jaj ezt nagyon várom!! Állat egy film lesz az tuti
Nekem az első is tetszett, de ez még jobb lesz semmi kétség.
2012. március 16. 20:29
|
|
zoli007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.03. Hozzászólás: 2937 Csatolások: 26887 Azonosító: 24048 offline
|
.
standoffan
2012. március 19. 21:02
|
|
zoli007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.03. Hozzászólás: 2937 Csatolások: 26887 Azonosító: 24048 offline
|
.
standoffan
2012. április 16. 09:22
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Megnéztem moziba...őszinte legyek,nem nagyon tetszett:S...az előzeteséből azt gondoltam,hogy jó film lesz...:S
czikoria
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.