Azért annál a résznél amikor azt mondta, hogy meg is ölhette volna egy pillanatra kihagyott a szívem
Fóka támadt Shakirára
2012. február 15. 19:47
Szerencsésen megúszta
Köszönjük Tony
Örök hálával tartozunk mi is és Shakira is 
Azért annál a résznél amikor azt mondta, hogy meg is ölhette volna egy pillanatra kihagyott a szívem
Örülök hogy az ijedtségen kívül nem lett nagyobb baja, és később csak egy rossz emlék lesz mindez neki (már nem az hogy uncsija megmentette xD ).
2012. február 15. 20:00
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Azt nem tudhatta, hogy párzási időszak van a fókáknál, és hogy ilyenkor támadnak emberre. Amúgy nagyon szerencsés. Rosszabbul is végződhetett volna ez az egész...
2012. február 15. 20:09
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Cápákkal nem akar merülni? Különben is, ha az ő területükön járnak az emberek számoljanak a következményekkel. A fókát nem érdekli, hogy ő shakira, de az sem ha a pápa.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. február 15. 20:12
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Jézusom, még szerencse, hogy ott volt az uncsija! :S De miért kell olyan közel mennie? Nem értem Shakirát. Mondjuk én is állat bolond vagyok, s ilyen szempontból értem.. de azért nem minden áron.
2012. február 15. 20:35
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
jeszussssssssssssssssssssssssssssssssssss :////////////////////////////////////////
2012. február 15. 20:43
|
|
joska89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 135501 offline
|
Örülök, hogy nem eset semmi baja!
Különben az idézet nem jól van, fordítva tudom, hogy nem a szerző hibája, mert a Blikk fordította hibásan. De Shakira olyat nem írt, hogy majdnem megölte, bárki leellenőrizheti a hivatalos Facebookján. Ezt nem ő fúja fel, hanem a média. Shaki sokkal könnyedebben és viccesebben fogalmazott.
Különben az idézet nem jól van, fordítva tudom, hogy nem a szerző hibája, mert a Blikk fordította hibásan. De Shakira olyat nem írt, hogy majdnem megölte, bárki leellenőrizheti a hivatalos Facebookján. Ezt nem ő fúja fel, hanem a média. Shaki sokkal könnyedebben és viccesebben fogalmazott.
2012. február 15. 21:54
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
az a szerencse hogy egy apró sérüléssel megúszta nem tom mi lenne ha Shaki nincs :S
2012. február 15. 21:56
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
joska89 igen olvastam az eredetit és ott téll egy picit viccesen mondta
2012. február 15. 22:11
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Basszus ez azért egy kicsit durva.... nagyon nagy szerencséje volt....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.