Múlt héten, szombaton sújtotta le a világot Whitney Houston halála, melynek oka egyelőre tisztázatlan, bár munkatársai is úgy nyilatkoztak: várható volt a sztár halála.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb orvost vonhatnak felelősségre
2012. február 15. 16:37
2012. február 15. 16:40
|
|
LillaVagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 161098 offline
|
illegálisan adott neki tablettákat, felelőtlenek.
2012. február 15. 16:41
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Na jó, nekem azt senki ne mondja, hogy "várható volt a halála" erősen vitatom, hogy a munkatársai ilyet mondtak volna... Ez egy hülyeség, a Daily Mail meg nagyjából meg annyira hiteles odakinnt, mint itt nálunk a Story, Hot, Bors és hasonlók
Istenem, azért ez szörnyű. Nem elég a családnak, barátoknak, rajongóknak, hogy elment Whitney, de még ez a rengeteg feltételezés, hazugság, kitaláció...tudom, hogy minden sztárnál ez van, de mindig elborzaszt.
Istenem, azért ez szörnyű. Nem elég a családnak, barátoknak, rajongóknak, hogy elment Whitney, de még ez a rengeteg feltételezés, hazugság, kitaláció...tudom, hogy minden sztárnál ez van, de mindig elborzaszt.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2012. február 15. 16:41
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
A Daily Mail megint kavarja a trágyát!
Gondoltam, hogy ez a sok baromság onnan származik. Nem ismerik ezek az újságírás etikett szabályait, az is biztos. Az újságíró nem véleményez, nem feltételez, nem vádaskodik, és nem sugall semmi mögöttes gondolatot, csupán tényeket közöl és tájékoztat. Hol szerezték ezek a diplomát?
2012. február 15. 16:47
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nem mind1???hagyják már békében nyugodni szegényt!! :@
2012. február 15. 16:51
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nah hát még ilyet o.O biztos nem lennék híresség orvosa...
2012. február 15. 17:27
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
Olyan természetellenes lenne,hogy egy ember lakásában lehet találni nyugtatót,fájdalomcsillapítót?Nem tudom miért kell állandóan az orvosokat hibáztatni?Hogy a fenébe akarják rábizonyítani ,bárkire is ,hogy illegálisan adott neki tablettákat(ha tényleg találnak ilyen).Az összes gyógyszernél,legalábbis itthon,de gondolom Amerikában is fel van tüntetve a mellékhatás,és minden egyéb tudni való.Egy orvosnak,miért lenne jó,ha meghal a saját betege?Utalom,hogy itt pattog a média az orvosokkal,pedig az ő hülyeségeik miatt (média) kerülnek valakik rosszabb helyzetbe.
2012. február 15. 17:38
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Szerintem is teljesen normális, hogy egy ember tart magánál fájdalomcsillapítót, vagy/és nyugtatót...
Azt pedig még mindig nem tudom teljesen elfogadni, hogy meghalt. :cray:
Azt pedig még mindig nem tudom teljesen elfogadni, hogy meghalt. :cray:
2012. február 15. 17:40
Én sem tudom felfogni hogy Withney meghalt. Az MTV-n is láttam hogy betettek Withney számokat, bár nem sűrűn TV-ek. Az is igaz hogy mindenkinél vag yfájdalomcsillapító.
2012. február 15. 18:28
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nem értem..miért nem lehet már leszállni a témáról?szegény Whitney...
2012. február 15. 18:32
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
Szerintem is teljesen normális, hogy egy ember tart magánál fájdalomcsillapítót, vagy/és nyugtatót...
Azt pedig még mindig nem tudom teljesen elfogadni, hogy meghalt.
Azt pedig még mindig nem tudom teljesen elfogadni, hogy meghalt.
2012. február 15. 19:31
Hát az biztos mert a hírekben azt mondták hogy gyógyszer túl adagolástól, drogtól, és alkoholtól halt meg! =(
2012. február 15. 19:43
Nem most kéne mindenkit gyanúsítgatni. Talán mellette kellett volna lenni, ha már a munkatársai is azt nyilatkozták,hogy úgy nézett ki ,mint egy zombi az utolsó napjaiban.És ez ellen tett bárki-bármit is ?
Fiatal volt. Itt kéne lennie. <3
Fiatal volt. Itt kéne lennie. <3
2012. február 16. 10:14
Holttesste.. Ezt így olyan szomorú olvasni, igen, meghalt, de ez a mondat.. olyan.. :'(
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.