Katy Perry az amerikai X Factorban?
2012. február 16. 11:40
"Vak vezetne világtalant" - egyébként közhely lenne, hogy olyan kritizálna, aki abszolute képtelen élőben (legalább) átlagosan elénekelni a stúdiókban felturbózott dalait.
2012. február 16. 11:51
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Könyörgök, ha valakinek meg kell ítélnie az énekesek előadását, akkor olyan ítélje, aki TUD IS ÉNEKELNI! Ennyi erővel bárkit beültethetnének oda zsűritagnak!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 16. 15:16
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Olyan jó,hogy egyesek itt azzal vannak elfoglalva, hogy énekel élőben ...még jó hogy nem ugyanugy mint a stúdióban , hiszen ki énekel ugyanúgy ?? és élőben sem rossz különben meg , az vesse rá az első követ aki jobban tud énekelni nála, vagy legalább annyit letett az asztalra,mind Katy
2012. február 16. 16:51
Idézet (Edeee... @ 2012.02.16. 15:16)
Olyan jó,hogy egyesek itt azzal vannak elfoglalva, hogy énekel élőben ...még jó hogy nem ugyanugy mint a stúdióban , hiszen ki énekel ugyanúgy ?? és élőben sem rossz különben meg , az vesse rá az első követ aki jobban tud énekelni nála, vagy legalább annyit letett az asztalra,mind Katy 
Sok szeretettel ajánlom neked!
2012. február 16. 17:34
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Holly Keller
Kár ezen vitatkozni , különben meg Adelet is szeretem ... És nemcsak a han a lényeg , hanem hogy eladható legyen ...és attól , hogy te itt leszolod, attól még nem változik a tény, hogy hány millioan veszik meg a zenéjét ...különben emgha tényleg 0 hangja lenne , akkor enm lenne a világ egyik legjobban fizetett énekesnője... és egyépként enmhinném , hogy neked jobb nahgod lenne...erről ennyit
Kár ezen vitatkozni , különben meg Adelet is szeretem ... És nemcsak a han a lényeg , hanem hogy eladható legyen ...és attól , hogy te itt leszolod, attól még nem változik a tény, hogy hány millioan veszik meg a zenéjét ...különben emgha tényleg 0 hangja lenne , akkor enm lenne a világ egyik legjobban fizetett énekesnője... és egyépként enmhinném , hogy neked jobb nahgod lenne...erről ennyit
2012. február 16. 23:31
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem jó választás lenne.
2012. február 16. 23:44
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.15. 17:12)
Nicole-nak sem volt több hangja
Naaa, ezt azért cáfolnám. Bár nem vagyok oda érte, de mi tagadás a nőnek van hangja!
http://www.youtube.com/watch?v=TjR7qsLBPsE
http://www.youtube.com/watch?v=iQvU9MCUr0Q
Egyébként pedig Katy Perry? Most komolyan?
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. február 17. 13:27
|
|
|
Norah
...Nos nemis tudom, Talán a 64 millio eladott dalát,mega 11 millio eladotta albumát... megegy rakás dijat azt! ... Szánalmasnak tartom amugy , hogy itten épp oylan emberek pocskondiázzák , akiknem még ennyi hangja sincs , és 10 darab lemezt nehezen adnának el ,enmhogy 10 milliot ... Irigységböl támadják ,mert népszerü,és vele foglalkoznak...ez van elkell fogadnotok
...Nos nemis tudom, Talán a 64 millio eladott dalát,mega 11 millio eladotta albumát... megegy rakás dijat azt! ... Szánalmasnak tartom amugy , hogy itten épp oylan emberek pocskondiázzák , akiknem még ennyi hangja sincs , és 10 darab lemezt nehezen adnának el ,enmhogy 10 milliot ... Irigységböl támadják ,mert népszerü,és vele foglalkoznak...ez van elkell fogadnotok
2012. március 07. 18:33
Katy-t nem nagyon tudom elképzelni X Factorban. bírom, de énekesnőnek elég kis átlagos.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.