A pop koronázatlan királynőjét és Britney Spearst hozták össze újabban, miszerint közös munkálatokba fognak a közeljövőben, ám Madonna tagadta a pletykákat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Madonna: „Nem duettezem Britney-vel”
2012. február 15. 15:47
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
2012. február 15. 16:01
Tash20 van benne valami, de én nem is nagyon bánom ezt!!
2012. február 15. 16:06
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Oké, sokat tett le az asztalra, de Britney is. Nem tudom melyikük a jobb, csak azt, hogy Madonna kezd kimenni a "divatból", és ha még ilyen bunkó is, akkor nem tudom ezek után ki fogja szeretni...
2012. február 15. 16:09
Lehet, hogy el van szállva magától, de én azt mondom ő el is lehet. Bár sok embernek lehet nem szimpatikus - köztük nekem sem annyira - , de mégiscsak ő a pop királynője! Madonna egy kicsit többet tett le az asztalra, mint Britney.
2012. február 15. 16:23
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Elég nagyképű
pedig Britney sokkal jobb <3
pedig Britney sokkal jobb <3
2012. február 15. 16:25
Miért lett volna bunkó?
Ő csak elmondta azt őszintén és egyenesen, hogy Britney-vel nem akar duettezni, és, ha figyelmesen elolvastátok volna a cikket, akkor tudnátok, hogy Spears ilyet nem is akart, csak az egyik rajongói oldala és a retardált rajongók kezdték el terjeszteni. Ebben nincsen semmi bunkóság, csak őszinteség.
2012. február 15. 17:16
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
De nagy képű Madonna!!! Csak úgy meg mondom,hogy Britney sokkal jobb mint Madonna!!
2012. február 15. 17:42
Nekem egy kicsit úgy tűnik, hogy Madonna eléggé el van esve magától. Britney-vel igenis jó dal kerekedne ki belőle. Bár az tény, hogy nem feltétlen egy stílust követnek, és Britney számítógépes vinnyogása nem nagyon passzolna a Madonnáéhoz.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: