Elkészült a Punnany Massif nagy sikerű Élvezd című számához a videoklip.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új klippel jelentkezett a Punnany Massif
2012. február 15. 15:16
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Komolyan meglepődtem hogy felkerült Starity-re az új klip híre, de ezen az oldalon nem hiszem hogy túl sok ember ismerné őket. Emellett persze örülök, mert én imádom őket és büszke pécsi lakossá tesznek
)
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2012. február 15. 15:38
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Kiim @ 2012.02.15. 15:16)
Komolyan meglepődtem hogy felkerült Starity-re az új klip híre, de ezen az oldalon nem hiszem hogy túl sok ember ismerné őket. Emellett persze örülök, mert én imádom őket és büszke pécsi lakossá tesznek
)
Sajnos tényleg nem sokan ismerik még őket, de az Élvezd azt hiszem elég széles körben ismert lett, ezért gondoltam, hogy talán érdemes cikket írni a klipről, de nem kizárt az sem, hogy csak nálunk lett ilyen óriási siker. Mostanában konkrétan minden 2. ember kedvence lett az Élvezd, ráadásul öcsémék a koleszban hónapok óta minden reggel erre kelnek.
olsenfan..
2012. február 15. 15:39
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2012.02.15. 15:38)
Sajnos tényleg nem sokan ismerik még őket, de az Élvezd azt hiszem elég széles körben ismert lett, ezért gondoltam, hogy talán érdemes cikket írni a klipről, de nem kizárt az sem, hogy csak nálunk lett ilyen óriási siker. Mostanában konkrétan minden 2. ember kedvence lett az Élvezd, ráadásul öcsémék a koleszban hónapok óta minden reggel erre kelnek.
Azért kicsit fura, mert pár hónapja még mindenki szemében hatalmas kérdőjelek voltak, ha megemlítettem őket, de most elég annyit mondanom, hogy Élvezd és egyből tudják kikről van szó.
Remélem sokan megismerik és megszeretik őket, mert tényleg igényes zenét játszanak. Megérdemelnék a sikert. 
Érdemes? Vicclesz Szandra!?
Köszönöm ezt a fantasztikus cikket!
Az 'Élvezd' az egyik legjobb magyar szám, amit valaha hallottam. Annyi mondanivalója van és annyi igazság van benn, hogy azt el nem tudom mondani!
Rap4ever8
2012. február 15. 16:02
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Rohadtul az agyamra megy ez a szám már...
Az elején gyakorlatilag imádtam, de mióta ekkora divat lett mindenkinél, már a hideg ráz tőle. És ez nem a dal hibája, ez a legszebb az egészben...
Az elején gyakorlatilag imádtam, de mióta ekkora divat lett mindenkinél, már a hideg ráz tőle. És ez nem a dal hibája, ez a legszebb az egészben...
2012. február 15. 16:06
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.02.15. 16:02)
Rohadtul az agyamra megy ez a szám már...
Egy kicsit én is tartok tőle, hogy meg fogom unni, de eddig megunhatatlannak bizonyult. Azt hiszem ez az első alkalom, hogy olyan számból lett sláger, amit imádok. Attól viszont eléggé tartok, hogy hova vezet ez. Nem egyszer láttunk már olyat, hogy a siker érdekében a zenekarok feladták az egyéniségüket, eladták magukat és tucatelőadóvá váltak. Én kívánom nekik, hogy legyenek nagyon sikeresek, mert megérdemlik, de bízom benne, hogy elég erős az egyéniségük, stílusuk ahoz, hogy meg tudják őrizni.
2012. február 15. 16:17
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
ez nem az én világom megint..:$
2012. február 15. 16:49
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Hát, ez nagyon nem az én világom, de a szövegben van némi igazság.
2012. február 15. 19:48
Szerintem nincs olyan ember, aki ne ismerné ezt a számot, a legnagyobb
Bár nekem se nagyon tetszik, hogy ekkora nagy szám lett, de aki ismeri a Punnany-t, az így is szeretni fogja. Tuti, hogy a viva is játszani fogja, mert már DSP-t és Hősöket is játszanak. A színvonalat egy nagyon picit erősíti, de az, hogy divatból fogják szeretni a rap zenét...úristen :$
barbyyy: rap zenéhez nem kötelező zenei alap, csak a hiphop-hoz
amúgy meg ez a visszafogott alappal tökéletes, olyan nyugtató hatású.
barbyyy: rap zenéhez nem kötelező zenei alap, csak a hiphop-hoz
Rap4ever8
2012. február 16. 15:24
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Hű, láttam, hogy írtátok, hogy a szám eléggé felkapott. Én nem is figyeltem, de ma legalább hárman hallgatták az osztályban, ez szólt a sulirádióban és ez ment a viván is, amikor hazaértem. Ez eléggé elszomorító, mert most majd vivacsürhe lesz belőlük, vagy mi? Polgár Odettet is nem tudom, hanyadszorra kaptam el kapcsolgatás közben az Interaktívban.
2012. február 16. 16:52
Gratulálok nekik.. de azt sem tudom hogy KIK ezek!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.