Whitney Houston megérezte a halálát
2012. február 15. 19:20
"Másnap reggel ismét a Bibliáról beszélt, többek között Keresztelő Szent Jánosról és Jézusról, majd nagy mosollyal az arcán ismét megjegyezte, hogy mennyire tiszteli és már látni akarja őt" én ettől már kezdtem volna félni .. jobban kellett volna rá vigyázni
2012. február 15. 19:30
Az fura! Szerintem öngyilkos lett... de a hírekben azt hallottam.. hogy drogozott, nagyon soket vett be a gyógyszeréből.. és ivott is rá még alkoholt! =/
2012. február 15. 19:31
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem tudom, mert nagyon szerette a lányát, sokat kínlódott mire a sok vetélés után ez az egy szem gyermeke megszületett... Bár, emlékszem, hogy pár éve az egyik rokon nyilvánosságra hozott Whitney otthonáról fotókat, hogy lássák milyen mocsokban él és mennyire mélyen van. Minden fotón szörnyen nézett ki belőve, mint egy hajléktalan a szemétdombon. Bármi is vezetett a halálához, a lányának szörnyű lehet.
2012. február 15. 19:35
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ha mindaz igaz, amit a cikkben leírtak, még az is lehet, hogy öngyilkos lett...
2012. február 15. 19:39
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
ezek alapján tényleg úgy hangzik mintha öngyilkos lett volna,de köztudott,hogyha valaki öngyilkos lesz,akkor nem a menny-be kerül,tehát nem találkozhat Istennel,vagy Jézussal....
2012. február 15. 19:40
hát én nem tom de elég félelmetes ez hogy megérezte! nem inkább azért beszélt róla mert öngyilkos lett?? vagy én nem tom...
2012. február 17. 14:32
|
|
inomalackaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 154678 offline
|
Vettem egy michael jackson lemezt meghalt.Vettem egy amy winehouse lemezt meghalt.Vettem egy whitney houston lemezt meghalt.Veszek egy justin biber lemezt remélem meghal.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: