Állítólag már napokkal tragikus halála előtt Jézusról és a túlvilágról beszélt a barátainak, akiknek már akkor rossz előérzetük volt ezzel kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Whitney Houston megérezte a halálát
2012. február 15. 13:44
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Van ilyen... ZebWolf igazad van
2012. február 15. 13:56
Egek, még most sem tudom elhinni, hogy már nincs közöttünk.
Nem akarok senkit sem hibáztatni, de csak aprócska sejtés, hogy a férje szoktatta rá a drogokra.....sajnos Whitney rákapott, és lehet ez okozta a halálát. De nyilván idővel úgyis megtudjuk.
2012. február 15. 14:27
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
ZebWolf igazad van..
nem most kéne kihasználni azt,hogy ismerték..inkább éreznék magukat megtisztelve...
nem most kéne kihasználni azt,hogy ismerték..inkább éreznék magukat megtisztelve...
2012. február 15. 15:02
hát ennek elég öngyilkos szaga van... mondjuk elég kár...de honnan tudhatta volna előre? és a gyógyszereket ő vette be...
2012. február 15. 15:24
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
2012. február 15. 15:28
Kizárt, hogy öngyilkos lett volna, különben minek tervezgette volna a visszatérését?
2012. február 15. 15:34
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
Megint a " barátok" eset,ha valóban jó barátok lettek volna,akkor most nem nyilatkozgatnátok róla.De ha valóban igaz,akkor jó helyre kerül.
Ami az orvosát illeti ,nem értem miért kéne őket hibáztatni,mint Michael Jackson esetében sem érzem jogosnak.Orvosai valószínűleg nem az ajánlották neki,hogy vegyen be egyszerre nyugtatót és altatót és igyon rá valamit.
Ami az orvosát illeti ,nem értem miért kéne őket hibáztatni,mint Michael Jackson esetében sem érzem jogosnak.Orvosai valószínűleg nem az ajánlották neki,hogy vegyen be egyszerre nyugtatót és altatót és igyon rá valamit.
2012. február 15. 15:34
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
ZebWolf ,egyetértek
2012. február 15. 15:42
erre most nem tudok mit mondani.. lehet öngyilkos lett, de tudhatná, hogy bűn az öngyilkosság, ezért én ebben kételkedem.. ha úgy szereti Istent, mért nem akart volna még tovább élni, és természetes halállal, vagy legalább nem önszántából meghalni?
ha meg nem ő volt, akkor is fura.. O.o
2012. február 15. 15:59
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Már megint kezdődik...mindenkinél eljátszák...
Ha van olyan sztár, aki nem balesetben, gyilkosság vagy betegség miatt hunyt el és nem találták ki a halála után, hogy öngyilkos lett, akkor kérem jelezze valaki, én nem tudnék ilyet...
Ezeknek az úgynevezett "barátoknak" meg nem csak a szavuk hitelességét, de a létezésüket is vitatnám. B.ssza meg a média.
Ha van olyan sztár, aki nem balesetben, gyilkosság vagy betegség miatt hunyt el és nem találták ki a halála után, hogy öngyilkos lett, akkor kérem jelezze valaki, én nem tudnék ilyet...
Ezeknek az úgynevezett "barátoknak" meg nem csak a szavuk hitelességét, de a létezésüket is vitatnám. B.ssza meg a média.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: