Starity

Megasztár: idén a zsűri választja ki a döntősöket

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 14. 12:16 #21
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (ophely88 @ 2012.02.14. 12:09)
Nem véletlen. Okkal van odatéve egy emberke, aki mindig ellenszegül. Mind a négy ember nem veszekedhet egyszerre, elég ha egy kilóg a sorból, a lényeg itt amúgy sem a mentorokon hanem a mentoráltakon van. Én jobb ötletnek tartanám, ha 4 hozzáértő emberke ülne ott. Ha mind a négy veszekszik, úgy járhatnak mint tavaly Kelly Rowlandék. Nem, elég ide egy ember, aki megmondja amit kell, a többi meg csak dísznek van odatéve. Aki nem tud egy értelmes, a témához kapcsolódó mondatot sem kinyögni, keresnivalója sem lenne ott. Négy teljesen más beállítottságú ember csak egyfolytában vagy egyetértene, vagy vitázna, annak semmi értelme. Jó lenne ez, ha nem lenne megrendezett és mindenki lehetne őszinte. Malek tűnik az egyetlen őszinte mentornak, nincs szükség több vele egyetértő emberre, azzal elvonnák a figyelmet a mentoráltakról. Szerintem. Így most mindenki csak vállat von, hogy Malek megint kilóg a sorból, Ildikó sír, Gesztinek minden jó, Ferónak pedig semmi sem, ami nem az övé.

Attól, mert van 4 ember, akik közül mindenki hozzáértő, még nem feltétlen teljesen más beállítottságúak, veszekedni meg főleg nem veszekednének mindig, ha csak nincs ott Ildikó...
Meg főleg akkor nem lenne gond a más beállítottság, ha tényleg tehetség alapján értékelnének, merthát ugye ami jó, az jó és ezt a hozzáértők mind meg tudják állapítani, mégha nem az ő stílusuk, akkor is.
Továbbra is szánalmasnak tartom ezt megtervezett, nem lehet más, mindig kell egy ember, különben felborul az egyensúly rendszert. Ha látszik, hogy tényleg ennyire ki van centizve, hogy hogy kell működnie a dolognak, akkor én speciel nem sok hitelt adok ennek... Ugyanis kötve hiszem, hogy mindig csak véletlen lenne egy olyan ember, aki mindig kötözködik, lehet, hogy az az ember alapból nem is lenne olyan, csak meg van mondva neki, hogy legyélkemény.
Jó lenne ez így, ha nem lenne megtervezett? Ha nem lenne megtervezett, akkor nem így lenne minden műsorban az 1 a 3 ellen dolog alapból. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2012. február 14. 12:21 #22
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (janet7 @ 2012.02.14. 12:16)
Attól, mert van 4 ember, akik közül mindenki hozzáértő, még nem feltétlen teljesen más beállítottságúak, veszekedni meg főleg nem veszekednének mindig, ha csak nincs ott Ildikó...

Oké, tegyük fel, saláta Ildikó nincs a zsűriben többé. Feró lenne az első, aki azt mondaná Geszti mentoráltjára, hogy 'nem szerettelek, nekem ebből hiányzik valami'. Gesztinek ugyebár mindegy, ő csak nagy szavakkal tud érvelni, mintpl Elvis egyszer ezt mondta stb de értelmes véleményt alig tud összeszedni, ezért inkább általában csak helyesel vagy megmondja, hogy bocs de nem tetszik. Nem jól vannak összeválogatva. Ez a nagy baj.
2 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan, Pandus
2012. február 14. 12:26 #23
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Egyébként ez a "konfliktus a zsűri között" valamilyen szinten meg is van rendezve.Gondoljatok bele:Ha mind a négyen mindenben egyetértenének és nem lenne semmi veszekedés,akkor az embereknek nem lenne miről beszélniük és a pletykalapoknak nem lenne miről írniuk.Az X-faktorban a konfliktusok legfőbb forrása Keresztes,da ha ő nem lenne ott,akkor biztos lenne valaki más,aki miatt veszekedések vannak.Meg mindig szokott lenni egy zsűritag,aki szigorúbb,mint a többi.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Pandus
2012. február 14. 12:27 #24
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (ophely88 @ 2012.02.14. 12:21)
Oké, tegyük fel, saláta Ildikó nincs a zsűriben többé. Feró lenne az első, aki azt mondaná Geszti mentoráltjára, hogy 'nem szerettelek, nekem ebből hiányzik valami'. Gesztinek ugyebár mindegy, ő csak nagy szavakkal tud érvelni, mintpl Elvis egyszer ezt mondta stb de értelmes véleményt alig tud összeszedni, ezért inkább általában csak helyesel vagy megmondja, hogy bocs de nem tetszik. Nem jól vannak összeválogatva. Ez a nagy baj.

Jó, én nem kifejezetten az X-Faktor zsűriéről beszéltem ám. Csak feltételeztem, hogy ha összeraknak 4 normális, felnőtt, hozzáértő embert, abból még nem következik egyenesen, hogy állandóan veszekedni fognak, mert -ha csak nem Ildikóról van szó, mert láttuk miket művel...- valószínűleg van annyi eszük, hogy rájöjjenek, hogy nem lehet ezt csinálni egy műsorban, elfogadják egymás véleményét érett módon, továbblépnek, elmondják a sajátukat, aztán képesek megegyezni, ha arról van szó. Szerintem lehetne ilyen embereket betenni a zsűribe, bőven. És mennyivel hitelesebb lenne mint az "1 nagyon hozzáértő, nagyon nyers, nagyon kemény és 3 másik" felállás, ami ellen írtam az első hozzászólásomban. Nem az ellen, hogy nem ért egyet mindenki, nem az ellen, hogy nem lehet mindenkit kenyérre kenni, nem az ellen, hogy valaki kritizál is, hanem az ellen a megtervezett és csöppet sem hiteles koncepció ellen, amit MINDIG bevetnek. Legyen akkor 2-2 arányban, vagy legyen 3 kritikusabb, meg 1 elnézőbb, vagy akkor legyen mind a 4 kemény, akármi. Ezekkel semmi bajom nem lenne, mert nem azt a sz.r megszokott, szinte már elvárt sémát követi. Sőt, miért kell egyáltalán valakinek MINDIG kritikusnak és a másik háromnak (vagy kettőnek, vagy egynek) meg MINDIG elnézőbbnek lenni? Ilyen nincs is, olyan mint valami nagyon erőltetett forgatókönyv...egyáltalán nem emberi.
2012. február 14. 13:07 #25
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.02.14. 12:26)
Egyébként ez a "konfliktus a zsűri között" valamilyen szinten meg is van rendezve.Gondoljatok bele:Ha mind a négyen mindenben egyetértenének és nem lenne semmi veszekedés,akkor az embereknek nem lenne miről beszélniük és a pletykalapoknak nem lenne miről írniuk.Az X-faktorban a konfliktusok legfőbb forrása Keresztes,da ha ő nem lenne ott,akkor biztos lenne valaki más,aki miatt veszekedések vannak.Meg mindig szokott lenni egy zsűritag,aki szigorúbb,mint a többi.

Pontosan, 4 ember már nem igazán tud mindig egyetérteni. A műsor berendezett és valamivel fel kell hívniuk a figyelmet magukra, abból 1 biztosan kötekedőbb vagy szigorúbb, mint a többi. Nem véletlenül vannak olyan kritikusok, mint Fáy beválogatva. Több különböző beállítottságú ember kell oda, Isten ments 4 kritikust beültetni egymás mellé. Négy különböző karakter és ez fontos, mert a mentoroknak feladatuk az is, hogy mit nyilatkoznak mert azzal befolyásolnak bizonyos nézőket. Jól is néznénk ki, ha kiáll X a színpadra és mindenki bólogat mert mindenki ugyanazt a jól látja benne. A különböző emberek a nézők befolyásolása miatt vannak ott (akár bundázott műsor akár nem) és hogy csak magamból induljak ki, énis inkább megszívlelem egy olyan mentor véleményét, aki keményebben beszól és magasra teszi a mércét, mer mást gondolni és kimondani, már csak azért is, mert a Salátás Ildikó féle 'salátára sikeredett' meg a Geszti féle 'A zeneipar nem szeretne téged mert ..' nem igazán helytálló. Igenis tessék megmondani, hogy ez most nagyon nem lett jó, hamis volt, nem vagy ide való mert más nem teszi meg, nem kell a körítés meg a mellébeszélés. dry.gif
2012. február 14. 13:18 #26
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
ez egy fokkal sportszerűbbnek hangzik.
2012. február 14. 13:26 #27
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Idézet (ophely88 @ 2012.02.14. 13:07)
Pontosan, 4 ember már nem igazán tud mindig egyetérteni. A műsor berendezett és valamivel fel kell hívniuk a figyelmet magukra, abból 1 biztosan kötekedőbb vagy szigorúbb, mint a többi. Nem véletlenül vannak olyan kritikusok, mint Fáy beválogatva. Több különböző beállítottságú ember kell oda, Isten ments 4 kritikust beültetni egymás mellé. Négy különböző karakter és ez fontos, mert a mentoroknak feladatuk az is, hogy mit nyilatkoznak mert azzal befolyásolnak bizonyos nézőket. Jól is néznénk ki, ha kiáll  X a színpadra és mindenki bólogat mert mindenki ugyanazt a jól látja benne. A különböző emberek a nézők befolyásolása miatt vannak ott (akár bundázott műsor akár nem) és hogy csak magamból induljak ki, énis inkább megszívlelem egy olyan mentor véleményét, aki keményebben beszól és magasra teszi a mércét, mer mást gondolni és kimondani, már csak azért is, mert a Salátás Ildikó féle 'salátára sikeredett' meg a Geszti féle 'A zeneipar nem szeretne téged mert ..' nem igazán helytálló. Igenis tessék megmondani, hogy ez most nagyon nem lett jó, hamis volt, nem vagy ide való mert más nem teszi meg, nem kell a körítés meg a mellébeszélés.  dry.gif

Igazad van.Az X-faktorban én ezért is tartom Malekot a legtöbbre,mert ő megmondja az őszinte véleményét,még akkor is,ha az másoknak nem tetszik.És nem azt mondja,amit a többiek hallani akarnak.Ugyanez elmondható Friderikuszról és Fáyról is,de ők viszont néha átmennek sértegetésbe és bunkóba.
2012. február 14. 13:32 #28
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
szerintem ez így jobb lesz smileeee.gif
2012. február 14. 13:43 #29
BarbieFan
BarbieFan
asshole™
Hozzászólás: 6814
Csatolások: 315
Azonosító: 166047
Hannuusshh egyet értek
2012. február 14. 13:59 #30
mariana1998
mariana1998
visszatérő vendég

Státusz"Az az igazán bátor, aki meri követni az igaz álmait!"
Hozzászólás: 303
Azonosító: 133064
Na ez szuper ! Lesz akkor idén is lesz Lüszike ♥
Nagyon szar hogy ezek válasszák ki majd!!!
2012. február 14. 14:32 #31
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Szerintem így jobb lesz.
2012. február 14. 14:38 #32
Vandi
Vandi
AM

Státuszwake me up when september and school ends
Hozzászólás: 3860
Csatolások: 66
Azonosító: 130677
Ezt a műsort elvileg a nézőknek csinálják, szerintem sokkal jobb lenne, ha azok döntenék el a versenyzők sorsát, akik nézik a műsort.
2012. február 14. 14:45 #33
XDoriginal
XDoriginal

StátuszNem számít, mennyire fáj valami, van, hogy elengedni még fájdalmasabb.
Hozzászólás: 949
Azonosító: 157082
na végre,már épp ideje volt...
2012. február 14. 14:48 #34
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Én helyeslem. Azért idén elég zeneértő emberekből állt össze a zsűri, és a nézők többsége úgyis szimpátia alapján szavaz, ami elég igazságtalan...
2012. február 14. 14:55 #35
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Idézet (Vandi @ 2012.02.14. 14:38)
Ezt a műsort elvileg a nézőknek csinálják, szerintem sokkal jobb lenne, ha azok döntenék el a versenyzők sorsát, akik nézik a műsort.

Az lehet.De (elvileg) ez egy tehetségkutató és sokan nem a tehetség,hanem szimpátia és a külső alapján szavaznak.
2012. február 14. 14:56 #36
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
nekem az idei megasztár nagyo nem tetszik........ van benne egy kis csillag szüleetik meg egy kis x faktor :/
régen egyedi volt.. mostmár nem az......
2012. február 14. 14:57 #37
- törölt felhasználó -    
Legalább nem szimpátia alapján választanak a nézők..
2012. február 14. 14:59 #38
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.02.14. 14:55)
Az lehet.De (elvileg) ez egy tehetségkutató és sokan nem a tehetség,hanem szimpátia a külső alapján szavaznak.

Nem szabad hagyni, hogy a jónép szavazzon, mert akkor olyanok is továbbjutnak, akiknek semmi keresnivalójuk ott.
2 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan, Pandus
2012. február 14. 15:16 #39
- törölt felhasználó -    
ez szerintem igy jobb...
2012. február 14. 16:13 #40
sréka
sréka
visszatérő vendég

StátuszI don't belive in farytales , but I belive in you and me :)
Hozzászólás: 330
Csatolások: 35
Azonosító: 141360
lehet h így jobb... de nem biztos, mondjuk lehet hogy csak az osztálytársam miatt vagyok elfogult smileeee.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok