Idézet (ophely88 @ 2012.02.14. 12:09)
Nem véletlen. Okkal van odatéve egy emberke, aki mindig ellenszegül. Mind a négy ember nem veszekedhet egyszerre, elég ha egy kilóg a sorból, a lényeg itt amúgy sem a mentorokon hanem a mentoráltakon van. Én jobb ötletnek tartanám, ha 4 hozzáértő emberke ülne ott. Ha mind a négy veszekszik, úgy járhatnak mint tavaly Kelly Rowlandék. Nem, elég ide egy ember, aki megmondja amit kell, a többi meg csak dísznek van odatéve. Aki nem tud egy értelmes, a témához kapcsolódó mondatot sem kinyögni, keresnivalója sem lenne ott. Négy teljesen más beállítottságú ember csak egyfolytában vagy egyetértene, vagy vitázna, annak semmi értelme. Jó lenne ez, ha nem lenne megrendezett és mindenki lehetne őszinte. Malek tűnik az egyetlen őszinte mentornak, nincs szükség több vele egyetértő emberre, azzal elvonnák a figyelmet a mentoráltakról. Szerintem. Így most mindenki csak vállat von, hogy Malek megint kilóg a sorból, Ildikó sír, Gesztinek minden jó, Ferónak pedig semmi sem, ami nem az övé.
Attól, mert van 4 ember, akik közül mindenki hozzáértő, még nem feltétlen teljesen más beállítottságúak, veszekedni meg főleg nem veszekednének mindig, ha csak nincs ott Ildikó...
Meg főleg akkor nem lenne gond a más beállítottság, ha tényleg tehetség alapján értékelnének, merthát ugye ami jó, az jó és ezt a hozzáértők mind meg tudják állapítani, mégha nem az ő stílusuk, akkor is.
Továbbra is szánalmasnak tartom ezt megtervezett, nem lehet más, mindig kell egy ember, különben felborul az egyensúly rendszert. Ha látszik, hogy tényleg ennyire ki van centizve, hogy hogy kell működnie a dolognak, akkor én speciel nem sok hitelt adok ennek... Ugyanis kötve hiszem, hogy mindig csak véletlen lenne egy olyan ember, aki mindig kötözködik, lehet, hogy az az ember alapból nem is lenne olyan, csak meg van mondva neki, hogy legyélkemény.
Jó lenne ez így, ha nem lenne megtervezett? Ha nem lenne megtervezett, akkor nem így lenne minden műsorban az 1 a 3 ellen dolog alapból.

1 felhasználónak tetszik: