A nagyszerű énekes, Marc Anthony új szerelmével, a modell Shannon De Limával érkezett az ünnepségre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Marc Anthony új szerelmével ment a Grammyre
2012. február 13. 19:23
20 évvel fiatalabb csajjal nem fogja se féltékennyé, meg szerintem szomorúvá se tenni Jennifert. Ő 42 évesen is fényévekkel jobb, a kiscsaj sose ér a nyomába.
Marc Anthonyt meg szánalmasnak tartom, inkább maradt volna otthon
2012. február 13. 19:42
Nos én úgy vagyok vele, hogy nekem kicsit fura... de hát ő tudja...
2012. február 13. 19:52
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Gyönyörű barátnője van
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. február 13. 20:04
|
|
mcintia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 855 Csatolások: 68 Azonosító: 160169 offline
|
Szépek együtt!
Sally Sparrow
2012. február 13. 20:55
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem hiszem, hogy bárkit is féltékennyé akart tenni, túl vannak már ezen Jenniferrel. Azzal megy el egy nyilvános helyre, akivel akar. Világ életében szerette a nőket, a Jennifer előtti nejétől sokkal botrányosabb módon vált el anno. Azt is túlélte, ezt is túl fogja.
2012. február 13. 22:19
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem szép lány, de nem hinném, hogy hosszú távon működni fog a kapcsolatuk...
2012. február 14. 07:06
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.02.13. 19:23)
20 évvel fiatalabb csajjal nem fogja se féltékennyé, meg szerintem szomorúvá se tenni Jennifert. Ő 42 évesen is fényévekkel jobb, a kiscsaj sose ér a nyomába.
Kedves Cynthia!
Értem én, hogy nagy Jennifer Lopez rajongó vagy, de...
1., JLo pasija ugyan ennyivel fiatalabb a dívánál. Ennek ellenére nem tartom valószínűnek, hogy Marc-nál ez lett volna a szempont, amikor barátnőt keresett magának. Sokkal inkább arról van szó, hogy ha társaságba megy, ott elsősorban ilyen korú fiatal lányokkal találkozhat.
2., Jennifer a szakítást követően két hónappal, szeptemberben kezdett el romantikus vacsorákra járni és társat keresni magának. (Ez nem bírálat, csak ténymegállapítás. Ha ő készen állt erre, hát szíve joga!) Marc viszont csak két hónappal később, november végén jutott el idáig. Ha féltékennyé akarta volna tenni JLo-t, kicsit megkésett vele. Hiszen Jennifer akkor már együtt volt Casper Smarttal, fülig szerelmesen, boldogan lubickolva az új kapcsolatban.
3., Shanonnal december óta jár, a modell már a dominikai nyaralásán is vele volt. A kapcsolatuk januárban jutott olyan szintre, hogy Marc felvállalja a nyilvánosság előtt. Tette ezt egyrészt azért, mert véget akart vetni a találgatásoknak, másrészt pedig, mert a barátnőjének roppant megalázó lett volna, ha titkos viszonyként rejtegeti. De mivel az énekes - ha csak teheti - inkább diszkréten kezeli a magánéletét, ezért őket nem lehetett kézen fogva, vagy közterületen csókolózva lefényképezni. A kettejükről közzétett fotó szilveszterkor készült. Bulikép.
3., Marc Anthonyt, mint jelentős zenei személyiséget (2 Grammy, 3 latin Grammy stb..stb..) felkérték a díjátadásra. Miért is kellett volna otthon maradnia és hamut szórnia a fejére??? És Jennifer is ugyan ilyen szánalmas lesz az Oscaron, ahol majd ő ad át díjat?
4., Most, hogy a barátnőjével jelent meg egy hivatalos rendezvényen, sokan azt mondják, kérkedik vele, mutogatja. Ha egyedül megy el, akkor azzal vádolták volna, hogy nem is járnak, az egész csak egy kamu kapcsolat. Engem kicsit a viccbeli nyuszira emlékeztet a dolog, ahol mindegy, hogy a cigi füstszűrős, vagy nem, a nyuszi akkor is verést kap.(Felejthetetlen emlékű Hofi Géza történet.)
5., Jennifer Lopez és Marc Anthony a szakításuk után élik tovább az életüket, és mivel az ember társas lény, hát próbálnak új partnert találni maguknak. Ehhez pedig MINDKETTEJÜKNEK joga van.
Sally Sparrow
2012. február 14. 07:11
|
|
kismano2otaku |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 2054 Csatolások: 396 Azonosító: 156859 offline
|
Örülök neki,hogy rátalált újra a szerelem *-*
Sally Sparrow
2012. február 14. 09:13
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (nagyalbi @ 2012.02.14. 07:06)
Kedves Cynthia!
1., JLo pasija ugyan ennyivel fiatalabb a dívánál. Ennek ellenére nem tartom valószínűnek, hogy Marc-nál ez lett volna a szempont, amikor barátnőt keresett magának. Sokkal inkább arról van szó, hogy ha társaságba megy, ott elsősorban ilyen korú fiatal lányokkal találkozhat.
2., Jennifer a szakítást követően két hónappal, szeptemberben kezdett el romantikus vacsorákra járni és társat keresni magának. (Ez nem bírálat, csak ténymegállapítás. Ha ő készen állt erre, hát szíve joga!) Marc viszont csak két hónappal később, november végén jutott el idáig. Ha féltékennyé akarta volna tenni JLo-t, kicsit megkésett vele. Hiszen Jennifer akkor már együtt volt Casper Smarttal, fülig szerelmesen, boldogan lubickolva az új kapcsolatban.
3., Shanonnal december óta jár, a modell már a dominikai nyaralásán is vele volt. A kapcsolatuk januárban jutott olyan szintre, hogy Marc felvállalja a nyilvánosság előtt. Tette ezt egyrészt azért, mert véget akart vetni a találgatásoknak, másrészt pedig, mert a barátnőjének roppant megalázó lett volna, ha titkos viszonyként rejtegeti. De mivel az énekes - ha csak teheti - inkább diszkréten kezeli a magánéletét, ezért őket nem lehetett kézen fogva, vagy közterületen csókolózva lefényképezni. A kettejükről közzétett fotó szilveszterkor készült. Bulikép.
3., Marc Anthonyt, mint jelentős zenei személyiséget (2 Grammy, 3 latin Grammy stb..stb..) felkérték a díjátadásra. Miért is kellett volna otthon maradnia és hamut szórnia a fejére??? És Jennifer is ugyan ilyen szánalmas lesz az Oscaron, ahol majd ő ad át díjat?
4., Most, hogy a barátnőjével jelent meg egy hivatalos rendezvényen, sokan azt mondják, kérkedik vele, mutogatja. Ha egyedül megy el, akkor azzal vádolták volna, hogy nem is járnak, az egész csak egy kamu kapcsolat. Engem kicsit a viccbeli nyuszira emlékeztet a dolog, ahol mindegy, hogy a cigi füstszűrős, vagy nem, a nyuszi akkor is verést kap.(Felejthetetlen emlékű Hofi Géza történet.)
5., Jennifer Lopez és Marc Anthony a szakításuk után élik tovább az életüket, és mivel az ember társas lény, hát próbálnak új partnert találni maguknak. Ehhez pedig MINDKETTEJÜKNEK joga van.
Nálad a pont!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.