Pucérra vetkőzött Lady Gaga (18+)
2012. február 13. 21:12
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
De ha jobban bele gondoltok, ez a kép nem is annyira durva, volt már rosszabb is... Ez is csak arra kell, hogy beszéljenek róla, mintha eddig sem beszélnének róla eleget, mert a botrányaival már tele a padlás. Csak egy jó reklám neki.
1 felhasználónak tetszik:
Enaa
2012. február 13. 21:19
|
|
heidictatorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 156605 offline
|
Na úristen. Látszik, hogy már ő sem tud mihez kezdeni magával... Hát nem tudom, szerintem elég visszataszító, amit mostanában művel. A húsruhát még nem szekáltam, bár magamban arról is meg volt a véleményem, de ez a kép inkább ijesztő, mintsem csalogató. Jobb lesz, ha már leáll, ez az egész nagyon mesterkélt.
2012. február 13. 21:24
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
csak szerintem szedett fel néhány kilót? ha igen, akkor annak én kifejezetten örülök. már pont elegem van a csontokból.
2012. február 13. 21:39
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
ez már taszító. Hogy képes csak azért vetkőzni, hogy a jegyek jobban fogyjanak?
Ennyire látni, hogy nem bízik magában, és a sok jegy eladásba, hogy vetkőznie kelljen
Ennyire látni, hogy nem bízik magában, és a sok jegy eladásba, hogy vetkőznie kelljen
2012. február 13. 22:01
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Elég undorítóan meghízott, ha én ilyen kövér lennék, nem mutogatnám magam, a logó melléről már nem is beszélve... Amúgy nem látszik sok belőle, bugyi van rajta, a mellén meg ilyen homályosító fólia van, úgyhogy kb. semmi nem látszik. De ettől függetlenül egyre jobban zsugorodik a szememben. Meglenne a tehetsége a sikerhez, semmi szükség nincs ezekre a "botrányokra". Emlékszem, amikor még a Fame Monsteres időszakában azt nyilatkozta, hogy 2 órán keresztül sírt a kiadójának, mert meztelenül akarták lefotózni az album borítójához, mert a zenéjét nem találták eladhatónak. Ekkor azt mondta, hogy az ő művészete nem a pucérkodásból áll, és sosem lesz hajlandó a testét mutogatni, mert úgy tartja, hogy ő anélkül is lehet sikeres. Én ezt a Gagát akarom vissza!!! Aki kreatív volt, szókimondó, és mégis nagylelkű és alázatos. Aki jó zenét játszott, és jobbnál jobb, és ami a lényeg, ötletes videóklipekkel jelentkezett. Akinek eredeti megjelenése volt. De sajnos ezek már mind átcsaptak a közönségesség és az erőltetettség irányába. És ezek szerint már ő sem tartja magát elég jónak ahhoz, hogy pucérkodás nélkül is figyeljenek rá. Komolyan aggódóm érte, mert ha így folytatja tovább, akkor egy idő után megy a süllyesztőbe, és már csak a különböző botrányairól lehet majd hallani. És ahhoz meg túl tehetséges szerintem, hogy csak úgy elfelejtsük. Kár lenne érte. Remélem észhez tér, és újra a régi lesz. Nagyon remélem!
2012. február 13. 22:13
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Ha ezek az undorító képek nem riasztották el az embereket a koncertről, akkor majd a jegyárak megteszik. Valamiért ezeket látva úgy érzem, hogy Gaga aláírja a saját temetését
"A Ticketek.com.au jegyárusító oldal ma közzétette a Perth-i koncert jegyárait, melyek valamivel drágábbak a Melbourne-i koncertre szóló jegyeknél..."
PL1 – Állóhely – 43,500 forint
PL1 – Ülőhely – 43,500 forint
PL2 – Állóhely – 38,700 forint
PL2 – Ülőhely – 38,700 forint
PL3 – Ülőhely – 31,600 forint
PL4 – Ülőhely – 24,500 forint
PL5 – Ülőhely – 19,700 forint
Illetve van háromféle "csomag" amelynek az ára 60 és 120 ezer között mozog
Tudjátok, 20 ezer forintért vehetek egy szar, leghátra szóló ülőjegyet? Hát azért ez... Ezek után mondja valaki, hogy Gaga nem szállt el magától és még mindig annyira jóságos
Ha az lenne, akkor felmérné, hogy a szar állójegye - amely még a múltkori turnén 19.000 volt -, valakinek egy havi fizetése... De hát ő megteheti... Egyébként én az elején akartam menni. De ez a szintű pofátlan lopás teljesen elvette a kedvem. Undorító ez a nő. és most már nem csak külsőleg, hanem belül is. A saját rajongóit lopja meg...
Szánalom.
"A Ticketek.com.au jegyárusító oldal ma közzétette a Perth-i koncert jegyárait, melyek valamivel drágábbak a Melbourne-i koncertre szóló jegyeknél..."
Tudjátok, 20 ezer forintért vehetek egy szar, leghátra szóló ülőjegyet? Hát azért ez... Ezek után mondja valaki, hogy Gaga nem szállt el magától és még mindig annyira jóságos
Szánalom.
2012. február 13. 22:19
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Már nem tudott mint kitalálni...
))
2012. február 13. 22:21
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.02.13. 22:13)
Ha ezek az undorító képek nem riasztották el az embereket a koncertről, akkor majd a jegyárak megteszik. Valamiért ezeket látva úgy érzem, hogy Gaga aláírja a saját temetését
Ha az lenne, akkor felmérné, hogy a szar állójegye - amely még a múltkori turnén 19.000 volt -, valakinek egy havi fizetése... De hát ő megteheti... Egyébként én az elején akartam menni. De ez a szintű pofátlan lopás teljesen elvette a kedvem. Undorító ez a nő. és most már nem csak külsőleg, hanem belül is. A saját rajongóit lopja meg...
Szánalom.
Szánalom.
És ha tudnád hogy az a sok minden, amin csak a feje van vagy amihez csak a nevét adja, vajon mennyit is érhet ...Biztosan sokat. Bármit bármennyi áron, a fanok megtesznek mindent, akik megtehetik azoknak nem akadály. Nem elég, hogy bort iszik és vizet prédikál még a fanokból akarna meggazdagodni. Mindegy, hogy milyen arcát mutatja a fanoknak, csak belőlük húz hasznot. Gaga ezt nagyon okosan csinálja, te most rájöttél de más nem fogja megérteni.
2012. február 13. 22:23
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nekem nem tetszik a kép. Ha még az ízlésesség határain belül lenne, azt mondom; oké... De így...
Egyébként SugarGirl: Teljesen egyetértek. Azt hiszem, ez az, amit én is gondolok a Lady-ről.
Egyébként SugarGirl: Teljesen egyetértek. Azt hiszem, ez az, amit én is gondolok a Lady-ről.
2012. február 14. 07:09
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
ez a nő annyit pucérkodik, hogy már az is szinte unalmas...
btw a kép egész jól sikerült.
btw a kép egész jól sikerült.
2012. február 14. 07:38
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
GaGa szinte összes ruhája olyan mintha meztelen lenne..meg a Marry The Night-ban is a kádban fürdőzik ahol kb ugyanennyit látsz belőle...mind1...nem meglepő..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.