Pucérra vetkőzött Lady Gaga (18+)
2012. február 13. 20:00
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
hát nem tudom.... manapság mindenki vetkőzik... :/ és miért? népszerűség???? akinem van tehetsége nincs szüksége ilyen módszerekre.... én nemrég megkedveltem gagát, és ez ennek ellenére nem változik... mert kitartok a véleményem mellett, a lényeg hogy ő döntése volt. én nem tettem volna... ennyi
2012. február 13. 20:04
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Gaga-ból mindent kinézek.-.-
2012. február 13. 20:09
azért a s_nciját még tartogatja a következő turnéra ... helyes
:D:D
2012. február 13. 20:16
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ujjé, nem tudom örüljek-e, hogy már vacsoráztam, vagy inkább átkozzam el százszor.
Mi ez már? Ezzel a képpel népszerűsíti az albumát? Minden mással sokkal jobban népszerűsíthette volna, mint ezzel a fotóval. Mensten meg kutyákat, vagy jótékonykodjon a hajléktalanoknak, vagy mit tudom én, ha már úgy is akkora szíve van, hogy nem fér bele a mellkasába! De ez hogy van? Hogy ő egyszer csak reggel felül az ágyában, mint akinek revelációja volt és azt mondja: "Sz@rul megy a szekér, bedobom már a hab testemet a népnek, hátha jobban kelnek majd a ringy-rongy dalaim."? Sok ész hova mész!
És még valaki mindig képes azt állítani, hogy ez a nő nem egy előre megkreált médiajelenség, hanem egyedi és formabontó énekesnő. Hát, formabontónak formabontó, az tény, de nem abban az értelemben, hogy a rajongói gondolják.
9 felhasználónak tetszik:
cintia0023,
ophely88,
_ToTo_,
Glamster,
Miley-fan09,
dóóra,
Pandus,
Fruzsi26,
Black Hearth2
2012. február 13. 20:27
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (raguza @ 2012.02.13. 20:23)
Ez nem pucérkodás!! Egy van rajta tanga, kettő átlátszó melltartót visel!! Már megint a lejáratást csináljátok!!!
Nem mi járatjuk le Lady Gagát, ezt pont ő csinálja saját magával. Oké, van rajta tanga, de az átlátszó melltartó mégis mire jó? Tartja, amit tartani kell, de attól még látszik a melle, vagy nem? Ez éppenséggel az, ami: céltalan pucérkodás. Csak arra jó, hogy megint róla beszéljenek, semmi másra.
2012. február 13. 20:31
|
mesii123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 129849 offline
|
azt bírom,ha lady gaga csinál ilyet..mindenki azt mondja,h milyen jó +hogy ez belefér,mert ő lady gaga...és kit érdekel?!! ugyanezt ,ha már valamelyik másik celebke csinálná...azt írná mindenki,h mégis mit képzel ...nem értem ezt a nőt...lehet ,h van tehetsége..de ha olyan nagy tehetség lenne..a saját énjével is be tudott volna törni a zeniparba ...
2012. február 13. 20:36
|
|
sszandravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 166763 offline
|
Régen csak a számait ismertem,majd őt is eleinte nem is zavart mit csinál...
Na,de a mostani botrányai elég kiakasztóak,és akkor még ő beszél gyerekről..
Na,de a mostani botrányai elég kiakasztóak,és akkor még ő beszél gyerekről..
2012. február 13. 21:09
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Máskor is volt már olyan, hogy kevesebb textil takarta mint kellett volna, meg sem lepődtem, de attól függetlenül hülyeség, hogy ilyenekkel próbálja felhívni magára a figyelmet. Sok fiatal szereti a zenéjét, de a szülők helyében ha meglátnék egy ilyen plakátot, tuti, hogy a koncert közelébe nem engedném a gyerekem...
A régi stílusa jobb volt, mert akkor még nem csinált ennyi botrányt...
A régi stílusa jobb volt, mert akkor még nem csinált ennyi botrányt...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.