A Lady mindenképpen maximális publicitást szeretne Born This Way Ball nevű világ körüli turnéjának, ezért úgy döntött, megszabadul ruháitól a népszerűség kedvéért.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Pucérra vetkőzött Lady Gaga (18+)
2012. február 13. 18:38
2012. február 13. 18:40
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem a zenéit nem úgy kellene eladnia, hogy meztelenre vetkőzik...
2012. február 13. 18:41
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Te jó ég!Ez szörnyű
2012. február 13. 18:43
Uram isten = omg!!! Nem csoda hogy ő a botrány hős nő!
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Milyen meglepő, hogy totál meztelen népszerűsíti a turnéját. Az utóbbi időben a kutya nem kíváncsi rá (gondoljunk a megbukott kislemezeire). Annyira undorító ez a nő, hogy a pucérkodással hívta fel magára megint a figyelmet.
Nem akarok senkit megsérteni, de szerintem ez gusztustalan... Még megérteném, ha jól nézne ki, de szerintem Lady Gaga nem szép nő... Ízlések és pofonok nekem nem tetszik, és egyébként ha promótálni akarja a turnéját ahhoz meg nem kell egyből vetkőzni... Ja és igen: Ezzel is csak a figyelmet akarta felkelteni - ha annyira nagyon kíváncsiak lennének rá az emberek, legfőképpen a dalaira akkor nem kéne vetkőzni
Bocsi a rajongóktól, nem akartam senkit megsérteni!
Bocsi a rajongóktól, nem akartam senkit megsérteni!
2012. február 13. 18:44
Nem tudom, hogy vagytok vele, akárhányszor villant, mindig azt hiszem, egy ötvenéves nyanya tekint vissza rám. Ez most sincs másként. Lehet, hogy csak a nejlon miatt, de annyira elhasználtnak tűnik a bőre. Egyébként ha már ezzel akarja eladni a dolgait, baj van.
8 felhasználónak tetszik:
dóóra,
Riley13,
ophely88,
Glamster,
Miley-fan09,
_ToTo_,
Pandus,
Black Hearth2
2012. február 13. 18:44
Ha most meztelenkedik, amikor népszerű, mit fog mutogatni, amikor már nem lesznek rá kíváncsiak az emberek? A röntgenleleteit, vagy az ultrahang felvételeit?
2012. február 13. 18:45
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Ismét megmutatta, hogy SZÜKSÉGE van a botrányra, a felhajtásra, és arra hogy figyeljenek rá. Ha valóban ő lenne a Nagy Lady Gaga nem lenne szüksége ezekre a sikerhez.
2012. február 13. 18:45
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (RoxanaaŁ @ 2012.02.13. 18:43)
Még megérteném, ha jól nézne ki, de szerintem Lady Gaga nem szép nő...
De ő nem azért vetkőzik, mert szerinte ő jó nő
2012. február 13. 18:49
Idézet (Courtneyy @ 2012.02.13. 18:44)
Nem tudom, hogy vagytok vele, akárhányszor villant, mindig azt hiszem, egy ötvenéves nyanya tekint vissza rám. Ez most sincs másként. Lehet, hogy csak a nejlon miatt, de annyira elhasználtnak tűnik a bőre. Egyébként ha már ezzel akarja eladni a dolgait, baj van.
Hát a drogok eszik az embert rendesen.
2012. február 13. 18:49
Idézet (prézli @ 2012.02.13. 18:45)
De ő nem azért vetkőzik, mert szerinte ő jó nő
Feltűnési viszketegség, elmebaj... soroljam még?
Ezt természetesen én is tudom, ezért is szerkeztettem a hozzászóláson. Egyébként meg egyetértek veled.
2012. február 13. 18:50
És ki nem sz@rja le? Nem ő az egyetlen. Britney Spears, Madonna, Ke$ha...soroljam még? Nem kell ezen fennakadni...Ja de! Mert ő Lady Gaga, akit folyton piszkálni kell...És igen, azért csinálja, hogy népszerűbb legyen a legutóbbi kislemez miatt, ha ti is ilyen helyzetben lennétek, akkor is valami ilyesmi módon kell felhívni magatokra a figyelmet, mivel a jótékonykodásra már senki sem kíváncsi...sajnos...De minek is koptatom a billentyűket, amikor úgysem olvassa el senki...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.