Neil Patrick Harris őszintén vall kapcsolatáról
2012. február 13. 23:28
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
ez durva régen ezekért jőtt a fekete vonat vagy fekete auto de a jővő se rejt jobbat számunkra 20 év meglátjuk meglátjátok
2012. február 14. 05:57
|
|
Netti36új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 160846 offline
|
22 éves vagyok és van egy meleg ismerősöm. nekem elmondta én pedig, megértettem/elfogadtam. Semmivel sem különbek mint mások. Kicsivel mélyebb érzésűek, mivel szerintem eleinte úgy érzik felborítják a természet egyensúlyát, de ez HÜLYESÉG. Szerencsére ez idővel változik, ugyan úgy jár a boldogság mint bárkinek. Viszont ez a meleg elnyomás amit Magyarország művel, felháborító. Földhöz ragadt szánalmas népség vagyunk, ilyen szempontból. Nem azt mondom , hogy mutogassák magukat, de az, hogy ha valaki meleg és látszik rajta és a többiek, kiröhögik pedig egy jó ember, és nem is mutogatja magát, az TELJES MÉRTÉKBEN FELHÁBORÍT!!!
2012. február 14. 06:00
|
|
Netti36új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 160846 offline
|
SuperRusso SuperRusso
ez durva régen ezekért jőtt a fekete vonat vagy fekete auto de a jővő se rejt jobbat számunkra 20 év meglátjuk meglátjátok biggrin.gif
Érted is jöhetne, mert úgy látom nagyon értelmes vagy. Először ismerj meg egy ilyen embert aztán beszélj! Köszönöm!
ez durva régen ezekért jőtt a fekete vonat vagy fekete auto de a jővő se rejt jobbat számunkra 20 év meglátjuk meglátjátok biggrin.gif
Érted is jöhetne, mert úgy látom nagyon értelmes vagy. Először ismerj meg egy ilyen embert aztán beszélj! Köszönöm!
2012. február 14. 09:59
|
|
Lena015visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 42512 offline
|
Annyira imádom Barney-t vagyis Neil-t
Engem aztán a legkevésbé sem érdekel kihez vonzódik. Szuper jó színész és vicces is, nagyon jókat alakít. Engem egy színészbe csak ez érdekel, az meg, hogy a magánéletben mit csinál kicsit sem.
2012. február 14. 14:25
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Jessica77, SuperRusso és hasonszőrű társaik: Undorító az, hogy így tudtok hozzáállni valamihez. Kívánom, hogy titeket vigyen el a fekete vonat, kívánom, hogy titeket tartsanak "undinak."
A meleg felvonulásokat én sem tolerálom, de egy cikkhez, ahol egy meleg férfit kérdeztek a kapcsolatáról, és ahol ez a meleg férfi remekül megfogalmazta, mit is érez, ilyet írni egyszerűen tahóság és vért lázító.
A meleg felvonulásokat én sem tolerálom, de egy cikkhez, ahol egy meleg férfit kérdeztek a kapcsolatáról, és ahol ez a meleg férfi remekül megfogalmazta, mit is érez, ilyet írni egyszerűen tahóság és vért lázító.
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
2012. február 20. 10:25
|
|
stinson_depp.fanxDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 169250 offline
|
Szerintem sincs semmi rossz,meg 'undi' ebben! Ha az apátok lenne 'homokos',akkor bezzeg semmi bajotok nem lenne vele! Szerintem aranyosak
^^
2012. február 26. 12:51
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
"Gáz", "undorító", "H*lye", "Szerencsétlen". És persze a hasonló tökéletesen megfogalmazott mondatok hada fogadott itt is. Aranyosak együtt, el kell fogadni, hogy ilyenek. Örülök, hogy nem titkolóznak, hanem megpróbálnak boldogan élni. Neil rengeteg díjjat nyert, és ez most úgy jön ide, hogy az emberek szeretik őt, miért kell sértegetni? Akinek nem tetszik, az ne nézze. Tudom, hogy mindenkinek joga van véleményhez, de a fent felsorolt szavak, és itt pár komment az nem vélemény, hanem gyűlölködés
2012. április 04. 23:45
|
|
Muffin977visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 348 Csatolások: 426 Azonosító: 152100 offline
|
aranyosak
furán hangzik, de azok. nem gyűlölködni kéne őket, hanem csodálni. az ilyen emberek kincset érnek, sokkal több bennük az érzés, mint egy átlag férfiban.
2012. április 08. 23:21
ők legalább normálisak, és nem járnak meleg felvonulásra:)
2012. május 13. 20:30
|
|
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline
|
kicsir fura látvány dehát a szerelem az szerelem
2013. május 30. 13:41
ez érdekes, de hát így akarják! hisz' pont az a lényeg, h önmagukat adják, és nm titkolják a világ előtt!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.