Naagyon remélem hogy jönnek !!!!!! Akkora álom válna valóra !!! T.O.P <3 Imádom !!
Fiúk GYERTEK M.o.-ra !!!!!!!!!!
Magyarországra jöhet a koreai fiúbanda
2012. május 12. 22:53
|
|
BestTOPfunúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 175474 offline
|
2012. június 21. 17:52
Egy időben bírtam őket. De mióta annyira "trendi cukin" néznek ki, és már nem is pop-ot énekelnek, hanem valami pop-electro bigyót, elment tőlük a kedvem.
2012. június 24. 20:05
|
|
Katy 89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 174947 offline
|
Én kb egy éve fedeztem fel őket de azóta ők a kedvenceim. Szerintem az új stílusuk IS nagyon ütős, szerintem nagyon tehetségesek nálam ők az elsők
Sajnálom hogy nálunk nem adják a dalaikat de remélem ez megváltozik nagyon hamar.Én azt gondolom hogy amíg a hazánkba nem lesznek a média által is felkapottal esélytelen az itteni koncert SAJNOS T.T
Sok sikert srácok Bigbang fighting!!!!!
Sajnálom hogy nálunk nem adják a dalaikat de remélem ez megváltozik nagyon hamar.Én azt gondolom hogy amíg a hazánkba nem lesznek a média által is felkapottal esélytelen az itteni koncert SAJNOS T.T
Sok sikert srácok Bigbang fighting!!!!!
2012. július 31. 19:20
|
Xiaolongúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 171183 offline
|
Kedves AegyoQueen, a YG honlapján kb 80 országot tüntettek fel, akikre "szavazni" lehetett. Sehol nem mondta a YG, hogy ezek "lehetséges állomások". Azt akarták felmérni, hol vannak a legtöbben a VIPk. Teljesen nyilvánvaló, hogy itt nincsenek annyian, mint Franciaországban pl, ahol már több teltházas K-pop-koncert is volt. Azzal szivatni a népet, hogy "lehet, hogy idejönnek", mikor ennek az esélye a nullával egyenlő, nem szép dolog a cikkírótól. Durva csúsztatás. Egy negyed PeCsát sem töltenének meg itt a VIPk, mert nincsenek annyian. Tudod te, mennyi a Bigbang fellépti díja? Fél órás fellépésre 30 millió forint. És ez csak a fellépti díjuk. Az ázsiai koncertek jegyárai 20-50 ezer forint között mozognak. Járjatok már a realitások talaján. Ide nem fognak soha eljönni, mert nincs az a koncertszervező, akinek megérné, mivel itt nem mainstream szinten ismertek. Még Britni koncertje is pénzügyi bukás volt a szervezőknek itt. Jó lenne, ha az emberek néha a fejüket is használnák, mielőtt leírkálnák a hülyeséget.
2012. július 31. 19:29
|
Xiaolongúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 171183 offline
|
Ez az, amire egyébként hivatkoznak: https://www.facebook.com/BIGBANG/app_206193956067212 "Vote now to have Bigbang visit your country". Az tökre mást jelent, mint a fenti cikkben írt "volt olyan szíves megjelölni Magyarországot, mint lehetséges koncertállomást", nem gondolod? Az additional country csoportban vagyunk, 1500 szavazattal. A csoportelső Mexikó 99 ezerrel, második Törökország 96 ezerrel.Szerinted pont ide fognak jönni? A többi kategória szavaztaiból is jól látszik, hogy a már megadott turnédátumokat ez alapján választották ki. Az Amerika kategória eslő három helyezettje USA, Chile és Brazília. Az Alive turné amerikai állomása is ez a három ország. Európában az első helyezettek Franciao, UK és Németország, 100 ezeret közelítő szavazatokkal. Vs Magyarország 1500 szavazat. Matek az egész....
2012. augusztus 02. 17:33
|
Sallai Lillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 182258 offline
|
Bárcsak eljönnének!!!
<3
2012. augusztus 02. 17:44
Szerintem nem fognak jönni. 1200 fan? Az semmi, ennyiért nem utaznak ennyit.
2012. augusztus 02. 23:34
|
|
Fogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157058 offline
|
Jelenleg a Global Eventes szavazáson kiszámolva brutál 1%-unk van, hogy jönnek. xD
Viszont a Ticket Express is indított ilyesféle szavazást, ahol, ha jól emlékszem 2. helyen szerepel. Azért a reményláng nem húny ki. Lassan érezni fogják, hogy Magyarországnak kpop kell, és akkor megkapjuk. *távolba meredő tekintet*
Viszont a Ticket Express is indított ilyesféle szavazást, ahol, ha jól emlékszem 2. helyen szerepel. Azért a reményláng nem húny ki. Lassan érezni fogják, hogy Magyarországnak kpop kell, és akkor megkapjuk. *távolba meredő tekintet*
2012. szeptember 05. 11:52
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Bárcsak eljönnének. >.<
2012. október 27. 12:43
|
Brigi8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 188405 offline
|
Jó lenne ha jönnének, szerintem sokan szeretik őket és más országokbol is átjönnének. Tegnap ota hajtok londoni jegyért dec 15re elfogyott és dec 14re is adnak koncertet mivel sokan lecsusztak a (pár óra alatt elfogyott)dec 15.jegyről. Ez durva hogy csak ülő jegyet lehet kapni és jó messze a szinpadtól.
2012. november 26. 18:36
|
|
melonfuckerweirdkidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 161699 offline
|
istenem de örülnék neki ha jönnének:)))
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.