Az est legnagyobb nyertesei Adele és a Foo Fighters. A brit énekesnő hat Grammy-díjat kapott, az együttes pedig ötöt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adele tarolt az idei Grammyn
2012. február 13. 11:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Remek. Gratulálok nekik. Két számomra nagyon kedves előadó, Adele és a Foo Fighters is nyert. Nem gondoltam volna, hogy Adele megnyeri mindet, csak örülni tudok neki, hogy végre azt díjazzák, ami eredeti, azt, aki tehetséges, nagyszerű hanggal megáldott sokszínű előadó aki nem csak vinnyogni tud, akinek élete a zenélés és az ereiben is elegancia meg szenvedély folyik.
2012. február 13. 11:48
Gratulálok a nyerteseknek Adele-nak pedig külön gratula. Énekesnő még nem nyert 6 díjat egy Grammy Gála alatt, Beyonce-n kívül. Örülök, hogy nem Gaga került rivaldafénybe, Bruno Mars-t pedig sajnálom. Most érkezett el igazán az a pillanat, amikor a Grammy inkább a népszerűségről és nem a zenéről szól.
Bár eddig se tartottam sokra ezeket a díjátadókat. Freddie Mercurynek, Barry White-nak egy árva Grammyje sem volt (pl.) Rihannának pedig már nem is tudom hanyadik. Azért ez valahol röhejes és nem is csodálkozom azon, hogy sokan nem is veszik komolyan a Grammyt.
Ráadásul 109-ről 78-ra lett csökkenteve a kategóriák száma. Meglátszik, hogy válság van. 31x (kb.) 2 kg arany nagy veszteség a NAoRAaS-nak, így sok igényesebb kategória üldözve lesz. (pl. soul, gospel, latin jazz).
A Best Female Pop Vocal Performance-t és a Best Male Pop Vocal Performance-t is összevonni? pfff. Végülis egy kiváló férfi és egy kiváló női hangot össze is lehet hasonlítani.
Mindegy.
Bár eddig se tartottam sokra ezeket a díjátadókat. Freddie Mercurynek, Barry White-nak egy árva Grammyje sem volt (pl.) Rihannának pedig már nem is tudom hanyadik. Azért ez valahol röhejes és nem is csodálkozom azon, hogy sokan nem is veszik komolyan a Grammyt.
Ráadásul 109-ről 78-ra lett csökkenteve a kategóriák száma. Meglátszik, hogy válság van. 31x (kb.) 2 kg arany nagy veszteség a NAoRAaS-nak, így sok igényesebb kategória üldözve lesz. (pl. soul, gospel, latin jazz).
A Best Female Pop Vocal Performance-t és a Best Male Pop Vocal Performance-t is összevonni? pfff. Végülis egy kiváló férfi és egy kiváló női hangot össze is lehet hasonlítani.
2012. február 13. 11:51
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Szerintem ez tök jó
megérdemli:))
2012. február 13. 11:56
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Most nem igazán tudom mit mondjak. Kedvelem Adele-t, és még mindig jobb, hogy ő nyert, mint bárki más a mezőnyből. Voltak ott olyan nevek is, akiknek egy lyukas garast nem adnék, nemhogy Grammyt! Főleg annak tekintetében, hogy mennyi kiemelkedő zenész nem kapott soha egyetlen szobrocskát sem, míg az ilyen tucatelőadók, mint mondjuk Lady Gaga, már többet is. Nem hiszem, hogy nagy értéke lenne ennek a díjnak, mint ahogy manapság semmiféle díjnak nincs igazán értéke vagy színvonala. Adele még a jobbak közé tartozik és a Grammyn egyszerűen csodálatos volt. Mind a megjelenése, mind az előadása lenyűgöző volt. Lehet, hogy a hangja ezúttal nem volt hibátlan, de ahogy nézem, megtanult mosolyogni végre és élvezni az éneklést. Az a szenvedés és flegmaság, ami eddig őt leginkább jellemezte, nekem kicsit taszító volt a csodás hangja ellenére. De ha ilyen nyílt marad, még az is lehet, hogy a kedvenceim közé kerül.
2012. február 13. 11:58
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.02.13. 11:48)
Rihannának pedig már nem is tudom hanyadik. Azért ez valahol röhejes és nem is csodálkozom azon, hogy sokan nem is veszik komolyan a Grammyt.
Igazából csak egy van neki, azt is tavaly nyerte az Only Girlért. A többi négyet úgy szedte össze, hogy csak közreműködő a dalban, akárcsak idén. Vagy az Umbrella is csak úgy győzött, hogy Jay-Z-nek ítélték oda a legjobb rapbetétnek járó díjat.
2012. február 13. 12:01
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Először is a Tony és Amy duett címe Body and Soul & nem Boys and Soul, valamint nem csak Bruno veszített nagyot, hiszen se Katy, se Rihanna, se Nicki és sajnos Gaga se kapott egy díjat se.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. február 13. 12:01
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Amúgy akármikor country-ról van szó, azt csak Taylor nyeri...
2012. február 13. 12:03
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Én Adele-nek és a Skrillex-nek örülök
2012. február 13. 12:04
|
|
|
Idézet (raguza @ 2012.02.13. 11:42)
Szerintem 6 díj egy kicsit túlzás, hogy ennyit nyerjen, jövőre már sehol se lesz. Tehetséges, de nem sokoldalú, mint egyes zenészek!!
Teljesen egyetértek veled. Szerintem sokkal többet látnak benne, mint ami. Valóban tehetséges, de vannak más tehetséges előadók is, akik mindig mutatnak valami újat.
2012. február 13. 12:07
Idézet (prézli @ 2012.02.13. 11:58)
Igazából csak egy van neki, azt is tavaly nyerte az Only Girlért. A többi négyet úgy szedte össze, hogy csak közreműködő a dalban, akárcsak idén. Vagy az Umbrella is csak úgy győzött, hogy Jay-Z-nek ítélték oda a legjobb rapbetétnek járó díjat.
Köszi az infót:) Egyébként nem a rajongók bántásaként írtam a példát.
2012. február 13. 12:09
Idézet (rideawhitehorse @ 2012.02.13. 12:01)
Amúgy akármikor country-ról van szó, azt csak Taylor nyeri...
Pedig Taylor kisasszonynak nem sok köze van a countryhoz, mint műfajhoz.
2012. február 13. 12:13
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (rideawhitehorse @ 2012.02.13. 12:01)
Először is a Tony és Amy duett címe Body and Soul & nem Boys and Soul, valamint nem csak Bruno veszített nagyot, hiszen se Katy, se Rihanna, se Nicki és sajnos Gaga se kapott egy díjat se.
Jaj, kérlek, ne haraudj meg, mert véletlenül elírtam! Nem tudtam, hogy halálos védség
Egyébként Rihanna nyert. Wehehe. Bruno meg öt jelölést kapott, Gaga meg Katy még annyit se
2012. február 13. 12:18
|
|
|
Idézet (prézli @ 2012.02.13. 12:13)
Jaj, kérlek, ne haraudj meg, mert véletlenül elírtam! Nem tudtam, hogy halálos védség
Egyébként Rihanna nyert. Wehehe. Bruno meg öt jelölést kapott, Gaga meg Katy még annyit se
Úr Isten! Ki utalt egy szóval is arra, hogy ez akkora vétség, szóltam, hogy el lett írva, mielőtt valami értelmes ember idejön és mocskolódva írja le neked. Nem tudom mit kell ezen felkapni annyira a vizet. Rihanna nyert, igen, de közreműködéssel, annak ellenére, hogy volt jelölve más kategóriában is. És én azt mondtam, hogy ŐK nem nyertek egyet se...
2012. február 13. 12:36
|
|
raguzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 161366 offline
|
Emberek ne veszekedjetek már ezen az egy díjkiosztón! Megvolt rendezve, levolt zsírozva és kész. Mindig is ilyen volt és ilyen is lesz! Ezen nem kell tépni egymás haját, hogy valamelyik hírességünk nem nyert.
2012. február 13. 12:43
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
ezen nincs mit veszekedni, a díjkiosztással sosem lehet mindenkinek megfelelni...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.