David Suchet búcsúzik Poirotól
2012. február 13. 20:26
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.13. 11:24)
Egyébként maradt még olyan Agatha Christie mű, amit nem filmesítettek meg és Poirot is szerepel benne..? (Azt tudom, hogy pár epizódot most forgat(ott) le és még nem mutatták be, de azokon kívül..?
Nem tudom válaszolt-e valaki, de elvileg nem maradt több könyv Poirot-val, ezért is "kaszálta" el az ITV ahogy itt többen leírták. Tulajdonképpen a Függöny az utolsó film amit leforgattak, így megvan a befejezés is (remélem nem írják át a filmben a végét). Szóval ez nem szó szerinti kasza.
Egyébként David Suchet még a 12. évad előtt nyilatkozta, hogy szeretné befejezni a Poirot sorozatot, de úgy hogy leforgatják az összes részt. A 13. lett az utolsó amúgy...
És tényleg Ő Poirot ez nem kérdés, tökéletes volt a szerepre. Sajnálom, hogy vége, de annak örülök, hogy nem húznak le több bőrt róla, hogy új történeteket találnak ki vagy mittudom én...
2012. február 14. 06:25
|
|
CottonCandy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.31. Hozzászólás: 562 Csatolások: 108 Azonosító: 162972 offline
|
oh =/ nagyon sajnálom hogy ott hagyja imádom *-* fantasztikusan tudta eljátszani Poirot-ot
2012. február 14. 11:10
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Imádom! A sorozatot anyukámmal nagyon szeretjük, és megnézzük, amikor egy részt lead a tv! David remek színész, tényleg nagyon nagy tehetség kell, hogy Poirot karakterét megformálja!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 19. 10:20
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Gabor28 @ 2012.02.13. 20:26)
Nem tudom válaszolt-e valaki, de elvileg nem maradt több könyv Poirot-val, ezért is "kaszálta" el az ITV ahogy itt többen leírták. Tulajdonképpen a Függöny az utolsó film amit leforgattak, így megvan a befejezés is (remélem nem írják át a filmben a végét). Szóval ez nem szó szerinti kasza.
Igen, igen. Én is remélem, hogy nem lesz/lett más az utolsó könyv filmre vitt változata. Bár nem hiszem, hogy változtatnának rajta, hiszen így kerek. De azt hiszem, nem fogom tudni bőgés nélkül megnézni ezt a részt. Sőt, szerintem maximum egyszer nézem meg, utána többet nem.
2012. december 10. 21:36
Én annyira nem bírom Poirot-t, de anyum és húgom imádják. Én sokszor idegesítőnek találtam a karakterét.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.