Huszonkét évig, 1989-től 2012-ig játszotta a híres bajszos detektívet a brit színész, most mégis otthagyja a karaktert.
A teljes cikkhez kattints ide!
David Suchet búcsúzik Poirotól
2012. február 13. 11:24
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hát ez nagyon kis rövidke cikk lett. Többet nem lehet róla tudni..?
Egyébként olvastam én is még régebben, máshol, hogy befejezi a krimi-szériát. Szerintem David Suchet volt minden idők legjobb Hercule Poirot-ja, de nagyon kiváló színész ő, másban is meg tudja mutatni a tehetségét. Kívánok neki még sok-sok remek és hálás szerepet.
Egyébként maradt még olyan Agatha Christie mű, amit nem filmesítettek meg és Poirot is szerepel benne..? (Azt tudom, hogy pár epizódot most forgat(ott) le és még nem mutatták be, de azokon kívül..?
Egyébként olvastam én is még régebben, máshol, hogy befejezi a krimi-szériát. Szerintem David Suchet volt minden idők legjobb Hercule Poirot-ja, de nagyon kiváló színész ő, másban is meg tudja mutatni a tehetségét. Kívánok neki még sok-sok remek és hálás szerepet.
Egyébként maradt még olyan Agatha Christie mű, amit nem filmesítettek meg és Poirot is szerepel benne..? (Azt tudom, hogy pár epizódot most forgat(ott) le és még nem mutatták be, de azokon kívül..?
2012. február 13. 11:28
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.13. 11:24)
Tavaly azt hiszem olvastam egy cikket, amiben éppen erről beszéltek. Vagy az a Sherlock Holmes volt?
Egyébként számomra Poirot mindig David Suché marad. Annyira jól játszotta.
2012. február 13. 11:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.13. 11:24)
De, csak az ugye nem jutott el a magyar médiába. Az ITV kaszálta a sorozatot, csak előbb került ki netre a hír, hogy nem szerepel többé Poirotként, mint az, hogy az ITV elkaszálta a sorozatot. Nekem az a gyanúm, hogy a Downton Abbeyba akarják besuvasztani a csókát, a Poirot felett eljárt az idő. Ennek amúgy kb 3 hónapja már, azóta David úgy nyilatkozott, hogy marad az ITV-nél egy sorozatban, csak kérdéses, hogy melyikben. Ez a sorozat megérett a kaszára, elegen nézték de már elérkezett az idő, ez nem Amerika, a csúcson kell abbahagyni, ott vetettek neki véget, ahol a legjobb, így sikeres műsorként marad meg az emberek emlékezetében.
2012. február 13. 11:36
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Az ITV mindent kaszál.
Vagy csak azt, amiket én szeretek?
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. február 13. 11:43
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.02.13. 11:36)
Az ITV mindent kaszál.
Vagy csak azt, amiket én szeretek?

Azt nem tudom, hogy te mit nézel az ITV-n drága barátném
2012. február 13. 11:54
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.13. 11:43)
Azt nem tudom, hogy te mit nézel az ITV-n drága barátném
, azt tudom, hogy mit kaszálnak el de most 'uborkaszezon' van, manapság semmit, évvégén kaszáltak mindent, amit kellett most pedig usgyi újult erővel előre
Azt írják a közleményükben, hogy eljárt felette az idő és David más irányba kacsingat de szerintem szimplán csak arról van szó, hogy a tervezett Szombat esti műsorsáv egybeütközne a BBC The Voice című tehetségkutatójával és az ellen sajnos a Poirotnak semmi esélye. A hivatalos blah blah tehát ez én meg mást gondolok. Nem mintha számítana, hogy én mit gondolok de én elképzelem, hogy igaz. Nehogy egy újabb tehetségkutató lenyomja már a sorozatot, inkább kasza neki aztán 10 év múlva megint felélesztik a sorozatot.
Én nem bánom a kaszát, David csak így tudott szerepelni a BBC karácsonyi Charles Dickens Szép remények adaptációjában 
na jó, bevallom én egy sorozatot sajnálok nagyon.
ophely88
2012. február 13. 12:04
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Bessie @ 2012.02.13. 11:54)
na jó, bevallom én egy sorozatot sajnálok nagyon.
A Primevalt. Ettől függetlenül a Poirot is szerettem nézni. Mindig is szerettem ezeket a régi krimiket. Miss Marple, Poirot és Sherlock örök kedvencem lesz. 
Primevalt nem láttam de ha röhögni akarsz, nézd a Terranovát.
2012. február 13. 14:26
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Sajgó szívvel olvasom. Imádom a Poirotot mind máig, szinte ezeken a krimiken nőttem fel! Többször láttam már a belinkelt Öt kismalac című történetet, ami azért is az egyik kedvencem, mert Eric Satie-tól az egyik leggyönyörűbb dalt tették be mint főcímdal. (azt hiszem
)
David Suchet a legeslegjobb Poirot, jöjjön bárki, nálam ő lesz az legjobb és egyetlen!
David Suchet a legeslegjobb Poirot, jöjjön bárki, nálam ő lesz az legjobb és egyetlen!
ophely88
2012. február 13. 14:58
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
kár..:/ pedig imádtam Poirot
2012. február 13. 15:01
|
|
cherry99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 153662 offline
|
Ez az egyik kedvenc sorozatom!Nekem is David Suchet a legjobb Poirot karakter,bár olyan Poirot filmet amiben nem Suchet játszik még nem láttam...Most rákerestem és nekem a többi Poirot játszó színész háát nem igazán szimpatikus.Ő volt a legjobb
ophely88
2012. február 13. 18:35
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
Sajnálom én is. Nem hiszem, hogy nála jobb színészt találnak erre a karakterre. Mint ha Agatha előre tudta volna, hogy később megfilmesítik a történetet és Davidra irta a karaktert. Mindenesetre jó pár Poirot novellában láthattuk, ami örökre megmarad.
2012. február 13. 19:10
|
|
MuserCydonian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 1024 Csatolások: 0 Azonosító: 154601 offline
|
Sajnálom, hogy otthagyja a karaktert.. Már kiskorom óta imádtam az összes Poirot filmet/sorozatot és tervezem már, hogy megveszem a könyveket is.. alig várom, hogy elolvashassam őket. David nagyon nagy színész és Poirot szerepét mintha ráöntötték volna.
ophely88
2012. február 13. 19:36
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Ne mááár....
Sajnálom.
2012. február 13. 19:55
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Hát nem vagyok egy nagy fanja a Poriot-nak de amikor bekapcsoltam a TV-t mindig ő ment benne és hát nem volt olyan rossz. Sajnálom.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.