Starity

David Suchet búcsúzik Poirotól

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 13. 11:18 #1
Dicci
Dicci
visszatérő vendég

Státusz"Lehet, hogy a tetted tulajdonképpen késleltette a folyamatot"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 360
Csatolások: 0
Azonosító: 169110
Huszonkét évig, 1989-től 2012-ig játszotta a híres bajszos detektívet a brit színész, most mégis otthagyja a karaktert.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012. február 13. 11:24 #2
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Hát ez nagyon kis rövidke cikk lett. Többet nem lehet róla tudni..?
Egyébként olvastam én is még régebben, máshol, hogy befejezi a krimi-szériát. Szerintem David Suchet volt minden idők legjobb Hercule Poirot-ja, de nagyon kiváló színész ő, másban is meg tudja mutatni a tehetségét. Kívánok neki még sok-sok remek és hálás szerepet.
Egyébként maradt még olyan Agatha Christie mű, amit nem filmesítettek meg és Poirot is szerepel benne..? (Azt tudom, hogy pár epizódot most forgat(ott) le és még nem mutatták be, de azokon kívül..?
3 felhasználónak tetszik: Bessie, kriszti145, ophely88
2012. február 13. 11:28 #3
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.13. 11:24)
Egyébként olvastam én is még régebben, máshol, hogy befejezi a krimi-szériát. Szerintem David Suchet volt minden idők legjobb Hercule Poirot-ja, de nagyon kiváló színész ő, másban is meg tudja mutatni a tehetségét. Kívánok neki még sok-sok remek és hálás szerepet.
Egyébként maradt még olyan Agatha Christie mű, amit nem filmesítettek meg és Poirot is szerepel benne..? (Azt tudom, hogy pár epizódot most forgat(ott) le és még nem mutatták be, de azokon kívül..?

Tavaly azt hiszem olvastam egy cikket, amiben éppen erről beszéltek. Vagy az a Sherlock Holmes volt? _nevet.gif A fene tudja. Imádom mindkettőt. _nevet.gif _nevet.gif

Egyébként számomra Poirot mindig David Suché marad. Annyira jól játszotta. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Sally Sparrow, ophely88
2012. február 13. 11:34 #4
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.02.13. 11:24)

De, csak az ugye nem jutott el a magyar médiába. Az ITV kaszálta a sorozatot, csak előbb került ki netre a hír, hogy nem szerepel többé Poirotként, mint az, hogy az ITV elkaszálta a sorozatot. Nekem az a gyanúm, hogy a Downton Abbeyba akarják besuvasztani a csókát, a Poirot felett eljárt az idő. Ennek amúgy kb 3 hónapja már, azóta David úgy nyilatkozott, hogy marad az ITV-nél egy sorozatban, csak kérdéses, hogy melyikben. Ez a sorozat megérett a kaszára, elegen nézték de már elérkezett az idő, ez nem Amerika, a csúcson kell abbahagyni, ott vetettek neki véget, ahol a legjobb, így sikeres műsorként marad meg az emberek emlékezetében. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2012. február 13. 11:36 #5
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Az ITV mindent kaszál. mellow.gif Vagy csak azt, amiket én szeretek? reklamalo.gif reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. február 13. 11:43 #6
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2012.02.13. 11:36)
Az ITV mindent kaszál. mellow.gif Vagy csak azt, amiket én szeretek? reklamalo.gif  reklamalo.gif

Azt nem tudom, hogy te mit nézel az ITV-n drága barátném rohog.gif , azt tudom, hogy mit kaszálnak el de most 'uborkaszezon' van, manapság semmit, évvégén kaszáltak mindent, amit kellett most pedig usgyi újult erővel előre biggrin.gif Azt írják a közleményükben, hogy eljárt felette az idő és David más irányba kacsingat de szerintem szimplán csak arról van szó, hogy a tervezett Szombat esti műsorsáv egybeütközne a BBC The Voice című tehetségkutatójával és az ellen sajnos a Poirotnak semmi esélye. A hivatalos blah blah tehát ez én meg mást gondolok. Nem mintha számítana, hogy én mit gondolok de én elképzelem, hogy igaz. Nehogy egy újabb tehetségkutató lenyomja már a sorozatot, inkább kasza neki aztán 10 év múlva megint felélesztik a sorozatot. biggrin.gif Én nem bánom a kaszát, David csak így tudott szerepelni a BBC karácsonyi Charles Dickens Szép remények adaptációjában smileeee.gif
2012. február 13. 11:54 #7
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ophely88 @ 2012.02.13. 11:43)
Azt nem tudom, hogy te mit nézel az ITV-n drága barátném  rohog.gif , azt tudom, hogy mit kaszálnak el de most 'uborkaszezon' van, manapság semmit, évvégén kaszáltak mindent, amit kellett most pedig usgyi újult erővel előre  biggrin.gif Azt írják a közleményükben, hogy eljárt felette az idő és David más irányba kacsingat de szerintem szimplán csak arról van szó, hogy a tervezett Szombat esti műsorsáv egybeütközne a BBC The Voice című tehetségkutatójával és az ellen sajnos a Poirotnak semmi esélye. A hivatalos blah blah tehát ez én meg mást gondolok. Nem mintha számítana, hogy én mit gondolok de én elképzelem, hogy igaz. Nehogy egy újabb tehetségkutató lenyomja már a sorozatot, inkább kasza neki aztán 10 év múlva megint felélesztik a sorozatot.  biggrin.gif Én nem bánom a kaszát, David csak így tudott szerepelni a BBC karácsonyi Charles Dickens Szép remények adaptációjában  smileeee.gif

na jó, bevallom én egy sorozatot sajnálok nagyon. rohog.gif A Primevalt. Ettől függetlenül a Poirot is szerettem nézni. Mindig is szerettem ezeket a régi krimiket. Miss Marple, Poirot és Sherlock örök kedvencem lesz. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 13. 12:04 #8
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2012.02.13. 11:54)
na jó, bevallom én egy sorozatot sajnálok nagyon. rohog.gif A Primevalt. Ettől függetlenül a Poirot is szerettem nézni. Mindig is szerettem ezeket a régi krimiket. Miss Marple, Poirot és Sherlock örök kedvencem lesz. heart.gif

Primevalt nem láttam de ha röhögni akarsz, nézd a Terranovát. _nevet.gif A Primevalnak kanadai spin offja is van, azt mondják, az jónak ígérkezik bár semmit nem tudok róla, hitem a kanadaiakban van, imádom őket, ők biztosan nem szúrják el. Szereted a SH-t is? Készült belőle néhány film és sorozat rohog.gif de ha nem lenne elég, nézd meg majd a CBS verziót. A BBC már most pereli a CBS-t mert azok az ő engedélyük nélkül vágtak bele a sorozatba. A CBS szerint friss, fiatal amerikai arcokat keresnek Watson és Holmes személyében, így tehát felmerül a kérdés, hogy olvasták-e egyáltalán a könyvet. 110.gif Szerintem a válasz nem vagy nagyon át akarják írni a sztorit és átmegy amcsi aszfaltvakarós, fejből találjuk ki, hogy kinek az ujjlenyomata van a kanapén történetbe. rohog.gif Kis hülyék azt hiszik, hogy nekik mindent lehet. Először a BBC engedélyét kérték és mivel azok nemet mondtak, simán lenyúlták tőlük szóval lesz ennek még visszhangja. Csak remélni tudom, hogy 2 huszonkettő évest tesznek a sorozatba és sárga taxikkal fognak A pontból B-be érni. laugh.gif
2012. február 13. 14:26 #9
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Sajgó szívvel olvasom. Imádom a Poirotot mind máig, szinte ezeken a krimiken nőttem fel! Többször láttam már a belinkelt Öt kismalac című történetet, ami azért is az egyik kedvencem, mert Eric Satie-tól az egyik leggyönyörűbb dalt tették be mint főcímdal. (azt hiszem biggrin.gif )
David Suchet a legeslegjobb Poirot, jöjjön bárki, nálam ő lesz az legjobb és egyetlen!
2012. február 13. 14:37 #10
EricSaade
EricSaade
új tag

StátuszMsn:)
Hozzászólás: 45
Azonosító: 164631
én is nagyon sajnálom.nekem ő a legeslegjobb Poirot.a sorozat és a filmek is nagyon jók voltak.és örülnék ha lennének újabbak.dehát...
2012. február 13. 14:58 #11
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
kár..:/ pedig imádtam Poirot biggrin.gif
2012. február 13. 15:01 #12
cherry99
cherry99
új tag
Hozzászólás: 24
Azonosító: 153662
Ez az egyik kedvenc sorozatom!Nekem is David Suchet a legjobb Poirot karakter,bár olyan Poirot filmet amiben nem Suchet játszik még nem láttam...Most rákerestem és nekem a többi Poirot játszó színész háát nem igazán szimpatikus.Ő volt a legjobb smileeee.gif
2012. február 13. 18:35 #13
bazsi888
bazsi888
visszatérő vendég

Státuszhttp://bonnie-tyler.blogspot.com/
Hozzászólás: 163
Azonosító: 128015
Sajnálom én is. Nem hiszem, hogy nála jobb színészt találnak erre a karakterre. Mint ha Agatha előre tudta volna, hogy később megfilmesítik a történetet és Davidra irta a karaktert. Mindenesetre jó pár Poirot novellában láthattuk, ami örökre megmarad.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2012. február 13. 18:38 #14
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Én nem láttam de sokat halottam rolla és csak pozitívakat ugyhogy az ismerőseim nevében is nagyon sajnálom smileeee.gif
2012. február 13. 19:06 #15
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
Sajnálom én is sad.gif
2012. február 13. 19:10 #16
Muser
Muser
Cydonian

Státusz❒ Single ❒ Taken ✔ Muser
Hozzászólás: 1024
Azonosító: 154601
Sajnálom, hogy otthagyja a karaktert.. Már kiskorom óta imádtam az összes Poirot filmet/sorozatot és tervezem már, hogy megveszem a könyveket is.. alig várom, hogy elolvashassam őket. David nagyon nagy színész és Poirot szerepét mintha ráöntötték volna.
2012. február 13. 19:12 #17
kovi2
kovi2
Cosima

StátuszEnchantée <3
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 852
Azonosító: 144885
sajnálom hogy ott hagyja.
2012. február 13. 19:29 #18
- törölt felhasználó -    
de kár pedig én nagyon szeretem a poirt filmeket
2012. február 13. 19:36 #19
strawberryrainbow
strawberryrainbow
visszatérő vendég

StátuszWe found love in a hopeless place | We found love in a hopeless place <3 * - *
Hozzászólás: 177
Azonosító: 167331
Ne mááár....sad.gif Sajnálom.
2012. február 13. 19:55 #20
cukorbogyo
cukorbogyo
vampire heart

Státuszamikor nem tudod mit érzel ✓
Hozzászólás: 7692
Csatolások: 953
Azonosító: 143757
Hát nem vagyok egy nagy fanja a Poriot-nak de amikor bekapcsoltam a TV-t mindig ő ment benne és hát nem volt olyan rossz. Sajnálom.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok