A leghíresebb női rappernek manapság jól mennek a dolgok: több sztárral is közreműködött a közelmúltban, amik hatalmas slágerek lettek és a toplistákon is szép helyezéseket értek el, ráadásul a második nagylemeze tavasszal fog debütálni a boltokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiszivárgott Nicki Minaj új dala
2012. február 13. 11:21
"A leghíresebb női rappernek" -
Pl. Missynek, Kimnek vagy Evenek lenne ehhez szava. A dal egyébként nem több mint egy autotune-nal megbuherált zagyvaság. Semmi több.
Pl. Missynek, Kimnek vagy Evenek lenne ehhez szava. A dal egyébként nem több mint egy autotune-nal megbuherált zagyvaság. Semmi több.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. február 13. 14:15
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Végre valami értelmesről énekelne...csakhogy a "leghíresebb női rappernek" ez sem sikerült. Nem tud már semmi újat mutatni azon kívül, hogy néha csinál egy botrányos, egyenesen kukába való klipet és zenét. Ez is unalmas lett. Fél perc után meguntam...
2012. február 13. 14:26
Igen, valóban nem botrányos, csak unalmas. Ha végre valami értelmesről "énekelne".....de hát neki nem megy. Na mindegy. Látom, az eddig hozzászólók többségének tetszik a dal, én viszont nem szeretnék beállni a sorba. Ciki, vagy sem szerintem ez is ugyanolyan kukába való szemét, mint a sokat "dicsért" Stupid Hoe.
2012. február 13. 14:57
furcsa, mostanában sokat énekel, pedig elvileg rapper, nem?
amúgy tűrhető szám, jobb mint amiket 'alkotni' szokott. lehetett volna kicsit elegánsabb is, ha már marilyn ...
amúgy tűrhető szám, jobb mint amiket 'alkotni' szokott. lehetett volna kicsit elegánsabb is, ha már marilyn ...
2012. február 13. 15:05
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
ez a dal...*_* gyönyörű <3
nem tipikus Nicki dal..de én imádom
gyönyörű <3<3
nem tipikus Nicki dal..de én imádom
2012. február 13. 15:28
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Elég unalmas ..
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.