Nagyon sajnálom. R.I.P.
Egész nap csak az ő számai mennek a fejembe főleg az I will always love you és a One moment in time :/ <3<3<3
Megrázta a sztárvilágot Whitney Houston tragikus halála
2012. február 13. 16:12
Istenem.. Tegnap ültünk anyuval konyhában és megszólalt Whitney száma.. Nem szóltunk semmit de szerintem mind a ketten a könnyeinkkel küszködtünk.. Felfoghatatlan. :'(
2012. február 13. 16:16
linna :
Szerintem viszont eddig is mindenki ódákat zengett róla, aki csak egyszer is hallotta a hangját.. -.-" Az meg, hogy te nem hallottál róla az épp elég nagy baj, nem kéne világnak kürtölni is.
Szerintem viszont eddig is mindenki ódákat zengett róla, aki csak egyszer is hallotta a hangját.. -.-" Az meg, hogy te nem hallottál róla az épp elég nagy baj, nem kéne világnak kürtölni is.
2012. február 13. 16:32
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (linna @ 2012.02.13. 13:50)
Én amugy nem értem.. edig sose senki nem zengett neki ódákat meg ilyeenek most meg...
mi az részesedés akarnak a elkövetkezendő Whitneyees cuccokból meg búcsúfilmekből ???!! xD
és bocsi.. azt sem zárom ki h lehet csk én nem halottam rólla
és én is sajnálom h meghalt!
mi az részesedés akarnak a elkövetkezendő Whitneyees cuccokból meg búcsúfilmekből ???!! xD
és bocsi.. azt sem zárom ki h lehet csk én nem halottam rólla
és én is sajnálom h meghalt!
Huh, nem lehetsz nagyon otthon a zenében...
Queen Latifah és Mariah kíírása volt ezek közül a legszebb.
De még mindenképp kiemelném a számomra két legszebbet,
Solange Knowles:
Idézet
At this time, the question is not how she went... It is how she will be remembered. I will always remember Whitney Houston as a true legend.
I will always remember Whitney Houston as a true, outstanding, talent. A radiant beauty. A magical smile. A voice that made you shiver.
I will always remember Whitney Houston as a true, outstanding, talent. A radiant beauty. A magical smile. A voice that made you shiver.
és Alicia Keys:
Idézet
I feel sick.. Life is precious, we are fragile souls. Let's love each other!
I miss you beautiful Whitney, the whole world misses you!!
I miss you beautiful Whitney, the whole world misses you!!
Még mindig nem tudom elhinni, hogy Whitney nincs többé...de csak a teste ment el, a lelke, a hangja örökké velünk lesz.
2012. február 13. 18:22
|
|
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline
|
Csodálatos, tiszta, és erős hangja volt, mindig magabiztosan, mosolyogva állt színpadra. Nagyon szerettem, és mindig is szeretni fogom. A világ ismét elveszített egy csodálatos embert... Nyugodj békében Whitney!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. február 13. 19:46
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Isten nyugosztalja!
2012. február 13. 20:58
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én is alig tudom felfogni. Nyugodjon békében!
2012. február 13. 21:00
Ez mindenkitől tök szép/aranyos volt. De még mindig nem tudom elhinni, hogy a világ ekkora tehetséget vesztett el - de miért mindig a legjobbak halnak meg?! :'(
2012. február 14. 07:12
Olyan aranyos Justin is... pedig nem is szeretem! Nyugodj békében!
2012. február 14. 14:50
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
nyugodj békében
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.