VV5: Seherezádé nyerte a szőkék harcát
2012. február 14. 07:38
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
ezt váártamm *___*. na a fingucinak végre leesett h ha seri szerinte anyira béna h mindenki ellen kint maradna...XDDD akkor ő mi???:DDD seri a kedveenc<3
2012. február 14. 19:18
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
szép volt Sehi 
Kingát kicsit sajnáltam a végén de aztán megkérdeztem magamtól hogy észnél vagy? xD
most csendesebb lesz a villa, legalábbis ha az Attila-Vera páros el nem kezdi megint ://
Kingát kicsit sajnáltam a végén de aztán megkérdeztem magamtól hogy észnél vagy? xD
most csendesebb lesz a villa, legalábbis ha az Attila-Vera páros el nem kezdi megint ://
2012. február 14. 19:44
|
|
eva tarkoєxpєc†o pα†ronum™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 2133 Csatolások: 7196 Azonosító: 114770 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy az a buta liba ment vissza de legalább nagyot koppant Attila amiért sosem állt ki Kinga mellett a párbajokon és így majd többet fogok aludni és már nem fogom ilyen műsorokra pazarolni a drága alvási időmet.
2012. február 16. 20:45
|
csodálkozóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 168681 offline
|
Kinga egy rusnya, neveletlen, gonosz és trágár nő, aki a női nem szégyene, de a szülők se lehetnek túl büszkék sem magukra, sem pedig erre a békára..
2012. február 17. 15:58
én Kingucinak szurkoltam..^^ (Kingunellaa♥)*---* kár h nem ő ment vissza:((
2012. február 17. 16:24
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Ez olyan egyértelmű volt-.- Kinga egy buta liba és minden mondatában van trágár kifejezés és állandóan a haját igazgatja és nyafog a semmin is... Pff.. én nagyon csodálkoztam, 1 % 99% kellett volna, h legyen
2012. február 18. 12:32
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
ez nagyon egyértelmű volt h ki megy, visza örülök is neki h nem ment vissza a királylány
nem tudtam volna tovább nézni azt h hogy hisztizik,meg h zabál uristeen..
O ugy h a sok sms megérte
Sehiiiiiiiii
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: