VV5: Seherezádé nyerte a szőkék harcát
2012. február 13. 17:24
jobb is hogy Seri ment vissza nem pedig az a hisztérika -.-
2012. február 13. 17:39
Idézet (itsjulcsi @ 2012.02.13. 17:10)
seri egy nyávogós kis p***a aki állandóan produkálja magát és ez eléggé undorító nekem. miért kellett őt vissza szavazni amikor egész nap kint ül és cigizik és arról beszél hogy ő milyen kemény mert hogy nem sírta el magát amikor a kinga elment gergővel ,,randizni"??!! de hát ha nektek ez kell akkor egészségetekre!
Igen, mert a folyamatos hiszti, ordibálás, bőgés és társai tényleg mennyivel jobbak. Kinga egy elkényeztetett kis p*csa volt semmi több. Szóval ha neked meg Kinga kell, akkor én is csak gratulálni tudok.
Nem azt mondom, hogy Seherezádé sokkal jobb, de inkább nézem azt, hogy semmit nem csinál, mint Kingát, akit már a villalakók helyében jól megvertem volna.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. február 13. 18:02
|
|
Florcika18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 159043 offline
|
undorító ez a kinga.hajrá serike
zsanata
2012. február 13. 18:25
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Én viszonylag örülök, hogy Seherezádé nyerte meg ezt a párbajt. De viszont abban sok embernek igaza volt, hogy Kinga csinálta a showt, míg Sehri a Gergőcskével volt elfoglalva, meg ott táncolgatott magában...szóval még csak azt sem mondhatom, egyik szemem sír a másik nevet.
2012. február 13. 18:28
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Én nagyon örülök!
Kinga egy álszent, picsogó, hisztis liba volt. Ráadásul nem Attilának üzent utoljára, ami szerintem szemétség azután, amit Ati érte eltűrt és tett...Seri legalább normális volt, és szerintem ő is érdekes!
2012. február 13. 18:37
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Ezek még hányan vannak benn? (direkt írtam így)
2012. február 13. 19:03
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Azt azért meg kell, hogy említsem, hogy Seherezádé rajongói óriási transzparenssel mentek, parókákkal s pomponnal, akik pedig Kingának szurkoltak, azok tiszta semlegesek voltak, az utcáról összeszedett emberek, Sehi rajongói pedig tényleg a fanatikus rajongói. Seherezádé szerintem korrektül vágott vissza, mert Kinga mellett szóhoz sem tudott jutni, és még a végén meg is ölelte Kingát, Kinga pedig sok sikert kívánt. Teljesen korrekt, ahogyan az eredmény is.
Egy biztos, hogy Sehit borzasztó jó volt látni, ahogy örül, és meglátja az édesanyukáját, a kisöccsét, és a barátnőit, aki elég csúnyán beszéltek az anyukájával a végén. Nem hitte el, ahogy azt sem, hogy ennyire szeretik. Nagy élmény volt, annyira örültem neki.
Egy biztos, hogy Sehit borzasztó jó volt látni, ahogy örül, és meglátja az édesanyukáját, a kisöccsét, és a barátnőit, aki elég csúnyán beszéltek az anyukájával a végén. Nem hitte el, ahogy azt sem, hogy ennyire szeretik. Nagy élmény volt, annyira örültem neki.
Pandus
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.