Nem is tudom,hogy mit tudtak benne szeretni. Könyörgöm egy hisztérikus,önelégült nőszemély volt. Minden embert szinte csak kihasznált,főleg Attilát. Megérdemelte,hogy kis esett,így legalább rájött,hogy nem ő a világközepe. Na,meg,hogy senki sem kíváncsi rá. Seherezádé,sokkal szimpatikusabb. Köszöntem!
VV5: Seherezádé nyerte a szőkék harcát
2012. február 13. 15:54
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Kinga maga volt a katasztrófa.
Nem is tudom,hogy mit tudtak benne szeretni. Könyörgöm egy hisztérikus,önelégült nőszemély volt. Minden embert szinte csak kihasznált,főleg Attilát. Megérdemelte,hogy kis esett,így legalább rájött,hogy nem ő a világközepe. Na,meg,hogy senki sem kíváncsi rá. Seherezádé,sokkal szimpatikusabb. Köszöntem!
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. február 13. 15:59
A rózsa piros,az ibolya kék,én meg nagy ívben leszarom a vévét.
2012. február 13. 15:59
Annyira örültem este 11-kor ennek a győzelemnek! nem is igazán azért mert a Seherezádé ment vissza hanem azért mert a Kinga kiesett! komolyan! Kinga bent maga volt a szörnyűség,katasztrófa,undormány.... minden amit csak fel lehet sorolni!!! annyira rühelltem és még most is rühellem ezt a csajt! Kingáról beszélek! annyira unszimpatikus volt a kezdetek óta! nem érdemelte volna meg a főnyereményt!
nekem ez a véleményem!
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. február 13. 16:07
Végigröhögtem szinte az egész párbajt.
De kicsit sajnálom, hogy Seherezádé ment vissza, mert szerintem nagyon unalmas lesz már a villa.
2012. február 13. 16:19
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Ezaz! xD Én Seherezádénak szurkoltam, de még is meglepő volt még számomra is, hogy ekkora fölénnyel ment vissza!
2012. február 13. 16:20
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Én vagyok az egyetlen aki marhára nem érti, hogy mit lehet Kingában szeretni? :problem:
Igaz, hogy 3 hete egy részt nem láttam belőle, de érdekelt a párbaj, úgyhogy bele-belenéztem, és megint megmutatkozott, hogy Kinga milyen gáz. EGYSZER nem hagyja végig mondani a másikat, közbe vágja a fejeket, meg kiröhögi a másikat, szánalmas. Engem már rég kidobtak volna a villából, mert, hogy én ezt nem tűrtem volna el tőle...Ő másokat baromira jól tud kritizálni, de ha neki mondanak valamit, arra nem képes, h végig hallgassa a másikat. Szánalmas kislány, örülök, hogy kiesett.
Igaz, hogy 3 hete egy részt nem láttam belőle, de érdekelt a párbaj, úgyhogy bele-belenéztem, és megint megmutatkozott, hogy Kinga milyen gáz. EGYSZER nem hagyja végig mondani a másikat, közbe vágja a fejeket, meg kiröhögi a másikat, szánalmas. Engem már rég kidobtak volna a villából, mert, hogy én ezt nem tűrtem volna el tőle...Ő másokat baromira jól tud kritizálni, de ha neki mondanak valamit, arra nem képes, h végig hallgassa a másikat. Szánalmas kislány, örülök, hogy kiesett.
2012. február 13. 16:51
|
|
N.Dobrev |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 1289 Csatolások: 670 Azonosító: 163475 offline
|
Sehike mit csinált a villában már elnézést? A haját és sminkjét igazította meg Gergővel enyelgett még játékban volt.Kinga legalább csinálta a showt és jót lehetett röhögni rajta.
2012. február 13. 17:10
|
|
itsjulcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 153923 offline
|
seri egy nyávogós kis p***a aki állandóan produkálja magát és ez eléggé undorító nekem. miért kellett őt vissza szavazni amikor egész nap kint ül és cigizik és arról beszél hogy ő milyen kemény mert hogy nem sírta el magát amikor a kinga elment gergővel ,,randizni"??!! de hát ha nektek ez kell akkor egészségetekre!
2012. február 13. 17:16
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
"néző néha úgy érezhette magát, mintha egy Mónika show-t bámulna, csak a fogak, és a szilikonmellek számából lehetett tudni, hogy ez egy másik műsor" xDD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.