A szenvedélyes nő fölényesen nyerte a végjáték első párbaját, amelyet végig heves indulatok jellemeztek, kis híján egymásnak is ugrott a két szőkeség.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV5: Seherezádé nyerte a szőkék harcát
2012. február 13. 08:22
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Kiesett a hisztigép....
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. február 13. 08:32
Végre kiesett Kinga. Ideje volt már.
kriszti145
2012. február 13. 08:49
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Hát jobb mint Kinga.. bár nagyon egyikért sem rajongók
D
2012. február 13. 09:05
|
Frankó Orsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 163163 offline
|
Ez az Sehrikeee a nyerő!!! Végre az a nyávogós buzi kiesett!!! Sehrikeeee <3 <3 <3 FINGULINA KIESETT.
2012. február 13. 09:53
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Akkor már nem lessz olyan a vv5,mint volt.....
Rasi97
2012. február 13. 10:10
Megmondom őszintén, meglepődtem. Kingát vártam vissza. Elkeserítő, hogy ez a nagyon buta, nagyon ostoba, idegesítő nőszemély szimpatikus a többségnek és/vagy a műsort készítőknek. Nagyon remélem, hogy nem nyeretik meg ezzel az ostoba libával a főnyereményt, mert akkor aztán hajaj... Mindegy, +1 egy hetet nyert így Serike, mert február 26-án lesz a döntő, ahol már remélem nem fog ott trónolni. >_>
2012. február 13. 10:47
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Én imádtam Kingát !!! Nem tudom mi tetszik a kedves nézőknek ebbe a buta Seherezádé-ba!!! Jó a Kinga is buta volt! De azért ő tudja hogy néz ki a vöröshagyma ,meg meg tudja különböztetni az ecetet meg a citromlét!!!Én imádtam Kingát
2012. február 13. 10:59
|
|
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2222 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline
|
A legjobb az lenne ha már vége lenne és valami értelmes műsor menne a tvbe
de ez csak az én véleményem
ha nagyon választani kell a 2 szőke között akkor inkább Sehi... de inkább lenne már vége
2012. február 13. 11:22
szerencsére a sheri ment vissza,mert a kingából már nagyon elegem volt.sok volt az a nő.de amugy annak is örülök,hogy már nem sokára vége,mert ez az állapot ami ott van kibirhatattlan.miután vége pedig elkezdhetnének egy jó sorozatot.ne akarják már mindig a népet butitani,ilyen alpári műsorokkal.
2012. február 13. 11:33
már nem azért..de akit érdekel ez a kultúrától túlfűtött műsor az nézze meg, de minket egyszerű halandókat hagyjatok már ki belőle...
2012. február 13. 11:35
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
ó, de jó, hogy kiesett Kinga! hisztis, elkényeztetett idióta...
2012. február 13. 11:58
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Seher egy buta, kétszínű, unalmas lány. Szánalmas volt a párbaj alatt is, a villában meghúzta magát, mint egy döntésképtelen, 'azt sem tudom hol vagyok' igazán szőke, buta lány, mint aki semmit nem tud, de nem is akarja tudni, amióta viszont a kendővel tudott keménykedni, mert 'hatalom' került kezébe + a párbajon is teljesen játszotta a fejét, ettől még szörnyűbb lett. Először is Kinga teljesen korrektül viselkedett, visszafogta magát, és Seh kezdte az egészet. Kinga próbált vna vmt mondani és Seh egyből nyávogni kezdett, hogy Kinguci, jaj Kinguci... de konkrét dologgal sosem tudott visszavágni, a Gergős dolgot hozta fel folyamatosan, végig ezzel vagdalózott. Produkálta magát, és ezzel azért volt bajom, mert a villában meg nem ilyen. Meg jött a hülye kozmondasaival... Kinga magát adta mindig, voltak hibái, azt aláírom, de azokkal együtt is lehetett szeretni. Seher meg csak ne vádolja Kingát a Gergős eset miatt, mert kettőjük közül Seher a nagyobb **. Kezdjük ott, h pasija volt amikor ott smaciztak meg olelgették egymást Gergővel, (és tudtommal épp rosszban voltak, szóval nem sok közé lehetett már hozzá), már a bemutatkozó filmjében tangában kb jó hogy nem ült rá a kamerára, úgy pucsított a pucér fenekével. Ezek után ne vágjon szende pofát és kész.
Sajnalom Kingát! Ő jobban illett volna vissza! Fanokat nem akartam megbántani, nem kell védőbeszédeket sem írni nekem Seher mellett. Köszönöm.
Sajnalom Kingát! Ő jobban illett volna vissza! Fanokat nem akartam megbántani, nem kell védőbeszédeket sem írni nekem Seher mellett. Köszönöm.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.