Starity

Michael Fassbender

14 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 01. 15:48 #141
- törölt felhasználó -    
It was just a little fASSbender moment blush.gif ... Vesztegzár a topikban, általános riadó! rohog.gif

2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2012. április 01. 15:51 #142
- törölt felhasználó -    
Idézet (Running Fool @ 2012.04.01. 15:48)
It was just a little fASSbender moment  blush.gif ... Vesztegzár a topikban, általános riadó! rohog.gif 

Behalok ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. április 01. 16:25 #143
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Norah @ 2012.04.01. 15:51)
Behalok  ohmy.gif

Még éneklős videók:

2 felhasználónak tetszik: Running Fool, tya04
2012. április 01. 16:32 #144
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.04.01. 15:51)
Behalok  ohmy.gif

No nem kell itten behalni, ne hagyd, hogy a járvány csak úgy két vállra fektessen rohog.gif (Hozzam a vödröt, hogy felmossalak?)

Ami meg a többi videót illeti: wow. Szóval énekelni is tud. Nah, nem köll nekem (nem a francokat nem biggrin.gif), túl tökéletes...
2 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88
2012. április 01. 19:12 #145
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.04.01. 16:32)
No nem kell itten behalni, ne hagyd, hogy a járvány csak úgy két vállra fektessen  rohog.gif (Hozzam a vödröt, hogy felmossalak?)
Ami meg a többi videót illeti: wow. Szóval énekelni is tud. Nah, nem köll nekem (nem a francokat nem biggrin.gif), túl tökéletes...

A Tescoban még mindig 2-t vesz 3-at kap akció van ám, úgy látom meg kell venni azt a 3 vödröt meg hozzá a 3 felmosónyelet _nevet.gif

Fassy nagyonis JÓL tud énekelni, csak senki nem tudja, ahogyan Robert Pattinsonról meg Hugh Laurieról sem rohog.gif Egyébként ezt a pasast katolikusként nevelték fel és kocsmározás mellett ministráns is volt ohmy.gif Abban a hitben nevelték fel, hogy legyen belőle jó ember és járjon templomba meg segítsen a papnak. biggrin.gif Délelőtt misék, délután meg tanulás és kocsmázás. Én egyébként nemrégen tudtam meg, hogy kocsmát nem vezethet, csak arról van papírja, hogy 'kocsmás'. Szilveszterkor otthon volt a szüleivel meg a családjával, valahol láttam a neten egy képet, amint a bárban szolgálta ki a családját. Jesszusom. Nem volt unalmas az élete eddig sem. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2012. április 02. 20:35 #146
ophely88
ophely88
time lady

Vicces sztori következik. Nézem a Hex második évadának első részét és majdnem szívrohamot kaptam, mikor azt hittem, hogy az epizódban először felbukkanó szörny Azezeal új alakja. Az elsőben is kellően csúnya volt, mikor átalakult, de ebben az évadban, gondoltam, még rondább lesz. Majdnem lefordultam a székről mikor láttam, hogy ki a szörny és ahogy meghalt, óriási kő esett le a szívemről, hogy mégsem ő az. rohog.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Kpernykp2012-04-02200434.png

Hát nem is tudom .. Valahogyan az első évados átalakulás még elviselhetőbben nézett ki, de ha Azezeal is így fog kinézni a sorozatban, én sírni fogok mellow.gif biggrin.gif _nevet.gif
Aki látta a Hexet, mondja már nekem, hogy Azezeal nem megy át ilyen ..Torcwhoodos weevil Doctor Whos ood keverékbe rohog.gif rohog.gif
2012. április 03. 23:02 #147
- törölt felhasználó -    
Ophely, még egy ilyen ijesztgetés és fogom a felmosónyelet, Fassy kezébe nyomom, és elküldöm hozzád, hogy... felmosson nálad _nevet.gif

Egyébként nyugi, Azazeal nem lesz ilyen - ronda laugh.gif Bár a rondaság is egy szubjektív fogalom, ha úgy vesszük.

(Dammit, nem gondoltam volna, hogy ez a rémpofa másodszorra is rám hozza a frászt rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 04. 17:39 #148
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.04.03. 23:02)
Ophely, még egy ilyen ijesztgetés és fogom a felmosónyelet, Fassy kezébe nyomom, és elküldöm hozzád, hogy... felmosson nálad  _nevet.gif 
Egyébként nyugi, Azazeal nem lesz ilyen - ronda  laugh.gif Bár a rondaság is egy szubjektív fogalom, ha úgy vesszük. 
(Dammit, nem gondoltam volna, hogy ez a rémpofa másodszorra is rám hozza a frászt  rohog.gif )

My bad. Sorry. biggrin.gif

Indult a Times, 2012 TOP 100 People listája, ahol lehet szavazni Michaelre de nagyon úgy tűnik, hogy Cumberbatch vezet előtte. Hogy mik vannak ohmy.gif Soha de soha nem gondoltam volna, hogy lesz olyan alkalom, amikor BC előbb áll egy ilyen listám, mint MF. blink.gif

Amúgy pedig nézzetek 91-es Fassyt rohog.gif

http://28.media.tumblr.com/tumblr_m1x9bn620q1qc4utoo3_250.gif http://30.media.tumblr.com/tumblr_m1x9bn620q1qc4utoo1_250.gif
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m1x9bn620q1qc4utoo1_250.gif

Nagyon cool, bro, főleg a utolsó rohog.gif

http://27.media.tumblr.com/tumblr_m1x9bn620q1qc4utoo4_250.gif

Shake it up baby, shake it, you rock Fassy rock.gif Jó lenne valami rockerről készült biopicbe vagy egy 35 évesen is 22-ként viselkedő partiarcról szóló filmbe.. _nevet.gif
2012. április 04. 20:08 #149
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.04. 17:39)
My bad. Sorry.  biggrin.gif 
Indult a Times, 2012 TOP 100 People listája, ahol lehet szavazni Michaelre de nagyon úgy tűnik, hogy Cumberbatch vezet előtte. Hogy mik vannak  ohmy.gif Soha de soha nem gondoltam volna, hogy lesz olyan alkalom, amikor BC előbb áll egy ilyen listám, mint MF.  blink.gif 
Amúgy pedig nézzetek 91-es Fassyt  rohog.gif 
http://28.media.tumblr.com/tumblr_m1x9bn620q1qc4utoo3_250.gif http://30.media.tumblr.com/tumblr_m1x9bn620q1qc4utoo1_250.gif
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m1x9bn620q1qc4utoo1_250.gif
Nagyon cool, bro, főleg a utolsó  rohog.gif 
http://27.media.tumblr.com/tumblr_m1x9bn620q1qc4utoo4_250.gif
Shake it up baby, shake it, you rock Fassy rock.gif Jó lenne valami rockerről készült biopicbe vagy egy 35 évesen is 22-ként viselkedő partiarcról szóló filmbe..  _nevet.gif

Semmi gond, darling, csak nem gondoltam volna, hogy Fassy topikjában újra összefutok ezzel az orkszerű izé-mizével rohog.gif

Lecsekkoltam a listát. BC pajtással nincs gondom, azt viszont sérelmezem, hogy Gyagya előrébb van, mint Fassy barátunk. Now that’s a SHAME biggrin.gif

’91-es Michael: Te. Jó. Ég. (Már akkor is szépen tudott mosolyogni, de ez az ingszerkezet... *csóválja a fejét*)
2012. április 04. 21:51 #150
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.04.04. 20:08)
BC pajtással nincs gondom, azt viszont sérelmezem, hogy Gyagya előrébb van, mint Fassy barátunk. Now that’s a SHAME biggrin.gif
’91-es Michael: Te. Jó. Ég.  (Már akkor is szépen tudott mosolyogni, de ez az ingszerkezet... *csóválja a fejét*)

BC jó helyen van ott ahol. Kb egy szinten lehetnek de azért kíváncsi vagyok, hogy kettejük közül ki lesz előbbre a listán, mert ez aztán végképpen nem tudom megmondani. Lady Gágá mindig mindenhol and yes, it is a SHAME, indeed. rohog.gif

Ej, ej, ej, Cassie meghalt a második részben és Azezeal sírt. Milyen .. izé ez? biggrin.gif Szellem vagy mi a szösz? Meghalt de az emberek látják őt? Értem én, hogy angyal, de angyalt nem lát mindenki biggrin.gif Sírt az angyal? Oh dear. Nem is tudom minek kínzom magam a Hex-szel. Egyfolytában sír benne. Shame.

Nézzétek mit találtam ohmy.gif ohmy.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1vel6F0tH1qbsz2ko1_500.jpg

Még ennyi akcentust beszélni rolleyes.gif Oh My Time Lord. Három év balett te jó ég. rohog.gif Nájsz. Tudom ez nem az a balett, de .. én most elképzeltem magam előtt, rózsaszín tütüben rohog.gif _nevet.gif Ryan Goslinggal együtt nyomathatják. De nem. What a SHAME _nevet.gif Lehetnének balettbro-k és forgatások között jöhetnének fellépni. Befizetnék rá rohog.gif _nevet.gif
2012. április 05. 00:07 #151
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.04. 21:51)
BC jó helyen van ott ahol. Kb egy szinten lehetnek de azért kíváncsi vagyok, hogy kettejük közül ki lesz előbbre a listán, mert ez aztán végképpen nem tudom megmondani. Lady Gágá mindig mindenhol and yes, it is a SHAME, indeed.  rohog.gif 
Ej, ej, ej, Cassie meghalt a második részben és Azezeal sírt. Milyen .. izé ez?  biggrin.gif Szellem vagy mi a szösz? Meghalt de az emberek látják őt? Értem én, hogy angyal, de angyalt nem lát mindenki  biggrin.gif Sírt az angyal? Oh dear. Nem is tudom minek kínzom magam a Hex-szel. Egyfolytában sír benne. Shame.
Nézzétek mit találtam  ohmy.gif  ohmy.gif 
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1vel6F0tH1qbsz2ko1_500.jpg
Még ennyi akcentust beszélni  rolleyes.gif Oh My Time Lord. Három év balett te jó ég.  rohog.gif Nájsz. Tudom ez nem az a balett, de .. én most elképzeltem magam előtt, rózsaszín tütüben  rohog.gif  _nevet.gif Ryan Goslinggal együtt nyomathatják. De nem. What a SHAME  _nevet.gif Lehetnének balettbro-k és forgatások között jöhetnének fellépni. Befizetnék rá  rohog.gif  _nevet.gif

Re Azazeal: nincs bajom azzal, hogy ha egy férfi sír, sőt, mutassa csak ki szépen az érzelmeit, legyen angyal vagy ördög vagy egyéb természetfölötti lény vagy mittomén biggrin.gif De egy idő után már elkönyveltem egy hiperérzékeny ... nem mondom ki. Azért se. Na jó, bevallom, hogy néha felébresztette bennem a tyúkanyós énemet *kaján röhögés* - hogy lekeverhessek neki egy anyait, hogy ne sírjon már. (Mégis mire gondoltatok? tongue.gif )

Fassy és a balett. Nekem ezt még meg kell emésztenem, gyermekeim, ez nekem sok(k). Magam elé képzelem az egész showt: Ryan és Michael kitipeg tüllszoknyában és cuki kis balettcipőben (full rózsaszínben, nagyon macsós rohog.gif ), komoly ábrázattal, és előadják a Hattyúk tavát. A darabot meg a női hacukában parádézó Sean Bean konferálná fel, azzal a csodás akcentusával. Na, ki jön? rohog.gif
2012. április 05. 00:29 #152
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.04.05. 00:07)
Re Azazeal: nincs bajom azzal, hogy ha egy férfi sír, sőt, mutassa csak ki szépen az érzelmeit, legyen angyal vagy ördög vagy egyéb természetfölötti lény vagy mittomén biggrin.gif De egy idő után már elkönyveltem egy hiperérzékeny ... nem mondom ki. Azért se. Na jó, bevallom, hogy néha felébresztette bennem a tyúkanyós énemet *kaján röhögés* -  hogy lekeverhessek neki egy anyait, hogy ne sírjon már. (Mégis mire gondoltatok?  tongue.gif
Fassy és a balett. Nekem ezt még meg kell emésztenem, gyermekeim, ez nekem sok(k). Magam elé képzelem az egész showt: Ryan és Michael kitipeg tüllszoknyában és cuki kis balettcipőben (full rózsaszínben, nagyon macsós rohog.gif ), komoly ábrázattal, és előadják a Hattyúk tavát. A darabot meg a női hacukában parádézó Sean Bean konferálná fel, azzal a csodás akcentusával. Na, ki jön?  rohog.gif

Szerintem Azezeal karaktere nagyon jól van megírva meg sírjon is ... de csak néha. Nagyon zavart emberke, összefekszik egy nővel utána meg sír, ha látja Carriet meghalni. Sírjon a férfi, persze de hagyja már abba a sírást. Azezeal már több száz éves, bosszúéhes angyal, ne sírjon már lépten nyomon, mert szerintem túlzás a karakter szempontjából és nem akarok én sem sírni. rohog.gif

Én jelentkezem, megyek, megyek az első sorba. Csatlakozik még valaki? biggrin.gif

Új Irish examiner interjú, kiemelem belőle a lényeget.

In the Tatler interview, he revealed he is glad he shot to fame in his 30s because he isn’t impressed by the trappings of fame.

“I don’t have a strategy for dealing with fame because none of it really interests me. Ten years ago I would have been seduced and attracted to all the things that come with fame but it doesn’t interest me at all anymore,” he said.

Valami azt súgja, hogy ő sem fog már Nevadában négykézláb mászkálni két mindenre kapható hülye libával az oldalán, Pénteken esténként, miután kaszinózott rohog.gif

“I find women attractive in all shapes and sizes and although it is a cliché what’s attractive is someone who’s confident and doesn’t mind showing elements of themselves that society might consider weak or making a fool of themselves.

“Eating what you like to eat — that’s much more attractive. It’s a prison to be constantly worrying about what other people think of you.”

http://media.tumblr.com/tumblr_lxtgyhxkSX1qby7ub.gif

Itt pedig elég félelmetesen néz ki, mit ne mondjak blink.gif

http://28.media.tumblr.com/tumblr_m1rh2pUzNT1rsrc4so2_250.png

http://26.media.tumblr.com/tumblr_m1yljpaAug1rt10bko1_250.gif
James: You said you cried watching twilight after 30 seconds.

Michael: Dammit, James!

rohog.gif
2012. április 05. 00:56 #153
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.05. 00:29)
Szerintem Azezeal karaktere nagyon jól van megírva meg sírjon is ... de csak néha. Nagyon zavart emberke, összefekszik egy nővel utána meg sír, ha látja Carriet meghalni. Sírjon a férfi, persze de hagyja már abba a sírást. Azezeal már több száz éves, bosszúéhes angyal, ne sírjon már lépten nyomon, mert szerintem túlzás a karakter szempontjából és nem akarok én sem sírni.  rohog.gif 
Én jelentkezem, megyek, megyek az első sorba. Csatlakozik még valaki?  biggrin.gif 
Új Irish examiner interjú, kiemelem belőle a lényeget. 
In the Tatler interview, he revealed he is glad he shot to fame in his 30s because he isn’t impressed by the trappings of fame.
“I don’t have a strategy for dealing with fame because none of it really interests me. Ten years ago I would have been seduced and attracted to all the things that come with fame but it doesn’t interest me at all anymore,” he said.
Valami azt súgja, hogy ő sem fog már Nevadában négykézláb mászkálni két mindenre kapható hülye libával az oldalán, Pénteken esténként, miután kaszinózott  rohog.gif 
“I find women attractive in all shapes and sizes and although it is a cliché what’s attractive is someone who’s confident and doesn’t mind showing elements of themselves that society might consider weak or making a fool of themselves.

“Eating what you like to eat — that’s much more attractive. It’s a prison to be constantly worrying about what other people think of you.”

http://media.tumblr.com/tumblr_lxtgyhxkSX1qby7ub.gif
Itt pedig elég félelmetesen néz ki, mit ne mondjak  blink.gif 
http://28.media.tumblr.com/tumblr_m1rh2pUzNT1rsrc4so2_250.png
http://26.media.tumblr.com/tumblr_m1yljpaAug1rt10bko1_250.gif
James: You said you cried watching twilight after 30 seconds.
Michael: Dammit, James!
rohog.gif

Sírós Azazeal-re mondaná a „nagyon okos” ismerősöm, hogy biztos női hormont tartalmazó bogyókat szed. Fene tudja, hogy angyaléknál mi a szokás biggrin.gif bár a leányzó megsiratását meg lehet érteni. (Íme az újabb bizonyíték, hogy olyan nincs, hogy valaki teljesen gonosz lenne.) Mondjuk én utálom, ha egy szereplő szívtépően zokog, vagy pityereg, mert az ragályos a nézőkre is. Volt, hogy emiatt bőgtem háborús filmen is, mert az egyik szereplő sírt, mint az apátlan-anyátlan szamár...

Aye, csatlakozom. Csak azt nem tudom, hogy hogyan fogom kibírni röhögés nélkül. (Sehogy...)

Fassy: áhá, szóval nem fogja lecsukni a hűtőt, ha netán egy szelet rántott húsnál nem állnék meg. (Mondjuk ellenkező esetben fognám a sodrófát és rásuhintanék, vagy elővenném a „legszebb” tekintetemet, bebizonyítva neki, hogy a csúnyán nézés nemcsak neki megy _nevet.gif ) Különben is, aki az Alkonyaton pityereg, maradjon csöndben rohog.gif
2012. április 05. 07:55 #154
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.04.05. 00:56)

Fassy: áhá, szóval nem fogja lecsukni a hűtőt, ha netán egy szelet rántott húsnál nem állnék meg. (Mondjuk ellenkező esetben fognám a sodrófát és rásuhintanék, vagy elővenném a „legszebb” tekintetemet, bebizonyítva neki, hogy a csúnyán nézés nemcsak neki megy _nevet.gif )

Muhahahaha rohog.gif

Nézzétek mit találtam:

http://28.media.tumblr.com/tumblr_m1z67qI4fG1qjgpi9o1_500.jpg

A Shamet ingyen vetítik és a film után egy szakértő is beszél a filmben látottakról ... Ilyen Magyarországon miért nincs? dry.gif (Ingyen Shame és szakértő a film után?) think.gif
2012. április 06. 01:54 #155
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.05. 07:55)
Muhahahaha  rohog.gif 
Nézzétek mit találtam:
http://28.media.tumblr.com/tumblr_m1z67qI4fG1qjgpi9o1_500.jpg
A Shamet ingyen vetítik és a film után egy szakértő is beszél a filmben látottakról ... Ilyen Magyarországon miért nincs?  dry.gif (Ingyen Shame és szakértő a film után?) think.gif

Rosszkor vagyunk rossz helyen. Már megint. mellow.gif

OFF
Én speciel díjaznám az efféle programokat – hozzáteszem, nem kifejezetten a Shame miatt, vannak más (remek) alkotások is, amelyek eléggé kényes, társadalmi témákat feszeget. Nem muszáj zsír új filmnek lennie, elő lehet kaparni egy régebbit is, ha netán a mocskos anyagiaktól függene. Azt meg nem akarom elhinni, hogy nincs egy épkézláb szakértő vagy egyetemi professzor az országban, aki esetleg ki tudná vesézni a témát.
ON
2012. április 06. 13:30 #156
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.04.06. 01:54)

OFF
Én speciel díjaznám az efféle programokat – hozzáteszem, nem kifejezetten a Shame miatt, vannak más (remek) alkotások is, amelyek eléggé kényes, társadalmi témákat feszeget. Nem muszáj zsír új filmnek lennie, elő lehet kaparni egy régebbit is, ha netán a mocskos anyagiaktól függene. Azt meg nem akarom elhinni, hogy nincs egy épkézláb szakértő vagy egyetemi professzor az országban, aki esetleg ki tudná vesézni a témát. 
ON

Én sem bánnám. Nem is érdemes olvasgatni amiket a filmről írnak magyar oldalakon. Csupa fangörl hozzászólás vagy téma ellenes mondóka. Bár azt sem értem, hogy aki ellene van a dolgoknak, az miért nézi meg, ha csak nem kíváncsiság vezérli az illetőt? Megnézi, akarata ellenére utána meg lehordja a filmet mindenfelé? think.gif Mindegy, csinálják ha nincs jobb dolguk. Egy szakértő nálunk sem ártana, bár gyanítom, hogy a film vége után nem sok ember maradna. Pont ezen gondolkoztam mikor láttam a képet. Néha úgy gondolom, hogy a sok ember nálunk is begyepesedett gondolkodású, pont mint Amerikában. Itt, magyarnak elnézem, hogy azt írják a reviewekben, hogy Brandon amerikai üzletember, annak ellenére, hogy ír, csak New Yorkban nőtt fel és a filmben végig lehet érezni, hogy valószínűleg nem találja a helyét meg a metrós jelenetnél is meg lett mondva, hogy 'rossz helyről jöttünk, nem találjuk a helyünket', pedig szerintem néha nem ártana kiemelni, hogy Brandon szexmániája is ered valamiből, nem az van, hogy ezzel született, ő ilyen aztán kalap kabát, de mindegy, ebbe ne kössünk bele. Azt viszont nem tűröm, amikor azt mondják, hogy a New York jelenet értéktelen lett és semmi értelme nem volt a filmnek, mert csak egy zavarodott elméjű szexmániást láthattunk. Oh My Time Lord. Talán bennem van a probléma, de én NAGYRA BECSÜLTEM a New York jelenetet, nem is értem, hogy mit nem lehet ezen értékelni. Megértem persze, hogy nem vagyunk egyformák csak azt nem értem, hogy kinek mi baja a jelenettel, mert erre sehol sem találtam választ. pardon.gif Az sem világos előttem, hogy miért csak az jött le, hogy Brandon szexmániás. Ne legyünk már ennyire .. lassú gondolkodásúak. Az elme és viselkedés zavarnak is vannak kiváltó okai dry.gif Középszerűnek és csalódásnak könyvelik el sokan a port-on is. Ezektől az emberektől (bár tisztelem a véleményüket), megkérdezném, hogy mit vártatok a filmtől a trailer alapján vagy mit gondoltatok. Szerintem amúgy (de nem szólok bele a beszélgetésükbe) nem is magával a témával van bajuk, Isten igazából, hanem a vontatott tempóval, ami ugyebár a brit független filmek egy ismertető jele. Fekete hattyú lecsúszott nekik szépen, az nem volt vontatott, bár a maga kategóriájában mindkettő extravagánsnak számít. Mellesleg a Hattyúban többet mutattak a meleg szexből, a Shame-ben kevesebbet és mégis azon vannak kiakadva. Sok embernek le sem esett, hogy Brandon mi a fenét keresett ott, a hozzászólások között olvasni olyat, hogy összeesett a drogoktól fear.gif Nem is mondok semmit az egyéb, ehhez fűződő 'értelmes' hozzászólásokról, mintpl 'azárt csinálta férfivel, mert az volt ott éppen' stb. fear.gif

Tehát lehetne szakértő a filmek után de ide minek.. Felesleges. El is nevezték szegényt melegnek és azon lovagolnak, hogy sok gay magazinnak nyilatkozik, biztosan meleg. Nem is érdekel már, tényleg. Olyan embereknek, akiknek nehezen vagy abszolút nem esik le a lényeg, felesleges szakértő, annak a kevésnek, aki az orránál is tovább lát, pénzügyileg nem érné meg. Ülnének 10-en a 200-as moziban omg.gif

Elérkezett az idő a Sherlock Holmesra? rohog.gif
http://28.media.tumblr.com/tumblr_m1ze5vwFcK1rq7v1oo1_500.jpg

Még mindig felmegy az agyvizem, ha felemlegetik Sherlock nevét, mert látom magam előtt, ahogyan Sir forog a sírjában, hogy az NBC-s változatban Lucy Liu lesz Watson. Ápropó. Mielőtt kihirdették volna Johnny Lee Miller személyét, pletykálták Fassy nevét is. No már csak az hiányzott volna ohmy.gif Ha igaz volt a pletyka, jól tette, hogy nemet mondott, bár az garantálta volna az évadonkénti 20X45 perc Fassy weekly fix-szet rohog.gif de elég a popcorn produktumokból, elég az X-Men is ..
2012. április 06. 19:51 #157
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.06. 13:30)
Én sem bánnám. Nem is érdemes olvasgatni amiket a filmről írnak magyar oldalakon. Csupa fangörl hozzászólás vagy téma ellenes mondóka. Bár azt sem értem, hogy aki ellene van a dolgoknak, az miért nézi meg, ha csak nem kíváncsiság vezérli az illetőt? Megnézi, akarata ellenére utána meg lehordja a filmet mindenfelé? think.gif Mindegy, csinálják ha nincs jobb dolguk. Egy szakértő nálunk sem ártana, bár gyanítom, hogy a film vége után nem sok ember maradna. Pont ezen gondolkoztam mikor láttam a képet. Néha úgy gondolom, hogy a sok ember nálunk is begyepesedett gondolkodású, pont mint Amerikában. Itt, magyarnak elnézem, hogy azt írják a reviewekben, hogy Brandon amerikai üzletember, annak ellenére, hogy ír, csak New Yorkban nőtt fel és a filmben végig lehet érezni, hogy valószínűleg nem találja a helyét meg a metrós jelenetnél is meg lett mondva, hogy 'rossz helyről jöttünk, nem találjuk a helyünket', pedig szerintem néha nem ártana kiemelni, hogy Brandon szexmániája is ered valamiből, nem az van, hogy ezzel született, ő ilyen aztán kalap kabát, de mindegy, ebbe ne kössünk bele. Azt viszont nem tűröm, amikor azt mondják, hogy a New York jelenet értéktelen lett és semmi értelme nem volt a filmnek, mert csak egy zavarodott elméjű szexmániást láthattunk. Oh My Time Lord. Talán bennem van a probléma, de én NAGYRA BECSÜLTEM a New York jelenetet, nem is értem, hogy mit nem lehet ezen értékelni. Megértem persze, hogy nem vagyunk egyformák csak azt nem értem, hogy kinek mi baja a jelenettel, mert erre sehol sem találtam választ. pardon.gif Az sem világos előttem, hogy miért csak az jött le, hogy Brandon szexmániás. Ne legyünk már ennyire .. lassú gondolkodásúak. Az elme és viselkedés zavarnak is vannak kiváltó okai dry.gif Középszerűnek és csalódásnak könyvelik el sokan a port-on is. Ezektől az emberektől (bár tisztelem a véleményüket), megkérdezném, hogy mit vártatok a filmtől a trailer alapján vagy mit gondoltatok. Szerintem amúgy (de nem szólok bele a beszélgetésükbe) nem is magával a témával van bajuk, Isten igazából, hanem a vontatott tempóval, ami ugyebár a brit független filmek egy ismertető jele. Fekete hattyú lecsúszott nekik szépen, az nem volt vontatott, bár a maga kategóriájában mindkettő extravagánsnak számít. Mellesleg a Hattyúban többet mutattak a meleg szexből, a Shame-ben kevesebbet és mégis azon vannak kiakadva. Sok embernek le sem esett, hogy Brandon mi a fenét keresett ott, a hozzászólások között olvasni olyat, hogy összeesett a drogoktól fear.gif Nem is mondok semmit az egyéb, ehhez fűződő 'értelmes' hozzászólásokról, mintpl 'azárt csinálta férfivel, mert az volt ott éppen' stb. fear.gif
Tehát lehetne szakértő a filmek után de ide minek.. Felesleges. El is nevezték szegényt melegnek és azon lovagolnak, hogy sok gay magazinnak nyilatkozik, biztosan meleg. Nem is érdekel már, tényleg. Olyan embereknek, akiknek nehezen vagy abszolút nem esik le a lényeg, felesleges szakértő, annak a kevésnek, aki az orránál is tovább lát, pénzügyileg nem érné meg. Ülnének 10-en a 200-as moziban omg.gif
Elérkezett az idő a Sherlock Holmesra?  rohog.gif 
http://28.media.tumblr.com/tumblr_m1ze5vwFcK1rq7v1oo1_500.jpg
Még mindig felmegy az agyvizem, ha felemlegetik Sherlock nevét, mert látom magam előtt, ahogyan Sir forog a sírjában, hogy az NBC-s változatban Lucy Liu lesz Watson. Ápropó. Mielőtt kihirdették volna Johnny Lee Miller személyét, pletykálták Fassy nevét is. No már csak az hiányzott volna  ohmy.gif Ha igaz volt a pletyka, jól tette, hogy nemet mondott, bár az garantálta volna az évadonkénti 20X45 perc Fassy weekly fix-szet  rohog.gif de elég a popcorn produktumokból, elég az X-Men is ..

Én ezért nem nézem azt, hogy mit írnak róla a filmes oldalak, vagy ha mégis, utána szidom a pofámat, hogy minek sandítottam oda biggrin.gif Hozzászólni pedig nem merek és nem is akarok, ments Isten, hogy vitába keveredjek egy nagyokossal, aki úgyis csak a saját igazát szajkózná x hozzászóláson keresztül. Pedig a kényszer, hogy képletesen az asztalra csapjak, és felmorduljak, hogy „dilettánsok haza”, elég erős néha... Biztos ti is láttatok már olyan kommenteket, melyekről messziről bűzlött, hogy az írójának lila gőze sincs a témáról, de mivel épp az a trend, odaböffent valamit róla, oszt csókolom.

Az, hogy mennyire érné meg ez az ingyen vetítősdi, én azért tennék egy próbát vele. Csak azért, mert bizonyos filmes oldalak hozzászólásai azt mondatják velünk, hogy sok a szűk látókörrel bíró emberke, az nem jelenti azt, hogy a másik fél képviselőiből olyan kevés lenne – lehet, hogy a nagy részük szimplán nem akar belekeveredni az ilyen jellegű netes vitákba, ennyi. Csak azért mert nem hallatják a hangjukat, nem biztos, hogy nem is léteznek.

Visszatérve a Shame-re: a fangörlös kommenteken én csak csóválom a fejem, főleg azokon, amelyek Fassy koronaékszereivel vannak elfoglalva. Én csak sajnálni tudom őket, ha ennyi jött le nekik a filmből. A probléma az, hogy sokan nem AKARJÁK továbbgondolni a láttotakat, némelyek eljutottak arra szintre, hogy ha a film amelyet néznek nem rágja a szájukba a tanmesét, akkor már nem tetszik/nincs értelme satöbbi. Persze nem azt mondom, hogy nekem egyből lejött a lényeg, nekem is kellett filóznom a láttotakon, beszélgetni hasonszőrű emberekkel, hogy „ez most mi akart lenni”. A másik bajom az, hogy a szexmániára nem úgy tekint a nép, mint komoly betegségre, azt hiszik, hogy tök normális, ha egy férfit állandóan kerülget a ...-nék. Úgy vannak vele ez nem mérgezi a szervezetüket mint a drog, a cigi vagy az alkohol, ergo az ilyen személy nem teszi magát tönkre - fizikailag. Na de lelkileg? Brandon is szenvedett, mint a fene, mivel számára rég elveszett a szexualitás igazi örömet okozó mámora. Neki ez már csak egy egyszerű megszokás, rutin, mint nekünk a fogmosás lefekvés előtt. Annyi értelme van lefeküdnie valakivel, (hogy úgymond meglegyen a „napi adag”), mint salátát venni a McDonalds’-ban, vagy egy ölelésért fizetni egy örömlánynak. Valljuk be, nem egy kellemes állapot, nem sokan mosolyognának, ha ők lennének Brandon helyében.

Lehet, hogy velünk van a baj, hogy mi nem egy kangörcsös fickót láttunk, hanem egy beteg embert, akihez hasonlókat gyárt eme csodás társadalom. No mindegy.

(Kortest beszéd OFF biggrin.gif)

Re X-Men és egyéb kommersz dolgok: Ophely, most nyugodt szívvel suhints tarkón, mert amit mondani fogok, nem biztos, hogy tetszeni fog (*röhög, mint egy megveszekedett*). Én annyira nem haragszom az X-Men filmért, mert az még az igényesen kivételezett képregény-adaptációk közé tartozik – ha mondjuk egy Green Lantern-szintű f*stalicska lenne, vagy egy gyengus, Amerika kapitányra hajazó szösszenet, akkor én is tiltakoznék ellene kézzel-lábbal. De véleményem szerint jelenleg ez az egyik legerősebb action hero-movie a Nolan-féle Batman mellett. Jó, tény, hogy emiatt biztos, hogy más popcorn-mozis projekthez is csalogatni fogják, de szerintem helyén van az esze. Ha meg mégse, akkor fogjuk a sodrófát, és...

(Re Sherlock: de jó, hogy Miller ráért rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. április 06. 21:01 #158
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.04.06. 19:51)

Re X-Men és egyéb kommersz dolgok: Ophely, most nyugodt szívvel suhints tarkón, mert amit mondani fogok, nem biztos, hogy tetszeni fog (*röhög, mint egy megveszekedett*). Én annyira nem haragszom az X-Men filmért, mert az még az igényesen kivételezett képregény-adaptációk közé tartozik – ha mondjuk egy Green Lantern-szintű f*stalicska lenne, vagy egy gyengus, Amerika kapitányra hajazó szösszenet, akkor én is tiltakoznék ellene kézzel-lábbal. De véleményem szerint jelenleg ez az egyik legerősebb action hero-movie a Nolan-féle Batman mellett. Jó, tény, hogy emiatt biztos, hogy más popcorn-mozis projekthez is csalogatni fogják, de szerintem helyén van az esze. Ha meg mégse, akkor fogjuk a sodrófát, és...   
(Re Sherlock: de jó, hogy Miller ráért  rohog.gif )

Én nem mondtam, hogy rossz, csak hogy popcorn. Azért Fassy mindigis odafigyelt a projektekre, ha olvastad az erről szóló cikkemet, akkor te is tudhatod, hogy sorra dobálja vissza a neki nem tetsző ajánlatokat. Én bízom Fassyban és tudom, hogy lesznek még popcorn filmjei de bánja Isten, legalább jó film legyen. Én nem vagyok oda a képregényekért és azok adaptációiért sem, de ez úgy ahogy tetszett nekem. A Batman nálam is előkelő helyen van bár nálam a Garfield vezet rohog.gif _nevet.gif Tényleg, engem úgy alapból semmilyen kedvencem popcorn filmje nem zavar, amíg az nézhető kategória de úgy gondolom, hogy sokáig ne popcornosodjon, mert a következő Steve filmben is szerepelni kellene valakinek _nevet.gif

Ápropó! Popcorn. Jennifer Laurence miatt Január végén kezdődik az X-Men folytatás, de Júniustól Stevevel forgatna kedves barátunk. Jól keresztbe tettek a Hunger Games folytatásával, mert ha emiatt csúszik a McQueen film, valaki közelről megismerheti az új, fekete magassarkú cipőmet, sőt, ha úgy adja a helyzet, 42-es cipőt is felveszik a 38-as lábamra ha az illető nem érti meg, hogy a McQueen film nem csúszhat. dry.gif Ígyis megint egy évet kell majd várni a film, 2014-ben jelenik meg, de ha csúszik a film és a többit nem tudja lemondani, lehet 2015 is belőle ohmy.gif
2012. április 06. 21:21 #159
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.04.06. 21:01)
Én nem mondtam, hogy rossz, csak hogy popcorn. Azért Fassy mindigis odafigyelt a projektekre, ha olvastad az erről szóló cikkemet, akkor te is tudhatod, hogy sorra dobálja vissza a neki nem tetsző ajánlatokat. Én bízom Fassyban és tudom, hogy lesznek még popcorn filmjei de bánja Isten, legalább jó film legyen. Én nem vagyok oda a képregényekért és azok adaptációiért sem, de ez úgy ahogy tetszett nekem. A Batman nálam is előkelő helyen van bár nálam a Garfield vezet  rohog.gif  _nevet.gif Tényleg, engem úgy alapból semmilyen kedvencem popcorn filmje nem zavar, amíg az nézhető kategória de úgy gondolom, hogy sokáig ne popcornosodjon, mert a következő Steve filmben is szerepelni kellene valakinek  _nevet.gif 
Ápropó! Popcorn. Jennifer Laurence miatt Január végén kezdődik az X-Men folytatás, de Júniustól Stevevel forgatna kedves barátunk. Jól keresztbe tettek a Hunger Games folytatásával, mert ha emiatt csúszik a McQueen film, valaki közelről megismerheti az új, fekete magassarkú cipőmet, sőt, ha úgy adja a helyzet, 42-es cipőt is felveszik a 38-as lábamra ha az illető nem érti meg, hogy a McQueen film nem csúszhat.  dry.gif Ígyis megint egy évet kell majd várni a film, 2014-ben jelenik meg, de ha csúszik a film és a többit nem tudja lemondani, lehet 2015 is belőle  ohmy.gif

Eegen, én is olvastam a cikket. Őszintén szólva én már azt se tudom, hogy kinek a szőrös képét szidjam, per pillanat annak a lábára lépnék (téli bakanccsal, mert tűsarkúm nincsen biggrin.gif), aki kitalálta ezt az egész Hunger Games-es szöszmöszt. Vagy Fassy-éra, amiért elvállalta az X-Ment. Vagy mit tudom én, de most dühöngő bika üzemmód van nálam (*szentségel ezerrel*) reklamalo.gif 110.gif
2012. április 06. 22:16 #160
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.04.06. 21:21)
Eegen, én is olvastam a cikket. Őszintén szólva én már azt se tudom, hogy kinek a  szőrös képét szidjam, per pillanat annak a lábára lépnék (téli bakanccsal, mert tűsarkúm nincsen biggrin.gif), aki kitalálta ezt az egész Hunger Games-es szöszmöszt. Vagy Fassy-éra, amiért elvállalta az X-Ment. Vagy mit tudom én, de most  dühöngő bika üzemmód van nálam (*szentségel ezerrel*)  reklamalo.gif  110.gif

Oh la la la la la. Betegen nem tudok helyesen írni. rohog.gif Elég figyelmetlen vagyok most, my bad. Így jár az, aki pihenésképpen fórumozgat a plafon lesése helyett _nevet.gif Sorry.

Ha már elvállalta az egyet, muszáj benne lennie a másodikban. Én a helyedben a Summitot okolnám, mert ők ragaszkodnak ahhoz, hogy a HG folytatása előtt a színészek szabadok legyenek x hónapra (felkészítés stb). Jennifer miatt 110.gif Nem is ő a főszereplő de a Hunger Games miatt most ő lett a Jó Isten és bizony, úgy tűnik tőle függ minden.

(Bakancs, tűsarkú, whatever cool.gif )

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m20sv1ipHH1qzhglpo1_500.gif
Let's go and kick some ar$e dry.gif rohog.gif _nevet.gif

Ekkora szívást. McAvoy beosztása sem számít? Állítólag ő lesz Elton John az Eltonról készülő biopicben Timberlake helyett és szerepelni fog Gary Oldmannel az Arthur & Lancerot filmben is. Abban egyébként Kit Harington szerepelt volna és itt, nálunk készült volna a film. Menten felrúgok valakit, ha James már bevállalta, csúszik a projekt és emiatt esetleg nem jön ide hozzánk, forgatni dry.gif
14 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok