Michael Fassbender
2012. április 01. 16:32
Idézet (Norah @ 2012.04.01. 15:51)
Behalok 
No nem kell itten behalni, ne hagyd, hogy a járvány csak úgy két vállra fektessen
Ami meg a többi videót illeti: wow. Szóval énekelni is tud. Nah, nem köll nekem (nem a francokat nem
2012. április 01. 19:12
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2012.04.01. 16:32)
No nem kell itten behalni, ne hagyd, hogy a járvány csak úgy két vállra fektessen
(Hozzam a vödröt, hogy felmossalak?)
Ami meg a többi videót illeti: wow. Szóval énekelni is tud. Nah, nem köll nekem (nem a francokat nem
), túl tökéletes...
A Tescoban még mindig 2-t vesz 3-at kap akció van ám, úgy látom meg kell venni azt a 3 vödröt meg hozzá a 3 felmosónyelet
Fassy nagyonis JÓL tud énekelni, csak senki nem tudja, ahogyan Robert Pattinsonról meg Hugh Laurieról sem
1 felhasználónak tetszik:
Running Fool
2012. április 02. 20:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Vicces sztori következik. Nézem a Hex második évadának első részét és majdnem szívrohamot kaptam, mikor azt hittem, hogy az epizódban először felbukkanó szörny Azezeal új alakja. Az elsőben is kellően csúnya volt, mikor átalakult, de ebben az évadban, gondoltam, még rondább lesz. Majdnem lefordultam a székről mikor láttam, hogy ki a szörny és ahogy meghalt, óriási kő esett le a szívemről, hogy mégsem ő az.
Hát nem is tudom .. Valahogyan az első évados átalakulás még elviselhetőbben nézett ki, de ha Azezeal is így fog kinézni a sorozatban, én sírni fogok
Aki látta a Hexet, mondja már nekem, hogy Azezeal nem megy át ilyen ..Torcwhoodos weevil Doctor Whos ood keverékbe
Hát nem is tudom .. Valahogyan az első évados átalakulás még elviselhetőbben nézett ki, de ha Azezeal is így fog kinézni a sorozatban, én sírni fogok
Aki látta a Hexet, mondja már nekem, hogy Azezeal nem megy át ilyen ..Torcwhoodos weevil Doctor Whos ood keverékbe
2012. április 03. 23:02
Ophely, még egy ilyen ijesztgetés és fogom a felmosónyelet, Fassy kezébe nyomom, és elküldöm hozzád, hogy... felmosson nálad
Egyébként nyugi, Azazeal nem lesz ilyen - ronda
Bár a rondaság is egy szubjektív fogalom, ha úgy vesszük.
(Dammit, nem gondoltam volna, hogy ez a rémpofa másodszorra is rám hozza a frászt
)
(Dammit, nem gondoltam volna, hogy ez a rémpofa másodszorra is rám hozza a frászt
ophely88
2012. április 04. 17:39
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Running Fool @ 2012.04.03. 23:02)
Ophely, még egy ilyen ijesztgetés és fogom a felmosónyelet, Fassy kezébe nyomom, és elküldöm hozzád, hogy... felmosson nálad
Bár a rondaság is egy szubjektív fogalom, ha úgy vesszük.
)
My bad. Sorry.
Indult a Times, 2012 TOP 100 People listája, ahol lehet szavazni Michaelre de nagyon úgy tűnik, hogy Cumberbatch vezet előtte. Hogy mik vannak
Amúgy pedig nézzetek 91-es Fassyt
Nagyon cool, bro, főleg a utolsó
Shake it up baby, shake it, you rock Fassy
Running Fool
2012. április 04. 20:08
Idézet (ophely88 @ 2012.04.04. 17:39)
My bad. Sorry.
Indult a Times, 2012 TOP 100 People listája, ahol lehet szavazni Michaelre de nagyon úgy tűnik, hogy Cumberbatch vezet előtte. Hogy mik vannak
Soha de soha nem gondoltam volna, hogy lesz olyan alkalom, amikor BC előbb áll egy ilyen listám, mint MF.
Jó lenne valami rockerről készült biopicbe vagy egy 35 évesen is 22-ként viselkedő partiarcról szóló filmbe.. 
Semmi gond, darling, csak nem gondoltam volna, hogy Fassy topikjában újra összefutok ezzel az orkszerű izé-mizével
Lecsekkoltam a listát. BC pajtással nincs gondom, azt viszont sérelmezem, hogy Gyagya előrébb van, mint Fassy barátunk. Now that’s a SHAME
’91-es Michael: Te. Jó. Ég. (Már akkor is szépen tudott mosolyogni, de ez az ingszerkezet... *csóválja a fejét*)
2012. április 04. 21:51
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Running Fool @ 2012.04.04. 20:08)
BC pajtással nincs gondom, azt viszont sérelmezem, hogy Gyagya előrébb van, mint Fassy barátunk. Now that’s a SHAME
’91-es Michael: Te. Jó. Ég. (Már akkor is szépen tudott mosolyogni, de ez az ingszerkezet... *csóválja a fejét*)
BC jó helyen van ott ahol. Kb egy szinten lehetnek de azért kíváncsi vagyok, hogy kettejük közül ki lesz előbbre a listán, mert ez aztán végképpen nem tudom megmondani. Lady Gágá mindig mindenhol and yes, it is a SHAME, indeed.
Ej, ej, ej, Cassie meghalt a második részben és Azezeal sírt. Milyen .. izé ez?
Nézzétek mit találtam
Még ennyi akcentust beszélni
Running Fool
2012. április 05. 00:07
Idézet (ophely88 @ 2012.04.04. 21:51)
BC jó helyen van ott ahol. Kb egy szinten lehetnek de azért kíváncsi vagyok, hogy kettejük közül ki lesz előbbre a listán, mert ez aztán végképpen nem tudom megmondani. Lady Gágá mindig mindenhol and yes, it is a SHAME, indeed.
Szellem vagy mi a szösz? Meghalt de az emberek látják őt? Értem én, hogy angyal, de angyalt nem lát mindenki
Sírt az angyal? Oh dear. Nem is tudom minek kínzom magam a Hex-szel. Egyfolytában sír benne. Shame.
Nézzétek mit találtam
Oh My Time Lord. Három év balett te jó ég.
Nájsz. Tudom ez nem az a balett, de .. én most elképzeltem magam előtt, rózsaszín tütüben
Ryan Goslinggal együtt nyomathatják. De nem. What a SHAME
Lehetnének balettbro-k és forgatások között jöhetnének fellépni. Befizetnék rá

Nézzétek mit találtam
Re Azazeal: nincs bajom azzal, hogy ha egy férfi sír, sőt, mutassa csak ki szépen az érzelmeit, legyen angyal vagy ördög vagy egyéb természetfölötti lény vagy mittomén
Fassy és a balett. Nekem ezt még meg kell emésztenem, gyermekeim, ez nekem sok(k). Magam elé képzelem az egész showt: Ryan és Michael kitipeg tüllszoknyában és cuki kis balettcipőben (full rózsaszínben, nagyon macsós
ophely88
2012. április 05. 00:29
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Running Fool @ 2012.04.05. 00:07)
Re Azazeal: nincs bajom azzal, hogy ha egy férfi sír, sőt, mutassa csak ki szépen az érzelmeit, legyen angyal vagy ördög vagy egyéb természetfölötti lény vagy mittomén
De egy idő után már elkönyveltem egy hiperérzékeny ... nem mondom ki. Azért se. Na jó, bevallom, hogy néha felébresztette bennem a tyúkanyós énemet *kaján röhögés* - hogy lekeverhessek neki egy anyait, hogy ne sírjon már. (Mégis mire gondoltatok?
)
Fassy és a balett. Nekem ezt még meg kell emésztenem, gyermekeim, ez nekem sok(k). Magam elé képzelem az egész showt: Ryan és Michael kitipeg tüllszoknyában és cuki kis balettcipőben (full rózsaszínben, nagyon macsós
), komoly ábrázattal, és előadják a Hattyúk tavát. A darabot meg a női hacukában parádézó Sean Bean konferálná fel, azzal a csodás akcentusával. Na, ki jön? 
Szerintem Azezeal karaktere nagyon jól van megírva meg sírjon is ... de csak néha. Nagyon zavart emberke, összefekszik egy nővel utána meg sír, ha látja Carriet meghalni. Sírjon a férfi, persze de hagyja már abba a sírást. Azezeal már több száz éves, bosszúéhes angyal, ne sírjon már lépten nyomon, mert szerintem túlzás a karakter szempontjából és nem akarok én sem sírni.
Én jelentkezem, megyek, megyek az első sorba. Csatlakozik még valaki?
Új Irish examiner interjú, kiemelem belőle a lényeget.
In the Tatler interview, he revealed he is glad he shot to fame in his 30s because he isn’t impressed by the trappings of fame.
“I don’t have a strategy for dealing with fame because none of it really interests me. Ten years ago I would have been seduced and attracted to all the things that come with fame but it doesn’t interest me at all anymore,” he said.
Valami azt súgja, hogy ő sem fog már Nevadában négykézláb mászkálni két mindenre kapható hülye libával az oldalán, Pénteken esténként, miután kaszinózott
“I find women attractive in all shapes and sizes and although it is a cliché what’s attractive is someone who’s confident and doesn’t mind showing elements of themselves that society might consider weak or making a fool of themselves.
“Eating what you like to eat — that’s much more attractive. It’s a prison to be constantly worrying about what other people think of you.”
Itt pedig elég félelmetesen néz ki, mit ne mondjak
James: You said you cried watching twilight after 30 seconds.
Michael: Dammit, James!
Running Fool
2012. április 05. 00:56
Idézet (ophely88 @ 2012.04.05. 00:29)
Szerintem Azezeal karaktere nagyon jól van megírva meg sírjon is ... de csak néha. Nagyon zavart emberke, összefekszik egy nővel utána meg sír, ha látja Carriet meghalni. Sírjon a férfi, persze de hagyja már abba a sírást. Azezeal már több száz éves, bosszúéhes angyal, ne sírjon már lépten nyomon, mert szerintem túlzás a karakter szempontjából és nem akarok én sem sírni.
In the Tatler interview, he revealed he is glad he shot to fame in his 30s because he isn’t impressed by the trappings of fame.
“I don’t have a strategy for dealing with fame because none of it really interests me. Ten years ago I would have been seduced and attracted to all the things that come with fame but it doesn’t interest me at all anymore,” he said.
Valami azt súgja, hogy ő sem fog már Nevadában négykézláb mászkálni két mindenre kapható hülye libával az oldalán, Pénteken esténként, miután kaszinózott
“I find women attractive in all shapes and sizes and although it is a cliché what’s attractive is someone who’s confident and doesn’t mind showing elements of themselves that society might consider weak or making a fool of themselves.
“Eating what you like to eat — that’s much more attractive. It’s a prison to be constantly worrying about what other people think of you.”

Sírós Azazeal-re mondaná a „nagyon okos” ismerősöm, hogy biztos női hormont tartalmazó bogyókat szed. Fene tudja, hogy angyaléknál mi a szokás
Aye, csatlakozom. Csak azt nem tudom, hogy hogyan fogom kibírni röhögés nélkül. (Sehogy...)
Fassy: áhá, szóval nem fogja lecsukni a hűtőt, ha netán egy szelet rántott húsnál nem állnék meg. (Mondjuk ellenkező esetben fognám a sodrófát és rásuhintanék, vagy elővenném a „legszebb” tekintetemet, bebizonyítva neki, hogy a csúnyán nézés nemcsak neki megy
ophely88
2012. április 05. 07:55
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Running Fool @ 2012.04.05. 00:56)
Fassy: áhá, szóval nem fogja lecsukni a hűtőt, ha netán egy szelet rántott húsnál nem állnék meg. (Mondjuk ellenkező esetben fognám a sodrófát és rásuhintanék, vagy elővenném a „legszebb” tekintetemet, bebizonyítva neki, hogy a csúnyán nézés nemcsak neki megy
Muhahahaha
Nézzétek mit találtam:
A Shamet ingyen vetítik és a film után egy szakértő is beszél a filmben látottakról ... Ilyen Magyarországon miért nincs?
Running Fool
2012. április 06. 01:54
Idézet (ophely88 @ 2012.04.05. 07:55)
Muhahahaha
Nézzétek mit találtam:
A Shamet ingyen vetítik és a film után egy szakértő is beszél a filmben látottakról ... Ilyen Magyarországon miért nincs?
(Ingyen Shame és szakértő a film után?) 
Nézzétek mit találtam:
Rosszkor vagyunk rossz helyen. Már megint.
OFF
Én speciel díjaznám az efféle programokat – hozzáteszem, nem kifejezetten a Shame miatt, vannak más (remek) alkotások is, amelyek eléggé kényes, társadalmi témákat feszeget. Nem muszáj zsír új filmnek lennie, elő lehet kaparni egy régebbit is, ha netán a mocskos anyagiaktól függene. Azt meg nem akarom elhinni, hogy nincs egy épkézláb szakértő vagy egyetemi professzor az országban, aki esetleg ki tudná vesézni a témát.
ON
ophely88
2012. április 06. 13:30
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Running Fool @ 2012.04.06. 01:54)
OFF
Én speciel díjaznám az efféle programokat – hozzáteszem, nem kifejezetten a Shame miatt, vannak más (remek) alkotások is, amelyek eléggé kényes, társadalmi témákat feszeget. Nem muszáj zsír új filmnek lennie, elő lehet kaparni egy régebbit is, ha netán a mocskos anyagiaktól függene. Azt meg nem akarom elhinni, hogy nincs egy épkézláb szakértő vagy egyetemi professzor az országban, aki esetleg ki tudná vesézni a témát.
ON
Én sem bánnám. Nem is érdemes olvasgatni amiket a filmről írnak magyar oldalakon. Csupa fangörl hozzászólás vagy téma ellenes mondóka. Bár azt sem értem, hogy aki ellene van a dolgoknak, az miért nézi meg, ha csak nem kíváncsiság vezérli az illetőt? Megnézi, akarata ellenére utána meg lehordja a filmet mindenfelé?
Tehát lehetne szakértő a filmek után de ide minek.. Felesleges. El is nevezték szegényt melegnek és azon lovagolnak, hogy sok gay magazinnak nyilatkozik, biztosan meleg. Nem is érdekel már, tényleg. Olyan embereknek, akiknek nehezen vagy abszolút nem esik le a lényeg, felesleges szakértő, annak a kevésnek, aki az orránál is tovább lát, pénzügyileg nem érné meg. Ülnének 10-en a 200-as moziban
Elérkezett az idő a Sherlock Holmesra?
Még mindig felmegy az agyvizem, ha felemlegetik Sherlock nevét, mert látom magam előtt, ahogyan Sir forog a sírjában, hogy az NBC-s változatban Lucy Liu lesz Watson. Ápropó. Mielőtt kihirdették volna Johnny Lee Miller személyét, pletykálták Fassy nevét is. No már csak az hiányzott volna
Running Fool
2012. április 06. 19:51
Idézet (ophely88 @ 2012.04.06. 13:30)
Én sem bánnám. Nem is érdemes olvasgatni amiket a filmről írnak magyar oldalakon. Csupa fangörl hozzászólás vagy téma ellenes mondóka. Bár azt sem értem, hogy aki ellene van a dolgoknak, az miért nézi meg, ha csak nem kíváncsiság vezérli az illetőt? Megnézi, akarata ellenére utána meg lehordja a filmet mindenfelé?
Mindegy, csinálják ha nincs jobb dolguk. Egy szakértő nálunk sem ártana, bár gyanítom, hogy a film vége után nem sok ember maradna. Pont ezen gondolkoztam mikor láttam a képet. Néha úgy gondolom, hogy a sok ember nálunk is begyepesedett gondolkodású, pont mint Amerikában. Itt, magyarnak elnézem, hogy azt írják a reviewekben, hogy Brandon amerikai üzletember, annak ellenére, hogy ír, csak New Yorkban nőtt fel és a filmben végig lehet érezni, hogy valószínűleg nem találja a helyét meg a metrós jelenetnél is meg lett mondva, hogy 'rossz helyről jöttünk, nem találjuk a helyünket', pedig szerintem néha nem ártana kiemelni, hogy Brandon szexmániája is ered valamiből, nem az van, hogy ezzel született, ő ilyen aztán kalap kabát, de mindegy, ebbe ne kössünk bele. Azt viszont nem tűröm, amikor azt mondják, hogy a New York jelenet értéktelen lett és semmi értelme nem volt a filmnek, mert csak egy zavarodott elméjű szexmániást láthattunk. Oh My Time Lord. Talán bennem van a probléma, de én NAGYRA BECSÜLTEM a New York jelenetet, nem is értem, hogy mit nem lehet ezen értékelni. Megértem persze, hogy nem vagyunk egyformák csak azt nem értem, hogy kinek mi baja a jelenettel, mert erre sehol sem találtam választ.
Az sem világos előttem, hogy miért csak az jött le, hogy Brandon szexmániás. Ne legyünk már ennyire .. lassú gondolkodásúak. Az elme és viselkedés zavarnak is vannak kiváltó okai
Középszerűnek és csalódásnak könyvelik el sokan a port-on is. Ezektől az emberektől (bár tisztelem a véleményüket), megkérdezném, hogy mit vártatok a filmtől a trailer alapján vagy mit gondoltatok. Szerintem amúgy (de nem szólok bele a beszélgetésükbe) nem is magával a témával van bajuk, Isten igazából, hanem a vontatott tempóval, ami ugyebár a brit független filmek egy ismertető jele. Fekete hattyú lecsúszott nekik szépen, az nem volt vontatott, bár a maga kategóriájában mindkettő extravagánsnak számít. Mellesleg a Hattyúban többet mutattak a meleg szexből, a Shame-ben kevesebbet és mégis azon vannak kiakadva. Sok embernek le sem esett, hogy Brandon mi a fenét keresett ott, a hozzászólások között olvasni olyat, hogy összeesett a drogoktól
Nem is mondok semmit az egyéb, ehhez fűződő 'értelmes' hozzászólásokról, mintpl 'azárt csinálta férfivel, mert az volt ott éppen' stb.
Tehát lehetne szakértő a filmek után de ide minek.. Felesleges. El is nevezték szegényt melegnek és azon lovagolnak, hogy sok gay magazinnak nyilatkozik, biztosan meleg. Nem is érdekel már, tényleg. Olyan embereknek, akiknek nehezen vagy abszolút nem esik le a lényeg, felesleges szakértő, annak a kevésnek, aki az orránál is tovább lát, pénzügyileg nem érné meg. Ülnének 10-en a 200-as moziban
Még mindig felmegy az agyvizem, ha felemlegetik Sherlock nevét, mert látom magam előtt, ahogyan Sir forog a sírjában, hogy az NBC-s változatban Lucy Liu lesz Watson. Ápropó. Mielőtt kihirdették volna Johnny Lee Miller személyét, pletykálták Fassy nevét is. No már csak az hiányzott volna
Ha igaz volt a pletyka, jól tette, hogy nemet mondott, bár az garantálta volna az évadonkénti 20X45 perc Fassy weekly fix-szet
de elég a popcorn produktumokból, elég az X-Men is ..
Én ezért nem nézem azt, hogy mit írnak róla a filmes oldalak, vagy ha mégis, utána szidom a pofámat, hogy minek sandítottam oda
Az, hogy mennyire érné meg ez az ingyen vetítősdi, én azért tennék egy próbát vele. Csak azért, mert bizonyos filmes oldalak hozzászólásai azt mondatják velünk, hogy sok a szűk látókörrel bíró emberke, az nem jelenti azt, hogy a másik fél képviselőiből olyan kevés lenne – lehet, hogy a nagy részük szimplán nem akar belekeveredni az ilyen jellegű netes vitákba, ennyi. Csak azért mert nem hallatják a hangjukat, nem biztos, hogy nem is léteznek.
Visszatérve a Shame-re: a fangörlös kommenteken én csak csóválom a fejem, főleg azokon, amelyek Fassy koronaékszereivel vannak elfoglalva. Én csak sajnálni tudom őket, ha ennyi jött le nekik a filmből. A probléma az, hogy sokan nem AKARJÁK továbbgondolni a láttotakat, némelyek eljutottak arra szintre, hogy ha a film amelyet néznek nem rágja a szájukba a tanmesét, akkor már nem tetszik/nincs értelme satöbbi. Persze nem azt mondom, hogy nekem egyből lejött a lényeg, nekem is kellett filóznom a láttotakon, beszélgetni hasonszőrű emberekkel, hogy „ez most mi akart lenni”. A másik bajom az, hogy a szexmániára nem úgy tekint a nép, mint komoly betegségre, azt hiszik, hogy tök normális, ha egy férfit állandóan kerülget a ...-nék. Úgy vannak vele ez nem mérgezi a szervezetüket mint a drog, a cigi vagy az alkohol, ergo az ilyen személy nem teszi magát tönkre - fizikailag. Na de lelkileg? Brandon is szenvedett, mint a fene, mivel számára rég elveszett a szexualitás igazi örömet okozó mámora. Neki ez már csak egy egyszerű megszokás, rutin, mint nekünk a fogmosás lefekvés előtt. Annyi értelme van lefeküdnie valakivel, (hogy úgymond meglegyen a „napi adag”), mint salátát venni a McDonalds’-ban, vagy egy ölelésért fizetni egy örömlánynak. Valljuk be, nem egy kellemes állapot, nem sokan mosolyognának, ha ők lennének Brandon helyében.
Lehet, hogy velünk van a baj, hogy mi nem egy kangörcsös fickót láttunk, hanem egy beteg embert, akihez hasonlókat gyárt eme csodás társadalom. No mindegy.
(Kortest beszéd OFF
Re X-Men és egyéb kommersz dolgok: Ophely, most nyugodt szívvel suhints tarkón, mert amit mondani fogok, nem biztos, hogy tetszeni fog (*röhög, mint egy megveszekedett*). Én annyira nem haragszom az X-Men filmért, mert az még az igényesen kivételezett képregény-adaptációk közé tartozik – ha mondjuk egy Green Lantern-szintű f*stalicska lenne, vagy egy gyengus, Amerika kapitányra hajazó szösszenet, akkor én is tiltakoznék ellene kézzel-lábbal. De véleményem szerint jelenleg ez az egyik legerősebb action hero-movie a Nolan-féle Batman mellett. Jó, tény, hogy emiatt biztos, hogy más popcorn-mozis projekthez is csalogatni fogják, de szerintem helyén van az esze. Ha meg mégse, akkor fogjuk a sodrófát, és...
(Re Sherlock: de jó, hogy Miller ráért
tya04
2012. április 06. 21:01
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Running Fool @ 2012.04.06. 19:51)
Re X-Men és egyéb kommersz dolgok: Ophely, most nyugodt szívvel suhints tarkón, mert amit mondani fogok, nem biztos, hogy tetszeni fog (*röhög, mint egy megveszekedett*). Én annyira nem haragszom az X-Men filmért, mert az még az igényesen kivételezett képregény-adaptációk közé tartozik – ha mondjuk egy Green Lantern-szintű f*stalicska lenne, vagy egy gyengus, Amerika kapitányra hajazó szösszenet, akkor én is tiltakoznék ellene kézzel-lábbal. De véleményem szerint jelenleg ez az egyik legerősebb action hero-movie a Nolan-féle Batman mellett. Jó, tény, hogy emiatt biztos, hogy más popcorn-mozis projekthez is csalogatni fogják, de szerintem helyén van az esze. Ha meg mégse, akkor fogjuk a sodrófát, és...
(Re Sherlock: de jó, hogy Miller ráért
Én nem mondtam, hogy rossz, csak hogy popcorn. Azért Fassy mindigis odafigyelt a projektekre, ha olvastad az erről szóló cikkemet, akkor te is tudhatod, hogy sorra dobálja vissza a neki nem tetsző ajánlatokat. Én bízom Fassyban és tudom, hogy lesznek még popcorn filmjei de bánja Isten, legalább jó film legyen. Én nem vagyok oda a képregényekért és azok adaptációiért sem, de ez úgy ahogy tetszett nekem. A Batman nálam is előkelő helyen van bár nálam a Garfield vezet
Ápropó! Popcorn. Jennifer Laurence miatt Január végén kezdődik az X-Men folytatás, de Júniustól Stevevel forgatna kedves barátunk. Jól keresztbe tettek a Hunger Games folytatásával, mert ha emiatt csúszik a McQueen film, valaki közelről megismerheti az új, fekete magassarkú cipőmet, sőt, ha úgy adja a helyzet, 42-es cipőt is felveszik a 38-as lábamra ha az illető nem érti meg, hogy a McQueen film nem csúszhat.
Running Fool
2012. április 06. 21:21
Idézet (ophely88 @ 2012.04.06. 21:01)
Én nem mondtam, hogy rossz, csak hogy popcorn. Azért Fassy mindigis odafigyelt a projektekre, ha olvastad az erről szóló cikkemet, akkor te is tudhatod, hogy sorra dobálja vissza a neki nem tetsző ajánlatokat. Én bízom Fassyban és tudom, hogy lesznek még popcorn filmjei de bánja Isten, legalább jó film legyen. Én nem vagyok oda a képregényekért és azok adaptációiért sem, de ez úgy ahogy tetszett nekem. A Batman nálam is előkelő helyen van bár nálam a Garfield vezet
Tényleg, engem úgy alapból semmilyen kedvencem popcorn filmje nem zavar, amíg az nézhető kategória de úgy gondolom, hogy sokáig ne popcornosodjon, mert a következő Steve filmben is szerepelni kellene valakinek
Ápropó! Popcorn. Jennifer Laurence miatt Január végén kezdődik az X-Men folytatás, de Júniustól Stevevel forgatna kedves barátunk. Jól keresztbe tettek a Hunger Games folytatásával, mert ha emiatt csúszik a McQueen film, valaki közelről megismerheti az új, fekete magassarkú cipőmet, sőt, ha úgy adja a helyzet, 42-es cipőt is felveszik a 38-as lábamra ha az illető nem érti meg, hogy a McQueen film nem csúszhat.
Ígyis megint egy évet kell majd várni a film, 2014-ben jelenik meg, de ha csúszik a film és a többit nem tudja lemondani, lehet 2015 is belőle 
Eegen, én is olvastam a cikket. Őszintén szólva én már azt se tudom, hogy kinek a szőrös képét szidjam, per pillanat annak a lábára lépnék (téli bakanccsal, mert tűsarkúm nincsen
ophely88
2012. április 06. 22:16
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Running Fool @ 2012.04.06. 21:21)
Eegen, én is olvastam a cikket. Őszintén szólva én már azt se tudom, hogy kinek a szőrös képét szidjam, per pillanat annak a lábára lépnék (téli bakanccsal, mert tűsarkúm nincsen
), aki kitalálta ezt az egész Hunger Games-es szöszmöszt. Vagy Fassy-éra, amiért elvállalta az X-Ment. Vagy mit tudom én, de most dühöngő bika üzemmód van nálam (*szentségel ezerrel*)

Oh la la la la la. Betegen nem tudok helyesen írni.
Ha már elvállalta az egyet, muszáj benne lennie a másodikban. Én a helyedben a Summitot okolnám, mert ők ragaszkodnak ahhoz, hogy a HG folytatása előtt a színészek szabadok legyenek x hónapra (felkészítés stb). Jennifer miatt
(Bakancs, tűsarkú, whatever
Let's go and kick some ar$e
Ekkora szívást. McAvoy beosztása sem számít? Állítólag ő lesz Elton John az Eltonról készülő biopicben Timberlake helyett és szerepelni fog Gary Oldmannel az Arthur & Lancerot filmben is. Abban egyébként Kit Harington szerepelt volna és itt, nálunk készült volna a film. Menten felrúgok valakit, ha James már bevállalta, csúszik a projekt és emiatt esetleg nem jön ide hozzánk, forgatni
Running Fool
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.