Starity

Michael Fassbender

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 01. 16:46 #101
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Norah @ 2012.02.29. 19:04)
Lehet, hogy "szőkének" tűnök, de direkt megnéztem Fassy IMDb oldalát és ott nem ezek a képek vannak róla fent.  rolleyes.gif

Az IMDB oldalt bárki szerkesztheti aki fizet a felhasználói profilért. Az is lehet, hogy az illető tényleg megtette, hogy ezeket a képeket töltötte fel, csinált róla képernyőképet majd visszaszerkesztett mindent rohog.gif de szerintem az illető csak Photoshoppal ügyködött. Ki tudja? Néha örülök annak, hogy egyesek nem tudnak mit kezdeni a szabadidejükkel rohog.gif

Nos, kutakodtam Fassy videók után és találtam párat amit szívesen megosztok veletek rohog.gif

Jól van James, köszönjük Emese, maradj meg a színészetnél inkább rohog.gif

Boyvender? Fassavoy? McEnder?

Ennél az interjúnál meggondoltam magam. Mindegy, hogy mennyire popcorn a következő X-Men film, kettejüknek kell megcsinálni, legalábbis azért, hogy megint lehessen röhögni a promóvideókon. Úgy tűnik, hogy ők a következő 'gay Jesse Eisenberg - Andrew Garfield'. Nyilván nem melegek valójában, legalábbis James nem rohog.gif Michaelről meg nem tudom de ha az is lenne az sem zavarna különösebben, a tehetség a lényeg. Ebben a videóban legjobb interjúk válogatás található. James akcentusa miatt 3-szor hallgattam meg és nagyon viccesek. Tetszett a szupererő kérdés és a legutolsó kérdésre a válasz (nem vagyok perverz félreértés ne essék de ez csak egy kis fun és James olyan komoly fejjel válaszol mindenféle hülye kérdésre, Michael meg elröhögi, nagyon cukik heart.gif).

'How many times did you have sex with Michael?'
'4 times.'
'Was it good? How could you describe it?'
'TopBender'

rofl.gif

'Were there any cuddles, smoochies or kisses?'
'No, I had to take care of him'

rofl.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. március 15. 07:56 #102
ophely88
ophely88
time lady

http://27.media.tumblr.com/tumblr_llzqqr1L6f1qcnhhzo1_r1_500.gif

De hülyék, Istenem .. rohog.gif rohog.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Running Fool, tya04
2012. március 15. 13:36 #103
Zsozsi13
Zsozsi13
maybe I'm the side of angel...

StátuszLondon sept. 29!*-* COMEEEEE!!!!
Hozzászólás: 1197
Csatolások: 32
Azonosító: 153514
Szerintem nagyon tehetséges színész!Nagyon tetszett az alakítása az X-menben!Több filmben is láttam már, de most csak ez ugrott be!Valószínűleg azért mert nemrég láttam! wub.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool
2012. március 15. 14:41 #104
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.15. 07:56)
http://27.media.tumblr.com/tumblr_llzqqr1L6f1qcnhhzo1_r1_500.gif
De hülyék, Istenem .. rohog.gif  rohog.gif  rohog.gif

Nem hülyék, csak izgatottak az esküvő miatt rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2012. március 15. 15:01 #105
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.03.15. 14:41)
Nem hülyék, csak izgatottak az esküvő miatt  rohog.gif

Igen tényleg, az esküvőjük rohog.gif
Ilyen emberekkel kellene sok audiobookot készíteni meg animációs filmeket, tudnak ám pofákat vágni, rendesen. rohog.gif
Vajon miről volt szó vagy mi lehetett a kérdés? Talan 'Can you dance?' ? rohog.gif Kivételesen James 'tánca' jobban tetszik, mint Michaelé, nem tudom miért. Kár, hogy nem látszódik James feje. rohog.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmbo2ifDNw1qcnhhzo1_500.gif

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lm7wrayaVP1qcnhhzo1_500.gif

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lsgrfw9LTp1qbmv64o1_500.gif

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lw6wsu6ep41qd42txo1_500.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lqryzbRJuf1r14mcuo1_500.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, Running Fool
2012. március 15. 15:16 #106
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Imádom őket együtt. nevet2.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 15. 15:28 #107
ophely88
ophely88
time lady

Új projekt Fassynak. The mountain between us, azonos című könyv alapján készült Charles Martin adaptációban alakítja meg Bent, egy orvost, aki egy Ashley nevű emberrel próbálja megmenteni egy szívinfarktust kapott pilóta életét, mikor repülőgéppel menének utjaikra. A repülőgép egy hegynek ütközik, magukra maradtak, ketten és egymásba szeretnek. Két ír filmje is van készületben, egyikben egy ír harcost fog alakítani, a másikat pedig Brendan Gleeson rendezi. Ezek után érkezik talán a The outsider, egy II-ik világháborús harcosról ...
2 felhasználónak tetszik: tya04, Running Fool
2012. március 16. 15:00 #108
ophely88
ophely88
time lady

Gyerekek. Mit találtam. ohmy.gif Voiceoverek és audiobook. Bram Stoker - Dracula. Óh én picike szívem ohmy.gif blink.gif Az audió 10 epizódos és egyenként negyedórás, jesszus Mariska! 150 perc Michael hangjával és akcentusával. Tiszta Jesse szindróma, hallgatom, amit mond és elkalandozok közben, az akcentusa eltereli a figyelmem a sztoriról. Dammit! Mindig utáltam a vámpírokat és most változtatnom kell a régi jó öreg mondásomon rohog.gif Jaj Fassy ... Mit meg nem teszek érted _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2012. március 16. 15:01 #109
Vivyy22
Vivyy22
~کŧụьь๑гŋ~

Státusz~ Carry on my wayward son... ~
Hozzászólás: 2028
Csatolások: 143
Azonosító: 169884
Ez ki? blink.gif
2012. március 16. 15:06 #110
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Vivyy22 @ 2012.03.16. 15:01)
Ez ki?  blink.gif

Ír-német színész. Olvasd el az adatlapját és akkor utána tudni fogod rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2012. március 20. 14:02 #111
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vivyy22 @ 2012.03.16. 15:01)
Ez ki?  blink.gif

Az ehhez hasonló hozzászólások miatt lenne szükség a dislike opcióra. Értelmes hozzászólás, de komolyan. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti145
2012. március 20. 14:11 #112
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.15. 15:28)
Új projekt Fassynak. The mountain between us, azonos című könyv alapján készült Charles Martin adaptációban alakítja meg Bent, egy orvost, aki egy Ashley nevű emberrel próbálja megmenteni egy szívinfarktust kapott pilóta életét, mikor repülőgéppel menének utjaikra. A repülőgép egy hegynek ütközik,  magukra maradtak, ketten és egymásba szeretnek. Két ír filmje is van készületben, egyikben egy ír harcost fog alakítani, a másikat pedig Brendan Gleeson rendezi. Ezek után érkezik talán a The outsider, egy II-ik világháborús harcosról ...

Ennek nagyon örülök thumbsup.gif
2012. március 20. 14:29 #113
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Norah @ 2012.03.20. 14:11)
Ennek nagyon örülök thumbsup.gif

Énis. Remélem semmi nem jön közbe és nem esik ki a projektekből az utolsó pillanatokban. Nem tudom halottad-e de utolsó pillanatban esett ki egy vámpíros filmből, aminek a címe: Only Lovers Left Alive. Tilda Swinton, Mia Wasikowska és John Hurt mellett szerepelt volna egy szerelmes vámpírtörténetben, amikét vámpírról szól, akik évszázadok óta bele vannak esve egymásba. Állítólag ez 'nem egy olyan' sparkling vamp sztori, ám Michael kiesett a stábból, az utolsó pillanatban, Tom Hiddleston lesz helyette. Szerintem őt nem ismered, ha csak nem láttad a Thor-ban vagy az angol Wallander sorozatban.

Tegnap bejártam a Fassy tumblr oldalakat és láttam, hogy Charlize Theron megint hozta a formáját. fear.gif Tegnap promótálták a Prometheust és Charlize végig arról beszélt, hogy mennyire szeretne együtt dolgozni Fassy micsodájával, ami lenyűgözte a Shame-ben és hogy Fassy azért alakította olyan jól a karakterét a Prometheusban, mert Michael nem más, mint egy földönkívüli. 110.gif Ez a nő mindig mond valamit, amitől a falra tudnék mászni. Először azt, hogy Törökország fővárosa Budapest, most meg ezt. Érdekelt volna valami interjú a Prometheus-szal kapcsolatban de az ég világon SEMMIT NEM TALÁLOK a tegnapi eseményről, mert Charlize aranyköpésével vannak teli az oldalak. 110.gif reklamalo.gif
2012. március 20. 14:52 #114
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.20. 14:29)
Énis. Remélem semmi nem jön közbe és nem esik ki a projektekből az utolsó pillanatokban. Nem tudom halottad-e de utolsó pillanatban esett ki egy vámpíros filmből, aminek a címe: Only Lovers Left Alive. Tilda Swinton, Mia Wasikowska és John Hurt mellett szerepelt volna egy szerelmes vámpírtörténetben, amikét vámpírról szól, akik évszázadok óta bele vannak esve egymásba. Állítólag ez 'nem egy olyan' sparkling vamp sztori, ám Michael kiesett a stábból, az utolsó pillanatban, Tom Hiddleston lesz helyette. Szerintem őt nem ismered, ha csak nem láttad a Thor-ban vagy az angol Wallander sorozatban.
Tegnap bejártam a Fassy tumblr oldalakat és láttam, hogy Charlize Theron megint hozta a formáját. fear.gif Tegnap promótálták a Prometheust és Charlize végig arról beszélt, hogy mennyire szeretne együtt dolgozni Fassy micsodájával, ami lenyűgözte a Shame-ben és hogy Fassy azért alakította olyan jól a karakterét a Prometheusban, mert Michael nem más, mint egy földönkívüli. 110.gif Ez a nő mindig mond valamit, amitől a falra tudnék mászni. Először azt, hogy Törökország fővárosa Budapest, most meg ezt. Érdekelt volna valami interjú a Prometheus-szal kapcsolatban de az ég világon SEMMIT NEM TALÁLOK a tegnapi eseményről, mert Charlize aranyköpésével vannak teli az oldalak.  110.gif  reklamalo.gif

Kár, hogy lemaradt ebből a vámpíros filmből. Erről még csak most hallok tőled. Tom Hiddleston/Lokit pedig persze, hogy ismerem:) Persze még csak a Thorban láttam.
"Charlize végig arról beszélt, hogy mennyire szeretne együtt dolgozni Fassy micsodájával, ami lenyűgözte a Shame-ben" - sejtettem, hogy Charlize nem szemérmes, de hogy ennyire?! laugh.gif Törökország fővárosa Budapest? rohog.gif De legalább nem Bukarestet mondott.
2012. március 20. 15:10 #115
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Norah @ 2012.03.20. 14:52)
Kár, hogy lemaradt ebből a vámpíros filmből. Erről még csak most hallok tőled. Tom Hiddleston/Lokit pedig persze, hogy ismerem:) Persze még csak a Thorban láttam. 
"Charlize végig arról beszélt, hogy mennyire szeretne együtt dolgozni Fassy micsodájával, ami lenyűgözte a Shame-ben" - sejtettem, hogy Charlize nem szemérmes, de hogy ennyire?! laugh.gif Törökország fővárosa Budapest?  rohog.gif De legalább nem Bukarestet mondott.

Én nem szeretem a vámpírokat de elnézve a castot, biztosan nem valami újabb ratyi vámpír film lett volna. Tegnap hallgattam az audiót, amiben vámpírt alakított és szürcsölt benne, ahogyan szívta a vért a karakter, bezártam a szemem és pont láttam magamelőtt őt, mint vámpír. Én nem bántam volna. Állítólag ehelyett lett az újabb Ridley Scott film, annak örülök bár összhasonlítva a kettőt, nem tudom melyikkel jártunk volna jobban rolleyes.gif

Igen, Charlize ilyen szókimondó és igen, néhány éve azt nyilatkozta, hogy bejárta Budapestet, Törökország fővárosát, ahol sok turbánt viselő ember ült szőnyegeken meg árultak aszalt gyümölcsöket és kápráztatták el az utcán sétáló szintén turbános embereket vesszőből font kosárból kimászó kígyókkal blink.gif

Meg sem lepődöm egyik kommentjén sem, egy valamit megjegyeztem magamban, a reakcióm nagyjából ennyi volt: http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif, de hamar túl tettem magam a történteken és most hallgatnék interjúkat vagy valami, a filmmek kapcsolatban, de nincs semmi, szóval most http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gifhttp://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif vagyok.

Mindegy, nézzetek Fassyt 3D-ben, csak mert rohog.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m144wbDoBH1rqr4iio1_250.jpg
2012. március 20. 15:19 #116
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.20. 15:10)
Én nem szeretem a vámpírokat de elnézve a castot, biztosan nem valami újabb ratyi vámpír film lett volna. Tegnap hallgattam az audiót, amiben vámpírt alakított és szürcsölt benne, ahogyan szívta a vért a karakter, bezártam a szemem és pont láttam magamelőtt őt, mint vámpír. Én nem bántam volna. Állítólag ehelyett lett az újabb Ridley Scott film, annak örülök bár összhasonlítva a kettőt, nem tudom melyikkel jártunk volna jobban  rolleyes.gif 
Igen, Charlize ilyen szókimondó és igen, néhány éve azt nyilatkozta, hogy bejárta Budapestet, Törökország fővárosát, ahol sok turbánt viselő ember ült szőnyegeken meg árultak aszalt gyümölcsöket és kápráztatták el az utcán sétáló szintén turbános embereket vesszőből font kosárból kimászó kígyókkal  blink.gif 
Meg sem lepődöm egyik kommentjén sem, egy valamit megjegyeztem magamban, a reakcióm nagyjából ennyi volt: http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif, de hamar túl tettem magam a történteken és most hallgatnék interjúkat vagy valami, a filmmek kapcsolatban, de nincs semmi, szóval most http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gifhttp://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/210/5/a/face_palm_by_Draculasaurus.gif vagyok.
Mindegy, nézzetek Fassyt 3D-ben, csak mert  rohog.gif 
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m144wbDoBH1rqr4iio1_250.jpg

Jujj, de szembántó kép rohog.gif nagyon jól meg lett csinálva. Charlize pardon.gif Intelligensnek tűnt pedig:) Én a Hófehér és vadász c. filmjének egy 5 perces trailerét néztem tegnap és már a trailer alapján "kajálni fogom" azt a filmet. Szerintem Fassy jól járt Ridley Scott-tal. Ő egy élő legenda, nem nagyon szokott bakizni. Jó filmnek ígérkezik a Prometheus és legalább megismerhette Fassy Charlize-t. rohog.gif Egyébként Fassy cerkája szerintem már egész Hollywoodban téma volt blush.gif
2012. március 20. 15:29 #117
- törölt felhasználó -    

Még Clooney is elismeri tehetségét és a "himbilimbit" is megemlíti. rohog.gif
2012. március 20. 16:31 #118
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Norah @ 2012.03.20. 15:19)
Jujj, de szembántó kép  rohog.gif

Én kérek elnézést rohog.gif Tőled meg a szemeidtől is. Bocsánatkérésem jeléül fogadd el ezt a kis ajándékot, remélem nem fájnak tőle a szemeid rohog.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_m15vspYQd31qf53zm.gif

Én a Hófehér és vadász c. filmjének egy 5 perces trailerét néztem tegnap és már a trailer alapján "kajálni fogom" azt a filmet.

Egy nagy baj van ezzel a filmmel. A mostoha szebben néz ki, mint Hófehérke. Nem bántásból mondom, mert Kristent jó színésznőnek tartom de szerintem nem Hófehérkének való, főleg úgy nem, hogy Charlize a mostoha .. rolleyes.gif

Szerintem Fassy jól járt Ridley Scott-tal. Ő egy élő legenda, nem nagyon szokott bakizni. Jó filmnek ígérkezik a Prometheus és legalább megismerhette Fassy Charlize-t. rohog.gif

Nem is kétséges, hogy jól járt vele. A kérdés csak az, hogy mennyivel lett volna másabb a vámpír film? Monjuk, gyanítom, hogy sokan alapból nem fogják megnézni, 'mert vámpíros', a Ridley Scott filmet pedig igen, többen, sokkal többen. Én azt sem bántam volna. Csupa jó színészekkel szerepelt volna és megmutatta volna, hogyan is kell egy romantikus vámpírt JÓL eljátszani. Így is megfelel amúgy. Addig jó, míg így választ projekteket bár eléggé be van táblázva, egyszerűen nem tudom, hogy mikor lesz X-Men folytatás vele, nagyon elfoglalt az Uraság .. 110.gif

Egyébként Fassy cerkája szerintem már egész Hollywoodban téma volt  blush.gif

Igen, olvastam róla. Mit ne mondjak? Sokan díjazták a tehetségét is (kritikusok) de azért csak az a fő téma, hogy Fassy cerkája. Sebaj, majd úgy jár, mint Ewan McGregor, aki többet meg többször is mutatott a Young Adam című filmben és ezerszer megbánta a szerepet. Hiába, hogy mindkét filmben mellékes dolog a szex nyílt mutatása kamerán és a hangsúly a mögöttes tartalmon van, erre lehetett számítani. Szerintem ezt ő is tudja nagyon jól. És ha nem bánja, már pedig nem, akkor jó neki, Ewan magára vette bár az a film teljesen más. A Shame csak simán gátlástalan, de a Young Adam Tilda Swintonnal az szó szerint tényleg nem más, mint undorítóan mocskos szeretkezés két 'nyuszi' között. rolleyes.gif Egyébkétn elég nagy problémának tartom, hogy ekkora a hype a film körül, sok kritikus dícsérte és mégis csak a saját hazájában díjazták. Mindegy. Egy újabb filmet is készít Steve-vel a közel jövőben, ami azt jelenti, hogy akármiről is szól a történet, megint odacsap rendesen. A Hunger sem volt semmi, a Shame-re elsőként én sem tudtam mit mondani, bele sem merek gondolni, hogy mi lesz majd most. Az elismerés minden színésznek jól esne, ehelyett most szerzett egy rakat nedves alsóneműs fangörlt és a fél világ arról beszél, hogy neki mekkora van. Nos, szerintem nem zavarja a dolog és belátja, hogy a kívánt szerepért bármit. Ilyen a jó színész thumbsup.gif
2012. március 20. 20:42 #119
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.20. 16:31)
Én kérek elnézést  rohog.gif Tőled meg a szemeidtől is. Bocsánatkérésem jeléül fogadd el ezt a kis ajándékot, remélem nem fájnak tőle a szemeid  rohog.gif 
http://media.tumblr.com/tumblr_m15vspYQd31qf53zm.gif
Egy nagy baj van ezzel a filmmel. A mostoha szebben néz ki, mint Hófehérke. Nem bántásból mondom, mert Kristent jó színésznőnek tartom de szerintem nem Hófehérkének való, főleg úgy nem, hogy Charlize a mostoha ..  rolleyes.gif   
Nem is kétséges, hogy jól járt vele. A kérdés csak az, hogy mennyivel lett volna másabb a vámpír film? Monjuk, gyanítom, hogy sokan alapból nem fogják megnézni, 'mert vámpíros', a Ridley Scott filmet pedig igen, többen, sokkal többen. Én azt sem bántam volna. Csupa jó színészekkel szerepelt volna és megmutatta volna, hogyan is kell egy romantikus vámpírt JÓL eljátszani. Így is megfelel amúgy. Addig jó, míg így választ projekteket bár eléggé be  van táblázva, egyszerűen nem tudom, hogy mikor lesz X-Men folytatás vele, nagyon elfoglalt az Uraság ..  110.gif 
Igen, olvastam róla. Mit ne mondjak? Sokan díjazták a tehetségét is (kritikusok) de azért csak az a fő téma, hogy Fassy cerkája. Sebaj, majd úgy jár, mint Ewan McGregor, aki többet meg többször is mutatott a Young Adam című filmben és ezerszer megbánta a szerepet. Hiába, hogy mindkét filmben mellékes dolog a szex nyílt mutatása kamerán és a hangsúly a mögöttes tartalmon van, erre lehetett számítani. Szerintem ezt ő is tudja nagyon jól. És ha nem bánja, már pedig nem, akkor jó neki, Ewan magára vette bár az a film teljesen más. A Shame csak simán gátlástalan, de a Young Adam Tilda Swintonnal az szó szerint tényleg nem más, mint undorítóan mocskos szeretkezés két 'nyuszi' között.  rolleyes.gif Egyébkétn elég nagy problémának tartom, hogy ekkora a hype a film körül, sok kritikus dícsérte és mégis csak a saját hazájában díjazták. Mindegy. Egy újabb filmet is készít Steve-vel a közel jövőben, ami azt jelenti, hogy akármiről is szól a történet, megint odacsap rendesen. A Hunger sem volt semmi, a Shame-re elsőként én sem tudtam mit mondani, bele sem merek gondolni, hogy mi lesz majd most. Az elismerés minden színésznek jól esne, ehelyett most szerzett egy rakat nedves alsóneműs fangörlt és a fél világ arról beszél, hogy neki mekkora van. Nos, szerintem nem zavarja a dolog és belátja, hogy a kívánt szerepért bármit. Ilyen a jó színész  thumbsup.gif

Kristen máshogy szép, mint Charlize, viszont tény, hogy Charlize sokkal jobb nő. A Tükröm, tökröm (Juliás) Hófehérkét valaki igazán megdobhatta volna egy szemöldökcsipesszel. laugh.gif Az ajándékot pedig örömmel fogadtam:) aranyos.
Ne haragudj, de csodálkozol, hogy a cerkája a téma? rohog.gif Azért nem mindenki lóbálja a kamerába rohog.gif Nem csodálom, hogy Charlize kisasszony számára is beszédtéma. Na jó! De tényleg elvitathatatlan a tehetsége. Ewan McGregor Youn Adam c. filmjét láttam. Nekem is tetszett a film és azon sem csodálkozom, hogy az ő "micsodája" lett a beszédtéma és nem Tilda dohányzacskó melle. laugh.gif Egyébként a Shamenek is van óriási mögöttes tartalma. Sajnálom azt, akinek csak Fassy micsodája marad meg a filmből.
2012. március 20. 21:10 #120
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Norah @ 2012.03.20. 20:42)
Kristen máshogy szép, mint Charlize, viszont tény, hogy Charlize sokkal jobb nő. A Tükröm, tökröm (Juliás) Hófehérkét valaki igazán megdobhatta volna egy szemöldökcsipesszel.  laugh.gif  Az ajándékot pedig örömmel fogadtam:) aranyos. 
Ne haragudj, de csodálkozol, hogy a cerkája a téma?  rohog.gif  Azért nem mindenki lóbálja a kamerába rohog.gif Nem csodálom, hogy Charlize kisasszony számára is beszédtéma. Na jó! De tényleg elvitathatatlan a tehetsége. Ewan McGregor Youn Adam c. filmjét láttam. Nekem is tetszett a film és azon sem csodálkozom, hogy az ő "micsodája" lett a beszédtéma és nem Tilda dohányzacskó melle. laugh.gif Egyébként a Shamenek is van óriási mögöttes tartalma. Sajnálom azt, akinek csak Fassy micsodája marad meg a filmből.

Nem csodálkozom. Minden csoda 7 napig tart csak, egyszer túlteszi magát ezen a jónép és vagy felnyílik a szemük vagy nem, de legalább leszállnak a témáról. rohog.gif

Láttad már a Fish tankot? Én most néztem meg. Ez azért nem Shame de mégis mik vannak 110.gif

Tegnap előkotortam a Murphy's Law DVD-ket is, amit anno annak idején James Nesbitt miatt néztem meg (jó színésznek tartom) és TA DA DA DA, kit láttak szemeim az egyik epizódban?

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lwdzj6zmbO1qhen3to9_400.png

Fülbevalós Fassy, aki mindennel dobál, ami ott van körülötte

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lrn5sxHxad1qb20yno1_500.gif

És flörtöléssel próbálkozik James Nesbitt karakterénél, mikor az keresztbe akar tenni neki rohog.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lrh9abkLYK1qcf5ybo1_500.gif

Nem jött össze, drága barátom, a rossz mindig megsínylődik biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif puszi ide vagy oda, egy próbát megért _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok