Idézet (Norah @ 2012.03.20. 15:19)
Jujj, de szembántó kép
Én kérek elnézést

Tőled meg a szemeidtől is. Bocsánatkérésem jeléül fogadd el ezt a kis ajándékot, remélem nem fájnak tőle a szemeid
Én a Hófehér és vadász c. filmjének egy 5 perces trailerét néztem tegnap és már a trailer alapján "kajálni fogom" azt a filmet.
Egy nagy baj van ezzel a filmmel. A mostoha szebben néz ki, mint Hófehérke. Nem bántásból mondom, mert Kristent jó színésznőnek tartom de szerintem nem Hófehérkének való, főleg úgy nem, hogy Charlize a mostoha ..
Szerintem Fassy jól járt Ridley Scott-tal. Ő egy élő legenda, nem nagyon szokott bakizni. Jó filmnek ígérkezik a Prometheus és legalább megismerhette Fassy Charlize-t.
Nem is kétséges, hogy jól járt vele. A kérdés csak az, hogy mennyivel lett volna másabb a vámpír film? Monjuk, gyanítom, hogy sokan alapból nem fogják megnézni, 'mert vámpíros', a Ridley Scott filmet pedig igen, többen, sokkal többen. Én azt sem bántam volna. Csupa jó színészekkel szerepelt volna és megmutatta volna, hogyan is kell egy romantikus vámpírt JÓL eljátszani. Így is megfelel amúgy. Addig jó, míg így választ projekteket bár eléggé be van táblázva, egyszerűen nem tudom, hogy mikor lesz X-Men folytatás vele, nagyon elfoglalt az Uraság ..
Egyébként Fassy cerkája szerintem már egész Hollywoodban téma volt

Igen, olvastam róla. Mit ne mondjak? Sokan díjazták a tehetségét is (kritikusok) de azért csak az a fő téma, hogy Fassy cerkája. Sebaj, majd úgy jár, mint Ewan McGregor, aki többet meg többször is mutatott a Young Adam című filmben és ezerszer megbánta a szerepet. Hiába, hogy mindkét filmben mellékes dolog a szex nyílt mutatása kamerán és a hangsúly a mögöttes tartalmon van, erre lehetett számítani. Szerintem ezt ő is tudja nagyon jól. És ha nem bánja, már pedig nem, akkor jó neki, Ewan magára vette bár az a film teljesen más. A Shame csak simán gátlástalan, de a Young Adam Tilda Swintonnal az szó szerint tényleg nem más, mint undorítóan mocskos szeretkezés két 'nyuszi' között.

Egyébkétn elég nagy problémának tartom, hogy ekkora a hype a film körül, sok kritikus dícsérte és mégis csak a saját hazájában díjazták. Mindegy. Egy újabb filmet is készít Steve-vel a közel jövőben, ami azt jelenti, hogy akármiről is szól a történet, megint odacsap rendesen. A Hunger sem volt semmi, a Shame-re elsőként én sem tudtam mit mondani, bele sem merek gondolni, hogy mi lesz majd most. Az elismerés minden színésznek jól esne, ehelyett most szerzett egy rakat nedves alsóneműs fangörlt és a fél világ arról beszél, hogy neki mekkora van. Nos, szerintem nem zavarja a dolog és belátja, hogy a kívánt szerepért bármit. Ilyen a jó színész