nagyon bírom ahogy kiejtéssel beszélnek!
Michael Fassbender
2012. február 21. 00:07
ez valami eszméletlenül jó film!arcon vágott amikor először láttam!
2012. február 21. 09:17
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.02.20. 13:53)
Ohh
egyem meg:) én bírom, amikor egy pasi kimutatja az érzéseit és ezalatt a sírást is értem. Hamarosan megjelenik jobb minőségben és akkor én is látni fogom:) Meg fogod újra nézni?
Nincs annál szexibb ha egy pasi érzelmeket is képes kimutatni, ettől látszódik másnak a többitől. Vannak ilyen férfiak, csak nagyon keresni kell őket.
Életrevaló pasasról beszélünk, akinek kijutott a jóból és rosszból egyaránt, nem piszkos neki a munka és nem igazán válogat a projektek között. Elképesztő, hogy több nyelven és több akcentussal is tud beszélni, mindamellett, hogy egy szemöldök felemeléssel többet színészkedik, mint X meg Y (nem mondok neveket, kifejezetten nem gondoltam senkire, de gondolhattam volna Russel Brandre meg Orlando Bloomra is) .
Isten látja lelkem, nem értem, hogy a színészek miért vállalnak be egy dráma után egy másikat, főleg, ha mély értelmű, felkavaró is az de ha kedvencemről van szó, megnézem. Elszenvedem a szomorú filmeket is, egyszer azért mert nem tudok várni míg kijön a DVD, másodszor pedig azért mert a film megnézése után eltelik 6 hónap vagy egy év és már hiányzik, pedig igen csak felkavaró, megnézem jobb minőségben is dammit
2012. február 21. 14:00
Idézet (ophely88 @ 2012.02.21. 09:17)
Nincs annál szexibb ha egy pasi érzelmeket is képes kimutatni, ettől látszódik másnak a többitől. Vannak ilyen férfiak, csak nagyon keresni kell őket.
Ritka mint a fehér holló de hogy visszatérjek Michaelre. Michael egy nagyon tehetséges színész. Láttam már tőle nem egy, nem két filmet, igaz, az időben nem miatta néztem a sorozatokat meg a filmeket, hanem más miatt
de egyből feltünt az is, hogy ez meg ki a csudabogár
Rendkívül sok oldalú emberről beszélünk, aki többet is megérdemel mint egy X-Men főszerepet, már elnézést, de világ életemben pazarlásnak tartottam a tehetséges színészeket nagy hollyweird blockbuster filmekbe beletenni. Nem tudom ti hogy vagytok vele, én megnézem és tudomást veszek róla de nem foglalkozok vele. A Gonzales által belinkelt videóban ír akcentussal beszél és akinek nehéznek tűnt megérteni, semmiféleképpen ne nézze meg ezt a videót
Életrevaló pasasról beszélünk, akinek kijutott a jóból és rosszból egyaránt, nem piszkos neki a munka és nem igazán válogat a projektek között. Elképesztő, hogy több nyelven és több akcentussal is tud beszélni, mindamellett, hogy egy szemöldök felemeléssel többet színészkedik, mint X meg Y (nem mondok neveket, kifejezetten nem gondoltam senkire, de gondolhattam volna Russel Brandre meg Orlando Bloomra is) .
Isten látja lelkem, nem értem, hogy a színészek miért vállalnak be egy dráma után egy másikat, főleg, ha mély értelmű, felkavaró is az de ha kedvencemről van szó, megnézem. Elszenvedem a szomorú filmeket is, egyszer azért mert nem tudok várni míg kijön a DVD, másodszor pedig azért mert a film megnézése után eltelik 6 hónap vagy egy év és már hiányzik, pedig igen csak felkavaró, megnézem jobb minőségben is dammit
Egyetértek drága
A videót megnéztem, annak ellenére, hogy alig értettem belőle valamit. Egy valami azonban rögtön feltűnt nekem: Fassy nagyon jól mozog.
2012. február 21. 16:32
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.02.21. 14:00)
Egyetértek drága
Fassy nagyon tehetséges és sokoldalú színész. Nem róvom fel neki az X-Men-t sem, mert így legalább többen megismerkednek vele. Azért egész félelmetes Magneto volt.
Valóban bámulatos, hogy ilyen szinten a kisujjában hordozza az akcentusok "tudományát". Nagyon kevesen képesek erre, talán főleg a brit színészek, míg nőknél Meryl Streep és Glenn Close (persze van több példa is). Azért a bajor akcentus se semmi Fassynál
Orli pedig nem említhető vele egy lapon - obligáció
A videót megnéztem, annak ellenére, hogy alig értettem belőle valamit. Egy valami azonban rögtön feltűnt nekem: Fassy nagyon jól mozog.
Én pedig ezzel úgy vagyok, hogy kifejezetten nem tetszik a nagy közönség. Félreértés ne essék, a színészet lényege is az lenne többek között, hogy érzelmet és dialógust, cselekvést adjunk át az embereknek, megérinteni és szórakoztatni vele minnél több embert, de én egészen másfajta nézetet vallok. Konkrétan teszek arra, hogy mi lenne az elvárt, tiszteletben tartom a színészkedés alapötletét de a mai világban bizony hátránynak érzem, hogy valakit sokan megismernek és szeretnek. Talán kegyetlennek tűnhet de eddig mi is éltünk Fassy nélkül...
Hiányzott? Nem. Egy olyan világban, amiben élünk és a tehetséget alig díjazzák, mindenbe beleszól a politika és a marketing, jobbnak találom, ha a kedvenc színészemet nem ismeri 'szinte senki'. Nem haragszok a színészre, főleg most, hogy a brit filmiparban is alig van pénz, egyre többen vándorolnak ki, hiszen Amerikában és Hollyweirdben (A kettő ugye nem ugyanaz) van a sok pénz. Akinek az az álma, hogy kihívások várják és kiléphessen a brit dráma meg a komédia világából, Isten áldja meg és kívánok neki sok szerencsét, de a projektet jól kell megválasztania. Csakúgy rámondom, hogy soha nem bocsátom meg neki ezt meg azt a szerepet, nyilván nem gondolom komolyan, bár néha tényleg felmerül bennem, hogy X meg Y inkább maradt volna a helyén és nem adta volna a nevét semmi trash popcorn filmhez. A színészek is meg vannak lőve, mert kell a pénz és munka is alig van. Senkinek nem kívánom azt, amit Sean Bean elszenved Amerikában, akkora skatulyát, mint ami nála van, brit embernél még nem láttam. Sean ilyen, őt már beskatulyázták és mikor a kedvenc európai színészed kimegy Amerikába, elfog a rossz érzés mikor zsinórban a harmadik bad boy vagy lúzer szerepet adják rá. (Az más, hogy ez nekem kedvez, hiszen perverzióm szerint a bad boy karakterekhez húz inkább a szívem
Úgy gondolom, hogy sikerült jól érthetően és bőven kifejteni, hogy mit gondolok a témáról
Fassy akcentusai eszméletlenek. Mamma mia! Több nyelven is tud, nem csak anyja és apja révén, hanem ez vele született tehetség, akcentusok folynak az ereiben és ez nagy szó, mert sok, főleg britet szekálnak az amcsik egy film megjelenésekor, hogy ilyen meg olyan az akcentusa stb de neki nincs ilyen problémája. Az általam beszúrt videóban pedig egy lágy aberdeeni skót akcentust hallok, szinte megtévesztően tökéletesen. Egyszerűen félelmetes hogy ennyi akcentussal képes beszélni és az írje is milyen szép (és szexi
Most látom, mikor visszaolvasom, amit írok, hogy megint hosszan fogalmaztam. Nyugodtan tessék átlépni amit írtam, amúgysem hiszem, hogy akad itt rajtam kívül valaki aki osztja ezen nézeteimet
2012. február 21. 22:22
Azt csiripelik a verebek (vagy vérebek, mit tudom én
), hogy Ridley Scott újra együtt szeretne dolgozni Fassy barátunkkal. A közös projekt a The Counselor néven fut, ami egy ügyvédről szól, aki belekóstol a drogbizniszbe - és utána próbál kikecmeregni belőle. És ehhez Cormac McCarthynak is köze lesz a hírek szerint.
Nem akarok vészmadárkodni, de valami azt súgja, hogy Fassy ügyeletes rosszfiú lesz itten
Nem akarok vészmadárkodni, de valami azt súgja, hogy Fassy ügyeletes rosszfiú lesz itten
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2012. február 21. 22:36
Idézet (Running Fool @ 2012.02.21. 22:22)
Azt csiripelik a verebek (vagy vérebek, mit tudom én
), hogy Ridley Scott újra együtt szeretne dolgozni Fassy barátunkkal. A közös projekt a The Counselor néven fut, ami egy ügyvédről szól, aki belekóstol a drogbizniszbe - és utána próbál kikecmeregni belőle. És ehhez Cormac McCarthynak is köze lesz a hírek szerint.
Ennek nagyon tudnék örülni. Cormac szerintem az egyik legjobb amcsi regényíró mostanság. Ridley pedig garancia a minőségre. Honnan az infó egyébként?
2012. február 21. 22:52
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Norah @ 2012.02.21. 22:36)
Ennek nagyon tudnék örülni. Cormac szerintem az egyik legjobb amcsi regényíró mostanság. Ridley pedig garancia a minőségre. Honnan az infó egyébként?
Más nevében nem beszélhetek, én itt olvastam róla.
2012. február 22. 11:38
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Norah @ 2012.02.22. 10:53)
Ennek örülök. Kíváncsi vagyok, miről szólhat a film.
Énis örülök ennek a projektnek, a Shame után egy ilyen kell neki.
2012. február 27. 21:09
|
|
ophely88time lady |
|
Valaki feltöltötte a youtube-ra a 9-ik IFTA-t amiben Michael nyer a Shame filmjéért (meg Brendan Gleeson, Chris O'Dowd stb), a fájl 1 óra 44 perc még nem tudom, hogy Fassy része hol található a videóban ez már megvágott verzió (Kivágva a felesleges kamera állások illetve a reklámok) és még nem volt idpm visszanézni szóval akit érdekel a link, az kérje, küldöm a youtube linket és tessék beletekergetni
Most a youtube sem jó szóval én meg nem tudom nézni de a link megvan az a lényeg
Most a youtube sem jó szóval én meg nem tudom nézni de a link megvan az a lényeg
tya04
2012. február 29. 11:22
Idézet (ophely88 @ 2012.02.29. 09:43)

Nagyon jók! Csak tudnám, mit szól vajon ezekhez a képekhez?! Bóknak veszi őket vagy sértésnek? Egyáltalán kik készítik ezeket róla? Jó lenne tudni:) Meg kell hagyni, eléggé lefegyverző a nevetése, de én speciel elolvadok tőle.
2012. február 29. 19:04
Idézet (Norah @ 2012.02.29. 11:22)
Nagyon jók! Csak tudnám, mit szól vajon ezekhez a képekhez?! Bóknak veszi őket vagy sértésnek? Egyáltalán kik készítik ezeket róla? Jó lenne tudni:) Meg kell hagyni, eléggé lefegyverző a nevetése, de én speciel elolvadok tőle.
Lehet, hogy "szőkének" tűnök, de direkt megnéztem Fassy IMDb oldalát és ott nem ezek a képek vannak róla fent.
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.