Starity

Michael Fassbender

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 28. 17:14 #261
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Running Fool @ 2012.06.28. 17:07)
Erre csak egy dolgot mondok: BIZONYÍTÉKOT kérünk. Az „orrbagyűrtem az asszonyt” című história is lassan egy éve kering az éterben, mint az a bizonyos gólya-végtermék a levegőben, Fassy meg már van olyan híres, hogy nagyot lehessen kaszálni a bíróságon, ha az ex szemszögéből nézzük. Ehhez képest lapul, mint *** a gazban.
Viszont ha a drogozást nem is, azt simán kinézném belőle, hogy enyhén alkesz (ha már káros szenvedélyekről beszélünk) unsure.gif

Bizonyíték, ez meg a másik. Ha tényleg nagyban nyomja és a média a nyakán van hogy hogy nem látni bizonyítékot? 110.gif

Alkesz. Egy kicsit. Michael nem csak alkalomadtán iszik, hanem akkor is ha egyedül van a hotelben. Két emberke is, akik egy amerikai holtelben dolgoznak, megerősítették hogy igencsak utána kell fizetnie a minibárnak. Sajnos igaz amit mondanak, az új SM film forgatása elkezdődütt és ök is ezt állították tegnapelőtt de azóta több tweet is megjelent ezzel kapcsolatban. Szeret élni a csóka. 110.gif
2012. június 28. 17:40 #262
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.06.28. 17:14)

Alkesz. Egy kicsit. Michael nem csak alkalomadtán iszik, hanem akkor is ha egyedül van a hotelben. Két emberke is, akik egy amerikai holtelben dolgoznak, megerősítették hogy igencsak utána kell fizetnie a minibárnak. Sajnos igaz amit  mondanak, az új SM film forgatása elkezdődütt és ök is ezt állították tegnapelőtt de azóta több tweet is megjelent ezzel kapcsolatban. Szeret élni a csóka.  110.gif

Na, ezen már kevésbé vagyok meglepődve 110.gif Féltem is emiatt, mivel mondhat ő bármit, meg bizonygathatja, hogy kemény, mint az Egyesült Acél, ha az új McQueen-film forgatását túléli anélkül, hogy egy magába fordult emógombóc legyen (és hogy emiatt növelje az napi alkohol bevételt, hogy jobban elviselje), akkor emelem kalapom. Fölösleges fangörl-hisztinek tűnhet ez, tudom én, de bármi előfordulhat. Csak egy példa, Nicole Kidman a saját bevallása szerint hónapokig rosszul volt az Egy hölgy arcképe forgatása után, pedig az nem annyira undi szerep, és Kidman sem az a puhány alkat...
2012. június 28. 17:46 #263
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.06.28. 17:40)
Na, ezen már kevésbé vagyok meglepődve  110.gif Féltem is emiatt, mivel mondhat ő bármit, meg bizonygathatja, hogy kemény, mint az Egyesült Acél, ha az új McQueen-film forgatását túléli anélkül, hogy egy magába fordult emógombóc legyen (és hogy emiatt növelje az napi alkohol  bevételt, hogy jobban elviselje), akkor emelem kalapom. Fölösleges fangörl-hisztinek tűnhet ez, tudom én, de bármi előfordulhat. csak egy példa, Nicole Kidman a saját bevallása szerint hónapokig rosszul volt az Egy hölgy arcképe forgatása után, pedig az nem annyira undi szerep, és Kidman sem az a puhány alkat...

Nem is értem hogy miért iszik. Német ágon szeret inni vagy van valami szívfájdalma? Az ember még jó dolgában szokott inni de szerintem nem azért iszik. Régebben is ivott már, anno évekkel ezelőtt is lehetett olvasni hogy részegen ment be egy benzinkútra, cigit vett és a mellékhelységben lefeküdt a pénztárossal meg hogy néha annyira részeg volt hogy név ide vagy oda, kirúgták az éttermekből. 110.gif
2012. június 28. 18:04 #264
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.06.28. 17:46)
Nem is értem hogy miért iszik. Német ágon szeret inni vagy van valami szívfájdalma? Az ember még jó dolgában szokott inni de szerintem nem azért iszik. Régebben is ivott már, anno évekkel ezelőtt is lehetett olvasni hogy részegen ment be egy benzinkútra, cigit vett és a mellékhelységben lefeküdt a pénztárossal meg hogy néha annyira részeg volt hogy név ide vagy oda, kirúgták az éttermekből. 110.gif

Rá lehet fogni a német ágra, de hadd ne ezzel magyarázzunk mindent. Inkább arra tudnék gyanakodni, hogy kezdi egyre nehezebben elviselni a rászakadó siker-pénz-csillogás triumvirátust. Aztán ne legyen igazam. Bár ha régebben is ilyen volt... akkor passz *széttárt karok és tanácstalan arckifejezés*
2012. június 28. 18:16 #265
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.06.28. 18:04)
Rá lehet fogni a német ágra, de hadd ne ezzel magyarázzunk mindent. Inkább arra tudnék gyanakodni, hogy kezdi egyre nehezebben elviselni a rászakadó siker-pénz-csillogás triumvirátust. Aztán ne legyen igazam. Bár ha régebben is ilyen volt... akkor passz *széttárt karok és tanácstalan arckifejezés*

Nem mindent. Fassy nyilatkozta régebben egy újságnak, hogy szereti a jó pezsgőt, bort, szeret élni, német ágon, apjától örökölte a munkamániát és a jó nedű elleni NEM nemet mondást. Kinézem belőle de ezt is csak akkor hiszem el ha van rá bizonyíték. rohog.gif
Azt olvastam a neten múlt héten hogy Noomit Fassy elvitte a szülői házba, sőt el is mentek 4en, Fassy, szülők és Noomi egy pubba. Ittak mind és Fassy nyomogatta meg ölelgette Noomit. 110.gif Mintha úgy emlékeznék hogy az egyik képen a keze Noomi hasán van és átöleli. Persze ez nem jelent semmit csak akkor így működik a távkapcsolat? Cool. 110.gif
2012. június 28. 18:44 #266
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.06.28. 18:16)
Nem mindent. Fassy nyilatkozta régebben egy újságnak, hogy szereti a jó pezsgőt, bort, szeret élni, német ágon, apjától örökölte a munkamániát és a jó nedű elleni NEM nemet mondást. Kinézem belőle de ezt is csak akkor hiszem el ha van rá bizonyíték.  rohog.gif 
Azt olvastam a neten múlt héten hogy Noomit Fassy elvitte a szülői házba, sőt el is mentek 4en, Fassy, szülők és Noomi egy pubba. Ittak mind és Fassy nyomogatta meg ölelgette Noomit.  110.gif Mintha úgy emlékeznék hogy az egyik képen a keze Noomi hasán van és átöleli. Persze ez nem jelent semmit csak akkor így működik a távkapcsolat? Cool. 110.gif

Mondjuk arról van képi bizonyíték, hogy emberünk jól tud szórakozni biggrin.gif

Persze, persze nem jelent semmit. A gond az, hogy a média nem fogja (és nem szereti) elfogadni az ilyen jellegű mentegetőzéseket, hogy "óh, csak az alkohol miatt történt ez meg az". Egyébként Nicole-lal még együtt van, ugye? (Csak azért kérdem, mert a Lenny Kravitz lányával való afférról is csak akkor tudtam meg valamit, amikor már túl volt rajta 110.gif )
2012. június 28. 18:50 #267
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.06.28. 18:44)
Egyébként Nicole-lal még együtt van, ugye? (Csak azért kérdem, mert a Lenny Kravitz lányával való afférról is csak akkor tudtam meg valamit, amikor már túl volt rajta  110.gif )

Néhány hónappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy 'I'm seeing Nicole' ami ugye nem volt túl előnyös mondat. Más nőkkel flörtölget és a barátnője másik kontinensen lakik, piál is. Aki eddig nem tudta a SEEING és a DATING közt a különbséget, most rájöhet könnyen. rohog.gif
Most abban a városban forgat ahol Nicole lakik. Néha imdb oldalon olvasgatni egy két dolgot róluk bár nem tudom hogy annak is szabad-e hinni. Hiszem ha látom (képek). rohog.gif
2012. július 05. 10:25 #268
ophely88
ophely88
time lady

Barátunk BBC-zik. ohmy.gif

Ez két éve készült de valaki elszólta magát, hogy Fassy még év elején, Január hónapban vett fel audióanyagot a BBC-nek, a History of The World következő évadába. Behalok. Elegem van az angolok nemtörődéséből. reklamalo.gif Kiírja valaki tumblr oldalra, reblogolják, aztán odaírják, hogy 'I knew that' és 'I've heard that'. Akkor miért nem akartak szólni róla, baxák meg? grrr.gif Nem igaz már tényleg. Jó dolgukban már nem tudják mit csináljanak. Ott van nekik egy rakat jó rendező, film, tehetséges és szexi színész de lusták beszámolni arról hogy mit látnak és hallanak. dry.gif
2012. július 11. 11:19 #269
- törölt felhasználó -    
"Fassbender lesz az Assassin's Creed filmváltozatánk a főszereplője

Nem sikerült valami fényesen a Perzsia hercege film, az Ubisoftnál sem voltak elégedettek. Éppen ezért tavaly megalapította saját filmes részlegét, mivel a negatív visszhang nem szegte kedvüket, továbbra is szeretnének mozifilmeket játékaik alapján, de csak úgy, ha ők tartják kezükben a gyeplőt. Az UMP élére Jean-Julien Baronnet választották ki, az úriember korábban Luc Besson cégét, az EuropaCorpot vezette.

Közeleg a Raving Rabbids animációs sorozat, amely majd a Nickelodeonon debütál és már a tervezőasztalon pihen a Spilnter Cell és a Ghost Recon moziváltozata. Ám mielőtt a Tom Clancy nevével fémjelzett produkciók a vászonra kerülnének érkezik az Assassin's Creed filmverziója.

A Varitey tette közzé, hogy a főszerepre Michael Fassbender szerződött le, aki egyben a projekt producere is lesz. "Azonnal Fassbenderre gondoltunk, amikor felvetődött, hogy ki játszhatná a franchise ikonikus, csuklyás hősét. " - mondta Baronnet. A színész egy olyan fickót fog alakítani, akinek ősei az Asszaszinok rendjéhez tartoznak és őt magát tökéletes tolvajjá és gyilkossá nevelik. Miután megszökik a Templomosok fogságába kerül, akik egy fontos térképet akarnak megszerezni rajta keresztül.

A játékból közel 30 millió darab fogyott el 2007-es megjelenése óta, a harmadik felvonás október 30-án kerül a boltok polcaira. "

forrás:filmdroid

jahh még azt elfelejtettem hozzátenni hogy ez a neve a Assassins Creed játék főszereplőjének: hogy "Altair Ibn-La'Ahad"! talán ebből mindenki letudja vonni a következtetést hogy Altair egy Arab!
szóval sikerült megtalálni a világon a legalkalmatlanabb színészt Altair szerepére!(az alkalmatlant erre a szerepre értem)Fassbendernél jobban nem sokan beszélnek jellegzetes angol kiejtéssel a jelenleg is nyomuló színészek között! rolleyes.gif és hááá világos szőke haj meg kék szem hááááá na neee! rolleyes.gif
gratulálok ubisoft ehhez az újabb FAIL-hez a Perzsia hercege film után! rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 12. 20:20 #270
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.07.11. 11:19)
"Fassbender lesz az Assassin's Creed filmváltozatánk a főszereplője
Nem sikerült valami fényesen a Perzsia hercege film, az Ubisoftnál sem voltak elégedettek. Éppen ezért tavaly megalapította saját filmes részlegét, mivel a negatív visszhang nem szegte kedvüket, továbbra is szeretnének mozifilmeket játékaik alapján, de csak úgy, ha ők tartják kezükben a gyeplőt.  Az UMP élére Jean-Julien Baronnet választották ki, az úriember korábban Luc Besson cégét, az EuropaCorpot vezette.
Közeleg a Raving Rabbids animációs sorozat, amely majd a Nickelodeonon debütál és már a tervezőasztalon pihen a Spilnter Cell és a Ghost Recon moziváltozata. Ám mielőtt a Tom Clancy nevével fémjelzett produkciók a vászonra kerülnének érkezik az Assassin's Creed filmverziója.
A Varitey tette közzé, hogy a főszerepre Michael Fassbender szerződött le, aki egyben a projekt producere is lesz. "Azonnal Fassbenderre gondoltunk, amikor felvetődött, hogy ki játszhatná a franchise ikonikus, csuklyás hősét. " - mondta Baronnet. A színész egy olyan fickót fog alakítani, akinek ősei az Asszaszinok rendjéhez tartoznak és őt magát tökéletes tolvajjá és gyilkossá nevelik. Miután megszökik a Templomosok fogságába kerül, akik egy fontos térképet akarnak megszerezni rajta keresztül.
A játékból közel 30 millió darab fogyott el 2007-es megjelenése óta, a harmadik felvonás október 30-án kerül a boltok polcaira. "
forrás:filmdroid
jahh még azt elfelejtettem hozzátenni hogy ez a neve a Assassins Creed játék főszereplőjének: hogy "Altair Ibn-La'Ahad"! talán ebből mindenki letudja vonni a következtetést hogy Altair egy Arab!
szóval sikerült megtalálni a világon a legalkalmatlanabb színészt Altair szerepére!(az alkalmatlant erre a szerepre értem)Fassbendernél jobban nem sokan beszélnek jellegzetes  angol kiejtéssel a jelenleg is nyomuló színészek között! rolleyes.gif és hááá világos szőke haj meg kék szem hááááá na neee! rolleyes.gif 
gratulálok ubisoft ehhez az újabb FAIL-hez a Perzsia hercege film után! rolleyes.gif

Haragszom Fassyra ezért, nem is kicsit. Nem csak szerepel benne, de rendezi is. Ezért vonult félre? Ez lesz első filmje amit sajátmaga rendez a cégén belül? Nem sok esélyt adok a sikerre. Jól fel kell kötni a gatyát. Valami mást vártam tőle, nem ezt. Egyet értek veled, tényleg nem ő a legalkalmasabb erre a szerepre. Nem igaz hogy nem tudtak volna valaki más, alkalmasabb színészt találni a szerepre. reklamalo.gif reklamalo.gif
Az akcentus tanulható, ez az ember tudtommal 6 nyelven beszél, akcentussal és kiejtéssel nem lesz probléma, úgy is megkövetelik tőle az amerikait szerintem. Fassy volt az első kinézett embere a cégnek, gondolom pumpálták a cégét lével, hogy fogadd el végre az ajánlatot ez a tökfej meg belement. dry.gif
2012. július 19. 13:23 #271
- törölt felhasználó -    
http://kephost.hu/image-022A_5007DED2.jpg

Aranyosak Charlize-zal.
2012. augusztus 02. 10:01 #272
ophely88
ophely88
time lady

Michael leforgatta jeleneteit a McQueen filmhez, most Brad Pittel készíti a The Counselor-t. Képek itt. A külföldi média egyébként a forgató és a szövegkönyv alapján már most lehúzza a filmet és több Fassbender fórumon is vannak filmes emberkék, akik szakértőnek mondják magukat, akik évek óta dolgoznak a szakmában és azt állítják, hogy évek óta nem láttak ennyire rossz forgatókönyvet és Michaelnek nem lett volna szabad elvállalni a szerepet mert később visszaüthet neki rendesen. Nem mondom hogy ezt most el kell hinni, mert nem szükséges, csak tájékoztatás részemről. biggrin.gif X-men folytatás 2014, Prometheus 2 2014, McQueen filmnek pedig nincs dátuma mert ott tartunk, hogy senki nem óhajtja forgalmazni a filmet. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Kiim, rebellious
2012. október 14. 14:49 #273
ophely88
ophely88
time lady

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbupphTAmv1r7dqzvo2_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbupphTAmv1r7dqzvo1_250.gif

rofl.gif nevet2.gif lol2.gif lolhit.gif
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok