Idézet (Running Fool @ 2012.06.07. 23:18)
(Ejha, egyre hosszabb kommenteket firkantgatunk ide
Megihletett a kis vörös, hiába.)
Persze, én se azt mondom, hogy Fassy tök ártatlan ebben az ügyben, mert nem az. Mondjuk valamelyest meg lehet értenia tetteit (fú, ne mvagyo kelfogult vele szemben, á nem
). A Hunger után egyre jobban kezdték megjegyezni a nevét, erre jött még Archie Hicox szerepe az Inglourious Basterdsből – és aki szerepet kap egy Tarantino-filmben, az nem kis lehetőséget kap, lásd John Travolta, aki a másodvirágzását él ia Ponyvaregény után, vagy a szintén az IB által ismertté vált Christoph Waltz. Megindult az a bizonyos szekér, hát naná, hogy megjött az étvágya, már ami a hírnevet illeti. Őszintén, mi, hétköznapi emberkék is ilyenek vagyunk, nem? Ha valahonnan kapjuk az elismerést és a támogatást, jogos, hogy vágyunk arra, hogy igen, még, még, még tovább menjünk az úton, még magasabbra rakjuk azt a lécet, és hogy ne verjük le. Barátunknak nem volt elég az éhező Bobby Sands szerepe, tovább akarta borzolni a kedélyeket. Keresi a kihívásokat, no, ez egy színész esetében nem szégyen. Gondolom ő is tisztában van/volt egyes emberek meg a tömeg reakciójától, ő se most jött le a falvédőről, de úgy volt vele, hogy most ezért fogja vissza magát, mert más emberek így meg úgy vélekednek az ő szerepeiről? Francokat! Ha minden színész visszafogná magát, mert félne a(z álszent) nép reakciójától, akkor szegényebb lenne a filmvilág „néhány” alkotással, amondó vagyok. Különben is, a Producerek c. remekmű óta tudjuk, hogy a közönség ízlése kiszámíthatatlan, vagyis honnan fészkes fenéből kéne azt egy színésznek tudni, hogy a közönségnek mi jön be? Röviden, Fassy hibája az, hogy emberből van, gyarló, vágyik a sikerre meg a hírnévre – és most egy kicsit vezekel, gondolok itten a kedves közönségre és reakciójára, de csórikám, hadd ne büntessük azért, mert nem akar konszolidált, mindenkinek jópofizó jófiú lenni
Kinyomja a szemét minden áldott nap? Hát akkor ne keressen rá mindennap a Google-ban, for f*ck’s sake
Dilettáns majmok haza!
Ez a baj a jenkikkel, terjesztik a hülyeséget, de nagyon. Lebunkózni valakit, aki szó nélkül lelép, mert peszterkálják az adottságai miatt amiről abszolúte nem tehet. Ha meg kicsi lenne, akkor meg azért kapná a cikis kommenteket
Csak azt nem értem, hogy ez esetben miért Charlize pártján állnak? Kíváncsi lennék, hogy egyesek hogyan tűrnék, hogy hónapokon keresztül egy bizonyos testrészével lennének elfoglalva.
Kövezzenek meg, de ezért rettegek egy esetleges Prometheus-folytatástól. Fassy benne lesz, Theron úgyszintén, szóval a cirkusz folytatódik, csak akkor meg a Twelve Years... miatt fogja kapni az áldást. Ez most lehet, hogy egy hisztis fangörlös kijelentésnek tűnik, de csupán arról van szó, hogy Charlize egy fiatal fruska módjára viselkedik, aki feszengeti a határt Fassynál. Zavar? Igen. Főleg, hogy ha igaz az a teória, hogy a kisasszony csak a plusz hírverés miatt csinálja a feszkót. Hergelni a kollégámat, csak azért, hogy nekem is csurranjon-cseppenjen valami? No de kérem... Bár... elképzelhető. A kritikák nagy részéből azt szűröm el, hogy Theron (köszönhetően a forgatókönyvnek) alakítása eléggé gyengusra sikerült, Fassyt meg orrba-szájba dicsérik, vagyis ő van a központban Noomi mellett.
A publicist meg tényleg jó ötlet. Kérdés, hogy Fassy belemenne-e egyáltalán, hisz biztos benne van az a „márpedig egyedül is megtudom oldani ezt a helyzetet”-érzés. Csak ha ez így folytatódik tovább, akkor sicher, hogy akaratlanul fogja maga alatt vágni a fát, gondolok arra, amit te is mondtál, hogy egy p*r*sztnak fogják elkönyvelni, aki nem hajlandó készségesen válaszolni a mélyen tisztelt zsurnaliszták értelmes kérdéseire *ironikus röhögés*
Re cikk: most nem azért, de magam elé képzeltem, ahogy a konyhában leül a kis sámlira, és elkezd társalogni a mosófazékkal meg a villanytűzhellyel, utóbbitól megkérdezi, hogy miért van mindig feszültség alatt. Kis hülye, már elnézést, de így szeressük.
Szerintem is a fassavoy oldalakra gondolt
sőt, lehet, hogy telefonált Jamesnek, hogy „hey, akarod, hogy mutassak neked valami jót?” (Most képzeldel barátunkat, amint kínjában röhög a láttotakon. Csak nehogy belefusson néhány X-menes slasherbe, mert akkor lát csodát.)
Persze, én se azt mondom, hogy Fassy tök ártatlan ebben az ügyben, mert nem az. Mondjuk valamelyest meg lehet értenia tetteit (fú, ne mvagyo kelfogult vele szemben, á nem
Kinyomja a szemét minden áldott nap? Hát akkor ne keressen rá mindennap a Google-ban, for f*ck’s sake
Ez a baj a jenkikkel, terjesztik a hülyeséget, de nagyon. Lebunkózni valakit, aki szó nélkül lelép, mert peszterkálják az adottságai miatt amiről abszolúte nem tehet. Ha meg kicsi lenne, akkor meg azért kapná a cikis kommenteket
Kövezzenek meg, de ezért rettegek egy esetleges Prometheus-folytatástól. Fassy benne lesz, Theron úgyszintén, szóval a cirkusz folytatódik, csak akkor meg a Twelve Years... miatt fogja kapni az áldást. Ez most lehet, hogy egy hisztis fangörlös kijelentésnek tűnik, de csupán arról van szó, hogy Charlize egy fiatal fruska módjára viselkedik, aki feszengeti a határt Fassynál. Zavar? Igen. Főleg, hogy ha igaz az a teória, hogy a kisasszony csak a plusz hírverés miatt csinálja a feszkót. Hergelni a kollégámat, csak azért, hogy nekem is csurranjon-cseppenjen valami? No de kérem... Bár... elképzelhető. A kritikák nagy részéből azt szűröm el, hogy Theron (köszönhetően a forgatókönyvnek) alakítása eléggé gyengusra sikerült, Fassyt meg orrba-szájba dicsérik, vagyis ő van a központban Noomi mellett.
A publicist meg tényleg jó ötlet. Kérdés, hogy Fassy belemenne-e egyáltalán, hisz biztos benne van az a „márpedig egyedül is megtudom oldani ezt a helyzetet”-érzés. Csak ha ez így folytatódik tovább, akkor sicher, hogy akaratlanul fogja maga alatt vágni a fát, gondolok arra, amit te is mondtál, hogy egy p*r*sztnak fogják elkönyvelni, aki nem hajlandó készségesen válaszolni a mélyen tisztelt zsurnaliszták értelmes kérdéseire *ironikus röhögés*
Re cikk: most nem azért, de magam elé képzeltem, ahogy a konyhában leül a kis sámlira, és elkezd társalogni a mosófazékkal meg a villanytűzhellyel, utóbbitól megkérdezi, hogy miért van mindig feszültség alatt. Kis hülye, már elnézést, de így szeressük.
Szerintem is a fassavoy oldalakra gondolt
Jobban átgondolva, őszintén szólva, rossz vagy jó döntés, az én szememben igen is nagyot nőtt ez az ember, hogy a popcorn filmjei után ilyesmi filmeket is bevállal. Mindig szerettem, ha valaki emlékszik arra, hogy honnan jött és mit csinált mielőtt híres lett. Fassy kivételes tehetség akitől nagy döntésnek számít, hogy ilyenre adja fejét, annak tudatában is, hogy tudja eddig mennyire tiszelte meg a kedves amerikai nép és mire vállalkozik még a jövőben. Az én legnagyobb problémám az az, hogy unom ezt a 'mutogatja magát' és Teron féle szöveget, már élvezhetetlen interjúkat nézni és szerintem lassan nála is betelik a pohár.
A jövő filmjeiről pedig csak annyit, hogy nyáron kezdi a McQueen filmjét és az X-Men folytatás 2014 Április lesz, az időintervallumban lenne ideje valami mást alkotni. A problémák pedig még csak semminek számítanak a legnagyobb félelmemhez képest. Nem vagyunk ugyebár rossz emberek, nem akarjuk nyilván kívánni, hogy bukjon meg .. de ha mégis bukik, elég nagy lenne a baj rendezés terén. Esetleg indie filmeket rendezhet de egy esetleges bukás miatt a nagysikerű rendezői pályáról is letehet mert ha a média kötsögnek állítja be, onnantól kezdve vége mindennek. Bukott színészként is lehet filmet rendezni a hazában de az nem ugyanaz. Most arról beszélhetnénk, hogy ki hol rontotta el a dolgot, de úgy gondolom, hogy az álszent népség nagyobb szerepet játszik a dologban. Fassy azt nyilatkozta egy újságnak, hogy örül a pihenésnek és jó érzés, hogy végre foglalkozhat a rendezéssel is de sok ideje mégsem marad pihenni. Nagyon sajnálom, hogy a Gleeson és Fassy által rendezendő Cú filmből még mindig nincsen semmi és ez aggaszt a leginkább. A sok folytatás, amikre már elígérkezett, talán útját állják a rende zői karrierjének pedig nagyon is kíváncsi vagyok ilyen téren.
Nem akarok semmit sem elkiabálni, de én azt mondom, hogy rendezői vénával megáldott barátunk egy lesz a megbecsületlen rendezők között. Ha alapból azt vesszük, hogy ír és német felmenők is vannak és úgy tűnik mindkét helyről örökölt, akkor az ír művészet és 'elvont' , egyenes, nyílt stílus visszaköszönhet az összekuszált de rendesen kisimuló 'német' szálakkal. Szeretném mihamarabb látni hogy mi jár ennek a szerencsétlennek a fejében.
Az a meglátásom, hogy a szigetország lakói nem igazán szeressék a publicisztákat. Cilian Murphy sem kért, Gary Oldmannek sincs, David Tennantnak sem, Simon Pegg, Andy Serkies, James McAvoy, nekik nincs. Kivétel Jason Isaacs és Robert Pattison. Jason kellően híres és Robert is bár Robert publicisztáját nagyon is sajnálom, sok a gond a gyerekkel. Nem tudom, hogy ezt a 'british movie industry is bad' sztorit hogyan fogja kimagyarázni a nevében de nem győzi a privát képeket amennyire csak tudja, visszafogni, arról pedig ne is beszéljünk, hogy ez a majom elég gyakran jár meleg bárokba és azokat az infókat is mindig vissza kell neki tartani ..
Szerintem nem zavarná őt sem egy két manip. Amilyen perverznek gondolom, talán még el is gondolkodna néhány íráson de egyetlen normális színésznek sem poén túlzásba esett fanok +18-as agyszüleményeit olvasni ..
Szeretném én látni, ahogyan Fassy leül a sámlira és beszél a konyhai eszközökkel.

1 felhasználónak tetszik: