Starity

Michael Fassbender

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 08. 00:00 #241
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Running Fool @ 2012.06.07. 23:18)
(Ejha, egyre hosszabb kommenteket firkantgatunk ide biggrin.gif Megihletett a kis vörös, hiába.)
Persze, én se azt mondom, hogy Fassy tök ártatlan ebben az ügyben, mert nem az. Mondjuk valamelyest meg lehet értenia tetteit (fú, ne mvagyo kelfogult vele szemben, á nem  laugh.gif ). A Hunger után egyre jobban kezdték megjegyezni a nevét, erre jött még Archie Hicox szerepe az Inglourious Basterdsből – és aki szerepet kap egy Tarantino-filmben, az nem kis lehetőséget kap, lásd John Travolta, aki a másodvirágzását él ia Ponyvaregény után, vagy a szintén az IB által ismertté vált Christoph Waltz. Megindult az a bizonyos szekér, hát naná, hogy megjött az étvágya, már ami a hírnevet illeti. Őszintén, mi, hétköznapi emberkék is ilyenek vagyunk, nem? Ha valahonnan kapjuk az elismerést és a támogatást, jogos, hogy vágyunk arra, hogy igen, még, még, még tovább menjünk az úton, még magasabbra rakjuk azt a lécet, és hogy ne verjük le. Barátunknak nem volt elég az éhező Bobby Sands szerepe, tovább akarta borzolni a kedélyeket. Keresi a kihívásokat, no, ez egy színész esetében nem szégyen. Gondolom ő is tisztában van/volt egyes emberek meg a tömeg reakciójától, ő se most jött le a falvédőről, de úgy volt vele, hogy most ezért fogja vissza magát, mert más emberek így meg úgy vélekednek az ő szerepeiről? Francokat! Ha minden színész visszafogná magát, mert félne a(z álszent) nép reakciójától, akkor szegényebb lenne a filmvilág „néhány” alkotással, amondó vagyok. Különben is, a Producerek c. remekmű óta tudjuk, hogy a közönség ízlése kiszámíthatatlan, vagyis honnan fészkes fenéből kéne azt egy színésznek tudni, hogy a közönségnek mi jön be? Röviden, Fassy hibája az, hogy emberből van, gyarló, vágyik a sikerre meg a hírnévre – és most egy kicsit vezekel, gondolok itten a kedves közönségre és reakciójára, de csórikám, hadd ne büntessük azért, mert nem akar konszolidált, mindenkinek jópofizó jófiú lenni 110.gif 
Kinyomja a szemét minden áldott nap? Hát akkor ne keressen rá mindennap a Google-ban, for f*ck’s sake _nevet.gif Dilettáns majmok haza! 
Ez a baj a jenkikkel, terjesztik a hülyeséget, de nagyon. Lebunkózni valakit, aki szó nélkül lelép, mert peszterkálják az adottságai miatt amiről abszolúte nem tehet. Ha meg kicsi lenne, akkor meg azért kapná a cikis kommenteket 110.gif Csak azt nem értem, hogy ez esetben miért Charlize pártján állnak? Kíváncsi lennék, hogy egyesek hogyan tűrnék, hogy hónapokon keresztül egy bizonyos testrészével lennének elfoglalva. 
Kövezzenek meg, de ezért rettegek egy esetleges Prometheus-folytatástól. Fassy benne lesz, Theron úgyszintén, szóval a cirkusz folytatódik, csak akkor meg a Twelve Years... miatt fogja kapni az áldást. Ez most lehet, hogy egy hisztis fangörlös kijelentésnek tűnik, de csupán arról van szó, hogy Charlize egy fiatal fruska módjára viselkedik, aki feszengeti a határt Fassynál. Zavar? Igen. Főleg, hogy ha igaz az a teória, hogy a kisasszony csak a plusz hírverés miatt csinálja a feszkót. Hergelni a kollégámat, csak azért, hogy nekem is csurranjon-cseppenjen valami? No de kérem... Bár... elképzelhető. A kritikák nagy részéből azt szűröm el, hogy Theron (köszönhetően a forgatókönyvnek) alakítása eléggé gyengusra sikerült, Fassyt meg orrba-szájba dicsérik, vagyis ő van a központban Noomi mellett.
A publicist meg tényleg jó ötlet. Kérdés, hogy Fassy belemenne-e egyáltalán, hisz biztos benne van az a „márpedig egyedül is megtudom oldani ezt a helyzetet”-érzés. Csak ha ez így folytatódik tovább, akkor sicher, hogy akaratlanul fogja maga alatt vágni a fát, gondolok arra, amit te is mondtál, hogy egy p*r*sztnak fogják elkönyvelni, aki nem hajlandó készségesen válaszolni a mélyen tisztelt zsurnaliszták értelmes kérdéseire *ironikus röhögés*
Re cikk: most nem azért, de magam elé képzeltem, ahogy a konyhában leül a kis sámlira, és elkezd társalogni a mosófazékkal meg a villanytűzhellyel, utóbbitól megkérdezi, hogy miért van mindig feszültség alatt. Kis hülye, már elnézést, de így szeressük.
Szerintem is a fassavoy oldalakra gondolt rohog.gif sőt, lehet, hogy telefonált Jamesnek, hogy „hey, akarod, hogy mutassak neked valami jót?” (Most képzeldel barátunkat, amint kínjában röhög a láttotakon. Csak nehogy belefusson néhány X-menes slasherbe, mert akkor lát csodát.)

Jobban átgondolva, őszintén szólva, rossz vagy jó döntés, az én szememben igen is nagyot nőtt ez az ember, hogy a popcorn filmjei után ilyesmi filmeket is bevállal. Mindig szerettem, ha valaki emlékszik arra, hogy honnan jött és mit csinált mielőtt híres lett. Fassy kivételes tehetség akitől nagy döntésnek számít, hogy ilyenre adja fejét, annak tudatában is, hogy tudja eddig mennyire tiszelte meg a kedves amerikai nép és mire vállalkozik még a jövőben. Az én legnagyobb problémám az az, hogy unom ezt a 'mutogatja magát' és Teron féle szöveget, már élvezhetetlen interjúkat nézni és szerintem lassan nála is betelik a pohár.

A jövő filmjeiről pedig csak annyit, hogy nyáron kezdi a McQueen filmjét és az X-Men folytatás 2014 Április lesz, az időintervallumban lenne ideje valami mást alkotni. A problémák pedig még csak semminek számítanak a legnagyobb félelmemhez képest. Nem vagyunk ugyebár rossz emberek, nem akarjuk nyilván kívánni, hogy bukjon meg .. de ha mégis bukik, elég nagy lenne a baj rendezés terén. Esetleg indie filmeket rendezhet de egy esetleges bukás miatt a nagysikerű rendezői pályáról is letehet mert ha a média kötsögnek állítja be, onnantól kezdve vége mindennek. Bukott színészként is lehet filmet rendezni a hazában de az nem ugyanaz. Most arról beszélhetnénk, hogy ki hol rontotta el a dolgot, de úgy gondolom, hogy az álszent népség nagyobb szerepet játszik a dologban. Fassy azt nyilatkozta egy újságnak, hogy örül a pihenésnek és jó érzés, hogy végre foglalkozhat a rendezéssel is de sok ideje mégsem marad pihenni. Nagyon sajnálom, hogy a Gleeson és Fassy által rendezendő Cú filmből még mindig nincsen semmi és ez aggaszt a leginkább. A sok folytatás, amikre már elígérkezett, talán útját állják a rende zői karrierjének pedig nagyon is kíváncsi vagyok ilyen téren.

Nem akarok semmit sem elkiabálni, de én azt mondom, hogy rendezői vénával megáldott barátunk egy lesz a megbecsületlen rendezők között. Ha alapból azt vesszük, hogy ír és német felmenők is vannak és úgy tűnik mindkét helyről örökölt, akkor az ír művészet és 'elvont' , egyenes, nyílt stílus visszaköszönhet az összekuszált de rendesen kisimuló 'német' szálakkal. Szeretném mihamarabb látni hogy mi jár ennek a szerencsétlennek a fejében. rolleyes.gif

Az a meglátásom, hogy a szigetország lakói nem igazán szeressék a publicisztákat. Cilian Murphy sem kért, Gary Oldmannek sincs, David Tennantnak sem, Simon Pegg, Andy Serkies, James McAvoy, nekik nincs. Kivétel Jason Isaacs és Robert Pattison. Jason kellően híres és Robert is bár Robert publicisztáját nagyon is sajnálom, sok a gond a gyerekkel. Nem tudom, hogy ezt a 'british movie industry is bad' sztorit hogyan fogja kimagyarázni a nevében de nem győzi a privát képeket amennyire csak tudja, visszafogni, arról pedig ne is beszéljünk, hogy ez a majom elég gyakran jár meleg bárokba és azokat az infókat is mindig vissza kell neki tartani .. rolleyes.gif

Szerintem nem zavarná őt sem egy két manip. Amilyen perverznek gondolom, talán még el is gondolkodna néhány íráson de egyetlen normális színésznek sem poén túlzásba esett fanok +18-as agyszüleményeit olvasni .. unsure.gif

Szeretném én látni, ahogyan Fassy leül a sámlira és beszél a konyhai eszközökkel. biggrin.gif Arra viszont talán nem is akarok gondolni, hogy milyen kínos is lehet egy megerőszakolós, ordibálós, nyaktekerős karakterre felkészülni .. Elismerésem, komolyan. Annak idején David mondta, hogy milyen sz@rul érezte magát mikor Brendan karaktere megerőszakolt egy nőt. Amit elmesélt, annak alapján semmilyen színésznek sem kívánom és emelem kalapom azok előtt, akik erre 'vetemednek' a forgatókönyv kedvéért.
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2012. június 08. 01:00 #242
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.06.08. 00:00)
Jobban átgondolva, őszintén szólva, rossz vagy jó döntés, az én szememben igen is nagyot nőtt ez az ember, hogy a popcorn filmjei után ilyesmi filmeket is bevállal. Mindig szerettem, ha valaki emlékszik arra, hogy honnan jött és mit csinált mielőtt híres lett. Fassy kivételes tehetség akitől nagy döntésnek számít, hogy ilyenre adja fejét, annak tudatában is, hogy tudja eddig mennyire tiszelte meg a kedves amerikai nép és mire vállalkozik még a jövőben. Az én legnagyobb problémám az az, hogy unom ezt a 'mutogatja magát' és Teron féle szöveget, már élvezhetetlen interjúkat nézni és szerintem lassan nála is betelik a pohár.
A jövő filmjeiről pedig csak annyit, hogy nyáron kezdi a McQueen filmjét és az X-Men folytatás 2014 Április lesz, az időintervallumban lenne ideje valami mást alkotni. A problémák pedig még csak semminek számítanak a legnagyobb félelmemhez képest. Nem vagyunk ugyebár rossz emberek, nem akarjuk nyilván kívánni, hogy bukjon meg .. de ha mégis bukik, elég nagy lenne a baj rendezés terén. Esetleg indie filmeket rendezhet de egy esetleges bukás miatt a nagysikerű rendezői pályáról is letehet mert ha a média kötsögnek állítja be, onnantól kezdve vége mindennek. Bukott színészként is lehet filmet rendezni a hazában de az nem ugyanaz. Most arról beszélhetnénk, hogy ki hol rontotta el a dolgot, de úgy gondolom, hogy az álszent népség nagyobb szerepet játszik a dologban. Fassy azt nyilatkozta egy újságnak, hogy örül a pihenésnek és jó érzés, hogy végre foglalkozhat a rendezéssel is de sok ideje mégsem marad pihenni. Nagyon sajnálom, hogy a Gleeson és Fassy által rendezendő Cú filmből még mindig nincsen semmi és ez aggaszt a leginkább. A sok folytatás, amikre már elígérkezett, talán útját állják a rende zői karrierjének pedig nagyon is kíváncsi vagyok ilyen téren. 
Nem akarok semmit sem elkiabálni, de én azt mondom, hogy rendezői vénával megáldott barátunk egy lesz a megbecsületlen rendezők között. Ha alapból azt vesszük, hogy ír és német felmenők is vannak és úgy tűnik mindkét helyről örökölt, akkor az ír művészet és 'elvont' , egyenes, nyílt stílus visszaköszönhet az összekuszált de rendesen kisimuló 'német' szálakkal. Szeretném mihamarabb látni hogy mi jár ennek a szerencsétlennek a fejében.  rolleyes.gif 
Az a meglátásom, hogy a szigetország lakói nem igazán szeressék a publicisztákat. Cilian Murphy sem kért, Gary Oldmannek sincs, David Tennantnak sem, Simon Pegg, Andy Serkies, James McAvoy, nekik nincs. Kivétel Jason Isaacs és Robert Pattison. Jason kellően híres és Robert is bár Robert publicisztáját nagyon is sajnálom, sok a gond a gyerekkel. Nem tudom, hogy ezt a 'british movie industry is bad' sztorit hogyan fogja kimagyarázni a nevében de nem győzi a privát képeket amennyire csak tudja, visszafogni, arról pedig ne is beszéljünk, hogy ez a majom elég gyakran jár meleg bárokba és azokat az infókat is mindig vissza kell neki tartani ..  rolleyes.gif 
Szerintem nem zavarná őt sem egy két manip. Amilyen perverznek gondolom, talán még el is gondolkodna néhány íráson de egyetlen normális színésznek sem poén túlzásba esett fanok +18-as agyszüleményeit olvasni ..  unsure.gif 
Szeretném én látni, ahogyan Fassy leül a sámlira és beszél a konyhai eszközökkel.  biggrin.gif Arra viszont talán nem is akarok gondolni, hogy milyen kínos is lehet egy megerőszakolós, ordibálós, nyaktekerős karakterre felkészülni .. Elismerésem, komolyan. Annak idején David mondta, hogy milyen sz@rul érezte magát mikor Brendan karaktere megerőszakolt egy nőt. Amit elmesélt, annak alapján semmilyen színésznek sem kívánom és emelem kalapom azok előtt, akik erre 'vetemednek' a forgatókönyv kedvéért.

Ott a ponty (szándékosan írtam ty-vel biggrin.gif). Pedig lenne mire föl arcoskodnia. Szerepelt egy Tarantino-filmben: nagy szó. Ő volt a Marvel-univerzium egyik legikonikusabb figurája, Magneto, egy cool-ra sikeredet képregény-adaptációban (yeah, it’s a popcorn-movie, but it’s still cool): még nagyobb szó. Végül meg szerepelt egy olyan híres-neves nyáladzó űrlény-saga előzményfilmben, amit a nép annyira vár, mint kisgyerek a Mikulást meg nyári szünetet együttvéve – és méghozzá (SPOILER!) túl is éli – még nagyobb szó, egyenesen kitüntetés. Elegendő indokok, hogy felvegye a nagy mellényt, és játssza a helyi menő csávót. De nem teszi. Hazamegy, és újra együtt dolgozik azzal a rendezővel, akinek végülis kritikai sikereket, meg azt az Arany Oroszlánt köszönheti. Hálás? Az. Értékeljük? Naná! A Theron-féle hiszti-piszti meg előbb-utóbb elmúlik – csak tartanánk már ott laugh.gif Addig imádkozzunk érte, hogy legyen elég türelme elviselni ezt, mert ha elszakad a cérna, akkor kitör a hepaj 110.gif És tuti, hogy ő viszi el a balhét, még ha „provokálták” is.

Hogy hogyan birkózik meg ezekkel a szerepekkel, nem tudom. Anno a Haywire c. filmjével kapcsolatban kérdezgették, hogy milyen érzés volt pofon vágni a partnernőjét, erre ő azt mondta, hogy „It didn't really faze me. This isn't Michael Fassbender doing this, it's the character. I'm here to serve the story and the character. And in real life, Gina would beat the sh*t out of me in any circumstance. I mean, have you seen her on YouTube?” Mondjuk egy fojtogatós, erőszakolós szerep miatt biztos rosszabbul érzi magát, még ha nem is ő, hanem a karaktere teszi azt, ami tesz. Csak nehogy emiatt az alkoholhoz forduljpn, mer hallottam már olyat, hogy valaki így próbálta oldani a feszültséget a szerepe miatt.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 08. 11:57 #243
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.06.08. 01:00)
Ott a ponty (szándékosan írtam ty-vel biggrin.gif). Pedig lenne mire föl arcoskodnia. Szerepelt egy Tarantino-filmben: nagy szó. Ő volt a Marvel-univerzium egyik legikonikusabb figurája, Magneto, egy cool-ra sikeredet képregény-adaptációban (yeah, it’s a popcorn-movie, but it’s still cool): még nagyobb szó. Végül meg szerepelt egy olyan híres-neves nyáladzó űrlény-saga előzményfilmben, amit a nép annyira vár, mint kisgyerek a Mikulást meg nyári szünetet együttvéve – és méghozzá (SPOILER!) túl is éli – még nagyobb szó, egyenesen kitüntetés. Elegendő indokok, hogy felvegye a nagy mellényt, és játssza a helyi menő csávót. De nem teszi. Hazamegy, és újra együtt dolgozik azzal a rendezővel, akinek végülis kritikai sikereket, meg azt az Arany Oroszlánt köszönheti. Hálás? Az. Értékeljük? Naná! A Theron-féle hiszti-piszti meg előbb-utóbb elmúlik – csak tartanánk már ott laugh.gif Addig imádkozzunk érte, hogy legyen elég türelme elviselni ezt, mert ha elszakad a cérna, akkor kitör a hepaj 110.gif És tuti, hogy ő viszi el a balhét, még ha „provokálták” is.
Hogy hogyan birkózik meg ezekkel a szerepekkel, nem tudom. Anno a Haywire c. filmjével kapcsolatban kérdezgették, hogy milyen érzés volt pofon vágni a partnernőjét, erre ő azt mondta, hogy „It didn't really faze me. This isn't Michael Fassbender doing this, it's the character. I'm here to serve the story and the character. And in real life, Gina would beat the sh*t out of me in any circumstance. I mean, have you seen her on YouTube?” Mondjuk egy fojtogatós, erőszakolós szerep miatt biztos rosszabbul érzi magát, még ha nem is ő, hanem a karaktere teszi azt, ami tesz. Csak nehogy emiatt az alkoholhoz forduljpn, mer hallottam már olyat, hogy valaki így próbálta oldani a feszültséget a szerepe miatt.

Bennem fel sem merült hogy ő majd inni kezd ezért. Persze az esély fennáll, hence the fact fél ír, fél német, a németek pedig tudnak ám mulatni és inni. Elég elmenni a Balatonra, Bogácsra vagy a Zsóry fürdőbe és minden este látod őket a fűben fetrengeni vagy visongatva, sörrel/pálinkával a kezükben. Nem ítélkezem, én sem vagyok angyal, nincs bajom velük csak mondom, hogy maga Fassy is beismerte, hogy apjától örökölte az élet szépségére való törekvést és a szórakozásra való hajlamot. Remélem nem kezd el jobban vedelni bár ahogy hallogatom, a piálások után az a bizonyos kellemetlen dolog elmarad, tehát olyan sokat mégsem ihat. Bohóckodik a kamerának elég sokszor, így a Grand Pix képeken is nehéz megmondani, hogy mennyit ivott (sokat úgy hallottam) ami egy 35 éves embertől nem okés, barátnő ide vagy oda, le lehet részegedni persze, de nem egymás utáni napokon. 110.gif

Jason Isaacs azt mondja, hogy az erőszakos jeleneteknél (főleg mikor nővel vitázik, nőt üt vagy ver) de ha csúnyán is kell beszélnie egy nővel mindig haragját azokra süríti akik megérdemlik. Method acting kérem szépen, elméjében nem nőt ver, hanem mást, akire haragszik vagy Marlon Brandot gondolja oda, mintha ő tanítaná neki, hogyan kell ütni. Szeretne olyan jól ütni, mint ő. Vagy Damme. Ez is egy megoldás. Nőt ütni, verni szerintem is nagy gáz, még képernyőn is rosszabb, mint meztelenül mutogatni magadat, erőszakolásról pedig végképpen ne beszéljünk. Komolyan nem tudom, hogy a szegény nőnek vagy Fassynak lesz nehezebb dolga. Egyiket sem irigylem. 110.gif

Good news. Charlize NBC számára rendez sorozatot. Éljen. Remélem berendelik, de nem midseasonra hanem 22 részre. *evil laugh*
2012. június 08. 16:41 #244
ophely88
ophely88
time lady

Friss, új videót találtam. Legalább is nekem új. Gonosz leszek, de ez a videó néhol elég vicces biggrin.gif

2012. június 09. 17:56 #245
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Hű, alig merek már belépni ebbe a zónába és megszakítani ezt a beszélgetést... unsure.gif Csak most csekkoltam a Prometheust, és megjött a kedv írni egy kis véleményt a topikba. Hihetetlen, ahogy Fassy megoldja a karakterét, imádtam minden mozzanatát. Eléggé féltem a szinkrontól, de Noomi megkapta Bogdányi Titanillát aki bár kicsit fiatal hozzá, Lisbethként már hozzánőtt, Fassy pedig Viczián Ottót, aki nagyon passzolt. Szeretem a hangot alapból, de ezekkel a tekintetekkel igencsak kiegészítették egymást. Várom a második részt, sok-sok kérdésre kéne választ kapni, és remélhetőleg egy kicsit összeszedi magát Scott, mert a vérszegénységet egy film alatt elnézem, de tovább nem..
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Running Fool
2012. június 10. 22:20 #246
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2012.06.09. 17:56)
Hű, alig merek már belépni ebbe a zónába és megszakítani ezt a beszélgetést... unsure.gif Csak most csekkoltam a Prometheust, és megjött a kedv írni egy kis véleményt a topikba. Hihetetlen, ahogy Fassy megoldja a karakterét, imádtam minden mozzanatát. Eléggé féltem a szinkrontól, de Noomi megkapta Bogdányi Titanillát aki bár kicsit fiatal hozzá, Lisbethként már hozzánőtt, Fassy pedig Viczián Ottót, aki nagyon passzolt. Szeretem a hangot alapból, de ezekkel a tekintetekkel igencsak kiegészítették egymást. Várom a második részt, sok-sok kérdésre kéne választ kapni, és remélhetőleg egy kicsit összeszedi magát Scott, mert a vérszegénységet egy film alatt elnézem, de tovább nem..

Mondjad csak nyugodtan. Minket minden érdekel ami Fassyval kapcsolatos rohog.gif és az is ami nem. biggrin.gif
Vegyes kritikákat olvastam a filmről, én valószínűleg egyedül nézem majd, eredeti nyelven felirattal bár a 3D-s Fassy nagyon temptating .. biggrin.gif

Nézzetek semmitmondó interjút (ne), csak egy részt belőle, amiben énekel.

Nyolc perc után éneklés (Kokomo by Beach Boys), aki Fassavoy röhögést is akar, az 7:35-től nézze. rohog.gif

Mi már megint ez a racistfassy hastag twitteren? Azért ne hasonlítsuk már össze Chris Brownnal. Chris tettére van bizonyíték, Fassyéra nincs. rolleyes.gif Nem unjuk még? Több bizonyíték van mellette mint ellene. 110.gif

Látta már valaki azt az interjút, amiben a riporter azzal kezd, hogy mennyire nagy fanja barátunknak aztán később benyögi, hogy 'Te 1/2 ír és német vagy, 1/4 skót és 1/4 british, ugye?' wtf.gif
2012. június 11. 17:57 #247
ophely88
ophely88
time lady

Micsoda fej, besírok rajta. nevet2.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m55kjejTml1r5hg4ko1_250.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m55kjejTml1r5hg4ko9_250.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, Running Fool
2012. június 12. 21:30 #248
- törölt felhasználó -    
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m54logi5St1qg40zoo1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m53bc0niDl1qbppbno1_1280.jpg

Nem csodálkoznék, ha összejöttek volna. biggrin.gif Mint a gyerekek.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, Running Fool
2012. június 13. 14:35 #249
ophely88
ophely88
time lady

^ Ez a pasas még mindig Nicole-lal jár. rolleyes.gif

Nos, kiderült, Penelope Cruz lesz a The Counselor filmben a kedves férjével és Fassyval. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Running Fool, tya04
2012. június 13. 15:24 #250
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.06.12. 21:30)
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m54logi5St1qg40zoo1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m53bc0niDl1qbppbno1_1280.jpg
Nem csodálkoznék, ha összejöttek volna.  biggrin.gif Mint a gyerekek.

OFF
Charlize Theron hol 177 centi, ha ekkora sarkú cipőben is alacsonyabb, mint a száznyolcvanpár centi magas Fassy?

ON
Pont azért mondtam, hogy nem örülök Fassy sex object szerepeinek, mert élete végig ezekkel fogják cse*egetni. Mint ahogy Sean Beannek már nem is ajánlanak fel olyan szerepet, amiben nem hal kínhalált, majd neki sem fognak adni semmit, amiben kisgatyánál többet kell viselni. Könnyebbség a jelzmeztervezőnek. rohog.gif
2012. június 13. 21:45 #251
ophely88
ophely88
time lady

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5kbt0opXp1qje4xjo1_500.jpg

rofl.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5fvvb0KKi1qmoz1zo2_250.gif

Hogy lehet valaki ennyire helyes és ennyire perverz? Ez a Connor .. Te szemét perverz állat ... rohog.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5i7lpnz8p1r92slwo4_500.png

Srsly no comment. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Running Fool, tya04
2012. június 14. 00:53 #252
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.06.13. 21:45)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5kbt0opXp1qje4xjo1_500.jpg

Ki szeretne Bond-girl lenni? biggrin.gif
2012. június 14. 08:08 #253
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.06.14. 00:53)
Ki szeretne Bond-girl lenni?  biggrin.gif

Óh ÉN. Bármit a szerepért, bármit. Leadom a súlyfeleslegemet is, mutatkozom bikiniben és még Heinekent is hajlandó vagyok inni, pedig nem szeressem a sört. biggrin.gif Sőt, elég rosszul is viselem, mert 2 doboz után nem tudok egyenesen járni sem. rohog.gif De megteszem Fassy kedvéért, majd csak tudja hogyan kell kezelni egy részeg vagy mámoros állapotban lévő kedves fiatal hölgyet, mikor már amúgy sem tudom, hogy mi merről hány méter, kit hogy hívnak és hol vagyok, majd csak vigyáz rám és nem engedi hogy csúnya bácsik visszaéljenek a helyzettel és többet kell fizessek egy taxi fuvarért mint másnak kellene és ami természetesen engem haza visz és nem Fassyhoz. Ugyebár. spiteful.gif
2012. június 16. 13:16 #254
ophely88
ophely88
time lady

Én nem tudtam, hogy DiCaprio helyett ő lenne volna Sinatra Martin filmjében. rolleyes.gif Bummer. Kell ez nekünk? Caprio tud énekelni? Fassy can. Fassy will. biggrin.gif

Nézzetek Hex BTS videót itt.
LOL @ Fassy, mikor kérdezik hogy milyen a forgatáson a légkör, mindenki azt mondja, hogy jó és vicces, barátunk benyögi, hogy nem volt jó. rofl.gif vajon mi nem tetszett neki? Talán nem szeret bukott angyalt játszani? Remélem nem az van, hogy nem szeret bad boyt alakítani mert akkor kiszaladok a világ végére. rohog.gif
2012. június 16. 17:33 #255
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.06.16. 13:16)
Én nem tudtam, hogy DiCaprio helyett ő lenne volna Sinatra Martin filmjében.  rolleyes.gif Bummer. Kell ez nekünk? Caprio tud énekelni? Fassy can. Fassy will.  biggrin.gif 
Nézzetek Hex BTS videót itt.
LOL @ Fassy, mikor kérdezik hogy milyen a forgatáson a légkör, mindenki azt mondja, hogy jó és vicces, barátunk benyögi, hogy nem volt jó. rofl.gif vajon mi nem tetszett neki? Talán nem szeret bukott angyalt játszani? Remélem nem az van, hogy nem szeret bad boyt alakítani mert akkor kiszaladok a világ végére.  rohog.gif

Én se tudtam ezidáig. Dammit, Martin, dammit. Szeretem én DiCapriót is, de simán lecseréltem volna egy dalolászós Fassbenderre rohog.gif Hagynám, hogy szerenádot adjon az ablakom alatt, sőt, lefizetném a szomszédnénit is, hogy ne locsolja meg mosogatólével.

Szerintem neki nem a bad boy-szereppel volt a baja – hanem a sírós-pityogással rohog.gif

(Ez megy, csak úgy kiszaladni a világból. És még én vagyok a futóbolond.)
2012. június 16. 21:06 #256
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.06.16. 17:33)
Én se tudtam ezidáig. Dammit, Martin, dammit. Szeretem én DiCapriót is, de simán lecseréltem volna egy dalolászós Fassbenderre rohog.gif Hagynám, hogy szerenádot adjon az ablakom alatt, sőt, lefizetném a szomszédnénit is, hogy ne locsolja meg mosogatólével.

De rendes embör vagy te. biggrin.gif

Sírással van baj? Tud sírni. Hála Istennek nem kell neki hagyma a síráshoz. rohog.gif

Nos, az a helyzet van, hogy valaki egy fassy tumblr oldalon posztolta a Shame magyar posztereit (igen, azokat amik kiverték a biztosítékot az amcsiknál és visszaküldték újbóli grafikálásra). Tülkön ülök hogy lássam ki mit szól majd rá. Nyilván senki nem érti majd de azt hiszem, hogy a lényeg nem is az, hogy mi van ráírva, hanem hogy hogyan néz ki a kép. Láttuk már a képeket? Itt lehet megtekinteni a posztereket aki még nem látta.
2012. június 17. 19:07 #257
ophely88
ophely88
time lady

Nos, ki akar játszani velem? biggrin.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5q8eggzmW1r9fteoo1_500.png

rohog.gif
2012. június 21. 00:24 #258
ophely88
ophely88
time lady

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5wihmMOkM1r50xflo1_500.jpg

biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. június 28. 16:48 #259
ophely88
ophely88
time lady

Van itt egy emberünk aki azt terjeszti, hogy Fassbender drogozik. Állítólag dolgozott vele egy filmen és Fassy rászállt a hugára aki nem akarta visszautasítani míg barátunk meg nem kínálta az apróra tört fehér porral. 110.gif
Most tegyük félre a fangörl oldalamat és beszéljünk arról hogz ez hogyan lehetséges. Gary Oldman ivott, Colin Farrell drogozott, mindkettőnek van nyoma. Colinon látszott, képek is készültek róla, bevallotta, Gary szintúgy. Fassy, aki másfél év alatt 6 filmet készített tényleg képes lenne drogozni? Én ebből az emberből kinézem bár nem venném biztosnak. Ha valaki függő és annyit utazik, nem tudna úgy átmenni a reptéren hogy ne tűnne fel valakinek. Egy ember, aki annyira elfoglalt mint Fassy, esténként tényleg drogozik? Én ezt valamiért lelkem legmélyén nem tartom elképzelhetőnek.
2012. június 28. 17:07 #260
- törölt felhasználó -    
Erre csak egy dolgot mondok: BIZONYÍTÉKOT kérünk. Az „orrbagyűrtem az asszonyt” című história is lassan egy éve kering az éterben, mint az a bizonyos gólya-végtermék a levegőben, Fassy meg már van olyan híres, hogy nagyot lehessen kaszálni a bíróságon, ha az ex szemszögéből nézzük. Ehhez képest lapul, mint *** a gazban.

Viszont ha a drogozást nem is, azt simán kinézném belőle, hogy enyhén alkesz (ha már káros szenvedélyekről beszélünk) unsure.gif
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok