Idézet (ophely88 @ 2012.06.07. 21:36)
Igazából kettőn áll a vásár. Olvastam egy twitteres csicsergést két olyan fannal, akik évek óta Fassy rajongói, elmentek az MTV Movie Awardsra és másnap kishíján egymás haját tépték, mondván nem egyeznek a nézőpontjaik. Az egyik szerint Michaelnek ezt tudnia kellett volna és számítania erre, ha a Hunger után nagyobb hírnevet akart. Annyira fáj, de sajnos igaza van, ő maga akart híres lenni és vált médiaszajhává, már elnézést de más részről ott vannak az ember álmai és a szomj hogy tudjon, érezzen és vigye valamire az életben. Nem hibáztatom csak mondom, kicsit ő is hibás de a felé irányuló figyelem miatt egyértelműen a közönség a bűnös. Prűdségen nem kell változtatni, elfogadjuk őket úgy, ahogyan vannak de azért ilyen szintre ne süllyedjünk le könyörgöm. Mi az, hogy egy évvel a Shame után odamegyünk hozzá és azt mondjuk neki, hogy azonosíts már celeb vagy sztár cerkákat. Miféle hozzááállás ez? És akkor azt mondják nekem sokan, hogy miért féltem a kedvenceimet Amerikától és mi bajom ezzel. Semmi.

Olaszországban és az UK-ban díjat kapott a Shame-ért, Amerikában pedig még mindig ott tartanak, hogy nagy van neki.

Ott van egy köpésnyire tőlük egy bármi popcorn filmbe is beszervezhető színész, aki szó szerint nyalja a kedves népség sejhaját és arra sem méltatják, hogy egy normális interjú készüljön vele? Teronban nincs annyi, hogy felnőtt nő módjára viselkedjen? Viccelődünk vele, ám rendben de valahol mindennek van határa.
A Guys Choice Awards nevű rendezvényen egy műsorvezető azt mondta nyitóbeszédében, hogy Fassy cerkáját bannolni kellene a képernyőkről mert majd kinyomja a szemét minden egyes áldott nap (LOL) és hogy ilyen beteg illetve perverz emberek keresik magukat halálra. Persze utána nézni lusta, csak beböki, hogy mutogatja magát a filmben és ez oké neki, valószínűleg nem olvasott még olyan McGregor interjút, amiben Ewan megmondja, hogy ezen nincs mit szégyenlni és örömmel pucérkodik -Fassyval ellentétben- pedig egyiknek sincs oka panaszra -ha érted mire gondolok-.
A díjátadón nagyon megharagudtak rá és a médiának nagy szava van. Az, hogy elhagyja a kamerákat, mert Charlize felidegesíti vagy dühöng és morog rajta, nem segít. Nem mondhatom nyugodt szívvel, hogy majd megharagszanak rá és megy majd a hazájába forgatni mert az amerikai befolyás már mindehol ott van. Ő lesz a bunkó, az az ember, aki nem szívesen dolgozik együtt a médiával.
Egy érdekes sztori, amit a Daily Fail oldalon olvastam, ami látványosan nyalja Teron sejhaját, nemrégiben. Angol pletykalap révén bezsúrt egy képet Fassyról a cikk aljára, egy képet Noomiról de bezzeg Charlize-é a cikk és tele volt a a UK premieres képekkel a cikk. Olvastam egy érdekes hozzászólást amit ugye azóta már töröltek, ami arról szólt, hogy Teron érkezett meg először és sem fényképezkedni nem akart, sem autogrammot osztani, míg meg nem érkezett Noomi, aki nem volt rest lehajolni a gyerekekhez sem. Mikor Teron meglátta, hogy Noomi kiszállt a kocsiból, egyből odaszaladt a fanokhoz, hogy mutassa, neki is vannak fanjai. Persze lusta volt a kisgyerekekhez lehajolni, arról az esetről pedig ne is beszéljünk, hogy ÁLLÍTÓLAG nem akart lefényképezkedni egy apró méretű, úgy értem törpe emberrel, miközben Noomi volt szíves térdre ereszkedni.

Egyébként valakinek van egy olyan teóriája, miszerint Teron csak a hírnév miatt csüngeszkedik Fassy nyakára és nem idegesítésből vagy mert gyerekes, csinálja, hanem jó dolgában és azért, hogy minnél többször hozzácsapja a nevét egy-egy újság. Teron elérte, hogy az utolsó UK-s interjún már nem kellett részt vennie, csak Fassy és Noomi. Én Nicole helyében már régen beolvastam volna ennek a nőnek.
Szerintem Fassynak ha más nem, egy ideiglenes publicist kellene. Megértem ha nem kér belőle de mindjárt mésképpen néz ki egy ilyen csúnya eset a hülye riporterrel ha egy publicist benyögi a szokás, kliensvédő 'I can confirm that X Y has indeed left the scene because he thought it was very rude of him ..' kezdetű szöveget. Így most úgy tűnhet bárkinek, mintha egy vállvonogatós majom lenne, akit ha felidegesítenek elmegy a fenébe, még ő a bunkó és magyarázattal sem szolgál.
Én olyat röhögtem, mikor először olvastam, hogy hihetetlen.
Barátunk guglizza magát.

Többé kevésbé meg van elégedve az olvasottakkal, sőt, bizonyos, meg nem nevezett blogokat olvas is ha van ideje. Mibe (ne) fogadjunk, hogy a fassavoy tumblr oldalakról és a róla szóló oldalakról beszélt?

(Ejha, egyre hosszabb kommenteket firkantgatunk ide

Megihletett a kis vörös, hiába.)
Persze, én se azt mondom, hogy Fassy tök ártatlan ebben az ügyben, mert nem az. Mondjuk valamelyest meg lehet értenia tetteit (fú, ne mvagyo kelfogult vele szemben, á nem

). A Hunger után egyre jobban kezdték megjegyezni a nevét, erre jött még Archie Hicox szerepe az Inglourious Basterdsből – és aki szerepet kap egy Tarantino-filmben, az nem kis lehetőséget kap, lásd John Travolta, aki a másodvirágzását él ia Ponyvaregény után, vagy a szintén az IB által ismertté vált Christoph Waltz. Megindult az a bizonyos szekér, hát naná, hogy megjött az étvágya, már ami a hírnevet illeti. Őszintén, mi, hétköznapi emberkék is ilyenek vagyunk, nem? Ha valahonnan kapjuk az elismerést és a támogatást, jogos, hogy vágyunk arra, hogy igen, még, még, még tovább menjünk az úton, még magasabbra rakjuk azt a lécet, és hogy ne verjük le. Barátunknak nem volt elég az éhező Bobby Sands szerepe, tovább akarta borzolni a kedélyeket. Keresi a kihívásokat, no, ez egy színész esetében nem szégyen. Gondolom ő is tisztában van/volt egyes emberek meg a tömeg reakciójától, ő se most jött le a falvédőről, de úgy volt vele, hogy most ezért fogja vissza magát, mert más emberek így meg úgy vélekednek az ő szerepeiről? Francokat! Ha minden színész visszafogná magát, mert félne a(z álszent) nép reakciójától, akkor szegényebb lenne a filmvilág „néhány” alkotással, amondó vagyok. Különben is, a Producerek c. remekmű óta tudjuk, hogy a közönség ízlése kiszámíthatatlan, vagyis honnan fészkes fenéből kéne azt egy színésznek tudni, hogy a közönségnek mi jön be? Röviden, Fassy hibája az, hogy emberből van, gyarló, vágyik a sikerre meg a hírnévre – és most egy kicsit vezekel, gondolok itten a kedves közönségre és reakciójára, de csórikám, hadd ne büntessük azért, mert nem akar konszolidált, mindenkinek jópofizó jófiú lenni
Kinyomja a szemét minden áldott nap? Hát akkor ne keressen rá mindennap a Google-ban, for f*ck’s sake

Dilettáns majmok haza!
Ez a baj a jenkikkel, terjesztik a hülyeséget, de nagyon. Lebunkózni valakit, aki szó nélkül lelép, mert peszterkálják az adottságai miatt amiről abszolúte nem tehet. Ha meg kicsi lenne, akkor meg azért kapná a cikis kommenteket

Csak azt nem értem, hogy ez esetben miért Charlize pártján állnak? Kíváncsi lennék, hogy egyesek hogyan tűrnék, hogy hónapokon keresztül egy bizonyos testrészével lennének elfoglalva.
Kövezzenek meg, de ezért rettegek egy esetleges Prometheus-folytatástól. Fassy benne lesz, Theron úgyszintén, szóval a cirkusz folytatódik, csak akkor meg a Twelve Years... miatt fogja kapni az áldást. Ez most lehet, hogy egy hisztis fangörlös kijelentésnek tűnik, de csupán arról van szó, hogy Charlize egy fiatal fruska módjára viselkedik, aki feszengeti a határt Fassynál. Zavar? Igen. Főleg, hogy ha igaz az a teória, hogy a kisasszony csak a plusz hírverés miatt csinálja a feszkót. Hergelni a kollégámat, csak azért, hogy nekem is csurranjon-cseppenjen valami? No de kérem... Bár... elképzelhető. A kritikák nagy részéből azt szűröm el, hogy Theron (köszönhetően a forgatókönyvnek) alakítása eléggé gyengusra sikerült, Fassyt meg orrba-szájba dicsérik, vagyis ő van a központban Noomi mellett.
A publicist meg tényleg jó ötlet. Kérdés, hogy Fassy belemenne-e egyáltalán, hisz biztos benne van az a „márpedig egyedül is megtudom oldani ezt a helyzetet”-érzés. Csak ha ez így folytatódik tovább, akkor sicher, hogy akaratlanul fogja maga alatt vágni a fát, gondolok arra, amit te is mondtál, hogy egy p*r*sztnak fogják elkönyvelni, aki nem hajlandó készségesen válaszolni a mélyen tisztelt zsurnaliszták értelmes kérdéseire *ironikus röhögés*
Re cikk: most nem azért, de magam elé képzeltem, ahogy a konyhában leül a kis sámlira, és elkezd társalogni a mosófazékkal meg a villanytűzhellyel, utóbbitól megkérdezi, hogy miért van mindig feszültség alatt. Kis hülye, már elnézést, de így szeressük.
Szerintem is a fassavoy oldalakra gondolt

sőt, lehet, hogy telefonált Jamesnek, hogy „hey, akarod, hogy mutassak neked valami jót?” (Most képzeldel barátunkat, amint kínjában röhög a láttotakon. Csak nehogy belefusson néhány X-menes slasherbe, mert akkor lát csodát.)