Starity

Michael Fassbender

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 14. 12:07 #201
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Nos, elérkeztünk arra a pontra, mikor már én is azt mondom, hogy elég volt a sok Fassy promótációból. Még el sem kezdődött a Prometheus promóció legjava de nekem már elegem van abból, hogy mindenhol a fejét látom, készülnek róla a képek különböző újságokhoz, reklámoz mindenféle férfi ruhaneműt. Ez semmit nem változtat a véleményemen, de úgy érzem kissé átestünk a ló túloldalára. Lehet engem ezért szidni de megelégeltem, hogy egy normális interjú nem készül vele és mindenféle photoshootot bevállal. A képek szexuális tartalmúak, mintha Zac Teflont látnám, egy mozgatható bábu, oh anyám.
Fassy, mit tettél? omg.gif
2 felhasználónak tetszik: Cherrylicious, tya04
2012. május 14. 12:20 #202
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.14. 12:07)
Nos, elérkeztünk arra a pontra, mikor már én is azt mondom, hogy elég volt a sok Fassy promótációból. Még el sem kezdődött a Prometheus promóció legjava de nekem már elegem van abból, hogy mindenhol a fejét látom, készülnek róla a képek különböző újságokhoz, reklámoz mindenféle férfi ruhaneműt. Ez semmit nem változtat a véleményemen, de úgy érzem kissé átestünk a ló túloldalára. Lehet engem ezért szidni de megelégeltem, hogy egy normális interjú nem készül vele és mindenféle photoshootot bevállal. A képek szexuális tartalmúak, mintha Zac Teflont látnám, egy mozgatható bábu, oh anyám. 
Fassy, mit tettél? omg.gif

Új vagyok ebben a topikban, üdv mindenkinek! smileeee.gif

Én is pont ezen akadtam ki. Illetve az Obsession magazin volt az utolsó csepp a pohárban. Értem én, hogy jól néz ki, meg dögös, de könyörgöm, ő mégiscsak egy színész, nem férfimodell. Nem tudom, mi ütött belé, már konkrétan tényleg olyan, mint egy fröccsöntött Ken baba. reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. május 14. 12:24 #203
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.07. 21:27)
A The Sun olvasói szerint a TOP100-as legszexibb férfiak listáján Cumberbatch a nyerő. Fassy csak 30-ik, beelőzi őt a 1D, Ryan Gosling, Zac Efron, Depp, Jackman, David Tennant, Tom Hardy, Bradley Cooper, Gary Barlow, Colin Firth, Prince Harry stb.  ohmy.gif

Jézusisten! ohmy.gif Ennél rondábbat az életben nem láttam. blink.gif
Úgy néz ki, mint egy vízisikló...méghogy legszexisebb. Mennyi ízlésficamos Sun olvasó lehet.
2012. május 14. 12:39 #204
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cherrylicious @ 2012.05.14. 12:20)
Új vagyok ebben a topikban, üdv mindenkinek! smileeee.gif 
Én is pont ezen akadtam ki. Illetve az Obsession magazin volt az utolsó csepp a pohárban. Értem én, hogy jól néz ki, meg dögös, de könyörgöm, ő mégiscsak egy színész, nem férfimodell. Nem tudom, mi ütött belé, már konkrétan tényleg olyan, mint egy fröccsöntött Ken baba.  reklamalo.gif

Üdv!
Az Obsession magazin még csak hagyján, vess egy pillantást a US GQ magazin scanekre. Férfiruhákat, míg egy nő nőri ruhákat reklámoz. Az egyik képen a csaj félmeztelen a másikon pedig egy szexisen néző Fassy figyeli a hiányos öltözetű nőt aki rendesen kezébe vette az irányítást -ha érted, hogy mire gondolok-. A csaj megmarkolta neki és az újság nem is foglalkozott ezzel, direkt készítenek ilyen képeket. Csúnyán beszél az interjúban. Legalább 12 oldal és amiket mond, néha agyam eldobom tőle. Rizsának nem rossz, de kérem szépen. Ha valaki engem a médián keresztül azzal vádol meg, hogy azt mondtam egy újságírónak, hogy ha nincs munkám, beba**om magam egy szerepért, no kommentelek vagy tagadok de semmiféleképpen sem reagálom ezt le annyival, hogy bezzeg ő ezt meg azt mondta. Ez gyerekes viselkedés. Nálam ezzel a GQ magazin interjújával betelt a pohár, de nagyon. reklamalo.gif Tizenkettő nyomorult oldal, elolvastam és semmivel sem lettem okosabb. 110.gif
2012. május 14. 12:49 #205
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.14. 12:39)
Az Obsession magazin még csak hagyján, vess egy pillantást a US GQ magazin scanekre. Férfiruhákat, míg egy nő nőri ruhákat reklámoz. Az egyik képen a csaj félmeztelen a másikon pedig egy  szexisen néző Fassy figyeli a hiányos öltözetű nőt aki rendesen kezébe vette az irányítást -ha érted, hogy mire gondolok-. A csaj megmarkolta neki és az újság nem is foglalkozott ezzel, direkt készítenek ilyen képeket. Csúnyán beszél az interjúban. Legalább 12 oldal és amiket mond, néha agyam eldobom tőle. Rizsának nem rossz, de kérem szépen. Ha valaki engem a médián keresztül azzal vádol meg, hogy azt mondtam egy újságírónak, hogy ha nincs munkám, beba**om magam egy szerepért, no kommentelek vagy tagadok de semmiféleképpen sem reagálom ezt le annyival, hogy bezzeg ő ezt meg azt mondta. Ez gyerekes viselkedés. Nálam ezzel a GQ magazin interjújával betelt a pohár, de nagyon.  reklamalo.gif Tizenkettő nyomorult oldal, elolvastam és semmivel sem lettem okosabb.  110.gif

Úgy látszik, kicsit a fejébe szállt a siker. Amit én speciel nagyon sajnálnék, mert egy kitűnő színész, és már évek óta a kedvencem, de úgy vettem észre, hogy amióta A listás színész lett, van egy-két antipatikus megnyilvánulása. Persze nem akarom szidni, mert ez egy rajongói topik, meg hát én is szeretem, de tény, hogy sokat változott, mióta úgymond befutott színész lett. sad.gif
2012. május 14. 13:03 #206
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cherrylicious @ 2012.05.14. 12:49)
Úgy látszik, kicsit a fejébe szállt a siker. Amit én speciel nagyon sajnálnék, mert egy kitűnő színész, és már évek óta a kedvencem, de úgy vettem észre, hogy amióta A listás színész lett, van egy-két antipatikus megnyilvánulása. Persze nem akarom szidni, mert ez egy rajongói topik, meg hát én is szeretem, de tény, hogy sokat változott, mióta úgymond befutott színész lett.  sad.gif

Lehet szidni. Én is azt teszem és senki nem harapja le érte a fejem. Lehet kacérnak lenni, azzal nincs baj és igazából nem azzal van a bajom, hogy egy nő fogdossa a cerkáját, hanem az az idegesítő, hogy mindezt csak az eladhatóságért teszi. Én megértem, hogy a Prometheus nagy film és a stúdió intézi el neki a promóciót de olyan Amerikában sincs, hogy egy fotó kedvéért nem szólhatsz, amennyiben gondod van a fotósorozattal vagy nem tetszik, hogy egy értelmes kérdést nem tudnak feltenni. Nem kellene minden jött ment de drága magazinnál jelenést tenni. Nálam is szemet szúrt néhány válasza itt ott, talán régebben is így viselkedett, de évekkel ezelőtt valahogyan nem nyilatkozgatta, hogy annyi nő közül választhat, amennyiből akar és hogy nem akar maga mellé senkit, nem szereti az egy éjszakás kalandokat de jó, ha az embernek nincsenek kötöttségei egy zavaros időszakban. wtf.gif Most akkor mi van? És akkor folyik a társalgás az IMDB oldalon, hogy most kivel jár, valaki benyögi, hogy ez így fura, mindenki leugatja, hogy ez így jó és nem veri nagy dobra, hogy minden hétvégén mással randizik vagy nyitott pérkapcsolatban él. Tényleg, tök jó hogy nem osztja meg a nagyvilággal, hogy egy éve randizik egy nővel de mikor Londonban van, fűnél fánál bepróbálkozik. A projektek között még tud válogatni de lassan eljön az az időszak, amikor már minden gagyit bevállal. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Cherrylicious
2012. május 14. 13:20 #207
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.14. 13:03)
Lehet szidni. Én is azt teszem és senki nem harapja le érte a fejem. Lehet kacérnak lenni, azzal nincs baj és igazából nem azzal van a bajom, hogy egy nő fogdossa a cerkáját, hanem az az idegesítő, hogy mindezt csak az eladhatóságért teszi. Én megértem, hogy a Prometheus nagy film és a stúdió intézi el neki a promóciót de olyan Amerikában sincs, hogy egy fotó kedvéért nem szólhatsz, amennyiben gondod van a fotósorozattal vagy nem tetszik, hogy egy értelmes kérdést nem tudnak feltenni. Nem kellene minden jött ment de drága magazinnál jelenést tenni. Nálam is szemet szúrt néhány válasza itt ott, talán régebben is így viselkedett, de évekkel ezelőtt valahogyan nem nyilatkozgatta, hogy annyi nő közül választhat, amennyiből akar és hogy nem akar maga mellé senkit, nem szereti az egy éjszakás kalandokat de jó, ha az embernek nincsenek kötöttségei egy zavaros időszakban. wtf.gif Most akkor mi van? És akkor folyik a társalgás az IMDB oldalon, hogy most kivel jár, valaki benyögi, hogy ez így fura, mindenki leugatja, hogy ez így jó és nem veri nagy dobra, hogy minden hétvégén mással randizik vagy nyitott pérkapcsolatban él. Tényleg, tök jó hogy nem osztja meg a nagyvilággal, hogy egy éve randizik egy nővel de mikor Londonban van, fűnél fánál bepróbálkozik. A projektek között még tud válogatni de lassan eljön az az időszak, amikor már minden gagyit bevállal.  dry.gif

Valahol várható volt egyébként, hogy ez lesz. Hollywoodban nem is színészeket keresnek, hanem eladható, gumigerincű embereket, akik a gagyit is bevállalják, és profitot termelnek még azokkal is. Nyilván Fassy-t is letesztelték, hogy mennyibe kerül az önérzete, mert ha nem lenne hajlandó lemenni kutyába egy film kedvéért, egy Prometheus kaliberű produkciónak még csak a közelébe se engedték volna.
2012. május 14. 13:41 #208
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cherrylicious @ 2012.05.14. 13:20)
Valahol várható volt egyébként, hogy ez lesz. Hollywoodban nem is színészeket keresnek, hanem eladható, gumigerincű embereket, akik a gagyit is bevállalják, és profitot termelnek még azokkal is. Nyilván Fassy-t is letesztelték, hogy mennyibe kerül az önérzete, mert ha nem lenne hajlandó lemenni kutyába egy film kedvéért, egy Prometheus kaliberű produkciónak még csak a közelébe se engedték volna.

Ki nem álhassam mikor egy jó színész lealacsonyodik erre a színtre. Legyen rossz színész és úgy adja el magát vagy legyen jó és ne adja el magát. Valamikor James McAvoynak is be kellett törni Amerikába és nem fogdosott senkit vagy jelent meg róla olyan kép, amin félmeztelen, cigivel a szájában taperol valami nőt. Mint ember, nagyot csalódtam benne már a múltkor is. Sehol sem lenne a fanok nélkül és a Prometheus párizsi bemutatóján 3 embernek adott autogrammot, míg Noomi és Charlize percekig voltak kint. Szóval akkor most mi van? wtf.gif James McAvoy a Filth forgatásán a biztonsági őrrel leült beszélgetni, átült a színészek asztalától a 'személyzet' asztalához, barátunk pedig annyira nem erőlteti meg magát, hogy nem fújja a cigifüstöt a riporter pofájába? dry.gif Ott van Ryan Gosling, Andrew Gafield, Jesse Eisenberg és láss csodát mindegyik képes úgy magára hívni a figyelmet hogy nem nyalakodik a másikkal vagy szed össze mindenféle embert a bárokban és hagyja hogy kikerüljön erről az információ. mellow.gif
Garfield a Boy A című filmben annyira mentális beteg embert alakított, hogy piszkosul sírt szex közben. Ugyan a testét alulról nem mutatták, de tudom, hogy őt is felkérték Amerikában promócióra de visszamondta és csak azokat az újságokat és interjúkat vállalta be, amik igényesek. mellow.gif Erről ennyit.
2012. május 14. 14:05 #209
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.14. 13:41)
Ki nem álhassam mikor egy jó színész lealacsonyodik erre a színtre. Legyen rossz színész és úgy adja el magát vagy legyen jó és ne adja el magát. Valamikor James McAvoynak is be kellett törni Amerikába és nem fogdosott senkit vagy jelent meg róla olyan kép, amin félmeztelen, cigivel a szájában taperol valami nőt. Mint ember, nagyot csalódtam benne már a múltkor is. Sehol sem lenne a fanok nélkül és a Prometheus párizsi bemutatóján 3 embernek adott autogrammot, míg Noomi és Charlize percekig voltak kint. Szóval akkor most mi van? wtf.gif James McAvoy a Filth forgatásán a biztonsági őrrel leült beszélgetni, átült a színészek asztalától a 'személyzet' asztalához, barátunk pedig annyira nem erőlteti meg magát, hogy nem fújja a cigifüstöt a riporter pofájába?  dry.gif Ott van Ryan Gosling, Andrew Gafield, Jesse Eisenberg és láss csodát mindegyik képes úgy magára hívni a figyelmet hogy nem nyalakodik a másikkal vagy szed össze mindenféle embert a bárokban és hagyja hogy kikerüljön erről az információ.  mellow.gif 
Garfield a Boy A című filmben annyira mentális beteg embert alakított, hogy piszkosul sírt szex közben. Ugyan a testét alulról nem mutatták, de tudom, hogy őt is felkérték Amerikában promócióra de visszamondta és csak azokat az újságokat és interjúkat vállalta be, amik igényesek.  mellow.gif Erről ennyit.

Ezzel a viselkedésével maga alatt vágja ám a fát hosszú távon. Mert ha elterjed róla, hogy így viselkedik a rajongókkal, akkor előbb-utóbb nem lesznek rajongói, meg ha tiszteletlen a sajtó munkatársaival, azok sem fogják hívni, és ha senki nem lesz kíváncsi rá, se a sajtó, se az emberek, akkor a rendezők sem fognak neki munkát adni, mert nem lesz profitábilis. Alex Pettyferről is elterjedt a szakmában, hogy nem viselkedik profin, és rengeteg szerepet el is vesztett, amikre eredetileg szóba került a neve. Ha pénzről van szó, senkit sem érdekel, hogy adott színész mennyire tehetséges, csak az számít, hogy üljenek be rá.
2012. május 14. 15:11 #210
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cherrylicious @ 2012.05.14. 14:05)
Ezzel a viselkedésével maga alatt vágja ám a fát hosszú távon. Mert ha elterjed róla, hogy így viselkedik a rajongókkal, akkor előbb-utóbb nem lesznek rajongói, meg ha tiszteletlen a sajtó munkatársaival, azok sem fogják hívni, és ha senki nem lesz kíváncsi rá, se a sajtó, se az emberek, akkor a rendezők sem fognak neki munkát adni, mert nem lesz profitábilis. Alex Pettyferről is elterjedt a szakmában, hogy nem viselkedik profin, és rengeteg szerepet el is vesztett, amikre eredetileg szóba került a neve. Ha pénzről van szó, senkit sem érdekel, hogy adott színész mennyire tehetséges, csak az számít, hogy üljenek be rá.

Az a baj, hogy mindenkivel ezt csinálja. Talán rosszmájúnak tűnök de nem különösebben zavarna, ha Hollyweird leszállna róla ám ha ezt csinálja a saját hazájában is, nagy gondok vannak. Fassy már olyan, mint egy szexuális termék. Egyesek még csak-csak termékké válnak odakint de Fassy átlépte a határt. Nincs bajom azzal, hogy sok helyen ott van, félreértés ne essék de csessze már meg (elnézést), vállaljon el néha rádiós interjúkat is, mert kezd kissé unalmas lenni a sok nyomtatott média, amiben mindenki ugyanazt a nótát fújja, innen onnan szednek idézeteket, készül hozzá photoshoot és kész, eggyel több. Robert Pattinson sorsa vár rá is. Két évet adok neki és 2015-ben majd kopogtatnia kell x és y ajtaján munkáért és ki fogják onnan hajítani ha nem tolerálja magát és mindenhol meghúz egy rendezőnőt vagy titkárnőt. mellow.gif Csak egyszer, egyetlen egyszer húzza meg véletlenül egy rendező feleségét és soha többé nem kell majd sehová... 110.gif
2012. május 14. 15:21 #211
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.14. 15:11)
Az a baj, hogy mindenkivel ezt csinálja. Talán rosszmájúnak tűnök de nem különösebben zavarna, ha Hollyweird leszállna róla ám ha ezt csinálja a saját hazájában is, nagy gondok vannak. Fassy már olyan, mint egy szexuális termék. Egyesek még csak-csak termékké válnak odakint de Fassy átlépte a határt. Nincs bajom azzal, hogy sok helyen ott van, félreértés ne essék de csessze már meg (elnézést), vállaljon el néha rádiós interjúkat is, mert kezd kissé unalmas lenni a sok nyomtatott média, amiben mindenki ugyanazt a nótát fújja, innen onnan szednek idézeteket, készül hozzá photoshoot és kész, eggyel több. Robert Pattinson sorsa vár rá is. Két évet adok neki és 2015-ben majd kopogtatnia kell x és y ajtaján munkáért és ki fogják onnan hajítani ha nem tolerálja magát és mindenhol meghúz egy rendezőnőt vagy titkárnőt.  mellow.gif Csak egyszer, egyetlen egyszer húzza meg véletlenül egy rendező feleségét és soha többé nem kell majd sehová...  110.gif

Sokféleképpen el lehet rontani egy karriert Hollywoodban, nem kell ahhoz rendezők feleségeivel összejönni. Persze 35 évesen, sikeres színészként nyilván nem azon töri a fejét, hogy mi lesz két év múlva.
2012. május 14. 15:32 #212
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cherrylicious @ 2012.05.14. 15:21)
Sokféleképpen el lehet rontani egy karriert Hollywoodban, nem kell ahhoz rendezők feleségeivel összejönni. Persze 35 évesen, sikeres színészként nyilván nem azon töri a fejét, hogy mi lesz két év múlva.

Kár. Színészileg nagy veszteség lenne. Esetleg viselkedhetne felnőtt módjára 110.gif és később lenne munkája, minőségi filmekben. Nem muszáj Hollyweird qrvájának lenni. Ott van Cilian Murphy, ő a legjobb példa akit fel tudok hozni. Még publicistája sincs, nem vállal szerepet semmi crap filmben, mégis elismerik a tehetségét úgy ahogy, nem díjátadókról beszélek, mert ott mindig azok nyernek, akik a csapból folynak nem pedig az, akinek kellene nyernie. dry.gif
2012. május 14. 15:39 #213
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.14. 15:32)
Kár. Színészileg nagy veszteség lenne. Esetleg viselkedhetne felnőtt módjára  110.gif és később lenne munkája, minőségi filmekben. Nem muszáj Hollyweird qrvájának lenni. Ott van Cilian Murphy, ő a legjobb példa akit fel tudok hozni. Még publicistája sincs, nem vállal szerepet semmi crap filmben, mégis elismerik a tehetségét úgy ahogy, nem díjátadókról beszélek, mert ott mindig azok nyernek, akik a csapból folynak nem pedig az, akinek kellene nyernie.  dry.gif

Lehet, hogy ő is inkább a díjakra hajt. Ha leesik valami nagyobb elismerés neki, az megdobja a következő gázsiját pár millióval.
2012. május 14. 15:49 #214
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cherrylicious @ 2012.05.14. 15:39)
Lehet, hogy ő is inkább a díjakra hajt. Ha leesik valami nagyobb elismerés neki, az megdobja a következő gázsiját pár millióval.

Én megértem, hogy valamiből meg kell élni, ezért is bocsátom meg a kedvenceimnek azt a sok amerikai crap szerepet, amit elvállalnak de amit Fassy csinál, az túlzás. Haragszom rá de színésznek akkor is tehetséges. Whatever. cool.gif

Úgy tűnik, hogy a Fifthy Shades of Grey könyvből tényleg filmet készítenek és azt állítják a net manói, hogy a stúdió szemezne Fassyval. Na bumm. Mibe fogadjunk, hogy megint őt választják. mellow.gif Egy brit milliomos emberről szól, akinek szexkamrája van és munkatársakat húz meg. A fekete hajú Vámpírnaplós pasas akarja a szerepet meg az idősebbek neves Skasgard gyerek, Alexander.

Már csak az hiányzik Fassynak, még egy ilyen szerep. fear.gif Majd úgy járunk vele is, mint Ewan McGregorral, úton útfélen mutogatja mindenhol és beszél róla minden kötöttség nélkül utána pedig egy időre elkerülik a jó projektek. rolleyes.gif
2012. május 14. 15:55 #215
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.14. 15:49)
Én megértem, hogy valamiből meg kell élni, ezért is bocsátom meg a kedvenceimnek azt a sok amerikai crap szerepet, amit elvállalnak de amit Fassy csinál, az túlzás. Haragszom rá de színésznek akkor is tehetséges. Whatever.  cool.gif 
Úgy tűnik, hogy a Fifthy Shades of Grey könyvből tényleg filmet készítenek és azt állítják a net manói, hogy a stúdió szemezne Fassyval. Na bumm. Mibe fogadjunk, hogy megint őt választják.  mellow.gif Egy brit milliomos emberről szól, akinek szexkamrája van és munkatársakat húz meg. A fekete hajú Vámpírnaplós pasas akarja a szerepet meg az idősebbek neves Skasgard gyerek, Alexander.
Már csak az hiányzik Fassynak, még egy ilyen szerep. fear.gif Majd úgy járunk vele is, mint Ewan McGregorral, úton útfélen mutogatja mindenhol és beszél róla minden kötöttség nélkül utána pedig egy időre elkerülik a jó projektek.  rolleyes.gif

Hollywood szeret sémákban gondolkodni, meg archetípusokban, ha Fassy-t "szatírnak" szánják, akkor az is lesz, egészen addig, amíg hagyja magát, és nem csap az asztalra, hogy na de kérem, én értek máshoz is.
2012. május 14. 18:40 #216
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cherrylicious @ 2012.05.14. 15:55)
Hollywood szeret sémákban gondolkodni, meg archetípusokban, ha Fassy-t "szatírnak" szánják, akkor az is lesz, egészen addig, amíg hagyja magát, és nem csap az asztalra, hogy na de kérem, én értek máshoz is.

Tülkön ülve várjuk azt a napot. biggrin.gif
2012. május 30. 08:24 #217
ophely88
ophely88
time lady

Egy nagy amerikai filmes hírekkel foglalkozó oldal elolvashatta a 12 years a slave első draft-ját, ami azt jelenti, hogy a forgatókönyv azóta változhatott de nem nagy mértékben. Spoilermentesen ennyit mondanék. Fassy egy Epps nevű csókát fog alakítani, Brad egy new yorki ügyvédet és a film arról szól majd, hogy fehér emberek gyarmatosítani akarnak területeket, ahol sötétbőrűek élnek. Töménytelen erőszak és érzelmek mindenfelé. Nem lesz Oscar-díjas film ez sem. rolleyes.gif

Spoileresen. Esküszöm, hogy csak az olvassa, aki elmúlt már 18 vagy tényleg érdekli, mert amúgy .. senkinek nem kívánok rossz álmokat. Barátunktól nem keveset megkövetel a forgatókönyv fizikailag. Erőszak és szex töménytelen mennyiségben de az felkavaró módon. Epps bad boy de olyan, hogy elmegy a kedved a könyv olvasásától mert Epps annyira undorító, ízléstelen és visszataszító dolgokat csinál és visszaél 'földesúri' jogaival. Egy mentálisan zavart, nárcisztikus embert alakít majd aki öntelt, beképzelt és mindenkinek az érzésein átmegy, mint úthenger az úton. Az emberke szerint ez a film megváltoztatja a 'jaj de szexi és Fassy' véleményedet és mindenre gondolhatsz a film nézése közben, csak arra nem. Paul szerint ez a film 18-as lesz, Fassy nőket erőszakol meg benne, nem lesz teljes meztelenség Fassy részéről de .. nem sajnálják majd tőlünk a megerőszakolós, hátratartott kezes szexet, felkavaró képsorokkal, üti, veri a nőket szex közben, sírás, bad boy vihogás, szex után röhögés és rugdosás, testi erőszak.
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a review csak egy helyről származik, csak azért mert ez a Paul azt mondta, hogy tele van szex-szel koránt sem biztos, hogy tényleg arra koncentrál a film vagy nincs mellette valami különszál. Ismerjük az amerikai jónépet, tudjuk, hogy minden bolhából elefántot csinálnak és hajlamosak túlzásokba esni. Az infó megbízható helyről jön és ahogyan mondtam, ez az első draft, azóta változhattak rajta de nem sokat. Fassy már tanulja a szöveget.
2 felhasználónak tetszik: Running Fool, tya04
2012. május 30. 20:01 #218
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.30. 08:24)
Egy nagy amerikai filmes hírekkel foglalkozó oldal elolvashatta a 12 years a slave első draft-ját, ami azt jelenti, hogy a forgatókönyv azóta változhatott de nem nagy mértékben. Spoilermentesen ennyit mondanék. Fassy egy Epps nevű csókát fog alakítani, Brad egy new yorki ügyvédet és a film arról szól majd, hogy fehér emberek gyarmatosítani akarnak területeket, ahol sötétbőrűek élnek. Töménytelen erőszak és érzelmek mindenfelé. Nem lesz Oscar-díjas film ez sem.  rolleyes.gif 
Spoileresen. Esküszöm, hogy csak az olvassa, aki elmúlt már 18 vagy tényleg érdekli, mert amúgy .. senkinek nem kívánok rossz álmokat.  Barátunktól nem keveset megkövetel a forgatókönyv fizikailag. Erőszak és szex töménytelen mennyiségben de az felkavaró módon. Epps bad boy de olyan, hogy elmegy a kedved a könyv olvasásától mert Epps annyira undorító, ízléstelen és visszataszító dolgokat csinál és visszaél 'földesúri' jogaival. Egy mentálisan zavart, nárcisztikus embert alakít majd aki öntelt, beképzelt és mindenkinek az érzésein átmegy, mint úthenger az úton. Az emberke szerint ez a film megváltoztatja a 'jaj de szexi és Fassy' véleményedet és mindenre gondolhatsz a film nézése közben, csak arra nem. Paul szerint ez a film 18-as lesz, Fassy nőket erőszakol meg benne, nem lesz teljes meztelenség Fassy részéről de .. nem sajnálják majd tőlünk a megerőszakolós, hátratartott kezes szexet, felkavaró képsorokkal, üti, veri a nőket szex közben, sírás, bad boy vihogás,  szex után röhögés és rugdosás, testi erőszak. 
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a review csak egy helyről származik, csak azért mert ez a Paul azt mondta, hogy tele van szex-szel koránt sem biztos, hogy tényleg arra koncentrál a film vagy nincs mellette valami különszál. Ismerjük az amerikai jónépet, tudjuk, hogy minden bolhából elefántot csinálnak és hajlamosak túlzásokba esni. Az infó megbízható helyről jön és ahogyan mondtam, ez az első draft, azóta változhattak rajta de nem sokat. Fassy már tanulja a szöveget.

Köszi az információt biggrin.gif Anyway... amikor megtudtam, hogy Brad is benne lesz a projektben, sejthető volt, hogy Fassy pajtásnak ilyen szerep fog jutni *gonosz röhögés* Ha McQueen hű lesz önmagához, akkor zajos fogadtatásra fog találni ez a film is – meg Oszi-mellőzésre. Pedig a rabszolgásdi hálás téma e téren...
2 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88
2012. május 31. 19:24 #219
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Running Fool @ 2012.05.30. 20:01)
Köszi az információt biggrin.gif Anyway... amikor megtudtam, hogy Brad is benne lesz a projektben, sejthető volt, hogy Fassy pajtásnak ilyen szerep fog jutni *gonosz röhögés*  Ha McQueen hű lesz önmagához, akkor zajos fogadtatásra fog találni ez a film is – meg Oszi-mellőzésre. Pedig a rabszolgásdi hálás téma e téren...

Én pedig csak azt nem értem, hogy McQueen vagy bárki, aki ezért felelős, miért foglalkozik azzal, hogy külföldön értékesítse a filmet. Nekem senki ne jöjjön azzal, hogy a nagyobb bevételért, mert ha ez tényleg 16-os karikás lesz vagy annál több, még annyian sem fogják megnézni, mint a Shame-t. Aki most elidegenedett Queentől, úgy sem nézi meg és úgy tudom, hogy 3 országban nem mutatják be a filmet a benne rejlő megbotránkoztató jelenetek miatt... A We need to talk about kevin és a Blue Valentine-t is mindenki elkönyvelte szenvedős amerikai filmnek, amit szinte sehol sem jelöltek pedig BBC Films produkció mindkettő, még csak nem is amerikai filmek de nagy színészek játszanak bennük, igaz, hogy a stáb is fullig van nyomva angolokkal (ahogyan ennél a filmnél is, itt sem szembetűnő ugye, hogy 5 személy neve confirmed eddig és csak Brad közöttük az egyetlen nem angol), valamiféle átok ül a BBC Films művein vagy nem tudom de őszintén, I don't give a sh*t csak nem értem, hogy a Shame-t is miért erőltették annyira a világon mindenfelé, pedig ezt is fogják, mert Queen neve óriási lett. Szerintem az ebbe ölt pénzt másra is költhetnék ... Mintpl rám és Fassyra, egyhetes közös wellness szállodázás rohog.gif Ez a film már most túl erőszakos a rOscarra a zajos fogadtatásra meg visszatérünk később, mert a Hungert és a Shamet is jól vették a franciák, olaszok és az angolok, tehát soha nem lehet tudni .. biggrin.gif
2012. május 31. 20:26 #220
- törölt felhasználó -    
Idézet (Running Fool @ 2012.05.30. 20:01)
Köszi az információt biggrin.gif Anyway... amikor megtudtam, hogy Brad is benne lesz a projektben, sejthető volt, hogy Fassy pajtásnak ilyen szerep fog jutni *gonosz röhögés*  Ha McQueen hű lesz önmagához, akkor zajos fogadtatásra fog találni ez a film is – meg Oszi-mellőzésre. Pedig a rabszolgásdi hálás téma e téren...

Ha a Túl a barátságon is túl meredek volt az Oscarnak, akkor ez a film stroke-ot fog okozni a legtöbb AMPAS tagnak. Nem akarom szidni Fassyt, vagy ilyenek, de az ilyen jellegű filmek nem felfelé fogják vinni a karrierjét, hanem lefelé.
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok