Idézet (Running Fool @ 2012.04.26. 23:50)
AC/DC? Metallica? Ne már, ez túl szép, hogy igaz legyen

Ezek után kíváncsi lennék egy olyan videóra, amiben a Highway to Hellre tombolna mély átéléssel

Van róla egy privát kép, egy after partyn, hogy is mondjam, barátunk nagyon hajlékony. Hungárista barátunk, Komár Laci és Fenyő Miki elbújhat a limbó hintóval Fassy terebélyes háta mögött. Ez az ember tud ám mulatni, ahogyan a többi német is.
Re Angel: *köszörüli a torkát* mint amatőr filmrajongó, nem nevezném történelmi filmnek, inkább maradnék a kosztümös dráma kifejezésnél, kb. annyi történelem van benne, hogy a címszereplő kedvese elmegy háborúzni (I. vh.), oszt szevasz tavasz. Egyébként nem rossz film, csak az volt az érzésem, hogy Ozon csak a felszínt kapargatja, a film mondanivalója nem igazán jön át
Thanks de még most sincs kedvem hozzá.
Csini a hacukád, fiam, melyik kínaiban vadásztad le ezt a bundát?
Muhaha. Ez a főnöke anyjának a ruhája. Láttad már a paradicsom konzerves részt?

Nos, nem mondom akkor, nem akarok spoilerezni, az a lényeg, hogy muszáj volt ruhát váltania. Ez a szerencsétlen úton útfélen szidta Murphyt meg flörtölt vele ami Murphynek nem tetszett bár néha az a véleményem, hogy Caz szimplán egy bolond ember és nem tudja, hogy melyik oldalhoz húz, no nem mintha ezen bukna a dolog, attól még jól van megírva a karakter, gondolom nem véletlenül lett így kitalálva.

Ja, hol is tartottam. Ja igen, tudom már, Murphy meg a főnök választottak maguknak ruhát, ez a szépséges darab maradt hát Caznak és Murphy csak utána szólt hozzá magától, elkezdett bókolni neki.
Re karakter. Tudták, hogy nekem és neked kell egy irish bad boy. Persze, mi más ..
Egy kis érdekesség. A sorozatban Caz Bobby Sands-nek csúfolja Murphyt amiért annyira sovány és olyan rosszul néz ki. What a coincidence.

Két évvel később őt, Bobbyt alakította a Hungerben.
Azt sem hiszem el neki, amit kérdez (ezzel kapcsolatban). Bár ki tudja. Mintha múltkor azt olvastam volna hogy nem válogat a nők között és nem szeretne mutatkozni csontkollekciók mellett. Nem tudom hogy ezt most csak úgy mondta vagy tényleg volt alapja annak, hogy a súly számára nem fontos ...