Nagyot tarolt Lana Del Rey albuma
2012. február 13. 13:34
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Az idei év legnagyob első heti eladása... és hány hét telt el eddig az évből? 5-6? Az 52-ből? Nem akarok ünneprontó lenni, de bőőőven lesznek még itt nagy előadók új albumokkal és még a negyedéven sem vagyunk túl. Az lehet, hogy idén ő lesz a felkapott isten sztár... de nemtom, nekem ez a csaj nagyon műnek tűnik és unszimpatikus. Egyszerűen nem tudom kedvelni. A számait hallgatva, a hangulatai jók, de semmi löket nincs bennük, konkrétan alvás előtt jó hallgatni... Mindegy, ettől függetlenül nem utálom őt XD. Csak nem értem a nagy hűhót körülötte ._.
2012. február 13. 14:47
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Candy_attack: Mondasz valamit. Az embereknek valóban nagy szükségük van ilyen stílusú, hangulatú zenékre. És igen, valóban túl vannak sztárolva, de engem konkrétan nem érdekel. Számomra ők, sztárolás ide vagy oda, sokkal többet érnek, mint holmi Nicki Minajocskák, meg társaik. Nem emlékszem, hogyan is indult mondjuk Katy Perry, Rihanna, vagy Gaga pályafutása, de ők nem voltak abba az időbe kicsit több reflektorfényben?
2012. február 13. 18:09
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.12. 19:17)
Finoman arra céloztam, hogy ő is csak egy megtervezett 'termék' mint manapság az előadók 90%-a, csak neki legalább a zenéje nem tucat. Amikor először hallottam a Video Gamest, a Garbage zenekarra emlékeztetett, ők is kicsit - huh, mi a helyes szó? - depresszív hangulatú zenéket csináltak és nekem be is jön ez a stilus, csak nekem ebből hiányzik a tempó, mind be van lassulva, mint az atom. Ha ebben a hangulatban, stilusban csinálna 1-2 pörgősebb vagy középtempójú dalt, máris jobban bírnám.
Ó, Garbage
Ezzel egyetértek, picit untam az albumot, de emellett tetszett is, csak lehetne színesebb. Nem mindegyik olyan depresszív hangulatú, de mégsem elég színes. De bejött ettől függetlenül. Nekem még mindig az egyik "botrányosan szar" előadása a kedvenc a SNL-ban a Blue Jeans, nem tudom, az sokkal érdekesebb volt kissé ingatagon, néha megcsukló hanggal, nekem jobb volt mint az albumverzió. Biztos selejtes vagyok.
Egyébként szerintem ami a Garbage-tól nagyon Lanás (pontosabban fordítva), csak sokkal érdekesebb kiadásban, az
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. augusztus 04. 15:22
neem ez a enea stílusom.Nem éreel,jobban sztárolják a náa thetséégtelenebb tizenektt egy tucat Tücc-tücc elóadókt.Míg a velem egyíd csajok tbbsége rihannát,Katy perryt,lady gagát,és beyoncét hallgat,addig én katie meluát,Adlet,Lana del reyt,és alicia keystmegbirdyt,és florence and the machinet
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.