A nemrég befutott énekesnő debütáló albuma, a Born to Die már most hatalmas sikereket ért el. A sokat vitatott Lana karrierje így valószínűleg már nincs veszélyben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagyot tarolt Lana Del Rey albuma
2012. február 12. 16:12
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nagyon sokáig nem tudtam hova tenni ezt a lányt. Nem is hallgattam tőle semmit, onnan kezdtem megismerni mikor jelentek meg róla sorra a cikkek. Miután láttam, hogy megjelent az albuma gondoltam letöltöm, belehallgatok. Kb. 3x végig hallgattam az albumot, hogy eltudjam dönteni, hogy most nagyon utálom vagy nagyon szeretem.
De végül arra billent a mérce, hogy nagyon szeretem. Nagyon hangulatos számok vannak - bár tény, hogy nem lesz tőle felhőtlen jókedvem - , amiket jó hallgatni, tetszenek a dalszövegei, nem az a szokványos, tucatelőadó amiből már van egy rakat. Az nálam külön pluszpont, hogy a videoklipjeit ő maga rakja össze, válogatja ki hozzá az anyagot. Őszintén? Baromira nem érdekel, hogy gazdag vagy szegény, feltöltette-e a száját vagy sem, amíg ilyen jó számokat produkál. A többi már csak körítés.
2012. február 12. 17:16
Szerintem nincs jó hangja, de hát ízlések és pofonok.
2012. február 12. 17:24
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Emiatt a hype miatt fog ő is az agyamra menni. Nem olyan nagy durranás az az album, de legalább hallgatható.
Túl fogják sztárolni az olyan hülyeségekkel, hogy ő a semmiből felbukkant tehetség akit véletlenül fedeztek fel. De ha valaki jobban utánaolvas: She is the daughter of domain investor and millionaire Rob Grant, who has backed her career as a singer akkor kiderül, hogy kezdettől a milliárdos apuci pénzelte a felvételeket, reklámokat, meghívásokat és rádiósműsorokat, hogy játszák a dalait. Egy semmiből jött és véletlenül felfedezett tehetség nem rendelkezik ilyen háttérrel és sosem éri el az ismertséget akkor sem, ha 10x tehetségesebb bárkinél.
Túl fogják sztárolni az olyan hülyeségekkel, hogy ő a semmiből felbukkant tehetség akit véletlenül fedeztek fel. De ha valaki jobban utánaolvas: She is the daughter of domain investor and millionaire Rob Grant, who has backed her career as a singer akkor kiderül, hogy kezdettől a milliárdos apuci pénzelte a felvételeket, reklámokat, meghívásokat és rádiósműsorokat, hogy játszák a dalait. Egy semmiből jött és véletlenül felfedezett tehetség nem rendelkezik ilyen háttérrel és sosem éri el az ismertséget akkor sem, ha 10x tehetségesebb bárkinél.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 12. 18:15
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2012.02.12. 16:46)
Remélem, hogy nem lesz olyan felkapott mint Adele. 
Eljöhet még az a pillanat. Tudod mit? Nem is érdekel, legyen híres és felkapott mit bánom én. Ha felkapottabb lesz, mint Adele, legalább leszáll róla a média és békében hagyja
2012. február 12. 18:41
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Megérdemli a sikert, az album tényleg nagyon ütős lett szerintem. Olyan népszerű biztos, hogy nem lesz, mint Adele, mert nem olyan populáris. Lehet, hogy Lana nem a semmiből bukkant fel, és a gazdag apja segíti, de mást is segítenek, és ha egyszer tényleg jó a zenéje és tehetséges is, akkor mindegy. A szájfeltöltése sem tud annyira érdekelni, mert szerintem az se nagyon befolyásol semmit. A lényeg az, hogy nagyon jók a dalai, és ilyen stílusú előadó, mint ő most nem nagyon van. Amúgy meg rengetegen vannak akik jobban vannak nála nyomatva, csak most, hogy megjelent az első lemeze, persze, hogy többet foglalkoznak vele.
janet7
2012. február 12. 19:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Cannibal3 @ 2012.02.12. 18:41)
Megérdemli a sikert, az album tényleg nagyon ütős lett szerintem. Olyan népszerű biztos, hogy nem lesz, mint Adele, mert nem olyan populáris. Lehet, hogy Lana nem a semmiből bukkant fel, és a gazdag apja segíti, de mást is segítenek, és ha egyszer tényleg jó a zenéje és tehetséges is, akkor mindegy. A szájfeltöltése sem tud annyira érdekelni, mert szerintem az se nagyon befolyásol semmit. A lényeg az, hogy nagyon jók a dalai, és ilyen stílusú előadó, mint ő most nem nagyon van. Amúgy meg rengetegen vannak akik jobban vannak nála nyomatva, csak most, hogy megjelent az első lemeze, persze, hogy többet foglalkoznak vele.
Finoman arra céloztam, hogy ő is csak egy megtervezett 'termék' mint manapság az előadók 90%-a, csak neki legalább a zenéje nem tucat. Amikor először hallottam a Video Gamest, a Garbage zenekarra emlékeztetett, ők is kicsit - huh, mi a helyes szó? - depresszív hangulatú zenéket csináltak és nekem be is jön ez a stilus, csak nekem ebből hiányzik a tempó, mind be van lassulva, mint az atom. Ha ebben a hangulatban, stilusban csinálna 1-2 pörgősebb vagy középtempójú dalt, máris jobban bírnám.
janet7
2012. február 12. 20:12
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Mondjuk annyira hűde nem jó azért,hogy 2012 legnagyobb dobása legyen,de legalább nem egy nagyon elterjedt műfajban énekel,és ehhez passzol is a hangja.....és ez tetszik benne,de nem mondanám valahogy mégsem olyan oltári nagy tehetségnek.Csak jó a stílusa. _:D
2012. február 12. 21:07
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Nem a legjobb, de olyan, akit el tudok hallgatni és élvezem is, bár vannak kérdéses részek...még átbillenhet bárhova
2012. február 12. 21:12
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Hát nem csodálom.
Nekem tökre tetszik.*-*
2012. február 12. 21:19
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Szép hangja van, olyan megnyugtató, szeretem is az album hangzását, csak ahogy már írták is, nagyon lassú. :S Azért nem nevezném olyan nagy durranásnak, Adele-t sem tartom annak, annak ellenére, hogy neki is eszméletlen hangja van.
Szerintem mindkettejük sikere abban van, hogy a mai világban, ahol a mainstream zenei paletta nagy része party zene (amit persze szeretek
), amihez nem kell sok énektudás, az emberek vágynak egy-egy olyan előadóra, akinek fantasztikus hangja és szívhez szóló dalai vannak.
Ezért talán kicsit túlsztárolják és túlságosan is körbeugrálják őket, mintha a messiás született volna meg. Én elismerem, hogy mindkét csaj nagyon tehetséges, de azért nem vágom magam hanyatt tőlük. =)
Szerintem mindkettejük sikere abban van, hogy a mai világban, ahol a mainstream zenei paletta nagy része party zene (amit persze szeretek
Ezért talán kicsit túlsztárolják és túlságosan is körbeugrálják őket, mintha a messiás született volna meg. Én elismerem, hogy mindkét csaj nagyon tehetséges, de azért nem vágom magam hanyatt tőlük. =)
2012. február 12. 22:07
jujj ennek nagyon örülök ! :3
az egyik kedvenc énekesnőm már most, remélem megörvendeztet minket még pár kiváló albummal : )
az egyik kedvenc énekesnőm már most, remélem megörvendeztet minket még pár kiváló albummal : )
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.