Istenem...Én a rádióban hallottam hogy meghalt szegény.Alig tudtam elhinni.Annyira jó énekesnő volt,az egyik kedvenc számom az övé.
Rest In Peace.
http://www.youtube.com/watch?v=kxZD0VQvfqU&ob=av2n
És CSAK 8 millióan látták.Elképesztő, a világ egyik legjobb dala.
Elhunyt Whitney Houston
2012. február 13. 19:56
2012. február 14. 07:35
Én még nem nagyon ismertem, de a nevét igen és a számai is a kedvenceim közé tartoztak. A szüleim tegnap este a számító gép előtt ültek és Whitney Houston hallagattak és képeit nézegeték, őket sokkal jobban megérintette az esemény. Én is biztos vagyok benne, hogy egy hihetetlen tehetséges énekesnőt veszítetünk el. Nyugodjon Békében.
2012. február 14. 14:17
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Nagyon sajnálom
Nem vagyok rajongója de ez mindig szomorű hír!
Nem vagyok rajongója de ez mindig szomorű hír!
2012. február 14. 17:16
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nagyon nagy tehetséget vesztettünk el a halálával. Először el sem akartam hinni a dolgot, hogy ekkora név, ekkora tehetség, ennyi elsimeréssel rendelkező személyiség elment, úgy hogy még az ötvenet sem érte el?! És ilyenkor elgondolkozik az emberek egy része.. Az élet bizony elmúlik...HA nem is a sajátod (mert még fiatal vagy) akkor ha van egy olyan kedves ismerősöd, aki idősebb, és ő is az ötvenes éveit tapossa, eszedbe jut.
És azon gondolkodsz, hogy Whitney vagyonos ember volt, és mégis, ennyi idősen már meghalt. De akkor mi lesz azzal az emberrel, akit te szeretsz? Aki nem tudja megfizetni a drága kezeléseket, és a szakképzett orvosokat..?
Hát szóval.. Ennyi lenne a véleményem. Őhm. Eléggé zavaros, vagy nem is tudom, de a lényeget kiírtam már szeritem.
És azon gondolkodsz, hogy Whitney vagyonos ember volt, és mégis, ennyi idősen már meghalt. De akkor mi lesz azzal az emberrel, akit te szeretsz? Aki nem tudja megfizetni a drága kezeléseket, és a szakképzett orvosokat..?
Hát szóval.. Ennyi lenne a véleményem. Őhm. Eléggé zavaros, vagy nem is tudom, de a lényeget kiírtam már szeritem.
2012. február 14. 17:55
|
|
Riácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.02. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 134235 offline
|
Kedves Kikyhh !
Először is azzal szeretném kezdeni, hogy hogy lehetsz ennyire érzéketlen disznó ( már bocsánat a csúny szavak miatt) , ő egy igazi tehetség volt. "Legalább nem sikit" -- ember élőlény vagy te egyáltalán?? Legszivesebben meghalgatnám a hangodat és körberöhögnélek!! Ekkora szerencsétlent... -.-" Amúgy meg nagyon sajnálom Whitney-t nagy TEHETSÉGES énekesnő volt. R.I.P.
Először is azzal szeretném kezdeni, hogy hogy lehetsz ennyire érzéketlen disznó ( már bocsánat a csúny szavak miatt) , ő egy igazi tehetség volt. "Legalább nem sikit" -- ember élőlény vagy te egyáltalán?? Legszivesebben meghalgatnám a hangodat és körberöhögnélek!! Ekkora szerencsétlent... -.-" Amúgy meg nagyon sajnálom Whitney-t nagy TEHETSÉGES énekesnő volt. R.I.P.
1 felhasználónak tetszik:
MeganMolly
2012. február 14. 19:21
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
De köcsög vagy Kikyhh!Szerintem nem volt rossz hangja és már írtam azt h R.I.P de most mégegyszer mondom hogy sajnálom és R.I.P
2012. február 14. 19:39
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Kikyhh:
te nem vagy normális!hogy modhatsz ilyet?!
Ha nem is bírtad,akkor is! Idióta! látszik,hogy még csak 2 napja vagy tag -.-
MeganMolly
2012. február 14. 19:41
|
|
Xdd Pinky xDDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 165897 offline
|
kikyhh te egy Patkány vagy FORDULJFEL!te haltál volna meg az már szegény Kikyhh lenne mi?Nyugodj békében nagyon jó hangod volt
2012. február 14. 19:42
|
|
Xdd Pinky xDDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 165897 offline
|
Idézet (Vampire Lady @ 2012.02.14. 19:39)
Kikyhh:
Tudod ő egy érzéktelen bunkó szánalmas ez a nő "-.- (Kikyhhre gondoltam)
2012. február 14. 19:48
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Idézet (Xdd Pinky xDD @ 2012.02.14. 19:42)
Tudod ő egy érzéktelen bunkó szánalmas ez a nő "-.- (Kikyhhre gondoltam)
Szerintem is egy szánalmas alak!
SeLl_BaBa_SElLy
2012. február 14. 20:05
|
|
SeLl_BaBa_SElLyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.09. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 166914 offline
|
Idézet (Kikyhh @ 2012.02.14. 08:52)
Nem baj legalább már nem síkíít 
Nem tudom hogy nállatok a pancser clubban mi a szokás de itt starityn az a szokás hogyha ilyen cikk van valakiről akkor nem nevetgélünk hanem olyanokat írunk hozzá hogy Nyugodj békében de ha most ezzel azt akartad el érni hogy rád figyeljenek akkor sikerült de szerintem jó pár ember tiltólistáján vagy a legnépszerűbb.Menny vissza a szánalmasok clubjába ott bisztosan az ilyenért bálványozni fognak -.- csá.Am ami Whitneyt illet nyugodj békébe
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.