Eurovízió: a Compact Disco megy Bakuba
2012. február 12. 20:31
Nem is tudom , nem lett rossz de kevés az esélye annak hogy sokra megyünk ezzel a dallal ...
2012. február 12. 20:56
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
jajj anyira örülök neki!!! szurkoltam nekiknagyon
=)
2012. február 12. 21:22
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Szánalmas hogy ezek képviselik Magyarországot !!!
Caramel-nek kellett volna mennie ! Ő egy igazi tehetség nem mind ezek!!! Hát ezek még annyi helyezést se érnek el mint a Wolf Kati!!! Aztán májusig ezeket istenit tik!!!
Caramel-nek kellett volna mennie ! Ő egy igazi tehetség nem mind ezek!!! Hát ezek még annyi helyezést se érnek el mint a Wolf Kati!!! Aztán májusig ezeket istenit tik!!!
2012. február 12. 21:22
|
happymonkeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 137775 offline
|
ezmiii??... én félóráig szidkozódtam, mikor meghallottam a hírt... örülhetünk, ha túljutunk az első fordulón
szerintem Lindáékat kellett volna küldeni, mert ők épp a furcsaságot mutatták be és ez kell az embereknek
szerintem Lindáékat kellett volna küldeni, mert ők épp a furcsaságot mutatták be és ez kell az embereknek
2012. február 12. 21:59
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
nekem tetszik a dal, szerintem van esélyük valami jó helyezésre, persze ha nem úgy lesz, mint tavaly, hogy úgy állnak hozzá a magyarokhoz, mert hát hol is díjazzak a magyarokat manapság? Remélem itt igen:)
2012. február 12. 22:16
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Semmi esélyünk! Mivel az egész csak a politikáról, meg az országok egymással szembeni szimpatizálásáról szól. És mostanság elég rossz a megítélésünk Európa szerte. De szerintem jobb is ha nem mi nyerünk, mert képtelenek lennénk pénz nélkül megrendezni egy ekkora eseményt. Elnézést a rajongóktól, nem akartam rosszindulató lenni, mert nekem mindegy ki képviseli az országunkat, hisz az a lényeg, hogy minnél jobb eredményt érjünk el, bár én személy szerint Heincz Gábornak drukkoltam. Csak ez a verseny már rég/sosem/ erről szól.
2012. február 13. 07:23
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Baku? Bakuuu? Az hol Európa?
Amúgy tényleg semmi esélyünk. Kivételesen néztem ezt a döntőt, és meg kell mondjam, Tóth Gabi nagyon közönséges lett, Caramel nem volt egy nagy szám, Linda meg hogy néz ki...mint egy állat. Nekem leginkább az utolsó előadó tetszett, Biga, de a dala kissé egy reklámszámnak hangzott. De úgyis mindegy, semmiképp sem fogunk elől végezni, felesleges volt ez az egész..
Amúgy tényleg semmi esélyünk. Kivételesen néztem ezt a döntőt, és meg kell mondjam, Tóth Gabi nagyon közönséges lett, Caramel nem volt egy nagy szám, Linda meg hogy néz ki...mint egy állat. Nekem leginkább az utolsó előadó tetszett, Biga, de a dala kissé egy reklámszámnak hangzott. De úgyis mindegy, semmiképp sem fogunk elől végezni, felesleges volt ez az egész..
2012. február 13. 07:51
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.02.13. 07:23)
Baku? Bakuuu? Az hol Európa?
A fesztiválra azok az országok jelentkezhetnek, amik az Európai Sugárzási Területen belül esnek vagy a Európa Tanácsnak tagjai. Azt nem tudom, hogy oda hogy kerültek be de inkább nem is akarom tudni. Azerbajdzsán 2008-ban csatlakozott az Euróvíziós Dalfesztiválhoz.
1 felhasználónak tetszik:
Fruzsi26
2012. február 13. 08:02
Idézet (ophely88 @ 2012.02.13. 07:51)
A fesztiválra azok az országok jelentkezhetnek, amik az Európai Sugárzási Területen belül esnek vagy a Európa Tanácsnak tagjai. Azt nem tudom, hogy oda hogy kerültek be de inkább nem is akarom tudni. Azerbajdzsán 2008-ban csatlakozott az Euróvíziós Dalfesztiválhoz.
Ilyen alapon a fél volt szovjet tagállam csatlakozhatna. Egyébként földrajzilag hasonló ország, mint Törökország. Részben európai, részben ázsiai, mármint fekvésileg:)
2012. február 13. 08:14
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.02.13. 08:02)
Ilyen alapon a fél volt szovjet tagállam csatlakozhatna. Egyébként földrajzilag hasonló ország, mint Törökország. Részben európai, részben ázsiai, mármint fekvésileg:)
A Wikipédiára ki van írva, hogy kik lesznek a várható csatlakozó országok a későbbiekben és Kazahsztán is fel van sorolva
2012. február 13. 08:20
Idézet (ophely88 @ 2012.02.13. 08:14)
A Wikipédiára ki van írva, hogy kik lesznek a várható csatlakozó országok a későbbiekben és Kazahsztán is fel van sorolva
szóval, igen, lassan már bármelyík, akár nem európai ország is nevezhet. Olvasom, hogy Kanadában és Ausztráliában is vetítik a músort. Kíváncsian várom a bejelentést, hogy Kanada és Ausztrália 'bevásárolja' magát (Talán. Ki tudja?). Majd Kanada benyögi, hogy 'ha úgy vesszük mi is Európa vagyunk, mert országunk része Brit Columbia', Ausztrália meg azzal érvel, hogy Új-Dél-Wales a mi birtokunkban van ..
Ne legyen igazam.
A kanadai népség ennél okosabb, nem tesznek ilyet. Szerintem.
Persze, hogy nevezhet. Tudtommal Kanada ezt már meg is tette 1988-ban, amikor Celine Dion-t küldték ki és persze meg is nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, persze burkoltan, hiszen Franciaországot képviselte. Kazahsztán pedig már nem is Európa, de gonolom, a szervezők a sokszínűségre törekszenek.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 13. 15:30
Én szerintem ők voltak az első nyolcból az egyik legrosszabbak. Azt hiszem ez lett volna az egyetlen versenyző, akiket nem küldtem volna! Nem rossz a számuk, de olyan semmilyen. Királyékkal, Gabival és Caramelről nem is beszélve sokkal többre mehetünk volna. Na mindegy úgy se sikerül igazán jót küldeni. Mondjuk ez a műsor is! A dalok jók voltak, de a szűri a műsorvezető! Ugyan már Wolf Kati mondjon kritikát olyan nagy sztárokról, mint Caramel, Király Linda, Tóth Gabi. Ki ő? 22. lett az eurovision akkor amikor Ruzsa Magdi 9. helyet is elérte. És már a legnagyobb sztárjaink közé soroljuk. De legalább Kati száma jó volt és talán még kicsit különleges is, de ez a Compact Disco! Nem is értem!
2012. február 13. 16:10
|
|
Orsy0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 573 Csatolások: 28 Azonosító: 132119 offline
|
Nekem elsőre nem tetszett ez a szám, de később nagyon megkedveltem. Nem hiszem hogy elsők lesznek, de ha kitalálnak valami koreográfiát szerintem jobb helyezést érhetnek el mint tavaly Wolf Kati. Reméljük olyanok szavaznak akik nem szeretnek politizálni.
2012. február 13. 17:10
Hát én nagyon örülök nekik.
Mondjuk én is ezt a 4-est küldtem volna tovább,de nem tudtam volna választani közülük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.