Eurovízió: a Compact Disco megy Bakuba
2012. február 12. 15:51
Véleményem szerint Nika vagy Tóth Gabi lett volna a legjobb választás. Velük még akár esélyünk is lett volna. Na nem mondom hogy a Compact Disco-val nem, mert tényleg nem rosszak, de nekem nem nagy kedvenceim. Ettől függetlenül szurkolok nekik, hátha sikerül valami említésre méltó helyet szereznünk. Bár szerintem jobb ha az esélytelenek nyugalmával indulunk
2012. február 12. 15:56
Wolf Kati most kifejezetten irritált, és nagyon idegesítő hogy egyáltalán nem ért a bíráláshoz, mégis ott ül a székben. Azt viszont nem tagadom hogy nagyon szépen énekel....
2012. február 12. 16:05
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Teljesen mindegy, hogy kit küldünk ki, úgyis az utolsók között leszünk. Ez a verseny már régóta nem a tehetségről szól. Küldhetnénk Adele, Beyonce, Christina Aguilera színtű tehetségeket akkor is hátul maradnánk.
(megjegyzem csendben és halkan, hogy annál nagyobbat úgysem éghetünk, mint mikor Ádok Zolit küldték ki...)
(megjegyzem csendben és halkan, hogy annál nagyobbat úgysem éghetünk, mint mikor Ádok Zolit küldték ki...)
2012. február 12. 16:08
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Nemrossz... az az egyedüli baj,hogy az eorovízió mindig elég felszínes verseny,szóval szerintem nagyon sok hasonló tehetségű zenész/zenekar lesz.... Én Nikát,vagy Fábián Juliékat küldtem volna tovább
2012. február 12. 16:19
|
|
diamond-angelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 163258 offline
|
Szerintem is ők a legjobbak, a jelöltek közül, de mellesleg, itt nem sokat számít hogy ott hogy adják elő, mert ez DAL fesztivál, épp azért ez a neve DAL, és nem előadás
2012. február 12. 16:22
Ennek egyátalán nem örülök..pfujj compact disco..-.- nem is értem miért ők mennek..-.- Én inkább Gyurcsik Tibinek vagy Tóth Gabinak szurkoltam
2012. február 12. 16:25
Én is őket küldtem volna tovább, mert nagyon jók, de sajnos úgysem leszünk a legjobbak között. Majd megint a nagyobb és a befolyásosabb országok lesznek az elsők között. Ez van.
2012. február 12. 16:45
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
2012. február 12. 17:30
|
Kingaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 157408 offline
|
Király Lindának kellett volna tovább mennie.. Csak a testvérei nem annyira jók, mint ő, és így a szám nem annyira ütős.. meg azok a ruhák. :/ A szám nagyon jó, de kár h nem ők mentek. Ezek a srácok nem a legjobbak......
2012. február 12. 17:34
Én örülök, hogy nem a nyekergős Caramelt és a szintén nyekergős Király családot érte ez a megtiszteltetés(?)
Hajrá! Ha a szomszéd országok pontszámain múlik, nem sok jóra számíthatunk.
Hajrá! Ha a szomszéd országok pontszámain múlik, nem sok jóra számíthatunk.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: