Eurovízió: a Compact Disco megy Bakuba
2012. február 12. 08:59
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
én végig nekik drukkoltam
2012. február 12. 09:04
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Az én kedvenceim a 20 közül az
Untried
volt a Király tesóktól, viszont utánuk a Compact Disco tetszett legjobban.
Azt, hogy ki jut ki, én máshogy "döntettem volna el a néppel".. Pl. amikor megvolt a top4, a zsűri szavazatai, és a beküldött SMS-ek alapján kellett volna kiválasztani, hogy ki megy Bakuba. Azt le merném fogadni, hogy a Királyéknak jött a legtöbb SMS. A kül- és belföldi Eurovízióval kapcsolatos oldalakon is Róluk beszélnek a legtöbben. De a zsűritől előre tudtam, hogy egyetlen szavazatot sem fognak kapni, tehát lehet, hogy még így is a CD ment volna. 2 egyforma (helyes...
) pali, nagyon fura frizura és valami óriási, feltűnő ruhaköltemény, jó zene. Ha nem is nyertünk volna vele (márpedig a világ eddigi legjobb dalával sem nyerhetnénk, mert sajnos ez ma már nem csak a zenéről szól..) legalább megmaradt volna az emberek emlékezetében, az biztos.
Mondjuk a CD száma is nagyon jó, azt is megjegyzik sokan..
Azt hiszem ennyi lett volna a mondanivalóm...
Mondjuk annak örülök, hogy nem valami borzalom jutott ki, mint pl. Sophistic, Dancs Annamari...
Azt, hogy ki jut ki, én máshogy "döntettem volna el a néppel".. Pl. amikor megvolt a top4, a zsűri szavazatai, és a beküldött SMS-ek alapján kellett volna kiválasztani, hogy ki megy Bakuba. Azt le merném fogadni, hogy a Királyéknak jött a legtöbb SMS. A kül- és belföldi Eurovízióval kapcsolatos oldalakon is Róluk beszélnek a legtöbben. De a zsűritől előre tudtam, hogy egyetlen szavazatot sem fognak kapni, tehát lehet, hogy még így is a CD ment volna. 2 egyforma (helyes...
Mondjuk a CD száma is nagyon jó, azt is megjegyzik sokan..
Azt hiszem ennyi lett volna a mondanivalóm...
Mondjuk annak örülök, hogy nem valami borzalom jutott ki, mint pl. Sophistic, Dancs Annamari...
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. február 12. 09:05
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Tökéletes választás! Ha nem is nyernek vele, a (megérdemelt) hírnevüknek nem fog ártani!
lili0123456789 az első metálos, aki a Starity-re regisztrált... beer.gif
lili0123456789 az első metálos, aki a Starity-re regisztrált... beer.gif
2012. február 12. 09:57
Ennél rosszabbat választani,nem lehet szerintem...
Alapból Gabi lett volna a legjobb,de amikor szembesültem azzal,hogy már nem kerűl be akkor nem tudtam elképzelni ki mehet ki.Ott volt Caramel és a Király Testvérek.Még ez a kettő produkció volt "jó".De amikor ez a Compact cucc...
Anyukámmal,mind a ketten lefagytunk..
Egy Wolf Kati után,aki a tavalyi Euróvízión eléggé tetszett mindenkinek...egy ilyet kiengedni...
Mondjuk nem vártam többet...
Alapból Gabi lett volna a legjobb,de amikor szembesültem azzal,hogy már nem kerűl be akkor nem tudtam elképzelni ki mehet ki.Ott volt Caramel és a Király Testvérek.Még ez a kettő produkció volt "jó".De amikor ez a Compact cucc...
Mondjuk nem vártam többet...
2012. február 12. 10:09
Ezzel a dallal biztosan nem jutunk tovább. Caramel, vagy a Király tesók jobbak lettek volna. Tök véletlen lenne, ha bejutnánk, de akkor is az utolsó helyen végeznénk...
2012. február 12. 10:31
Hiszen úgyis a politika dönt,ha Caramel megy se jutunk előrébb.Különben is,szerintem ezzel a dallal nincs semmi baj,én speciel éreztem benne azt a különlegességet amit ha jól olvastam mások is.Van tehetségük,nem gondolom hogy égés lenne az ő szereplésük.Különben se írjuk le őket,hiszen még meg sem történt az a bizonyos szereplés.Inkább szurkoljunk nekik hogy helyt tudjanak állni egy olyan versenyben amiben a politika az úr.
2012. február 12. 10:47
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
A legjobb az lett volna, ha Király Lindáék mennek, nekik volt ezek közül messze a legjobb daluk. Fábián Juliék is nagyon jók voltak, ők is jók lettek volna, meg hát Tóth Gabi is, csak neki a dalát annyira nem találták most el. A Compact Disco száma tetszik, de szerintem el fog veszni a sok között, azért lehetett volna náluk jobbat küldeni, de egyáltalán nem rosszak. Amúgy meg szerintem túl jó helyezést úgy sem fogunk elérni, mert ez nem a dalon, vagy az előadón múlik, de azért mondjuk Tóth Gabi miatt én szívesebben néztem volna.
2012. február 12. 10:47
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Hát lefagytam. Szörnyen sokkol a hír. LEGINKÁBB Heincz Gábornak szurkoltam, mert az ő hangja tényleg egyedi, és vele TÉNYLEG esélyünk lett volna. Nem szoktam ilyet mondani, mert igazából politika kérdése, de ő egy tehetség. A másik kedvencem a Király tesók voltak, akiket nem igazán kedvelem, de tény, hogy k*va jó volt a szám, és szintén nagy eséllyel indultunk volna. De, hogy pont a Compact Disco? Oké, jók voltak, de messze nem a legjobbak.azért tetszett a szám, csak nekem nem ők voltak a legjobbak. Mindenesetre nagyon sajnálom. Pont azt néztem, h Heincz Gábor Learning to let go klipje alatt törölték a 197 like-kal vezető komimat.
Hát gratulaa.xD
2012. február 12. 10:50
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Király Lindáék,hogy kerültek oda
. Nagyon örültem hogy nem ők jutottak tovább. Amúgy meg én nagyon örülök a Compact Disco-nak
Én nekik és Caramellnek szurkoltam végig. Nagyon örültem amikor továbbjutottak. Szerintem egyáltalán nem biztos hogy égünk vele, sőt. Nagyon tehetségesnek tartom őket és szerintem a dal is nagyon jó. Úgy, hogy inkább szurkoljunk nekik együtt.
2012. február 12. 10:59
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Ha Rakonczainak van egy kis esze akkor Caramel nevét mondja, és esélyt ad annak akit a közönség a legjobban szeretett. Szerintem nem nekik kellett volna menniük... de mind1.
2012. február 12. 11:02
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én Gyurcsik Tibinek szurkoltam,de ők se rosszak,nekem tetszik ez a dal
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.