Eurovízió: a Compact Disco megy Bakuba
2012. február 18. 13:19
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
Nem rossz szám de nem is kiemelkedő, nekem a learning to let go sokkal jobban tetszett. Sokkal különlegesebb volt. De azért sok sikert neki, bár ha Wolf Katit tavaly ennyire lepontozták nem hiszem, hogy most előkelőbb helyezést érünk el.
2012. február 18. 15:03
Nekem tetszik a dal, eléggé fülbemászó ahoz, hogy mindenki megzabálja őket ;D xD Hajrá, sok sikert
2012. február 18. 17:51
Én nem nekik szurkoltam! Szerintem annyira nem jók..
2012. február 18. 18:18
|
|
Yumeumeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 141014 offline
|
Ahogy az euróvizió oldalán olvastam a külföldi kommenteket látszott hogy nem nagyon bírják.Mindenki szerint jó,de nem a legjobb...Ez igaz is.Heincz Gábor bármennyire egyszerű volt szívhez szólóbb is.Királyék nagyobb showt csináltak.Kallaynak bentkellet volna lennie a döntőben.Egy újabb elveszített eurovízió.nembaj talán majd jövőre::|
2012. február 18. 19:17
|
|
Eékuussúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 169539 offline
|
Hát szerintem egyáltalán nem rossz! És eddig ez a legjobb száma Magyarországnak! Heincz Gábornak dala egyáltalán nem állta volna meg a helyét! (és utánzás is volt benne szerintem mert aki látta a 2009-est az láthatja!) És ha megnézzük akkor a kisugárzása is jó Csabinak és nagyon jó a hangja és még mondhatnám tovább... Meg Yumeume a külföldi értékelések nagyon jók mert én szerencsésen beszélek 6 nyelven és a törökök oroszok meg a szerbek is azt mondják, hogy jó a szám!.. ennyit erről!
2012. február 18. 20:49
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
szerintem jó a zenéjük ,de erősen kétlem ,hogy benne lesznek az első tízben
2012. február 18. 20:51
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Kicsit megkésve, de az egyik kedvenc témámról muszáj írnom 
Királyék: nekem borzasztóan tetszik a dal, de amit először produkáltak a hajam téptem tőle. A megjelenésük és a fiúk höhögése, Linda éneklés közbeni arca teljesen rosszá tette, ám a döntőben lényegesen vállalhatóbb volt már.
Tóth Gabi: szerintem nagyszerű énekesnő, de amióta az AFC frontembere írja néhány dalát azóta egy jót nem hallottam tőle. A versenyre készült sem tetszik. A döntős fellépés viszont itt is jobb volt.
Heincz Gábor: a dala tetszett. Rendben volt, de nagyon Jason Mraz-re hajazott az egész.
Gyurcsík Tibor: nem néztem X-faktort, viszont a kislányok biztos lökték volna rá a szavazatokat. Amikor mosolygott hát akkor...engem is egy kicsit megérintett, de ami fontosabb a dal semmilyen volt.
Nikáról, Fábián Juli és Zoohackerről meg nem ejtenék inkább szót. Nem tetszettek.
Caramel: a tökély. Imádom a dalt, mámorító volt. Egyik kedvenc dalom. Nekem mindkettő előadása tetszett és hibát nem találtam benne. Az összes előadó közül szerény véleményem szerint messze a legjobb énekes így nem csoda, hogy a versenytársai is nem egyszer mondták a nevét. Örültem, ogy bekerül, sokszor szavaztam is rá (min. 5x). Borzasztóan sajnálom, hogy nem ő megy, de ez nem volt kudarc. Nagyon jól teljesített.
És végül a Bakuba utazó képviselőink: a Compact Disco. A daluk tényleg nagyon jó szerintem, így leszerepelni már nem fogunk. Van egy jó produkciónk. Aztán majd meglátjuk mi lesz. Összességében szerintem a 2. legjobbak ők voltak így nem voltam annyira padlón, hogy nem Caramel megy.
Királyék: nekem borzasztóan tetszik a dal, de amit először produkáltak a hajam téptem tőle. A megjelenésük és a fiúk höhögése, Linda éneklés közbeni arca teljesen rosszá tette, ám a döntőben lényegesen vállalhatóbb volt már.
Tóth Gabi: szerintem nagyszerű énekesnő, de amióta az AFC frontembere írja néhány dalát azóta egy jót nem hallottam tőle. A versenyre készült sem tetszik. A döntős fellépés viszont itt is jobb volt.
Heincz Gábor: a dala tetszett. Rendben volt, de nagyon Jason Mraz-re hajazott az egész.
Gyurcsík Tibor: nem néztem X-faktort, viszont a kislányok biztos lökték volna rá a szavazatokat. Amikor mosolygott hát akkor...engem is egy kicsit megérintett, de ami fontosabb a dal semmilyen volt.
Nikáról, Fábián Juli és Zoohackerről meg nem ejtenék inkább szót. Nem tetszettek.
Caramel: a tökély. Imádom a dalt, mámorító volt. Egyik kedvenc dalom. Nekem mindkettő előadása tetszett és hibát nem találtam benne. Az összes előadó közül szerény véleményem szerint messze a legjobb énekes így nem csoda, hogy a versenytársai is nem egyszer mondták a nevét. Örültem, ogy bekerül, sokszor szavaztam is rá (min. 5x). Borzasztóan sajnálom, hogy nem ő megy, de ez nem volt kudarc. Nagyon jól teljesített.
És végül a Bakuba utazó képviselőink: a Compact Disco. A daluk tényleg nagyon jó szerintem, így leszerepelni már nem fogunk. Van egy jó produkciónk. Aztán majd meglátjuk mi lesz. Összességében szerintem a 2. legjobbak ők voltak így nem voltam annyira padlón, hogy nem Caramel megy.
2012. március 15. 14:11
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Én először nem szerettem őket, aztán elmentem a koncertjükre, és teljesen megváltozott a véleményem. Nagyon jók, a dalaik is szuperek, nagy eséllyel indulnak. Egyébként élőben is szuperkedvesek, én drukkolok nekik, bár először Tóth Gabinak szurkoltam. Ő is megérdemelte volna, de a fiúk is megérdemlik.
2012. május 26. 10:23
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Nem voltam szomorú, mikor kiderült, hogy ők mennek Bakuba, de Heincznek vagy Gyurcsíknak jobban örültem volna.
Viszont a fiúk egész jók és bent vannak a döntőben, úgyhogy...
Viszont a fiúk egész jók és bent vannak a döntőben, úgyhogy...
2012. augusztus 16. 09:49
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Én nagyon örültem hogy ők jutottak ki Bakuba!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: