Demi Lovato szőkére váltott
2012. február 11. 23:38
Szerintem szép vele bár nekem a feketés/sötétbarnás hajszínnel tetszett legjobban..UI.: ne festegesse ennyit a haját mert következőnek kopasz lesz
2012. február 11. 23:42
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
deminek az eredeti hajszíne nem fekete, hanem olyan barna mint ami volt a camp rock első részében.
amúgy nekem tetszik, én is ilyesmire szeretném majd befesteni
remélem a give your heart a break klipp még nincs kész és szőke lesz benne
a vörös nekem egyáltalán nem tetszett. a fekete sem. azóta ez a legjobb, nameg a TERMÉSZETES, VAGYIS BARNA. és nem fekete
amúgy nekem tetszik, én is ilyesmire szeretném majd befesteni
remélem a give your heart a break klipp még nincs kész és szőke lesz benne
a vörös nekem egyáltalán nem tetszett. a fekete sem. azóta ez a legjobb, nameg a TERMÉSZETES, VAGYIS BARNA. és nem fekete
2012. február 12. 01:14
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
szerintem a 3.képen néz ki a legjobban a hajszíne! de majd rájön 1x
2012. február 12. 01:31
|
|
Salvatore_Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 168835 offline
|
Szőkén is csini!
2012. február 12. 02:19
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Neki minden jól áll, gyönyörű a haja!
2012. február 12. 02:59
Nem faragatlan akarok lenni, de a rehabilitációs, drogos, depressziós időszaka már lejárt lemez? Hála a jó Istennek, ám helyette kapunk blogszerű cikkeket, hogy ez a bizonyos celeb hölgyeménynek is annyi szabadideje van állandó folytonossággal, hogy nem csak Twitterezik, de képes havonta váltogatni a hajszíneit. Ha így folytatja, akkor kopaszon vagy éppen parókában fog egy-egy fellépést vagy koncertet lenyomni. Értékelném, ha végre ez is feltalálná magát és nem értelmetlen hülyeségekkel meresztené a hátsóját. Komolyan, annyira irigylem. Ha így unatkozik, akkor üljön be az iskolapadba, mert szerintem van még hely a fejében egy kis tudás számára. Egyéb iránt irritál a csaj...
Bárcsak nekem lenne annyi felesleges szabadidőm, hogy így festegessem a hajamat!
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 12. 03:36
|
|
szevievelinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 143602 offline
|
szerintem semmi baj sincs azzal h kiserletezik.most fiatal.inkabb elje ki magat 20 evesen mint majd 40 evesen paradezzon.
2012. február 12. 06:53
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
a sok hajfestés károsítja a hajat,de ahogy látom neki mindegy majd tesz parókát!
2012. február 12. 07:01
Ez beteg 
Ha így folytatja, tényleg parókában fog mászkálni. Arra meg nyilván nem lesz büszke.
Nekem tűnt csak fel, h Demi kezd elszállni? Hamarosan olyan lesz, mint drága kebelbarátnője, Seleníta. Csodás. Pedig Demiről azt gondoltam, megmarad az ép esze annak ellenére, h híres lett.
Ha így folytatja, tényleg parókában fog mászkálni. Arra meg nyilván nem lesz büszke.
Nekem tűnt csak fel, h Demi kezd elszállni? Hamarosan olyan lesz, mint drága kebelbarátnője, Seleníta. Csodás. Pedig Demiről azt gondoltam, megmarad az ép esze annak ellenére, h híres lett.
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.