Hamarosan itt a Valentin-nap
2012. február 12. 13:24
Sajnos nem tudok együtt lenni a párommal kedden , így nem is nagyon égek Valentin - napi lázban.
2012. február 12. 13:26
Habár a cikken látszik, hogy nem két perc alatt összecsapott firkálmány, rendesen dolgozott vele a szerző, egyetértek a többséggel, szerintem sincs túl sok értelme. Ha az ember szerelmes, akkor nem csak ezen a napon kell ezt kifejeznie. Én sem ünneplem, egyrészt mert nincs kivel, másrészt nem érdekel.
2012. február 12. 13:30
BarbieFan egyetértek!!
Én amúgy sem ünneplem, mivel nincsen párom, akivel ezt megtehetném...
Bár elismerésem nagyon jó lett a cikk!!
Én amúgy sem ünneplem, mivel nincsen párom, akivel ezt megtehetném...
Bár elismerésem nagyon jó lett a cikk!!
2012. február 12. 14:02
|
|
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline
|
Ugyanolyan nap számomra mitn a többi....
2012. február 12. 14:11
szerintem a házaspároknak minden nap Valentin-nap, és nem csak ez az egy!!!
(aki ezt tiszteletben tartja, semmi kifogásom ellene)
(aki ezt tiszteletben tartja, semmi kifogásom ellene)
2012. február 12. 14:40
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Shenayla @ 2012.02.12. 10:20)
Nem akarok kötekedőnek tűnni, de igazából mindenhonnan azt hallani, hogy mindenki ellene van a Valentin napnak, de mégis akkor miért van ez? Úgy értem ha mindenki egyetért azzal, hogy egész évben ünnepelni kellene a szerelmet, akkor miért nem teszik ezt? Az embereknek/ Nekünk kellene változtatni a "rossz" szokásainkon és visszahozni a Valentin nap igazi jelentését..
Jó elgondolás. De azt hogy tegyük meg? Senki nem kérte a Valentin-napot. A Valentin nap jelentését már nem lehet visszahozni, amíg a reklámok, boltok és újságok is azt hajtogatják, hogy így meg úgy fejezd ki a szerelmedet. Ez szerintem nem egy rossz szokás. Külföldről jött be ez a hagyomány. Ezt kell (vagy nem) követni.
Idézet (tya04 @ 2012.02.11. 23:37)
Ennek a habitusnak nincs is története, szimpla jenki-majmolás.
Akkora egyest kaptam annak idején töriből amiért nem tudtam megmondani, hogy a régi, igazi Valentin napot ki törölte ki a naptárból.
2012. február 12. 15:51
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
nekem még senki sem adott Valentin-napi ajándékot, csak a barátnőim (
),de ha majd lesz pasim, akkor sem fogok kérni tőle semmit. ha szeret, tegye meg ezt egész évben, inkább vegyen nekem alkalmanként egy szál virágot, csak úgy, mert szeret, mint egy nap egy drága ajándékot, utána meg semmi. sőt, ha csóró, én nem is kérnék tőle semmit.
ez az egész nap egy f_szság úgy ahogy van, és nem csak azért, mert forever alone vagyok. xD
ez az egész nap egy f_szság úgy ahogy van, és nem csak azért, mert forever alone vagyok. xD
2012. február 12. 15:56
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Utálom a Valentin napot,számomra ez csak egy nyálas sz*r ünnep.
Sima Keddi nap lesz számomra ez az 'ünnep'. Meg különben is,aki szerelmes nem csak ezen a napon kell megünnepelnie,hanem máskor is.! (Amúgy jó cikk lett,látszik rajta,hogy sokat dolgozott vele a szerző.!)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 12. 17:05
Nem hiszem el, hogy csak azért kedveskedünk a szerelmünkkel, mert ez az ünnep. Ezen az ünnepen kívűl, miért nem vagyunk ugyanolyan kedvesek egymáshoz, mint ilyenkor? Persze elhsizem azt is, hogy van aki ünnepen kívűl is ugyanilyen jóindulatú a szerelmével. Nálunk az osztályba szerintem nem lesz ajándékozás, de nekem úgy hiányzik ez az egész, mint púp a hátamra
2012. február 12. 18:58
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
OMG!
Mások úgy hivják Valentin-nap,én meg úgy,hogy KEDD!Erről ennyit!
Mások úgy hivják Valentin-nap,én meg úgy,hogy KEDD!Erről ennyit!
2012. február 12. 20:07
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Nem érdekel a Valentin-nap.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.