Deadwood (2004-2006)
2009. június 28. 13:36
|
|
constantin5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.11. Hozzászólás: 115 Csatolások: 192 Azonosító: 83173 offline
|
2009. június 28. 22:12
|
|
constantin5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.11. Hozzászólás: 115 Csatolások: 192 Azonosító: 83173 offline
|
Szívesen!
Csak az a baj, hogy alig találok róla valamit
2010. december 10. 18:12
az egyik legjobb sorozat amit láttam és az egyik legjobb karakter!
Ian McShane mint Al Swearengen!
2010. december 12. 11:30
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Készítő: David Milch
Szereplők: Timothy Olyphant, Ian McShane, Molly Parker, Paula Malcomson, Brad Dourif, W. Earl Brown, John Hawkes, Jim Beaver, Dayton Callie, Leon Rippy, William Sanderson, Robin Weigert, Powers Boothe, Jeffrey Jones, Kim Dickens, Titus Welliver, Keith Carradine, Anna Gunn, Garret Dillahunt, Kristen Bell
Műfaj: kaland, dráma, western
Bemutató: 2004. március 21. (USA)
Sztori: A westernsorozat a Dakota államban lévő Deadwood városában játszódik. Deadwood olyan helyen helyezkedik el, amely kívül esik a szövetségi ellenőrzés hatókörén. Ennek megfelelően itt nem érvényesek a szövetségi törvények.
A területet 1868-ban, a dakota sziú indiánokkal Fort Laremie-ben, "örök időkre" kötött szerződés értelmében az oglala törzs számára jelölték ki. A Black Hills a dakota indiánok szent földje volt, ám a kapzsi telepeseket ez a legkevésbé sem érdekelte. Az arany hírére aranyásók ezrei lepték el a területet, ők alapították a várost 1876-ban. Az indiánokkal való összetűzések háborúhoz vezettek, amelyben az egyesült sziú, sájenn és arapahó törzsek a híres Little Big Horn-i csatában megsemmisítették a Custer tábornok vezette 7. Lovasezred jelentős részét. 1876 nyarára már tízezer főnyire duzzadt az illegálisan épült város lakossága. Az emberek aranyásásból és szerencsejátékból próbáltak meggazdagodni. Ekkor kezdődik a történet.
Szereplők: Timothy Olyphant, Ian McShane, Molly Parker, Paula Malcomson, Brad Dourif, W. Earl Brown, John Hawkes, Jim Beaver, Dayton Callie, Leon Rippy, William Sanderson, Robin Weigert, Powers Boothe, Jeffrey Jones, Kim Dickens, Titus Welliver, Keith Carradine, Anna Gunn, Garret Dillahunt, Kristen Bell
Műfaj: kaland, dráma, western
Bemutató: 2004. március 21. (USA)
Sztori: A westernsorozat a Dakota államban lévő Deadwood városában játszódik. Deadwood olyan helyen helyezkedik el, amely kívül esik a szövetségi ellenőrzés hatókörén. Ennek megfelelően itt nem érvényesek a szövetségi törvények.
A területet 1868-ban, a dakota sziú indiánokkal Fort Laremie-ben, "örök időkre" kötött szerződés értelmében az oglala törzs számára jelölték ki. A Black Hills a dakota indiánok szent földje volt, ám a kapzsi telepeseket ez a legkevésbé sem érdekelte. Az arany hírére aranyásók ezrei lepték el a területet, ők alapították a várost 1876-ban. Az indiánokkal való összetűzések háborúhoz vezettek, amelyben az egyesült sziú, sájenn és arapahó törzsek a híres Little Big Horn-i csatában megsemmisítették a Custer tábornok vezette 7. Lovasezred jelentős részét. 1876 nyarára már tízezer főnyire duzzadt az illegálisan épült város lakossága. Az emberek aranyásásból és szerencsejátékból próbáltak meggazdagodni. Ekkor kezdődik a történet.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2010. december 12. 11:46
háááá rólad lassan már tényleg csak latin nimbuszokban tudok beszélni!
a legjobb sorozat amit valaha láttam!
2010. december 12. 11:51
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2010.12.12. 11:46)
háááá rólad lassan már tényleg csak latin nimbuszokban tudok beszélni!
Köszi!
Én még sajnos nem, de már áradoztak róla, úgyhogy ami késik...
Ha esetleg látsz majd a képeken olyan színészt, akinek nem soroltam fel a nevét, kérlek írd majd be ide!
gonzales7
2010. december 12. 14:06
Idézet (Hesztia @ 2010.12.12. 11:51)
Köszi!
Ha esetleg látsz majd a képeken olyan színészt, akinek nem soroltam fel a nevét, kérlek írd majd be ide!

akik még a képeken szerepelnek azok Brad Dourif,Paula Malcomson,Robin Weigert(ő alakítja Bajkeverő Jane-t hihetetlen jól) és Powers Boothe.De sztem nekik nincs profiljuk Starity-n!
2010. december 12. 16:11
|
|
Hesztiaanglomán |
|
Idézet (gonzales7 @ 2010.12.12. 14:06)
akik még a képeken szerepelnek azok Brad Dourif,Paula Malcomson,Robin Weigert(ő alakítja Bajkeverő Jane-t hihetetlen jól) és Powers Boothe.De sztem nekik nincs profiljuk Starity-n! 
Pont azért kéne beírni ide a neveket, mert sokuknak nincs adatlapja (csinálni meg felesleges, ha amúgy nem nagyon ismerik őket), de ha esetleg vki a keresőbe beírja a nevüket, akkor rábukkan a topikra.
Igen őket nagyjából odaírtam a feljebbi postban, de majd még a későbbieken is biztos lesz jópár ember, akik lemaradtak a felsorolásból.
gonzales7
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.